Lockar och korkskruvar

Dagar som denna när det är blött/fuktigt och regnigt, spelar det ingen roll vad jag än gör med mitt hår. För så fort jag sätter min fot utanför dörren blir det till något affro. Okej inte riktigt men mååånga lockar och korkskruvar överallt, som jag inte riktigt gillar. Stal bilden från linneas instagram (linneamortberg) när vi nyss hade ätit på subway efter skolan. Det är myyycket värre när jag har uppsatt.. Vilket jag ofta har för jag inte orkar göra något annat, haha. Hatar hår...


Ååhååh

Är laaaagomt less nu alltså. Klev upp tidigt som vanligt för att hinna med bussen, stressade och kutade till bussen i en sko och utan jacka. Kom precis. Kom dit och såg att det inte var någon där. Hmmmm, kom på att vi hade sovmorgon till halvtio, skjut mig. Gick iallafall till stan och tog bussen till Malin. Väckte henne och förstörde hennes sovmorgon, hehe. Nu ska vi göra oss ordning för att sen åka... Ska försöka ta mig igenom den här dagen för sen är det heeelg


Sommarlov, gymnasium?

Hejhej!
Vaknade nyss från en powernap, är tröttare än vad jag var innan, haha. annars är det väll bra med mig, är lagomt less på vädret bara. regnigt,blött, och lerigt överallt. En heel sjö i våran hage så Ludde är helt strandsatt, stackarn. Imorse hade vi löpning och intervaller som idrott, sjuukt jobbigt med det gick bättre för mig än vad jag trodde det skulle gå. Så min kondis måste ha blivit liite bättre iallafall.. För övrigt pratar vi om sommarlov och gymnasium typ hela tiden, börjat inse att det inte är långt kvar nu.. Känns inte heller så bra med mina betyg, eller i matte/no då. Måste verkligen skärpa till mig nu och höja alla mina betyg! Lägga ner mer tid och ta skolan mer seriöst. Vill ju komma in på ett bra gymnasium.. Ska skynda mig ut till stallet en sväng innan jag åker iväg på dansen, ciaoo


Kortis video


Den perfekta bloggen?

 

Hur är egentligen den perfekta bloggen? Jag lägger inte ner fleeera timmar varje dag på min blogg, skriver inte långa krönikor och massa åsiktsinlägg. Jag har min blogg lite som en dagbok, kunna ladda upp bilder jag har tagit, skriver lite kort om min dag blandat med det jag älskar, hästar,dans, foto & mode. För att sen kunna kolla tillbaka på allt.. Vad är det som gör en blogg levande, som ögon dras till och kommentarerna rullar in.

 

Jag själv tröttnar fort på modebloggar, sexiga poser mitt ute i gatan, seriuos face, nya outfits varje dag. Och såklart den perfekta kroppen. Det kollar jag bara igenom fort sen har jag tröttnat. Visst, nån gång ibland kan jag kolla in, få lite inspo. Men inget jag direkt följer eller kollar in varje dag.

 

Min första blogg var en hästblogg, skrev om ridpass,collage med outfits, uplägg och det vanliga. Visst det var jätte kul att driva en hästblogg, lägga upp massa bilder och videos. Det blir som att följa en resa, med häst och ryttare. Se utveckling, motgångar och framgångar. För att man ska tycka det är intressant måste man såklart vara jätte intresserad, annars tröttnar man fort..

 

Eller är det 2013 trenden, fota perfekta smoothies, frukter, youghort med bär, på perfekta tallrikar/glas i fina sängkläder. Every day, olika positoner och vinklar, Healtyyy healty, jag är en nyttigpelle och nu vet alla ni de, alla som bryr sig.

 

Så vad är det egentligen som behövs för att driva den perfekta bloggen som läsare dras till? Jag tror att det är en mix av alltihop, det man gillar, vardag, bilder och kanske något åsiktsinlägg då och då.


Söndag-pluggdag!

Som rubriken lyder, skippar dansen idag för att istället vara hemma och plugga, spendera mycket tid med luddis, och städa. Kommer istället gå igenom dansen hemma och köra några övningar. Men måste börja med skolarbeten först om jag ska hinna..


We are young

 
Häälloo
Igårkväll hade vi sleepover några tjejer i klassen hemma hos Linnea. Så direkt efter min dansträning tog jag bussen till henne. Missade helt och hållet när jag skulle kliva av, så åkte typ 5 hållplatser för långt. Så det blev en liten extra powerwalk. Aja, duschade och bytte om direkt, sen åt vi tacos och chokladfondue med massa goda frukter till efterrätt. Pratade och hade riktigt mysigt! Vi gjorde massa skoj, cyklade runt kvarteret, åt massa gott och såg på film halva natten, sminkade världens fjortissminkningar på varandra. Vi vaknade dock rätt tidigt iallafall, men låg kvar i sängarna ett tag och bara pratade. Gjorde våfflor till Lunch, åt ännu lite mer och hade wii duell tills vi skulle åka hem. Sen dess har jag ätit middag, latat mig i soffan framför the vampire diaries. Ska snart ut till stallet och rida. Kraaamar!

Tell me now

Vårkänsloooor
 
Hola amigos!
Snart är det dags för mig att byta om och åka iväg på dansträning. Imorgon blir det back to the school, kommer sakna alla beebisar. Lite iallafall.. hah. Efter skolan ska jag och Martina se och få våra dräkter fixade, sen till träning direkt. Efter den ska jag stressa mig hem för att byta om och åka in stan igen, wehå.

...

 
Ville blogga men sen kom jag på att jag inte har något intressant att skriva om alls... Red luddis i paddocken medans Rebecka filmade, några som är intresserade av Ludde ville ha filmer. Så nu är det fixat! Efter det red jag Felix, gick bra som vanligt. Den hästen alltså, heeelt amazing. Finns inget att klaga på alltså. Men Luddis är fortfarande bäst, hihi.
 
Satt och såg en film med familjen som heter war horse tror jag, men jag gick där ifrån. Klarar inte av sorgliga filmer som har med hästar att göra, eller djur över huvudtaget. Börjar bara böla och sen går jag runt och tänker på det hur länge som helst, haha. Imorgon är det sista dagen på dagiset, hoppashoppas jag klarar mig från förkylningar och allt annat skit, känns inte så bra heller att jag inte har haft vattkopper innan, är jätte rädd att bli smittad. Vore inte det roligaste.. Men sen är det snart helg, på fredag ska vi ha sleepover hos en kompis. Kommer nog bli riktigt naaayz. Men nu väntar en dusch sen sängen, kraaaam

Praoouu

Vi har ju prao den här veckan, och jag praoar på ett dagis i närheten från mig. Sitter på rast nu.. Haha åh alla är så söta! Och det är faktiskt roligare än vad jag hade förväntat mig...Imorgon är de sista dagen! det har vart kul att komma bort från skolan och det vanliga där.. Slutar om 2 timmar ungefär, då ska jag hem och äääta, kommer antagligen somna i soffan det första jag gör, man blir as trött, ehehe


1000 words

 
Några fler härliga bilder! Saknar verkligen... Vill bara spola tillbaka tiden och uppleva allt det roliga igen. Bilderna beskriver verkligen mer än 1000 ord.

3 år tillsammans

 
Samma dag, samma månad, 3 år senare.. vad hände? Min lilla fläckiga ponny <3
 
Heeeej!
Idag firar jag och Lauwtje våran 3 års dag tillsammans. För hela 3 års sen rullade lastbilen in på våran uppfart, och en ponny som inte var så mycket till ponny klev ur. Det jag inte visste då var vilken resa som väntade. Dom här 3 åren har varit helt fantastiska! Det vi har gjort har vi byggt upp tillsammans. Det har varit långt ifrån lätt, tagit mycket tid, kraft och slit. Ludde har lärt mig inprencip allt jag kan idag, gett mig bättre självförtroende. Jag har utvecklats enormt inom ridningen sen jag fick Ludde. Jag vet att dagen då jag inte kan kalla Ludde min längre kommer, för Ludde ligger nämligen ute på annons. Det är dags att gå vidare och släppa taget. Jag försöker ta vara på all tid vi har tillsammans och inte försöka tänka på det så mycket... Har börjat skriva ett långt inlägg om hela vår resa tillsammans, med jätte många fina bilder

Holding out for a hero

Bild från idag pay and jumpn/söta bambis jag fota/och liiilla luddis
 
Hejhejhej
Har haft fullt upp idag, först hjälpte jag Rebecka och var kamerman på pay and jump. Sen åkte vi hem, åt lunch och så. Efter det skjutsade pappa in mig till dansträning i 1 timme, åkte sen hem igeeen. Då var det en familj som var hos oss och skulle provrida Luddis. Så bytte om fort för att gå ut till stallet, Ludde skötte jätte bra. Sen kom det en till familj direkt efter. På med all utrustning och ut igen. Först blev han lite less men annars tyckte han bara det var kul. Hemmet är såklart det viktigaste, och att ryttaren ska passa. Och jag får såklart välja vilka det känns bra med. Tror inte dom här var dom rätta, men vi ska fundera höra och så. Fick precis just reda på att någon ny hade ringt. Kan inte fatta att min lilla luddeboi är tillsalu och är inom snar framtid inte min längre. Usch kan inte tänka så.. Den 9:onde har jag haft luddis i 3 år, dom roligaste åren i mitt liv har det varit. Ska poppa lite popcorn och tjocka mig framför tv och fortsätta face tima with my friends, gråta att skolan börjar och dvs praaaaaaao. Vill intääääääää

6 april

Hello everyonee!
Sitter hemma hos Sandra med Kajsa. Innan det var jag och Kajsa på stan och handlade tårtingredienser och en massa godis. For sen hem till Sandra och gjorde världens godaste tårta, mår aas illa nu efter. Vet inte riktigt vad vi ska göra nu men vi hittar väl på något. Vi höra helt enkelt senare!


Im a dreamer

 
Tjoooosan
Skyller på att det är lov när det kommer till uppdateringen, hehe.. Snart är lovet slut, tråkigt nog. Önskade att det aldrig fanns något slut när det kommer till lov. Vill att dom ska vara för evigt! Hittills har mitt varit rätt så bra, igår och idag har vi åkt massa skoter i fint väder. Drog världens faceplant idag btw, så nu ser du ut som jag har varit i slagsmål, är röd och har skrubbsår överallt, bli inte rädd om ni ser mig strosa runt någonstans. Imorgon har jag mycket stuff att fixa, saker som jag går och skjuter upp hela tiden. Men måste fixa dom så jag hinner träffa Kajsa och Sandra. Kul föressten att statiskten going upuup :)
 
Går och drömmer mig till sommaren varenda dag, alla klädaffärer har fått in fina vår/sommar kläder, vill bara ta med mig allt och gå bara där ifrån, kollar på filmer som är inspelade mitt i sommaren, och dreglar över alla bilder på weheartit

My iphone

Jag lägger inte upp alla bilder jag tar på instagram, skriver inte ut allt jag gör på bloggen heller. Det skulle bli aldeles för tråkigt i skutändan om jag gjorde det. Så tänkte att jag skulle göra ett collage med några bilder från min mobil och lägga upp här. Nu hade jag inte så många intressanta bilder i mobilen, brukar överföra dom till datan och sen radera så det inte blir fullt och jag istället kan ta nya. Aja

Gammal bild från maskerad på skolan/hur jag känner varenda morgon/ fin kväll jag gick igenom stan/jag lagade middag till 7 pers, rätt lyckat faktiskt/jag bakade bullar/gammal bild som ni säkert sett, på holidayclub/sötaste Luddis/sjukt ful bild på mig, men yolo. Jag och Malin körde skoter/mitt påskägg fyllt med lysmelk


23/3

 
Klippte en kort video från en grym dag med massa skoter och andra roliga saker. Jag som filmar så Elin är med i typ hela filmen, haha. Antagligen kommer hon döda mig efter hon har sett den och tvinga mig ta bort den, aaaja

RSS 2.0