Rebecka Ledström





Några bilder jag fotade på min syster när hon red igår! :) Bilder är oredigerade... Det var inte så speciellt fint väder heller så det blev inte så jätte bra kvalité.

Sleepy



Sanningar



* Jag brukar ha väldigt svårt att kolla människor i ögonen, ha ögonkontakt. Speciellt dom jag inte känner... Haha..

* Jag tycker ketchup är äckligt

* Jag är absolut ingen morgonmänniska

* Mitt humör kan ändras blixt snabbt. Från glad till ledsen till arg...

* Jag är väldigt klumpig och slår mig på saker och ting

* När jag var mindre var jag en pojk-flicka, lekte aldrig med dockor

* När jag var mindre hatade jag tårta och ville ha mat på min födelsedag

* Jag tycker det är obehagligt att sova med den där öppningen på täcket uppåt!

* När jag var mindre älskade jag alla Astrid Lindgren filmer, gör det fortfarande!

Hej



Hej på er! Hur mår ni? Har ni gjort något speciellt idag?
Själv mår jag väll bra, är fortfarande förkyld men jag känner mig ändå pigg! Idag är 7:orna ute och tältar, dom kom fram för en timme sedan. Malin som är med har hållt mig uppdaterad hela dagen! + har hon tagit massa bilder och filmer som hon ska visa mig på fredag på skolan. Annars har inget speciellt hänt idag, jag har mest legat och degat framför tv som vanligt dom senaste dagarna... Har inget mer att skriva nu, update soon.

ÄNTLIGEN!!

Här har ni äntligen filmen sen vi var och tävlade i ånge!!!


Where are you now



Home today.
Igår åkte jag och mamma in till sjukhuset på morgonen, dom kunde inte göra något så då fick vi ringa till hälsocentralen. Vi fick en tid där klockan 2 så då åkte vi hem igen. Jag fick svara på frågor och göra några prover där. Det visade sig att jag har en förkylning och allergi som har blivit värre. Dom sa att allergin kan ha suttit sig på luftvägarna så jag kan även ha astma... Kuuul. Men jag fick 127834 mediciner utskrivna så jag hoppas det blir bättre nu! :) Det förklarar varför jag aldrig blir helt frisk och förkylningen blir 7 resor värre.

Igår flyttade vi även ut katterna i stallet, så nu får dom bo där ute över sommaren! Till vintern får vi komma på någon annan lösning. Visst får man lite dåligt samvete när man inte kan ta in dom när dom sitter på bron och väntar.. Men dom klarar sig där ute :)

Imorgon ska hela 7:an ut och vandra, men jag kommer tyvär inte kunna följa med. Hade faktiskt sett fram emot och tälta med vännerna :/ Men på fredag går jag på skolan. Nu ska jag bädda ner mig i soffan framför någon bra film, vi hörs.

1D ♥












Fredag



Hejsan!
Nu var det ett tag sedan jag bloggade sist. Jag har varit sjuk, är fortfarande men jag är bättre  idag. Är hemma från skolan. Dom 3 senaste dagarna har jag gått runt med feber, har kallsvettats och så... Har haft svinigt ont i halsen också.. Inte kul. Har missat massa roligt ockå. Idag har jag genrep kommer inte kunna gå på det, såå synd! Nästan det roligaste. Har show lördag,söndag också. Jag kanskekanske kommer kunna gå imorgon annars blir det bara på söndag. Ludde har fått vilat hela veckan, inte heller så speciellt bra. Det suger verkligen att vara sjuk! Och jag som är det hela tiden. Det blir nog att kolla upp det!

Idag kommer jag bara att vara inne hela dagen och slappa, se på film och äta massor med glass. Börjar bli riktigt långtråkigt nu och inte det roligaste när det är hur fint väder som helst ute. Härligt det iallafall! Nu ska jag  ta en lång duscha och fräsha upp mig lite. KRAM

Ni som har ringt/smsat ledsen att jag inte har svarat, min mobil går inte att slå på. Jag måste slå in någon puk-kod. Jag ska be pappa kolla upp det! Om ni vill något så skriv på fb :)

Bilderna





Här är bilderna från igår! Dom ända bilderna som blev tyvärr.. Ja ni ser på översta bilden hur underlaget var :/ Ignorera hur vi stog också :P. Hann bara ta en snabb suddig bild på Ludde innan vi åkte, men men! Det tog jätte lång tid för filmerna att laddas upp, seega youtube. Laddar upp dom imorgon istället. Sorryy! 

Tävlingen i ånge idag!

Har varit och tävlat i ånge idag, Det har gått jätte bra för mig och för laget! Förutom att det regnade och underlaget var skit så har det mesta varit bra. Har haft trevligt sällskap runt om mig hela dagen. Är hur trött som helst, ska snart bädda ner mig i sängen så jag skriver bara lite kortfattat om dagen.

LC
Var en stilhoppning, nollade den klassen och fick 47 poäng. Jag red som en kråka, vi hamna i fel galopp, Ludde var väldigt stark och drog efter nästan varje hinder. Ville inte sitta och dra i han så jag körde mitt egna race. Det enda jag tänkte på var att jag skulle komma runt. Ludde kändes lite tittig, annars väldigt pigg och stark. + att jag inte hade hoppat på ett tag. Så jag är nöjd!

Lag div 2
Han kändes mycket lungare nu, så jag valde att inte hoppa fram så mycket. Vi nollade den här klassen också. Det slutade med att Alsen hamnade på en 2:a platss. Wiiiho! Alla var jätte duktiga och hade humöret på topp ;)

Bilder och filmer kommer upp imorgon...

Once you have feelings for someone, it will always be there. You may not like them anymore, but you still care!

Hej alla bloggläsare!
Väntar just nu på att Elin ska ringa mig, hon smsade mig för en timme sen och sa att hon skulle duscha... Haha. Förhoppningsvis ringer hon snart! Förlåt för uppdateringen också. Idag har jag inga andra planer förutom att jag ska rida, och träffa Elin då. Kan berätta lite om vad som har hänt dom senaste dagarna...

I onsdags hade vi fotboll, hela skolan. 14 lag och totalt tror jag vi spela 9-10 matcher..? Mitt lag var jätte bra! Vi kom till finalen men tyvär förlorade vi på straffar. När vi slutade cyklade jag och Tova till Ica Maxi, vi köpte glass och satt i solen och åt. Sedan cyklade jag hemåt, hade dansen på kvällen så jag hann inte rida.

Igår red jag Ludde, vi red ut en sväng. Tränade mycket galopp, gick jätte bra! Sen kom Elin hit, vi gjorde allt möjligt! Mot kvällen gick vi och några andra vänner till skolan. Hm... ja :)


Breakeven



Ligger nerbäddad i sängen med datorn bredvid mig! Lyssnar på musik och chattar med härligt folk :) Men nu måste jag packa ner väskan tills imorgon och fixa. Vi höörs.

Hårfärg

Jag kan inte bestämma vilken hårfärg jag ska ha, jag gillar faktiskt den jag har nu :) Men jag funderar på om jag ska färga ljusare till sommaren... Fast jag vet inte. Ååh. Här kommer iallfall bilder på dom jag har haft/har!





(nuvarande)

Just be simple



Kom in från stallet för inte alls så länge sen!
Red ut på Ludde, det blåste så han var på tårna hela tiden. Väldigt glad också! :) Red upp men vände efter halva backen, har inte ridit han på läänge nu, men skönt att han är sig själv iallfall. Inte så mycket att berätta eftersom vi bara skrittade, imorgon blir det skritt och lite trav upp för hela backen.

New jacket



Blir snygg med svarta jeans och svarta kängor!

Nananana



Är glad :D Det är fredag, jag äter på världens godaste choklad, min jeansjacka har kommit, hmm ja! Kan inte bli så mycket bättre just nu.. Eller jo, det kan sluta regna och bli sol - Soooommmar. Har inga planer i helgen förutom att jag ska träna, träffa Elin, kanske åker in en sväng in till stan. Går ut till min lilla ponny nu, Heejdåå!


Sixten & Ludde in action





Walls are coming down



Hellooo :)
Skolan var seeeeg. Fast mina underbara vänner gjorde allt helt klart mycket bättre! Som vanligt ;) Vi hade so fram tills lunch, heh ärligt fick jag inte sååå mycket gjort den lektionen... Efter lunchrasten hade vi matte, vi gick bara igenom en massa saker. Sist hade vi idrott, löpning. Vi gjorde intervaller och sånt. As jobbigt, haha! Måste verkligen börja träna mer. Såhär på kvällskvisten har jag spenderat tid med min ponny i stallet som vanligt. Men ludde var inte som vanligt, han har varit hängig hela dagen. Antagligen från sprutan igår. Han har stått stilla på samma plats hela dagen ute i hagen, han åt inte upp allt hö, inte druckit så mycket vatten. INTE likt Ludde. Tog tempen på han, lite feber. Stackarn! Bara att hoppas det blir bättre så fort som möjligt. Ska träna lite på spanskan nu, vi har prov på fredag. Kram!



My life would suck without you



Har haft en underbar dag! Skolan vad rätt chill, det har varit jätte fint väder hela dagen! Vi var ute på alla raster och spelade fotboll och en massa annat kul! Dock kunde det ha varit liiite varmare och blåst mindre ;) Efter skolan gick jag in  med Sandra och Kajsa till stan, sa hejdå till dom och mötte upp syster. Vi gick och kollade runt i affärer medans vi väntade på papi. Höll på dö ett tag där, var helt slut i benen. Kan tilläga att vi blev stalkade av någon läskig gubbe,heh. När vi kom hem åt vi middag sen gick jag ut i stallet. Tog in hästarna och gjorde iordning Ludde. Vi åkte och vaccenerade han i alsen hos Astrid! Det gick väll bra, lite drygt att åka bil bara. Ska fika lite sen går jag och lägger mig, är tröött... See yoou!

Lurvboll







Jag tror inte att jag har visat min kanin Svante på bloggen tidigare? kanske på min gamla blogg, men inte på den här tror jag faktiskt. Det blir iallafall på tiden! Tog ut han lite idag på gräsmattan han tyckte det var jätte kul att springa runt lite. Passade på att knäppa några kort på han, han är väll fööör söt? :D

Har inte uppdaterat så bra i helgen, inget speciellt har hänt ändå. Jag har inte gjort så mycket alls, bara en massa vettiga saker. Hoppas ni har haft en bra helg! Nu ska jag ta en snabb dusch sen blir det sängen, höörs.

Är på dåligt humör

Det är fredag och jag sitter instängd på mitt rum och surar. Är inte alls på bra humör, dansen gick skit! Av någon andledning fick jag ont i magen, hade det hela lektionen .. Nu är det dock bättre som tur är. Vädret gör mig också på dåligt humör, det snöar? och det har gjort det hela dagen. Är det verkligen maj nu? Är inte 100 % frisk ännu heller, det är också sämst. Saken gör det inte bättre att jag har fått bett över heeela kroppen som kliar som sjutton... Allt suger just nu. Ska kolla på youtube nu, one direction får mig alltid på bra humör. Uppdaterar när livet ser bättre.

I said it and i still mean it


Bild sen i somras

Håller fortfarande på att plugga lite matte har gjort det sen jag kom hem runt 5, men såklart kommer facebook, bloggar och sånt emellan. Jag stannade kvar på skolan idag i en timme med Sandra och Kajsa, jobbade igen det jag hade missat i matten. Nu håller jag på med rödkurs, har jobbat bra nu tycker jag så en paus gör väll inte så mycket :) Skolan gick fort idag! Först hade vi hemkunskap i 2-3 timmar tror jag..? Vi gjorde citronsaft huuur god som helst blev den, heh. Lunch och rast i nån timme, tacobufé till lunch. Också väldigt gott! Sen hade vi idrott, friidrott ute. Seeegt, jag var knappt med någonting eftersom jag har varit och är fortfarande sjuk, fick as ont i fötterna efter jag sprang typ 20 meter. Nya gympaskor måste införskaffas! Sen slutade vi.

Blir tidig kväll för mig idag, måste se till att bli helt frisk nu. Har dansen imorgon, åker inte hem efter skolan utan stannar kvar på stan, så det blir nog ingen bloggning förns jag kommer hem, men jag har några tidsinställda på g. Byeee!


Kort om dagen



Första maj redan, shit vad tiden har gått fort! Sommarlovet närmar sig :) Gud så skönt det ska bli, hihi. Idag har jag städat, solat, hjälpt till med veden, Elin kom förbi en sväng så vi pratade lite, promenerade en bit, fotat lite.. Det var nog allt? Helt okej faktiskt.

Imorgon åker jag in till stan med bussen, får se om pappa hämtar mig där eller om jag ska ta bussen till hans jobb. Han följer med mig till tandläkaren, jag tror han skjutsar hem mig om jag inte kan gå på skolan, då gör jag ju det. Annars får jag plugga hemma istället! Juuuuste, har jag berättat att jag har färgat håret också? :D min syster hjälpte mig med det. Blev riktigt nöjd faktiskt, bild får ni imorgon för nu stänger jag av datorn för idag, vi hörs imorgon ♥

You belong with me


Outside



Sitter ute och njuter av solen samtidigt som jag bloggar lite... Håller på att läsa ut boken "fatta eld" och nej jag har inte läst ut den än, slutade att läsa den när jag såg hungerspelen på bio. Men nu blir det ändring på det.. :) Juste imorgon är det tillbaka till skolan som vanligt, men jag kommer nog inte gå på skolan imorgon heller, ska till tandläkaren klockan åtta, ska bedöva och ta bort tandkött så att en tand kommer ut... Kommer antagligen inte kunna prata efteråt så vi får se. Men nu ska jag läsa och fortsätta njuta av det fina vädret, seees.

RSS 2.0