Tre svartvita

Tjejerna/Julia uppdaterar mig från Göteborg/Me & Jakob

Gårdagen!

 
Igår åkte klassen långfärdsskridskor på medvinden. Det är rätt svårt faktiskt, speciellt när det blåste mycket. Men det gick fort på vägen tillbaka och jag lyckades hålla mig på benen hehe. Kvällen var också jätte bra med bra vännerrrr, skrattade mycket trots att det blev lite som det blev.
 

Snapchats

Frukost serverring/Max till lunch/Stan med Kornelija/Espressoo/On way 2 school/Spegelbild

En sista gång


Sjukt bra helg!!

 
Hej vänner! Hoppas allt är bra med er, med mig är det bra iallafall. Den här helgen har känts jätte lång, för en gångs skull. Har hunnit med massa roligt, allt möjligt från att träffat fina vänner, hälsat på mormor, lite shopping, träffat syster, städat rummet och så vidare. Hoppas att den här kommande skolveckan går fort för sen är det inte länge kvar till lov hörrnii.

Tisdag

 
Bilderna är inte från idag men vad gör deeet. Dagen har varit seg, har varit hur trött som helst hela dagen! Tog mig iallafall iväg till gymmet efter skolan, men det kändes bara onödigt för orkade knappt röra ett finger, verkligen noll energi. Imorgon har vi längdskidor på idrotten vilket också känns jätte jobbigt, haha men imorgon är det iallafall onsdag - närmare fredag. 

Braces

 
Har fått tandställning igen och det känns så himla surt, även fast det bara är tillfälligt. Meeen det känns verkligen jätte jobbigt, usch. Man kan inte tänka hur det är om man inte har haft det förut. Det har gjort jätte ont i fem dagar nu, sen jag fick den. Hoppas att det släpper och att jag vänjer mig fort.

Sista serveringen!

 
Idag var det sista serveringen på hov för min grupp. Nu kommer vi istället ha det teoretiska innan vi går ut på praktik. Och den här veckan ska vi få reda på våra praktikplatser!! Ska bli jätte roligt. Praktiken är ganska lång ändå, 1 månad. När den är över är det inte länge kvar till sommarlovet, tiden kommer att flyga iväg. 

060216

 
Heej! Ligger i sängen och har precis ätit frukost. Vaknade tidigt imorse men har bara legat i sängen, väldigt välförtjänt efter en halvseg vecka. Hade det kul med Wilma & Mattias + några fler igårkväll iallafall! Nu är jag ledig hela helgen och ser fram emot att bara vila upp mig, pyssla om i stallet och vara med mi hermana.Ska försöka vara lite produktiv och få lite skolsaker gjorda, men de flesta proven är undanstökade för nu. 
 

Bbq Garden


Idag åt klassen på Bbq Garden för att små fira Jacob i förskott, riktigt trevligt och jäättee go mat!! Kul att göra små spontana saker med klassen.

Två vintriga

 
Vintern är rätt fin ändå, meen jag är ändå största sommar människan. Dom här bilderna tog jag förra helgen med papi i bilen, vi var på väg in till stan och skulle handla. Det var jätte fint väder ute! inte så jätte kallt och solen var framme. Så tråkigt att det är mörkt när jag går till skolan och mörkt när jag kommer hem... 

Zebris

 
Nu sitter min fina zebra tavla som jag fick i julklapp på väggen ovanför sängen. Gjorde en liten om möblering med sängen och klädställningen, hittills är jag nöööjd.

Servering på Hov

 
Hej på er!! Idag hade jag min första servering på restaurang Hov. Det började med att jag var där själv, hela min grupp var sjuk så andra halvan av klassen som var på skolan fick rycka in istället, men det löste sig och gick bra. Trots lite omständigheter så gick det bra, rätt få gäster men det var roligt ändå, tycker det är jätte mysigt där!
 
 
 

RSS 2.0