Motivation

Och jag är fortfarande sugen på pizza

Orange

Mer collage önskas - absolut ska det fixas. Ni får gärna kommentera om det är något speciellt ni vill se eller läsas :)
 
Den här outfiten är bara too die for!! jag älskar orange, så himla snyggt. Men klär mig inte så mycket i det... Jeansen enkla slitna, snygga klackar, orange naglar och andra detaljer till som kryddan över moset! Classy

Till hösten

 
Tur att jag snart fyller år...
 

5 snabbisar

 
Jag hatar att åka buss, men på kvällen kan det faktiskt vara lite mysigt
Jag har så otroligt dåligt tålamod när det kommer till att lära nya saker, vill bra på en gång
Jag har lätt för att lära mig ny teknik
Jag är så himla lättskrämd men älskar ändå att kolla på skräckfilmer
Jag tror på liv efter döden, men att man återfödds på nytt men minns inte sitt gamla liv. Svårt att förklara men...

Cozyyy

 
Kolla vilket cozy collage jag trixade ihop. Åh man vill bara mysa, hihi. Vilket jag också ska göra nu framför bästa serien Gossip Girl såklart.

 

Love is a beautiful place

 
Jag kan inte sluta kolla på den här videon!! Lätt en av dom bästa låtarna han har gjort, och hur fin är han inte dååå

Från idag

 
 
Hallå bloggen! Har varit ganska upptagen idag och har inte haft tid att blogga. Nu är jag i alla fall hemma, väntar på att middagen ska bli klar. Två bilder från idag när jag och Elin cyklade och badade, standaaard. Det var helt vindstilla, men inget speciellt bad eller sol väder.
 
På torsdag får vi förhoppningsvis nytt internet för månaden, så jag hoppas jag hinner blogga mer då!
 
 

Nytt på bloggen

 
Taadaaaa! Satt och trixade lite här på bloggen innan middagen, då fick det bli en ny header. Var inget jag planerade att fixa, mest för skojs skull. Vill ändra lite mer i menyn, men det får bli senare! Tryck på F5 om ni inte ser någon ny header
 

Trallat runt

 
Heey kompisar! Idag har jag trallat runt här hemma och inte gjort så mycket speciellt. Städat, solat, lyssnat på musik, ätit choklad och planerat inför min födelsedag! Very najs. Ska Rida snart och sen ta en lång PW. På bilderna ser ni mig från när jag och Bob tog en rejäl PW och min lunch idag. And yes, I eat like a man, älska mat.

Life is ours, we live it our way

 
Bilderna är från en sen eftermiddag när jag och Elin doppade oss i sjön. Även fast det inte var kväll (det kanske såg ut att vara det), men solen hade precis gått i moln. Så är det alltid något speciellt med kvällsdopp! Det är så tyst och stilla...
 

Two from insta


Tivoli

 
Hejhej! Gårdagen var jätte bra. På dagen gick jag, Malin, Kajsa och Linnea på tivolit i stan. Vi delade upp oss lite för jag och Malin ville inte åka dom som snurra som sjutton tillskillnad från Linnea och Kajsa. Var lite tveksam men hann åka 3 karuseller, sjukt kul. Efter kände vi oss alla lite groggy så vi tog en promenad och käkade lunch på en Kina resturang i stan innan vi sa hejdå. På kvällen åkte jag bussen in till stan igen för att Träffa dom igen. Vi cyklade runt och kollade. Sen skulle jag och Malin sova ute på hennes altan, vi såg på skräckfilm men stängde av efter 20 min.

En liten förändring

 
My dear sister färgade mitt hår för ungefär en vecka sedan. Det blev inte sån jätte stor skillnad, lite ljusare bara. Men det behövdes! Var grön/grå hårig där ett tag... Hatar min naturliga färg. Innan skolan börjar runt min födelsedag ska jag boka in tid hos frisören. Får se vad jag hittar på då, hihi

Let's go to the beach

 
 
Heej bloggis!
Så skönt att bara packa badpåsen och cykla iväg till bryggan, bada och sola och bara njuuuta. Glömma allt annat, vara borta från bloggen. Så min dag har sett ut idag ungefär. Bilderna tog jag när jag var ganska nyvaken och väntade på att Elin skulle vakna, haha.

Senaste in

 
 
 
 

Summeeeer


En dag på stan

 
Halloj! Haha det måste vara det fulaste sättet att säga hej på. Två bilder hur jag såg ut idag, gick på stan med Sandra. Vi åt och gick runt lite, mest för att leta skugga. Solen stod i största hugg och svetten nästan rann. Hade en jätte bra dag! Men det var så fruktansvärt skönt att komma hem, cykla till sjön och ta ett dopp i det kalla svalkande vatten.

We build then we break

God morgon! Det här är ett tidsinställt inlägg som jag skrev igår kväll, bara för att ni skulle få något att läsa. Det svåra med att göra tidsinställda är det att jag inte har någon aning vad jag egentligen gör just nu. Jag kanske sitter på en buss eller solar. Men hade planer att träffa Sandra och äta lunch innan hon åker på fredag! Uppdaterar ikväll, ha en bra dag!

From today

 
Heeej på er!
Dagen har varit på topp. Tog bussen in tidigt för att fixa lite saker, mötte sen upp Kajsa och cyklade hem till henne. Hämtade hennes lilla hund och for sen hem till mig. Vi gjorde lunch och åt ute på altanen i solen. Sen tog vi fram bikinin och cyklade till en brygga i närheten. Vi solade, badade och åt en massa gott. Det var faktiskt inte så jätte kallt i sjön, trodde det skulle vara värre. Vi doppade oss, åkte rutschkana och simmade flera gånger.
 
Nu för inte så längesen ringde hon och Malin mig, frågade om jag kunna möta upp dom så vi sen kunde gå på tivolit i stan. Men det blev så himla krångligt med skjuts och såå... Lite synd, hade jätte gärna velat. Men vi har redan nya planer på gång :)

Pink flowers

 
Rosa tror jag nästan är min favorit färg på blommor, i love thoose! Jag läste någonstans att rosa blomma betyder Jag är förälskad i dig och lovar dig trohet. Så då förstår ni varför killar i filmer alltid ger rosa blommor till sin tjej. Lite Deep men jag tänkte att ni ville veta :)
 

World of your own

 
Hej finaste ni! Solen har levererat rejält idag. Har solat och slappat heela dagen, klockan närmar sig 9 och det är fortfarande sjukt varmt ute. Tog en lång promenad med Bob längs sjön, det var jätte fint så vi passade på att stanna vid olika ställen och ta lite bilder. Om det blir så här fint väder resten av veckan kommer jag passa på att vara ute och njuta av varenda sekund, så ni får ha liiite översende av uppdateringen. Men ska sätta mig och göra tidsinställda!

Tio sanningar

 
Jag hatar att klippa bort prislappar när jag har köpt något nytt, det känns som att jag kommer ångra mig på en gång. Så den får hänga kvar några dagar...
Jag kan sitta uppe med mobilen eller datorn hela natten
Älskar att shoppa, men är en sån som måste spara mina pengar iallafall annars får jag panik..
Under hela vintern känner jag mig äcklig, blek och trött
Ääääälskar musik, hörlurarna är ofta i öronen
När jag är hemma själv inbillar jag mig ofta att någon ska komma och mörda mig eller något
Jag är ingen bra simmare
Mitt fullständiga namn är Johanna Caroline Ledström. Det är ofta någon tar fel på mitt efternamn och jag brukar få upprepa "Edström?"
Jag kan vara/är väääldigt trögfattad, haha
Jag känner mig alltid bekvämare när jag är med dom som kan bjuda lite på sig själv, annars blir jag också osäker.
 
 
 
 

Varför så bråttom

 
När jag gick i 3-4an hade jag fortfarande snobben trosor och topp. Jag vet inte riktigt hur ni hade det, alla utveckas vid olika ålder men jag antar att det var ungefär samma för er. Om man kollar idag är vet verkligen skillnad, unga tjejer börjar sminka sig och köper löshår. Man går igenom korridorerna där dom flesta i sjätte klass sitter med iphone 5. Det är väll ioförsig upp till föräldrarna hur dyra mobiltelerfoner dom väljer att ge till sina barn. Det jag ville komma fram till, varför har dom flesta så bråttom att bli stor? Jag förstår bara inte varför. Jag kommer ihåg själv när man stod och suktade efter att få börja sminka sig. Men det var fortfarande inget jag började med då, knappt nu heller, haha. Jag erkänner att jag försökte vara äldre än jag var i den åldern, tyckte jag var så himla cool. Om man är uppväxt med äldre systrar och kompisar som är äldre än sig själv tror jag att det är lätt att det blir lite så. Men aldrig att det gick långt över gränsen. Det var alltid lika kul och stort när mamma fixade mig till disco med lite ögonskugga och läppglans!
 
Tänk dom som utvecklas lite tidigare och behöver använda BH men får inte för sin mamma för att hon tycker att hon fortfarande är för ung. För dom som behöver vid tidig ålder tycker jag inte alls att det är fel. Men barn som är barn ska fortfarande vara barn, leka och ha roligt med sina kompisar. Inte fokusera på deras spegelbild. Då är frågan, säger föräldrarna ja till det här? Målet till att dom ska vara så perfekta som möjligt. Jag förstår om dom är jobbiga, men det är fortfarande föräldrarnas ansvar.  8-9 åringar som ser upp till misslisibell, som gör videos och lägger upp på youtube om bästa foundationen. 1 år senare kommer dom be sina föräldrar om kondomer då? Vart är världen påväg egentligen? Jo såhär ser den ut....

Best song eevvaaah

 
Nu är videon äntligen kommit till best song ever!! Hahaha vek mig av skratt, så jävla sköna.

Vad Sundsvall hade att erbjuda

 
Åkte till suuundis som jag sa när jag var mindre igår. Gick på birsta och IKEA med Malin och hennes pappa. Blev lite besviken när klädstället jag ville ha från IKEA var slut, så fick inte med mig nånting där ifrån. Däremot från birsta köpte jag det på bilderna + ett par blåa jeans och ett skärp.

Måndagskul

 
Eller rättare sagt måndagsful. Ser jätte trött ut, har vänt på dygnet helt. Hur som helst! Idag tittade solen faktiskt fram, det har inte varit så jätte varmt men bättre än grått och regn, hyffsat less på det. Nu hade jag tänkt att ta på mig träningskläder och gå ut och röra på mig lite. Hoppas att ni får en bra kväll allihopa!
 

Shopping

Två filmer/jeans väst/en tröja/mobilfodral/hårfärg
 
Här är det jag fick med mig hem när jag och Bob gick på stan. Bättre bilder av kläderna får ni när jag har dom på mig istället!

Snart tillbaka igen

Heeej!
Har inte uppdaterat på senaste dagarna pågrund av att vårat internet har tagit slut för månaden så nu går det huuur segt som helst. Väntade 10 minuter på att bara få fram blogg.se startsida. Gör ett litet mobilinlägg för att upplysa er om att jag tar en kort paus från bloggen och kommer tillbaka på måndag igen med mycket bättre uppdatering. Kolla in här då igen så hörs vi!


Don't change for anyone, change because you want to

last from instagram: Jledstrom
 
Guuud vad trött jag är, eller ja på sistone. Vaknar sent och sover igenom alarmet. Hmm.. inte likt mig! Håller iallafall på att göra mig ordning. Jag och Bob ska åka in till stan, kolla runt lite, behöver nya kläder. Är riktigt less på det här vädret hemma nu alltså, igår när vi red ut tog jag fram dunjackan. Jag och Malin hade planer att åka ner till huvudstaden över helgen, det mesta var planerat och vi såg fram emot det jätte mycket. Meeen då kom lite saker ivägen, men vi har nya planer på G! 

Presentation

 
Jag har sett att jag har fått några nya läsare att titta in här - vilket är jätte roligt! Men då kanske ni undrar. Vem är hon bakom alla inlägg egentligen? Tänkte skriva en kort presentation om mig, det kanske är kul att veta. Jag är helt kass på att skriva om mig själv, presentationer i huvudtaget. Men ska försöka göra mitt bästa, haha!
  
Som ni kanske har förstått heter jag Johanna Ledström, är 14 år (född 99) född och uppväxt i den lilla staden Östersund. Nu på en gård ute på landet med min mamma, pappa, syster, katter, kanin och hästar. En kvart ifrån staden. Jag har stooor kärlek till att sova, sommar, shopping, resa, musik, jordgubbar, choklad, Ulrik Munther, fotografering, djur, weheartit & Gossip girl. Jag är helt beroende av min iphone, och instragram.
 
 Jag skulle beskriva mig själv som en öppen person, ler och skrattar ofta, kan vara blyg med dom jag inte känner. Har tråkig humor och skrattar åt mina egna skämt. Jag får ofta höra att jag pratar fort, ibland rabblar jag bara en massa, folk får säga "va" flera gånger innan dom ens hört 1 mening av det jag sagt.
 
Jag är allergisk mot alla djur vi har, haha. Men mest mot min lilla katt Stella. Kliar i ögonen, snorig och utslag. Men den stoppar mig inte från att ha kvar dom. Hästar och djur har vi haft så länge jag kan minnas. Jag hopppade över en klass när jag gick i lågstadiet så nu går jag med dom som är 1 år äldre än dom. Jag har alltid umgåtts med dom som är äldre, mina närmsta vänner är 1-2 år äldre. Men det påverkar ingenting. Börjar 9an på prolympia till hösten. Just nu lite halv dana betyg, gör alla arbeten dagen innan dom ska lämnas in. Ska lägga ner mer tid på skolan och gå ut med betyg som jag är nöjda med.
 
På min fritid så rider jag min foderponny Pytte, hänger i stallet, tränar, fotograferar, eller är med mina vänner. Försökte sammanfatta, men hoppas ni känner mig lite bättre nu. Eller i alla fall har en aning om vem jag är! :)

Summer times


Bilderna tog jag i fredags. This day was awesome!!

Malin Fastesson

 
Modell: Malin Foto & redigering jag

3 things

 
Jag har alltid otur när det gäller lottningar/tävlingar när det är fina vinster med i bilden. Är alltid så nära men ändå så långt ifrån. Det ända jag har vunnit som jag kommer på nu var en ask med hallonhjärtan och det var på ett disco i 3:an.
 
Jag är beroende av min iphone, instagram speciellt. Skulle lätt kunna laddat upp 10 bilder om dagen. Men tvingas behärska mig själv. Och det är oftast fullt med lagringsutrymme (som är sjukt störande!!) så det är sällan jag kan ta kort med den. Det jag hatar med den är att - pang så har jag 3 % batteri kvar. Händer jämt när jag verkligen behöver den. Jag har stängt av notiser, sänkt ljusstyrkan aaallt för att det ska räcka längre.
 
Jag tycker det är jätte obehagligt att gå barfota inomhus, usch hatar det. Känna allt skräp fastna, kalla golv...
 
 
 
 
 
 

130712

 
Klippte ihop en liten video från igårkväll. Kan inte beskriva hur bra dom var, han verkar så himla go. Och såå snygg.. hehe

Ulrik Munther

 
Gårkvällen var bästa dagen/kvällen på lovet hittills. Hade en grym dag med Malin. Vi hade picknick ute på ängen och tog en massa bilder. Senare mot eftermiddagen åkte vi mot Strömsund. Det var en lång väntan, men det var det värt! Bäst var Ulrik. Dom var så jävla bra. Vi stod längst fram lite på kanten. Så fort han kom ut så pepprade jag med bilder så minneskortet tog slut i kameran efter 3 låtar... Så då fick jag ta mobilen istället, och hände samma sak där. Bra Johanna! Aja, fick några bra bilder. Efter konserten hade han signering. Fick min autograf på armen efter massa trängsel och tid. Tack igen Malin för att du följde med, trots att du inte är något vidare fan av Ulrik och hatar att trängas vid folk. Haha <3
 

Ulrik Munther

 
Idag åker jag och Malin ut på äventyr, vi ska till ett ställe i närheten. Ja eller cirkus 10 mil bort, vi ska på en marknad. Där Ulrik Munther ska spela!!! Jag blev så glad när jag såg att han skulle komma hit. Jag uppdaterar så fort som möjligt (tidsinställt inlägg)

My room


Här har ni några sneakys på mitt rum som jag tog lite snabbt idag innan Malin kom. Men jag är långt ifrån klar, jag ska köpa en ny liten soffa, och lite små saker. Förhoppningsvis nästa gång jag ska på ikea. Ni kanske får en video också, om den blir bra. Haha!

Black and white


Hej & Godmorgon bloggen!
Ännu en kall och blåsig dag. Ska rida Pytte i hagen men det blir lite senare idag. Räknar med en pigg ponny! Har inga speciella planer idag, hoppas jag hittar på något. Har tänkt att städa upp lite på mitt rum iallafall, sen ta kort eller göra en liten kort film. Vet att ni har önskat det förut! Hoppas ni får en bra dag, kram
 

Lazy dayz

 
Ibland är dom dagarna bäst! Jag njuter av ledigheten och gör ingenting här hemma. Jag har strosat runt i pyjamas hela förmiddagen. Kollat på film, läst lite böcker, bara softat. Men det har inte heller varit något väder för att ligga i solstolen. Regnet bara vräker ner. Det är så skönt att vara ledig! Ta dagarna som dom kommer, utan några krav eller måsten. Äta helgfrukost varenda dag. Igår hade jag en riktigt bra dag med Malin, vi tjockade oss framför Ego, spelade lite fotboll, tog en långpromenad och bara pratade. Hade tänkt att ta en snabb springtur ikväll, det kan vara skönt att springa av sig efter några dagar i soffan, hehe

Dresses


 
 

Ridit Pytte!


I helgen har jag suttit upp och ridit Pytte dom första gångerna. Bob hjälpte mig och vi provade med lina först. Den tyckte hon bara var jobbig. Och i början ville hon göra lite som hon själv vile, stanna, gå in mot spåret. Men på slutet gick det riktigt bra. Vi travade runt fyrkantspåret utan problem, och klev över några bommar i skritt. Så nu i början ska vi fortsätta träna övergångar och halter. Hon ska lyssna på mina signaler och så...  Jag ska rida henne 3 gånger i veckan till att börja med, resten av dagarna får hon vila eller gå promenader. Det här kommer nog bli jätte bra!
 

Svar del 5

 
Favoritoutfit? 
Jag kan försöka fixa bilder så får ni se, påminn mig bara! :)

Använder du smink dagligen? 
Jag är sjukt ointresserad när det gäller smink. Och sen förstår jag inte varför man ska vara fin på skolan? Jag kör simply, mascara, puder och rouge. Jag har inte ork eller intresse för att kliva upp 2 timmar innan skolan för att sminka och fixa. Okej vi speciella tillfällen
 
Fixar du dina naglar ofta?
Nej, haha. Ingen idé att jag fixar naglarna. Så fort jag går ut till stallet går dom sönder. Men ibland fixar jag dom!

På önskelistan just nu



 

wishes
(tidsinställt inlägg)

How lucky i am to have something that makes saying goodbye so hard

 

And if i suddenly went blind, would you still look in my eyes?

 

God morgon!
Har precis vaknat och ätit frukost. Det var så skönt att få sova ut, sena kvällar och det blir inte många timmars sömn. På tal om det planerade jag och Malin vår lilla tripp igår kväll  som vi ska göra. Kommer bli så grymt! Men först måste vi jobba ihop lite pengar som kommer bli mindre kul, hehe. Idag ska jag prova ny sadel på Pytte som vi hämtade ut igår. Men jag väntar nog tills mamma kommer hem så får hon vara med, hon är lite bättre på sadlar än vad jag är, haha.
 

Look what i got

 
Fick det här lilla spa-kittet av Malin som hon köpt i Turkiet när hon var där. Det är en tvål, skrubb, liten handuk och lite mer. Hade tänkt att prova det ikväll! Mucho gracias Malli <3

Svar del 4

 
Vad tycker du om vår klass? 
Jag tycker om den, jag trivs och dom flesta är snälla! 
 
Vilket gymnasium och vilken linje? 
I duuunnoo, samhälle nånting tror jag :)
 
 
Ser du en fram emot 9:an? 
Lite kanske men tråkigt såklart att det snart är över..
 
Ser du en framtid inom dans eller ridning? 
Båda skulle vara jätte kul, men ridningen skulle man nog kunna leva på mer om ni fårstår vad jag menar. Men det blir svårt med tanke på vad det kostar och så. Men om jag fick välja så ridning tror jag. 
 
Tycker du vi borde skaffa blogg?
Jaaaaaa
 

Storsjöcupen

 
 
 
Igår var jag med Malin på storsjöcupen, jag satt och kollade på hennes match när hon spelade, själv. Men som tur kom Kajsa och Elly efter halvlek. Dom vann med 1-0 så det var väll kul! När dom spelat klart gick vi hem till Malin och åt våfflor till lunch. Åkte vidare till ett annat ställe för att kolla. Fick några mindre bra bilder, vädret var lite halv dant, men aaaja. Nu ska jag fortsätta och kolla på film. Vi hörs
 

Did you ever stop to think, and forget to start again?

 
Den här dagen kommer bli helt perfekt. Jag är hemma själv, nyss gosat ner mig under täcket, datorn i knät, massa gott brevid mig, regnet vräker ner utanför och grym musik spelas i lurarna. Precis som det ska vara! En perfekt sommarlovs dag...

Whats up in my mind

Bilder från weheartit. (tidsinställt inlägg)

Svar del 3

 
Varför sålde du Ludde? Ska du fortsätta rida?  
För att jag kände att vi hade gjort vårat. Och det var bara om vi hittade ett hem till han som passade. Och det gjorde vi, han trivs jätte bra där. Ja det ska jag. :)
 
För den kommande zombie invasionen vad blir ditt vapen?, och varför? 
Hahah random, jag hade strassat runt på gatorna med en mp5, största chansen att överleva med den                            
 
Hur kom ni upp med idén till ledstrom och companys morötter? (Om det hette så) Vad är det konstigaste med dej? Om idag var dagen innan jorden går under vad skulle du göra?
- Jaduu, vi hade en liten idé hur vi ville göra, sen utvecklades det lite
- Hmm, den var svår. Sorrysorry
- Spenderat den med dom jag tycker om. Fast egentligen hade jag sett på någon sorglig film och svullat

Ray bans

 
 
Personligen tycker jag att solglasögon är sommarens snyggaste accessoar. Speciellt Ray bans, dom är så himla snygga. Dessutom finns det så många olika modeller i olika färger. Själv har jag bara dom vanligaste fast i fake, wayfares tror jag dom heter. Om jag inte har heeelt fel. Nu har jag suktat efter ett par club masters. Tycker dom är sjukt coola. Frågan är bara om det är värt pengarna? För ett par solglasögon. Just nu svider det i plånboken, men jag kanske slår till efter jag har jobbat lite. Vi får seeee. (Det här inlägget är tidsinställt)

The things that make me different are the things that make me

 
Min kompis Linnea är just nu på språkresa i England. Jag är hur avensjuk som helst. Tänk er själva, åka till en ny plats med sin bästa kompis, ingen där vet vem man är eller ens bakgrund, nya vänner från olika länder, massa roliga upplevelser. Minnen för livet! Det kanske blir till att spara pengar till en språkresa 2014?

There must be somebody there, because somebody must have said nobody

 
Pytte har funnit sig väl tillrätta här, igår imorse låg hon och sov i hagen. Jag gick fram och klappade henne, hon är såå söt! Hon är lite försiktig av sig men hon och Felix har blivit jätte bra kompisar. Dom går inte 20 meter ifrån varandra och kliar varandra hela tiden. Nu väntar vi bara på en sadel, längtar tills jag får prova rida henne!

Already back

 
 
Heeeej!
Pappa har köpt ett nytt internet så nu är jag halvt tillbaka igen. Jag jobbar hela dagarna nu så är helt slut när jag kommer hem sena eftermiddagar. Men jag ska göra mitt bästa för att hålla igång bloggen så gott som det går. Jag har redan börjat planerat vad jag ska köpa sen när jag har jobbat klart. Mamma är såååhäär less på mig för att jag kastar bara iväg alla pengar jag får eller som jag har jobbat för. Så jag ska spara en del, nånting nytt ska jag unna mig iallafall. Trots allt mina pengar som jag har slitit för, men dock kan det vara bra att ha en några hundringar undan gömt. Det behövs ju alltid! 

Svar del 2

 
Saknar du din klass?
Yes i dooo

Om du kunde bestämma din framtid hur skulle den se ut?
Hatar att svara på sånna här frågor som har med framtid att göra. Det är så himla svårrt, haha. Men jag får ett bra jobb som jag trivs med, hyffsad ekonomi. Sen vet jag inteeee

Vad är det pinsammaste du gjort?
Jag gör pinsamma saker hela tiden, pinsammaste vet jag inte. Antagligen så har det med liftar att göra ;) Men häromdagen när jag skulle åka buss in till stan råkade jag ta bankkortet istället för busskortet. Det var lite awkward

Vem av dina kompisar skrattar mest?
För att inte föra dig besviken, så du Elly

Svar del 1

Hur många läsare har du dagligen?
Det varierar heelt på hur uppdateringen är. Om jag uppdaterar bra så ökar ju läsarna såklart. Men det är olika, kan inte säga precis

vilka bloggar läser du?
Ärligt så läser jag inte så många bloggar, det är sällan jag tittar in och fastnar för någon speciell. Jag läser mina vänner som jag känner och har bloggar. Men här dom jag läser som jag kommer på just nu:
 
www.wkullstrom.blogg.se
www.tinkerbella.blogg.se
www.kenzas.se
www.filippao.se

vem fick dig börja blogga?
Det var faktiskt en kompis för hur länge som helst. Hon hade också en blogg då, jag tyckte det verkade kul. Och det var min första blogg, haha
 
vad har du för sommarplaner?
Jag ska lägga ner mycket tid på Pytte. Sen ska försöka jobba så mycket som möjligt. Försöka göra någon spontan roadtrip. Umgås med vänner, ev se Ulriks konsert, åka till Stockholm med Malin, kolla på storsjöcupen

vem/vilka är din/dina bästa vänner?
Mina bästa vänner är dom jag umgås mest med, och det är tjejerna i min klass som jag träffar varenda dag. Utanför klassen har jag Elin också

singel/i ett förhållande?
Stay away from me, haha nej men jag vill vara singel
 

RSS 2.0