B&W from my phone

 
Tog några bilder från mobilen och några gamla från arkivet. Gårdagen var bäst, förutom matteprovet som förstörde lite. Men det kändes helt okej så det var bra! Efteråt gick jag och Julia till stan, köpte pommes på MC donalds, det behövde vi!! Sen köpte vi munkar som vi åt hemma hos Julia i soffan. Daaaam vad roligt man kan ha med den tjejen alltså, skrattade så tårarna rann + fick seriöst ont i halsen när jag satt på bussen påväg hem. Stackars grannarna säger jag bara ;) Red Pyttan som var glad men lite trött, men vi har hållt igång bra den här veckan så idag passade det bra med en vila. Den här fredagen har gått fort, som tur!! Ska mysa här hemma resten av kvällen, se filmer, trosa runt i mjukis kläder och äta massa gosaker.
 

Kompis

 
Åh herre min gud. Snälla ge mig en franskbulldog...

Matteprov/gymnasieansökan/schindlerslist

bildbrist atm
 
Heeej!! Har prioriterat lite andra saker än bloggen. Just nu sitter jag och räknar lite matte, har nämligen prov imorgon. Jag hoppas verkligen att det går braaa! Kommer bli as besviken om det inte går bra rättare sagt. För nu har jag verkligen lagt ner tid och pluggat, inte med världens bästa fokus kanske men aja. Har precis skickat in min gymnasieansökan, hotell & turism som 1:a hand (svar på kommentar). And jeeezz ajm kinda nervous. Resten av kvällen kommer ägna åt mer plugg och kanske en film. Har precis sett klart Schindlers list, såg den med samband med att vi håller på med första världskriget just nu i skolan. Filmen var sååå bra, trodde jag skulle drunkna i tårar men blev mest förbannad, hehe. Verkligen ett filmtips!! 

When it was warmer

 
 

Just nu

 
Hejsaaaan. Har varit en rätt lugn måndag, och jag fortsätter den gärna så. Är faktiskt påväg ut till stallet nu, ska slänga på mig en massa varma kläder, snöoväder ute. Ska känna igenom Pytte i paddocken, igår gick hon riktigt fint! Är mindre nöjd över min instats. Idag vet jag vad jag ska lägga mer fokus på. Sen tar jag en dusch, slänger mig i sängen, myskläderna på och tänder massa ljus. 

Fullt ös

 
Några timmar igår fick jag passa den här lilla tjejen på bilderna. Det var fullt ös heeela tiden, ingen vila alls. Vi målade naglar, provade skor, lekte 123 och så vidare. Var helt slut fram mot kvällen! Den energin önskade man fortfarande fanns kvar, nu låter jag jätte gammal men det kände jag mig också. Hmm aja, vi får se vad den här dagen har att bjuda på! 

Mina tre favs

 
Satt och kollade igenom min youtube kanal, såg att Ulrik videon fått 400 visningar, wehå. Har inte så många videos, 12-13 st kanske? Hälften är på mig och ludde från olika tävlingar. Några gamla tråkiga har jag som jag funderar att ta bort, jätte dålig kvalité dessutom.. haha.  Men jag tänkte försöka göra fler videos, om ni har något tips så kommentera! Här är iallafall mina tre favoriter, ingen speciell ordning. Från Ulrik Munther konserten självklart. 4 days in stockholm, sommarminnen med Malin!! Blir alltid glad av den videon. Och det sista från mig och Ludde. Sammanfattar vår tid tillsammans lite, underbar. Om ni har lust att kolla in min kanal, sök på Johanna Ledström på youtube ska jag nog komma upp. 

Grow old with someone i love

Bilder från weheartit.
 
Jag hittade den här sidan genom en länk, och nu måste jag länka den vidare till er! Jag blir alldeles varm om hjärtat när jag läser de kloka, fina orden. www.gamlanyheter.se 

Svartvitt, lite tråkigare

 
Friday, i have missed you. Det känns alltid som att det är evigheter till fredagen, man går och längtar. Sen whops är det måndag igen. Varför är måndag så långt till fredag och varför är fredag så nära måndag? Det där blev struligt men aja. Har varit lite stressigt de senaste dagarna, många gymnasie tankar, fick tillbaka en uppgift idag och jag blev inte alls nöjd med resultatet. Men nu äntligen är det helg!! Nu kan man slappna av officiellt men ändå hoppas på massa roligheter. 

På skolan



Godmorgon på er! Sitter seriöst och sover på skolan, vi har genomgång och mina ögonlock är tunga som bly. Jag tänkte bara passa på att uppdatera er nu när jag har wifi på skolan. Internet är slut på mobilen och har just nu ingen data hemma heller. Förhoppningsvis är jag tillbaka så snart som möjligt med nya inlägg och bilder! Tillsvidare hörs vi!

Dreaming

Drömmer mig bort till fina platser, sommarkläder, värme, sol

Stickat

 
Ingen vinter utan de stickade tröjorna. 70% av överdelarna i min garderob består av stickade tröjor. Mönstrade, tighta, oversize, i love them all. 

Sunny

 
Åååh vad jag älskar min mys tröja som jag fick i julklapp!! Jag bokstavligen bor i den. Sitter här och försöker hitta lite motivation till att skriva klart en krönika, som ska vara klar tills på måndag (!!!) Men det går inte, såå mycket annat i mitt huvud just nu. Hade tänkt att snart gå ut till stallet, rida Pytte i paddocken innan det mörknar för dagen. Har lust att hoppa lite så ska googla fram lite övningar. Hoppas ni har haft och får en bra lördag babes!
 

Todo El Mundooo

 
 
Alltså jag har hört den här låten hur många gånger som helst, men har aldrig tyckt att den har varit speciell. Men nu när jag såg videon blev den genast bättre, haha. Man blir så glad av den. Längtar bara mer och mer till sommaren!!!

Rea

Nelly har ju en enorm rea just nu, så jag tipsar er att klicka in där. Har hittat massa snyggt under hundralappen, får se om jag gör en beställning!

Två ifrån iphonen

Myyys under massa filtar / pommes istället för skollunch
 
Daaaaang vad skönt med fredag!! Har gått och suktat och längtat i evigheter känns det som... Ska chilla med vänner och familj, ska bli så skönt. Är inte på så jätte bra humör, känner mig intrasslad bland gymnasievalet. Jag hade bestämt mig, jag hade en riktigt bra feeling och sen poof förändrades allt. Hoppas jag får lite tid att tänka nu ihelgen...

Insta pic

Pyttan liten, hur söt? Man vill ju bara gosa med hon som vår hovslagare sa senaste besöket. 1 sak vi måste träna på, uppstigningar. Iförrgår när jag skulle hoppa upp sprang hon iväg med mig hängandes på sniskan. Hon har gjort det med mamma en gång också haha. Ibland står hon jätte lugnt och stilla, men vissa dagar är hon lite för ivrig. Bäst går om en håller i medans jag tar pallen, men det är viktigt att vi lär oss den riktiga vägen. Får se om vi kan träna på det nästa gång vi är i ridhus. Ingen lust att stå och hålla på med det när det är sisådär -20grader ute. 
 

Junior

 
Ni har säkert sett de här bilderna innan nu, but i don't care. Lite egoistiskt att döpa sin son efter sig själv kan man ju tycka(ändå gulligt), men Christano Ronaldo junior är det sötaste jag har sett punkt. Irina Shayk är så himla snygg dessutom, och Ronaldo... Hehe.. Har inget intressant att berätta för er annars, ska göra klart lite läxor nu som jag skulle gjort för länge sen. Kraam

Put on your best face and say cheese

 
Look at these, they're lovely! Min dröm är att en gång äga en sån här as tuff film kamera. Ingen aning hur de fungerar, dom är bara så fina!! Hittade jätte många på lomography.com. Jag funderar på att köpa en polorid kamera till sommaren, en punkt på min bucket list.

Ny header

 
Jag antar att ni har lagt märke till min nya header. Blev inte riiktigt som jag hade tänkt mig. Kommer antagligen göra fler ändringar, blir aldrig helt nöjd. Ljusare blev det iallafall!
 

Genom mitt fönster

 
Det tog inte långt tid innan jag somnade i sängen efter jag har kommit hem. Min energi ligger verkligen på 0 efter en lång skoldag. Slutade 4 idag dessutom. Statistiken har stigit de senaste dagarna, vilket är aas kul att se! Ska försöka göra tidsinställda som rullar när jag te.x är i skolan och kan inte uppdatera. Och om ni har några tips vad jag kan blogga om eller frågor är det bara att ni kommenterar!! Ska fixa lite käk nu och playa favorit serien Gossip Girl. 

Toffsis

 
 
Jag måste verkligen köpa mig en ny mössa, min toffsis har hängt med mig sen 6an. Den är fortfarande fin och duger väll ibland, hemma och i stallet. Men dom är lite ute nu... Har kikat runt ett tag här på nätet, inte hittat någon som har fallit mig i smaken men jaja, ska kolla vad som finns i staden också! Har inte fått mycket skolarbeten gjort ännu, 57 ord på min krönika. Har varken lust eller ork, ska tjata mer på Bob hihi. Nu ska jag kolla något avsnitt av oth sen väntas sängen.

-14,4

 
Bob och jag tog en ridtur tidigare idag, vi kom precis hem innan det hann mörkna. Sataan vad kallt det var, halvvägs började mina fötter domna bort. Pytte var helt craziiie, hon får sina ryck när hon bara kan sticka iväg, flyger rätt upp i luften. Bob skrattar bara. Jag tänkte nu flyger jag av, men lyckades faktiskt hålla mig kvar. Fördel med långa ben! Hon är så rolig, pytte liten. Nu ska jag sätta mig och skriva en krönika, vill inte tillbaka till skolan imorgon....

I need summer now

 
Satt och kollade tillbaka på lite bilder från isomras. Ser ni hur brun jag var???! Gud vad jag saknarrr... Det här var en av dom bästa dagarna på sommaren, i mitt liv. Det var bra väder, bra platser, bra bilder, bra musik, allt var perfekt. 
 

Tre saker ni kanske inte visste om mig

 
 
Jag behöver nått som innehåller socker efter skolan eller middagen, verkligen behöver!! Det kan vara vad som helst. Men helst (hah) en chokladbit. Känns konstigt om jag inte äter det en dag, okej jag är beroende. Och sen går det inte att motstå.
 
Ibland kan jag ångra att jag valde spanska som språk i skolan. Jag vill hellre kunna prata flytande Franska. Det är ett så himla fint språk.. Men åt andra sidan verkar spanska mycket enklare när det kommer till utal och stavning...
 
Min mobil är en del av mig, jag kan inte åka någonstans utan den. Jag gör lixom allt på den, nästan iallafall. Skulle kunna offra min vänsta hand för den. Okej kanske inte, men den är väldigt viktig haha..

Lea Michele

 
Lea alltsåå!!! Vilken rööst hon har. Här är hennes senaste singel och musik video, hon är så underbar. En riktig förebild med andra ord. Jag förstår inte hur hon har orkat med allt, spelat klart Glee utan Cory, spelat in en singel och så vidare. Jag skulle dött om jag hade hittat min stora kärlek, vi ser framtiden tillsammans som en familj, planerar bröllop. Och sen 2 veckor innan bröllopet är bestämt så går han bort. Det är så tragiskt! Kan inte kolla på Glee när Finn är med i något avsnitt utan att tänka på det... Men åsido är det bra att hon inte bara sitter hemma och gråter rätt upp och ner utan försöker istället. 
 

Vinterland

 
 
Vintern är en fin årstid, men den är alldeles för lång. Gick ut för att titta till hästarna och ge dom en morot, men gick in lika fort. Och nu var det ändå inte så jätte kallt! Nu har det iallafall kommit massa snö, så jag ska strax bege mig ut till stallet. Eller så väntar jag till efter middag, jag får se! 

That's cool too. But I'm better than you

 
Tack och lov att det är helg. 110 skoldagar kvar tills det blir en ny början. Längtar seriöst, sååå sugen på något nytt och är trött på det vanliga, gnäll överallt, typiskt ;) Bara att ställa sig upp and move on. Dagen har varit sådär, sega lektioner, med det gick hyffsat snabbt. Efter gick jag och Sandra mot stan, tog en sen lunch på subway och pratade om allt och inget. Sen hämtade pappsen upp mig och vi for hem! Tar det lugnt i kväll, har ont i huvet, har ingen lust heller att hitta på något. I helgen ska jag försöka att hinna med att blogga mer, rida Pyttan, umgås med mina närmsta, och göra klart skolarbeten. Blir nog bra...

Första skoldagen

 
Har inga nya bilder att visa er för tillfälligt så ni får en bild på världens finaste Harry. Btw så behövde man bara skriva in ett h i sökfältet så kom Harry styles upp. Ganska sjukt egentligen hur omtalad man kan bli.. Iallafall. Första skoldagen - done. Känns konstigt att börja mitt i veckan men ändå riktigt skönt, bara 2 dagar kvar sen helg! I helgen skulle det också bli kallare ute, runt 20 minus. Underlaget har blivit bättre ute så då kan jag äntligen sätta igång Pytte igen! Om det inte vore för underlaget ser jag ingen anledning till varför det måste bli kallare och mer snö ute, i don't want too. Nu har det varit lagomt mycket snö och inte så farligt kallt.

Brun/guld

 
Igår tog jag tid och fixade mina naglar, filade, klippte, penslade nagelbandsolja osv. Till sist målade jag med det här brun/guldiga nagellacket från Loreal Paris. Snyggt och matchar till det mesta! Egentligen är det ingen mening eftersom det slits och går sönder så fort jag sätter min fot in i stallet. Ajaa.. Ett litet tag håller det väll förhoppningsvis! 

Tisdag 7 januari

 
Tog en paus från bloggen idag. En paus från allt egentligen. Har passat på att vilat upp mig ordentligt inför första skoldagen imorgon efter det här lovet! Är inte taggad på skolan igen, kommer inte bli lätt att kliva upp. Hoppas att det blir en bra sista termin! Så fort jag tänker på att det är sista terminen nu kommer alla gymnasie tankar upp. Idag är det 27 dagar kvar till sista anmälningsdagen är. Känner mig jätte stressad även fast jag vet vad jag vill gå...
 

Monday's

 
Vad passar bättre än lite inspo bilder den här tråkiga måndagen? Det är grått väder ute, har ingen motivation till att göra nånting. Ni vet när man har den här känslan efter man har haft en jätte rolig helg och man vill inte att den ska ta slut. Men ni måste tillbaka till skolan på måndag morgon, den känslan har jag just nu av någon anledning. Antar att det  har något med måndagar att göra allmänt. Ska dega lite i soffan innan jag måste ta tag i mitt liv. Hoppas ni får en bra dag allihopa!

You've Got The Love

 
Jag såg en reklam på tvn för ett tag sen, det var en kör som sjöng en del av You've Got the love. Skulle söka upp den igen och kolla om det fanns hela men hittade den aldrig. Istället hittade jag den här från The X Factor and i love it! Speciellt killen med hatten och tjejen längst till höger. The Keys och Nicole. Gryyymmaa! Tycker låten är så fiin. Jag tror jag ska börja i kör faktiskt. Driver.

Den här söndagen börjar gå mot sitt slut

 
Hallå!! Min dag har varit riktigt bra faktiskt. Catchade upp med Julia efter jag och pappa var och handlade. Vi åt och bara satt och pratade igen om allt möjligt. Hur mysigt som helst!! Vi satt i 2 timmar och bara babblade, så skönt att prata med någon som förstår en, ni vet. Vi började smått planera en sak i sommar också. Kommer bli hur bra som helst!! Kommer spendera kvällen som vanligt - under filtar framför oth. Hörs så länge!

Blue wanties

Blir nästan imponerad över hur mycket saker jag lyckades klämma in i ett collage... Men det kändes nog bara mycket.

Spring i benen

 
 
Hey babes! Ni kanske har sett att jag har bytt header? Den är bara tillfällig, tills jag har tid och ork att fixa nya bilder. Just nu springer jag runt här hemma, är rastlös och allmänt grinig. Underlaget i paddocken är sämre än sämst så det går inte att rida. Egentligen borde jag syssälsätta mig genom att göra massa tråkig-göra. Jag har en stor hög med kläder som måste tvättas, så den skulle jag behöva ta itu med. Typiskt mig att riva fram massa kläder och sen låta dom ligga över hela golvet i veckor. Får ångest och blir stressad så fort jag tänker på skolan, att lovet är snart slut. Menmen.. Finns inte så mycket att göra åt än att göra nånting av de dagar som är kvar. Jag måste komma tillbaka i mina vanliga rutiner... 

Fear Factor

 
Sitter och kollar på Fear Factor på 6an. Hatar egentligen den kanalen, science fiction (fick googla stavningen) fantasy eller tråkiga humor serier är inget för mig. Men Fear Factor är as roligt. Jag skulle faktiskt tänka mig att kunna vara med där, skulle någon frågat skulle jag tackat ja! Skulle dragit med mig Bob. Yolo nu kör vi lixom. Älskar nya lagomt svåra utmaningar och äventyr. Sitter alltid och suckar, äh det där skulle jag lätt kunnat göra. Det är nog svårare än det ser ut att vara, haha. Spindlar, hööga höjder och att dyka är verkligen min fobier men resten verkar kul. Skulle antagligen bangat ur sista sekunden, men ändå hihi. 

Flipagram

 
Trodde det skulle gå att ladda upp min lilla flipagram video från insta, men tydligen inte. Den är väll inte så speciell men ni får gärna kolla in den, jledstrom heter jag på instagram. Har privat men accepterar de flesta. Sandra kom lite spontat till mig idag kring lunch. Vi gjorde sjukt goda mackor, kollade på Gossip Girl och pratade ikapp lite sen sist vi sågs. Därför har jag inte hunnit bloggat något! Har väll ändå inte så mycket speciellt att berätta. Ska laga ihop tacos och äta middag i min ensamhet nu hade jag tänkt! Rätt bra fredag ändå...

Svar

Från vilka affärer köper du dina kläder?           
Vera moda, HM & Bik Bok.
 
1. Jag vill se ditt rum typ vad du dekorerar med :) 2. Gör chubby bunny challenge :DDDD 3. Alla dina hattar! :)           
Kan försöka fixa det nån gång framöver när mitt rum är städat! Ingen aning vad det är men ska kolla upp det, haha. Min lilla hattsamling är ganska så liten, den ska bli större. Älskar fina hattar, mössor och det mesta som går att ha på huvet.. 
 
Dina kläder, alltså din stil typ! Vad du skulle ha på dig en vanlig skoldag som du vill känna dig "snygg" i men ändå inte för mycket. Och typ vad du skulle ha på dig till ett läger, fest osv :)

Jag har tänkt att försöka fixa mer outfits bilder. Min stil är vääldigt varierad. När jag ska till skolan kör jag på ett par jeans och en vanlig stickad tröja oftast. Om man vill känna sig lite snygg rekommenderar jag skjortor!! Både killar och tjejer, så snyggt!


Är det fredag?

 
De bästa med att vara ledig och ha lov är.1 Man kan lalla runt hemma i mjukiskläder och behöver inte tänka på hur man ser ut. 2. Man kan göra precis vad man vill när man vill. 3. Planera sin egen tid. Jag äter middag 8-9 på kvällen när jag kommer in från stallet! Hej på er förresten! Idag är jag hemma själv, måste kolla till hästarna lite då och då. Så fantastiskt skönt ändå. Just nu ligger jag i soffan, skriver en lista med mål och saker jag vill göra innan det här året är slut. Eftersom 2013 inte var suuper så ska jag se till att den här listan blir avbockad. Ska strax sätta mig och svara på era frågor som har trillat in! Keep on

Sanningar

 
 
På sommaren har jag alltid lättast att bli brun på armarna och magen, benen är alltid svårast, blir knappt någon skillnad...
 
Jag verkligen haaatar matte. Det är sällan att jag pluggar hemma, är alltid för lat och så himla svårt när jag har 0 intresse för det. Men när jag väl gör det slutar det ändå med att jag lägger mig under täcker och lipar eller sätter på en film istället.
 
Om jag ska snyta mig eller kissa när jag är hemma hos någon annan sätter jag alltid på kranen för att ingen ska höra, hihi
 
Offentliga toaletter är bland det värsta jag vet. Om de är fräsha okej, men jag håller mig hellre en dag på stan. 
 
Jag drömmer jätte mycket, sjuka och konstiga drömmar varje natt. En till cool sak är att jag kan styra dom ibland, om jag har en mardröm kan jag vakna till.
 
Vi har ett badkar men jag använder det typ aldrig. Inget sätt för mig att koppla av, jag tar hellre en snabb dush och sätter på en film istället.
 
Jag undviker gärna folk. Är väldigt social och pratglad men jag tycker mest folk är jobbiga och i vägen.
 
 

Classy

 
En väldigt classy och snygg outfit. Älskar koftan!!  Snygg kombination med svart gråa jeans och lite accessoarer som piffar upp det hela.
 
 
 
 

Nyårslöften?

En av alla bilder jag knäppte igår ifrån bron, haha
 
Jag tänkte på det här med nyårslöften. Vi sätter alltid nya löften varje år om samma saker, motion, plugg och så vidare. Men de börjar redan att blekna i februari. Iår tänker jag faktiskt inte ha några nyårslöften, jag ska sluta tänka på vad jag vill göra det här året, istället ska jag göra det. Jag vet redan vad jag vill och inte vill, det jag måste bättra på. Lämna kvar det dåliga i 2013 och gå vidare. Och framförallt göra det här året bättre!
 
Jag kanske inte har lagt ner så super mycket tid eller energi på bloggen, men jag är såå taggad på att göra det. Så nu, efter nyår ska det bli en förändring! Har lite bloggtorka just nu så ni får gärna kommentera vad ni vill se mer och läsa om här på bloggen så fixar jag det!!! 

Första inlägget det här året

 
Yes. Det här blir det första inlägget som jag skriver just nu för 2014. Jag hoppas ni får en underbar start på det här året! Det känns så himla bra på något sätt. Glömma och förlåta, nya mål, nya utmaningar, nya vänner, nya risker, nytt år. Just nu står vi på sida 1, 365 kvar...

RSS 2.0