Somebody to love



Hejsan! Ledsen för uppdateringen, Jag har varit med vänner och familjen. Haft jätte kul dom senaste dagarna nu på lovet. Precis så det ska vara! Sista dagen på året och jag är as pepp. Äntligen är 2011 slut och 2012 kan börja. Nytt år innebär också nya möjligheter, nya nyårslöften. ;) Det här året har varit awesome! Fast jag känner på mig att 2012 kommer bli ännu bättre. Jag har även planerat ett lååångt inlägg med massor av bilder från det här året, vi får se när jag publicerar det. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi!

HAPPY NEW YEAR !!!


New in



Skjorta/99:- Rea/ Bik Bok



Klänning/ 199:- Rea/Bik Bok



Thsirt/79:-/H&M



Stickad tröja/299:-/Gina Tricot

Gossip Girl



Nu ska jag se på Gossip girl med min syster! Vi hörs imorgon bloggen.

Pictures

BILD 1: Någon du umgås väldigt mycket med.
BILD 2: En knasig/knäpp bild på dig och en kompis.
BILD 3: En gammal bild på dig själv.
BILD 4: En person som du saknar.
BILD 5: En bild ifrån en tid du saknar.
BILD 6: En bild som egentligen aldrig skulle visas på bloggen.
BILD 7: En bild ifrån din fritid.
BILD 8: En person som är viktig för dig.
BILD 9: Någon som du alltid har roligt med.
BILD 10: Din favoritartist.
BILD 11: En person du kan berätta allt för.
BILD 12: En bild som gör dig glad.
BILD 13: En bild du alltid skrattar åt.
BILD 14: En bild som du inte vet varför du har.
BILD 15: En bild som väcker känslor.
BILD 16: En bild från en dag du aldrig glömmer.


Mina underbara vänner ♥



Här är dom julklappar jag fick av mina underbara vänner, Tröja från Gina, 4 choklad bitar, åre choklad, annat godis, choklad ask, presentkort på H&M. Älskar er!


Min julafton


God Jul alla läsare!
Igår uppdaterade jag aldrig, så ni får mitt God jul idag istället ^^ Min julafton har varit bäst, massor av fina julklappar,god mat osv. Jag hade tänkt att lägga upp bilder här på mina julklappar men först måste jag överföra alla bilder. Så massor av bilder kommer underdagen, nu ska jag gå ut och rida, ni får ha en fortsatt bra juldag så hörs vi senare.

Julavslutning,julklappar,jullov,julbakning



Äntligen har jullovet börjat! Vi hade julavslutning igår på skolan, det var några som sjöng. Alla var jätte duktiga. Jag och några vänner bytte julklappar, fick en jätte fin tröja och choklad av Elly! Ett jätte fint armand av Malin, Tack så mycket! Sen får jag öppna dom andra julklapparna jag fick imorgon på julafton. Gud så jag längtar! Var på stan idag med syster, vi gick mest runt hon handlade lite o så, jag fick välja en julklapp. Haha, vad kan det vara? ;) Alla julklappar är köpta och inslagna, skönt! Den fina julbocken på bilden flyttade hem till oss för några dagar sedan också, visst är den fin? :) Igår bakade vi även lussebullar och knäck, iallafall försökte. Knäcken blev helt misslyckade och lussebullarna för den delen. Det här med bakning är verkligen inte min grej. Nu ska jag se på julkalendern, har missat 3 avsnitt. Senare ska jag gå ut till stallet, Ni får ha en fortsatt skön kväll! ♥


Top of the world



Idag var det tomtegröt på skolan, det har snöat väldigt mycket idag, jag har druckit julmust, Jag sitter och sjunger på en massa fina julsånger! Nu har jag lite mer julkänslor iallafall :D plus, på torsdag är det julavslutning. Wiiiho. Imorgon efter skolan ska dom sista julklapparna fixas, imorgon tror jag även att vi ska baka lussebullar,baka knäck och pepparkakor. Myyyyys.

5 från stockholm






Hemma från skolan idag!

Idag så är jag hemma från skolan, hade ont i halsen när jag vaknade. Sen så är jag jätte snorig också.. Mamma börjar tro att jag har fått någon allergi. Inte kul alls, inte när det är jul snart. Jag har fortfarande några julklappar kvar att köpa, måste fixas! Helgen har varit helt awesome! hur kul som helst! Kvällshowen var helt klart bäst! Bilder och filmer kommer. Igår fyllde även min pappa år! Grattis i efterskott <3 Nu ska jag gå och äta upp sista biten av tårtan från igår, hehe. 

Home again!


Kom hem för ett tag sedan, har ätit och kollat lite på film. Ska strax byta om till ridkläderna och tvätta av allt smink. Dagen gick såååå mycket bättre än igår på genrepen. Stegen satt osv. Det blev inte så många filmer och bilder från idag, jag lovar att ta fler imorgon. Imorgon fyller pappa min år också! Kommer att ha fullt upp imorgon, så jag kommer inte hinna blogga så mycket! Kommer kanske något tidsinställt på dagen. :)


Genrep!



Om en halvtimme skjutsar mamma in mig till OSD, vi ska ha genrep där inför dansuppvisningar som är där i helgen! Kommer bli sjukt kul! :D Ludde vilar idag också, han har gjort det hela veckan faktisikt! Kan vara bra för han. Måste gå och göra mig iordning nu, ses.

Playing with my heart



En dag till sen är det helg igen, den här veckan har gått jätte fort! Hela terminen har gått fort. Ibland önskar jag att man kunde spola tillbaka tiden, allt var så mycket lättare och roligare förut. En vecka kvar nu, sen är det äntligen jul lov! Ska julstäda lite nu, slå in julklappar och göra klart ett matte häfte! Ha en fortsatt skön kväll!

I mina öron just nu


Mina älskade vänner!


Elly


Malin och Jag

Suddig bild på Sandra!

Här får ni era länkar som jag lovade er idag på skolan!

Malin och Ellys blogg

Sandras blogg

BESÖK!


11 Dagar kvar...



... Tills julafton! Bara jag som längtar galet mycket?! Har några julklappar kvar att köpa... Får se om jag kanske fixar det imorgon. Idag på skolan fick vi se luciatåg, sen hade vi so, matte och sista lektionen idrott. Mamma stog och väntade på mig när jag slutade, så jag åkte hem med henne. När jag kom hem tog jag in hästarna och fixade. Ludde får vila idag! Nu ska jag se Julkalendern, plugga lite no... Vi hörs bloggen!


5 Sommar favoriter






Julshowen



Här har ni filmen från igår! så nu får ni skratta lite, hahah. Och ja, jag klippte bort slutet då jag flyger av och när jag och Linnea trodde vi skulle sluta så vi galopperar runt där som några tokar xD hahah. Innan det var våran tur så var det ett luciatåg, jag tog inte med det för man såg inte så bra eftersom det var så mörkt...

Ledig

Hej!
Idag är vi lediga från skolan. Jag har hitills tillbringat dagen inne vid datorn, har läst lite ur en bok osv. Gick även ut och fota lite med systers kamera. Hade tänkt att ladda upp dom här senare. Ska även snart ut och rida... Oh juste, glömde att berätta. Igår var jag på julshowen i alsen. Det gick väll mindre bra.. I början gick det bra för mig, allt flöt på som det skulle, sen den sista gången så helt plötsligt ville Ludde inte hoppa mer, så han hoppade undan och jag flög av, haha. Men det gick bra så jag hoppade upp direkt sen igen. Jag var lika fort uppe sm jag var nere ^^ Lilla kavaljen vägrade första gången så då rammlade Linn också av... Alexa ryckte sönder martingalen det första hon gjorde också... Annars gick väll bra! Alla var jätte duktiga. Filmer kommer från det också!

Svar på kommentar

hannah om Julklappshandling:

vem har gjort din header?

SV; Den har jag gjort själv! :)

Hit The Road Jack



Haha, kärlek till låten <3

Vad som händer just nu


Just nu sitter jag och lyssnar på musik, och läser andra´s bloggar! Tog en rejäl sovmorgon idag, kände att jag behövde det. Ska snart gå ner och käka lite frukost, sen går jag ut till stallet. Idag är det julshow som gäller! Måste vara där i tid och förbereda lite. På träningen i torsdag tränade vi inför showen det gick väll sådär... Jag och Ludde har aldrig hoppat över eld, Om man tänker så gick det hyffsat bra. Idag får det gå som det går.!Bilder och filmer kommer. Föressten, kan ni gissa vad vi ska vara utklädda till? :) hihi. Imorgon är vi lediga från skolan också, sköönt. Vi hörs sen bloggen!


Basket


Hej allihopa!
Ska strax dra iväg på träning men först tänkte jag göra ett snabbt och kort inlägg!
Idag på skolan såg vi först på film, sen spelade vi basket. Tjejerna i min klass var indelade i 2 lag och det var dom andra klasserna också. Så vi spelade först mot Mexico City, mitt lag vann med 60-0. Sedan fick vi spela mot La. Vi vann mot dom också. Andra St-moritz (min klass) vann också båda matcehrna, så vi fick möta varandra i finalen. I finalen vann mitt lag! Wihoo! :D Men det slutade iallafall med att hela St-morit (tjejerna) van! haha ^^ Efter lunchen skulle vi bada på storsjöbadet, men jag och två till tog en promenad istället, vi fic gå till lillänge as drygt, typ 4 kilometer! Nu måste jag skynda mig ut till stallet så vi inte kommer försent! kommer hem sent ikväll så jag hinner inte blogga något mer idag. Så vi hörs imorgon ;)

Dåligt humör


Bild lånad från google.
Tisdag idag, jag har inte alls varit på bra humör. Har varit sur/trött/grinig hela dagen känns det som. Skolan var lätt, So,matte och sista lektionen hade vi idrott. Gick med Elly på stan efter skolan, köpte en julklapp och tog sedan bussen hem. Sen dess har jag suttit med datorn, gort engelska läxa, och inte så mycket mer. Ska strax rycka upp mig lite och gå ut till stallet, blir vila idag igen. Men ska endå ryckta han. Imorgon kommer hovslagaren, ÄNTLIGEN! Ludde ska få sulor! Slutar tidigt imorgon också, jag går nog direkt till min systers jobb och får skjuss av henne hem, vi ska åka till min mormor sedan. Sedan skynda mig hem och rida, och runt 17:00 åka in till stan igen. Möta upp några vänner. Klockan 19:00 går vi till dansen. På torsdag har vi träning också, vi ska träna inför julshowen som vi ska ha! Kan ni gissa vad vi ska göra? ;) Det tror jag inte ni kan göra så jag säger det. Vi ska hoppa över eld! Har aldrig gjort det förut, och jag tror inte Ludde heller har gjort det, så jag vet inte riktigt hur det kommer gå. Haha.


5 December



Hej!
Hann inte blogga något mer igår efter jag red, hade mycket som skulle göras osv. Idag har jag gått på stan, gick först själv sen träffade jag syster^^. Kollade på lite julklappar och saker som jag behöver, köpte faktist ingenting, hade tänkt att göra det imorgon. Igår skrittade jag ut på Ludde, idag får han en vila. Ska göra lite läxor sen ska jag gå ut till stallet. Nu är allt vitt i östersund också, det har snöat jätte mycket ihelgen och idag. Hade tänkt att fota några nya bilder när jag kom hem från skolan, men det var så mörkt ute så det får bli en annan dag istället!


Julklappshandling



På förmiddagen åkte jag och fadern min in till stan, jag gick lite själv och kollade på lite julklappar. Köpte 2 saker och tyg till min dans. Sen köpte jag faktiskt ingenting mer, måste tänka på mina pengar... hehe ;) oh juste, vi åkte ner på granngården en snabb sväng också. Vi skulle kolla om dom hade ett par thermostövlar som jag kan rida i. Men det hade dom inte så vi åkte till travshoppen istället, vi kom precis när dom skulle stänga men vi fick gå in och kolla. Dom hade en dyrare variant som gick på nästan 1000 kr. Det tyckte jag var lite väl dyrt, så jag provade en sån stövel jag hade förut, den ville jag ha! så den köpte vi. Nu slipper jag frysa fossingarna av mig när jag rider. Har nyss ätit och ska gå ut till stallet nu! vi hörs.

Vart har snön tagit vägen?




Borde inte snön vara här nu? det är julafton om 22 dagar! galeeet! Men vart har snööön tagit vägen? på ett sätt är det skönt att den inte har kommit ännu, men jag har ingen julkänsla alls. Haha, Ska sätta på lite julmusik och fortsätta på min jullista nu!

Haribo




Hejhopp!
Efter skolan idag så gick jag och Mailn på stan (hon på bilden ovan ^^), vi gick mest runt och kollade lite... Lite senare kom pappa och hämtade upp mig! Vi åkte först på Willy´s och handlade lite mat... Sen åkte vi på Ica där hade dom Haribo kalendern jag ville ha så den köpte jag Haha, har nyss ätit middag, ska snart gå ut till stallet hade jag tänkt! Träningen igår gick jätte bra föressten, i början var han hur pigg som helst, men taggade ner efter ett tag. Tyvärr blev det inga filmer för jag glömde kameran hemma...

Snyggt från Gina Tricot


Elise Hood 199:-

Joan knitted sweater 299:-

Båda är jätte snygga, Jag tror att jag ska beställa den för 299 :- är kär i den!

Mot stallet


Ska byta om till ridkläderna och gå ut mot stallet. Mamma tog in hästarna nyss så jag behöver bara packa in allt i transporten och rykta Ludde, när pappa kommer hem får vi slänga i oss lite middag, sen måste vi åka! Vi kommer hem sent ikväll så jag hinner nog inte blogga någonting, kanske gör ett tidsinställt nu om jag hinner ;)

Jobbar hemma


Hej!
Sitter hemma och gör svenska uppgift, vi fick jobba hemma idag om vi ville det. Så då gör jag det såklart! Om 10 minuter åker jag in till skolan, vi har idrott och sen idrott´s teori. Vi slutar klockan 2 idag, efter skolan ska jag gå ner på stan och köpa tyg som vi ska ha till dansuppvisningen. Tar bussen hem klockan 14:25 så jag hoppas jag hinner. När jag kommer hem går jag direkt ut till stallet, tar in hästarna och gör iordning Ludde. Far iväg på träning i alsen ikväll, jag tror att vi åker iallafall. Men nu måste vi skynda oss! Ha det bra! <3

RSS 2.0