2013

 
Gott nytt år kära bloggläsare <3

Sumering av 2012

 
Är för lat för att skriva om hela 2012, om varje månad vad som hänt och så. Kör på några frågor istället!
 
 
Har du hållit dina/ditt nyårslöften?: Jag har faktiskt inte haft några! Men ska ha iår :)
Bästa månaden?: Skulle nog säga juli/augusti!
Levde året upp till dina förväntningar?: Njaa..
 

Vad var ditt största misstag? Inget jag kommer skriva ut på bloggen
Vad gjorde dig mest sårad?: Vissa som var sura på mig utan jag visste varför
Vad fick dig att må bra? Alla fina vänner, musik, sommaren, min familj, fina saker
Vad har varit det sämsta med det här året? Isomras, mammas problem med hennes mage, beskedet & hennes opration. Usch, hemskt att se någon må så dåligt! Sen en massa saker mer hästinriktat som jag inte tänker skriva ut på bloggen. Jag hade också en väldigt jobbig period när jag inte mådde bra alls, var snorig och hängig heela tiden och det kändes som att jag aldrig skulle blir bra igen. Visade sig att det var allergi
Bästa minnet med 2012? Vår roadtrip till karlstad, min födelsedag 


Blev du kär under året
: Nope
Vad vill du säga till dig själv inför 2013?: Att jag ska ta vara på alla chanser och inte tänka så mycket, ha roligt!
 
Träffat några nya vänner?: Jodå!
Har du bråkat?: Kanske inte bråkat som slåss, utan mer tjaffsat
Har du förlorat någon vän?: Inte någon som har dött men tappat kontakten! 
Gjort något du ångrar?: Har jag säkert! men inget jag kommer på..
 

bästa köpet?: Kanske det nya till mitt rum eller något klädesplagg kanske, eller min mobil!
Det bästa med årets skolgång?: Inget, har aldrig laggt ner så speciellt mycket tid på skolan men de sista veckorna gjorde jag faktiskt det! Visst det visade sig resultat men är inte såå speciellt nöjd men det är nog det..
Något du saknade 2012 och vill ha 2013?: Vara glad och umgås mer med mina vänner, bättre självförtroende!
Vad ska du göra annorlunda 2013?: Inga bestämda planer än men massor av saker jag ser fram emot!

Nyytt

 
´2 och 3:dje fick jag i julklapp och dom andra 2 köpte jag på mellandags rean! Den vinröda hittade jag på Gina för endast 74 kr. Den vita på bikbok för lite mer en hundralappen! Har mer att visa er :)
 

summer 2013

 
Nu när julen och snaaart nyår är över längtar jag redan mot ljusare tider! Speciellt när jag ser alla bilder på weheartit, jag kan sitta och spendera timmar på den sidan alltså! Vilken tidslaktare, haha ;) Men när jag ser alla bilder blir jag pepp på livet, till sommareeen. Gud så jag längtar! Sommar 2013 vill jag.. Resa & upptäcka nya platser, åka på äventyr med vänner, köpa nya somriga outfits och maaassa mer! Precis som weheartit. Det har jag hoppats på mångra sommrar nu. Men jag hoppas verkligen den här blir speciell och allmänt bra. Jag har planerat att jobba 1 vecka eller 2 i början på sommaren för att samla ihop lite cash. Kanske fixar ett inlägg vad jag vill göra hästinriktat och vad jag har för planer..

1 vecka kvar

 
Heejsaan!
Har inte gjort nånting speciellt alls idag, tog en rejäl sovmorgon. Kollade på Prison Break och åt frukost. Vid lunchtid gick jag ut till stallet, gjorde de vanliga stallsysslorna och gav hästarna lunch. Passade på att fota hästarna medans solen var uppe, mycket ljusare idag än vad det var igår! Ludde får vila idag, har ridit han hela veckan i paddocken, tränat mycket lydnad och galopparbete. Har gått bättre vissa dagar än andra, men idag förtjänar han en vila. Istället hade jag tänkt att ta en springtur, om min huvudvärk bara kunde förvinna.. Kanske för mycket Prison Break tittande.. ? Bara en vecka kvar av lovet nu...

Inspiration

 
Hellooo guuys!
Grått och trist väder ute = tråkiga bilder. Buuhu, så jag har fortfarande ingenting att blogga om isåfall! Men här får ni några insprations bilder..

I want you so bad

Gör ett snabbt inlägg när jag egentligen borde sova! Hej föresten och förlåt för min usla uppdatering, spenderar all min tid åt mina härliga vänner, och till att träna. Har varken tid eller inspiration, men imorgon (eller idag?!) säger jag nej till planer och ska bara vara hemma och ta det lugnt. Så då ska jag passa på att ta fram kameran när det är ljust ute, ska fota det jag fick i julklapp + lite annat :) hoppas det är fint väder idag då bara. Gooodnaatt <3


26 december

Haallåå! Idag har jag och Sandra gått på mellandags rean, vi åkte in vid 12 ungefär. Det var så sjuukt mycket folk och det var väldigt utplockat, när jag väl hitta något fint så fanns inte rätt storlek, som vanligt. Men jag fick med mig 2 tröjor och ett par jeans, är osäker om jag ska ha kvar jeansen eller om jag byter dem.. Ska ta kort på tröjorna iallafall så ni får se! Nu ska jag ta en powernap innan jag går ut och rider min fläckiga ponny. Blev aas trött av att gå på stan och trängas runt! Vi hörs! :)


Movies?

 
Dagen blev exakt som tänkt, bortsett från att jag skrittade ut en sväng på Ludde med papi så har jag bara suttit inne hela dagen i min nya pyjamas som jag fick igår och kollat på movies. Har ni något bra filmtips föressten? :)

the finaaaal

 
 
För någon vecka sen såg jag sista avsnittet av Gossip Girl! Kan inte fatta att det är slut?! Verkligen bästabästabästa serien nåågonsin, och ingen kan ersätta den. Det bästa var väll att det sluta preeeciiis som jag ville! Chuck and Blair gifte sig och fick en son, Henry. Tror ni jag lipa lite eller?! Gör det så fort jag ser dom juu. Hur fint var det inte då? Serena och Dan gifte sig också, efter allt. Också jätte fint. Tror att alla blev vänner till slut också? Man fick också veta vem som var Gossip Girl, anade lite där men hade helt fel. Ååååhhh

Juldagen 25 dec

( 2 bilder från min insta, översta jag igår på julafton och Malins hund Pumba för någon dag sen)
 
Gårdagen var helt perfekt! Bästa julafton på länge tror jag, det var inte att det att jag fick de finasete och dyraste julklapparna, fast det gjorde jag! Är jäääätte nöjd över allt! Tänker inte skriva upp allt här, ni kanske för bilder sen nån gång men inte nu. Sitter och kollar instagram och facebook alla som har laggt upp bilder på vad dom fick, sååå avundsjuk på alla som har fått iphone5,ipad,mac osvosv. Jag ljuger om jag säger att jag inte är bortskämd, bor på en gård med 3 hästar, ja ni förstår? Men jag får låååångt ifrån allt jag önskar mig, men har det bra ändå. + får fina saker hela tiden och har världens finaste vänner och familj.
 
Idag kommer jag sitta inne hela dagen, lata mig och se på gossip girl, äta massa gott som blev över från igår. Luddisen ska såklart ridas och stallet fixas. Om jag orkar (hehe) ska jag leta fram kameran och fota lite!

Merry christmas everyone

God juuul alla goa bloggläsare!
Weehåå äntligen är den dagen man har väntat såå på! Vaknade runt 9, klev upp och gjorde risgrynsgröt. Fixade i ordning de sista julklapparna och nu sitter jag i bilen på väg till Elly. Vi ska kolla på tomtehoppet som börjar klockan 11:30. När jag kommer hem igen ska jag och syster rida ut en sväng, sen är det vanliga kalle anka,god mat, presentöppning och så.. Egentligen förstår jag inte varför vi gör en sån stor grej av julafton,firar att jesus föddes? Allt hysteri osv. Även fast jag ääälskar julafton. Men jag skulle lika gärna kunna chilla hela dagen, kollat på någon bra film. Okej, kanske inte men ni förstår vad jag menar? Det är samma med de andra traditionerna, såklart firar vi alla mysiga traditioner! Bloggar mer sen om jag hinner :)


Lever!

Dagen är snart slut och jag leeever! Inte för att jag trodde på att jorden skulle gå under men ändå! :) mitt fredagsnöje har varit till att städa rummet och slå in lite julklappar, och nej jag är fortfarande inte klar med alla julklappar. Måste in till stan imorgon igen! Jaja, jag tycker alla julklappar är den största julkänslan, haha. Snart läst ut one direction boken också, whoop! Måste verkligen beställa hem flera! Ska sluta babbla nu och fortsätta göra lite nytta, kramar


JUUUUL LOOOV

Heeej allaa!
Vad gör ni? Själv kom jag nyss in från stallet och ligger just nu i soffan och läser min nya one direction bok! Fick den idag av Malin. Vi hade julavslutning idag, vinnarna av orientering och skoljoggen under terminen fick hämta sina medaljer. Jag och Moa fick hämta en, vi kom trea av tjejerna i åttan på orienteringen! Sen var det några jätte duktiga tjejer och killar som spelade piano sjöng osv. Önskade jag också var riktigt duktig och åtminstone lite musikalisk av mig. Sist hade alla lärare sin årliga uppvisning, i år dansade alla gagnam style, måste säga att dom var jätte bra. Haha! Efter det samlades alla i klassrummet, vi fick våra betyg sen fick vi gå. Vi hade liten julklapps utdelning där också, hihi. Sen gick jag och några görls från klassen ner på stan och åt lunch, supermysigt! Det var lite kort om min dag iallafall... Orkar inte skriva mer just nu, så vi hörs imorgon! :)


Lör, 15 dec

 
Heej!
Idag var jag och Malin en snabbis på stan, det var meningen att vi skulle gå på bio och se filmen hobbit. En liten belöning för att vi har klarat denna jobbiga vecka men massa prov och läxor. Men biljetten kostade över 100 kr så då sa jag nej, jag är rätt pank just nu och det får man faktiskt en julklapp för. På tal om julklappar så har jag bara köpt en, julen närmar sig och jag är ute sist som vanligt. Heja mig, nämen jag ska försöka skrapa ihop lite pengar och köpa alla på onsdag! Men dagen blev bra ändå. Vi gick igenom några affärer lite snabbt, jag köpte en present till papi som fyller år på tisdag. Vi lunchade på stan och tog sen bussen hem till Malin. Tog en promenad till ica med hennes galet söta hund Pumba och köpte gottigotta. Sen såg vi filmen Marley & Me, + att dom har som värsta bion nere i deras källare så det blev billigt och bra! :D Filmen verkar bra, fast vi hann inte se klart den så jag fick låna hem den och ska se ikväll. Åt jätte god indisk mat (tror jag det var) Pappa hämtade mig runt 7. Har inte gjort så mycket sen dess! Red Ludde ganska tidigt imorse, en sväng ute i skogen. Gick rätt bra!
 
Igår såg jag min första hockeymatch live med Elly. Hon har fått som jobb att fota någon cup som är i helgen så jag följde med henne! Det var jätte roligt men kallt. Nu ska jag planera julklappar, se klart filmen och kanske gå ut till stallat. Hörs!

Y000 instagrääm

 
 
Hääy blöögggeen
Sitter med hela familjen sammlad framför tvn och ser på något skit, äter massa gott och onyttigt, det brinner i kaminen, myyyyss. Min dag har varit helt okej, seegade mig igenom spanska lektion på morgonen hade kort rast och sen musik. Musiken var helt onödig, vi fick bara veta vårt provresultat och efter det gå på lunch. Rätt nice! På musikprovet fick jag alla rätt, fast det var ingen A fråga så jag fick B. Wiiho, det ska firas snaart! Nästa vecka ska vi få våra "slutbetyg" och jag är skit nervös, kommer inte våga titta. Haha, jag är aldrig inne på infomentor (för er som inte vet, en sida där man kan läsa om betyg osv) För jag vååågar intee. Åh, töntjag. Förr eller senare måste jag väll kolla, tyvär. Ska fortsätta fejstajma med Sandra nu, ha det bra. Kramar <3

Julmys

Kom för inte så länge sen hem från en jätte rolig kväll med Elly och Malin! På skolan hade vi jätte mysigt, lyssnade på julmusik, tog kort, åt pepparkakor och lussebullar. Sen hade skolan ett luciatåg som vi såg på, efter det hade vi idrott, vi tränade till innebandy dagen som är nästa vecka. Sista lektionen hade vi matte/no jag finslipade min ljussläckare och redovisade med Malin, vilket gick mindre bra.. Hehe. När vi slutade skolan så gjorde jag ett omprov, skönt att få det understökat! Sen åt jag och Malin på gouter, vi skyndade oss till bussen för att åka och kolla på Ellys julavslutning. Det slutade med att vi fick springa och kom 10 min sent, men vi missade endå inget speciellt! När showen var slut åkte vi hem till Elly. Vi var mest ute, åkte pulka, gjorde bort oss, kollade när Jasmine hade slalomträning och lekte med liftarna. Läängtar ännu mer tills jag får ett par nya slalomskidor och kan åkaaa. Längtar också ännu mer till juuul/lovet det enda ni får läsa om typ, haha. Nu är snart den här veckan slut och vi har inga prov eller läxor, så det känns azuum. Ska mysa ner mig och kolla på film nu!


12-12-12-12-12

Matteprovet gick sämst, jag brände mina pepparkakor och rev ner hela Gina idag, yolo på allt. Skönt att det snart är lov!


Dec, 11 - 2012

Igår, var jag på riktigt dåligt humör, jag ville bara skrika, gråta och slå runt om mig. Vilket jag inprincip gjorde, men ja ni förstår .. Dagen har iallafall varit ganska mycket bättre, chill lektioner! Efter skolan åkte jag och Malin till dollar, fick med oss lite smått och gott. Sen gjorde vi inget speciellt, gick runt och kollade på julklappar och frös. Nya istiden ute.. Kommer verkligen inte orka med den här vintern.. Nu sitter jag och pluggar, antar att ni inte är så förvånade det enda ni får läsa om känns det som! Haha. Jaja, vi hörs nån gång!


Min helg

Hej goingar!
ligger i sängen och kan långt ifrån sova. Anyways, min helg har faktiskt varit ganska bra förutom allt plugg som jag får ångest över. Annars har jag mest chillat kring, red ut med Malin igår sen åkte vi madrass, coola som vi är. Idag har jag gått runt i mys kläder, lyssnat på julmusik och bakat pepparkakor som blev skit. Lite mer jullängtan har jag fått! Klockan tickar och jag har ett matteprov att göra imorgon, och det ska gå bra! Haha, men innan jag nattar måste jag se VS fashionshow som jag har missat. Gooodnaatt!!

im not a backup plan and definitely not a second choice

 
 
Heej på er!
Sitter och kollar på tv och försöker göra klart min so uppsats som ska vara klar tills imorgon. Är nyduschad och snart klar för sängen, har grymt ont i huvet sen idag på badhuset. På tal om det så hade vi idrott på badhuset på morgonen, för det mesta hade vi fritt men vi fick som uppgift att hämta 2 ringar på 4 meters djup. Direkt när jag hörde det så fick jag panik och tänkte " nej aldrig, det kommer aldrig att gå ingen ide att jag försöker " Usch jag hatar att dyka och speciellt djupt vatten. Men eftersom det är betyg nu som är viktiga så kände jag mig lite små tvingad att iallafall försöka, sen alla mina snälla vänner som puschade mig! Första gången var jag ganska långt ifrån att nudda botten, andra gången också. Var inte långt ifrån att ge upp där. Tredje gången tog jag ett djupt andetag och simmade ner, var en bit ifrån men gav inte upp tills jag hade den där ringen. Ett tag trodde jag att jag skulle dö, kändes som att trumhinnan skulle sprängas. Andra gången skulle man dyka från kanten. Magplask, men jag simmade ner! Då gick det lite lättare men saaatan vad ont det gjorde. Aja, det jag ville komma fram till. Det viktigaste var att jag aldrig gav upp, den där jvla ringen skulle jag ha. I vanliga fall brukar jag vara den som ger upp ganska lätt, iförsig har det också lite med att göra vad det handlar om. Tävlingsmänniska är jag! Glad att jag försökte iallafall :) Ska ta en alvedon och läsa på tills musikprovet imorgon, prov, ovanligt? ne. Kommer vara pisstrött imorgon, tur att det snart är helg!

Pluggar!

Heeeej!!
Håller på att plugga so och lite annat! Betygen måste upp. Jag kan bli så jävla less och bara kasta saker och skrika när jag inte förstår, men det blir inte bättre förns jag tar upp den där jvla matteboken och försöker.. Har insett hur viktiga betygen är, känner att jag har tagit mig i kragen iallafall.

Idag gick jag och Sandra på stan, vi kollade på julklappar. Fick med mig en hem, många kvar att köpa! Ludde har vilat idag, har inte hunnit alls .. + att igår tappade han en sko när jag och wilma var ute och red, det var lite synd! Får se hur vi löser det, om vi måste vänta tills näsa gång hovslagaren kommer. Nu måste jag fortsätta med den här uppsatsen, om jag har tur så kanske jag hinner se lite på julkalendern! Har inte sett ett enda avsnitt (!)


1 December

 
Hej bästa läsare!
Shit vad tiden går fort, det är redan december och bara 23 dagar kvar till julafton! Hoppas eran lördag har varit bra, det har min! Har varit på dawes dansuppvisning hela långa dagen. Redan klockan 9 imorse var jag där, vi hade genrep på morgonen som började klockan 10. Som vanligt jätte kul och så! Imorgon är det först show på dagen och sen en show på kvällen, så hela dagen kommer att spenderas på storsjöteatern. Just nu sitter jag och velar på vilken grupp jag ska gå i, antingen på onsdagar eller torsdagar...  På nått sätt löser det sig nog! Ska snart springa ut till stalllet, borsta och krama Luddisen. Sen in, ta en snabb dusch,packa väskan tills imorgon och plugg.. Den här helgen, skulle vi igentligen ha farit till Stockholm, som vi brukar. Men av olika anledningar så blev det inte av. Såklart jäätte tråkigt, hade gärna legat på ett hotell just nu, eller suttit i globen, gått på messan, ätit på resturang och allt <3 Menmen..

RSS 2.0