2014 is coming

 
Sista dagen på året!! I am ready. Jag tror att 2014 kommer bli mycket bättre än 2013, hoppas. Ska försöka att se till det iallafall. Tomorrow, is the first blank page of a 365 page book. Write a good one. - Brad Paisley

Måndag 30 december

 
Usch den här dagen började inte bra, men slutar nog bättre förhoppningsvis! Vaknade och mådde så himla illa, jag trodde bara att jag var hungrig så jag började göra frukost som vanligt. Sen blev jag yr, började kallsvettas, svartnade för ögonen och till slut fall jag ihop, svimmade och föll emot i fläktkanten och sen in i bänken. Kände mig bättre senare, lite groggy men jag trodde det skulle bli bättre så jag följde med pappa med hästarna till hovslagaren. När vi var klar där for vi in och kollade för säkerhetsskull. Och det ser bättre ut! som tur.. Det beror på mitt låga blodtryck och det kan komma bara sådär, så det är lite scaary. 
 
Ska ta det lugnt nu, lägga mig i sängen och se på One Tree Hill. Har börjat sett om hela serien nu, började för någon dag sen och är redan på season two. Så bra, helt fast. Älskar serier, haha. Uppdaterar er mer imorgon! 

Mina julklappar

Nya favoritgos tröjan/Galet fin hatt/Underkläder/Olika produkter/Nagelsak + skrubbhandskar(?)/ Burk fylld med lysmeeelk/Mugg också fylld med choklad/Pengar. Dock mer än de på bilden, hehe/Pilatesboll som inte fick med på bilden. 
 
Det var någon som frågade om jag kunde visa mina julklappar, och visst kan jag göra det. Fick inte så mycket speciellt, har fått mycket innan jul så jag är jätte tacksam för allt. Här är ialla fall det jag fick, pengarna från mamma, pappa, mormor och farfar. Resten av mina systrar och Elin! Känns som jag har glömt tagit med något nu, aja!

Maybe i've seen too many movies you know

 
Har tillbringat nästan hela dagen hemma hos Elin. Vi har inte träffats sen isomras, och ändå bor vi i samma by bara någon kilometer ifrån varandra... Men inget har förändrats mellan oss, vi står varandra fortfarande lika nära. Så det är skönt! Vi spelade GTA, käkade kolor och bytte julklappar. Helt perfekt lördag, inte behöva tänka så mycket utan bara ta det lugnt. Kommer fortsätta kvällen likadant, mysa ner i soffan, kolla på några avsnitt av One Tree Hill, och äta av julgodiset som fortfarande finns kvar. Min nya hälsosamma livsstil för övrigt.. 
 

My Queen

 
Jag kommer ihåg att för ett tag sen, fick jag en kommentar. Det var någon som undrade vem min förebild är, vem jag ser upp till. Jag tror jag inte har svarat riktigt på det, eller varför. Personen jag ser upp till, Manhattans queen och modeikon. Enligt mig iallafall, och i rollen hon spelar. Det är ju inte riktigt Leighton som jag ser som förebild, även fast hon verkar vara en underbar person utanför Upper East Side världen. Blair Waldorf är ju en påhittad roll, men det gör inget. Inget fel med att ha en påhittad förebild. Blair Waldorf har allt! Kläderna, attityden, framgångarna, kärleken, ett unikt utseende, pengarna, precis allt. De roligaste scenerna i Gossip Girl är självklart när Blair är i farten. Hennes liv är så spännande, och hon har alltid en ny plan på gång. Ni som inte har sett serien, ni borde verkligen göra det!

Such a nice person

 
 
Hittade den här videon på populäraste när jag kollade runt lite på youtube. Hur rörande som helst, blev helt tårögd. Människor som gör något sånt här fint förtjänar all respekt! Jag har kollat in fler videos av samma person och han har räddat fler hundar och djur. Något jag också skulle tänka mig att jobba med i framtiden! När jag ser sånt här blir jag också pepp och vill hjälpa till, jag vill också kunna göra något bra för de stackars djur som far illa runt om i världen. Den här hunden, eller alla hundar och djur förtjänar det bästa hemmet. 

Den klassiska om året listan

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Inte vad jag komma på just nu, kanske. Eller jag vet inte, haha
 
Hur har ditt 2013 varit? Både bra och dåligt men tyvärr för det mesta inte det bästa som jag hade hoppats på..
 
Tror du att år 2014 kommer blir bättre? - Alltså det vet jag inte, Jag tror och hoppas på det självklart.
 
 

Blev du kär i år? Nej

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? 12 Juli

Vad är din största framgång 2013? Oj. Skolan kanske? Eller för den här terminen. Under hela året så vet jag faktiskt inte. 
 
 

Vad spenderade du mest pengar på? Maaaat haha. Annars kläder och onödiga småsaker. 
 
Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina vänner och familj såklart, Pytte har också gjort mig lite extra glad.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Deet är många! bl.a Requim, Story of my life, Wake me up, On top of the world, can't hold us, Blurred Lines, Wrecking Ball, Pompeii,
 
 
 
 
Vem har du umgåts med mest? Det har varit olika i olika perioder. Men framförallt Malin!

Bästa minnena från 2013? Stockholmsresan, Ulrik's konsert, när vi hämta Pytte, Åre resan med skolan, flera "små" minnen också
 
 
 
Har du haft ett förhållande under 2013? Nope
 
 
Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? Ett liv, haha nerå. Men fler resor och upplevelser.
 
 
Vad önskar du att du gjort mer? Levt livet, tagit vara på tiden mer, rest mer och lagt undan mer pengar på ett sparkonto. Något att göra till 2014 kanske?
 
 
 Vad önskar du att du gjort mindre? Spenderat allt för många timmar med att inte göra ett dugg, klart man måste chilla ibland men ja...

Vad vill du säga till dig själv inför 2014: Kämpa på trots alla motgångar du möter.Fokusera på rätt saker, det och dem som är viktiga för mig. :) 

Juldagen

 
Idag ska jag hålla mig inomhus, mysa i soffan och njuta av det som är kvar av julen. Dåligt underlag i paddocken, isigt och jävligt. Pytte får nog vila. Börjar redan bli less på snön och mörkret.. Nu får våren gärna komma!

Jag...

 
..Hoppas ni har haft en toppen julafton, och att den fortsätter lika bra. Min, eller vår har varit jätte bra. Det har varit som vanligt. Kalle Anka, julbord, paketöppning osv. Här är några bilder från kameran, har fler på mobilen som jag kanske visar er imorgon eller nått. Sista bilden skickade jag till Fanny men ni får också se den... Ska vara social med familjen nuu, vi hörs!

Christmas time

 
Nu är äntligen julafton här!! Jag vaknade för någon timma sen. Har nyss käkat upp min gröt och stut, ska strax ta och göra mig ordning. Kommer säkert ta några bilder under dagen, uppdaterar er igen så fort jag får tid! God jul på er!

Inte länge kvar nu

 
Har haft mycket att göra idag, har hunnit med de mesta faktiskt. Ska bli bättre med tidsinställda inlägg så ni har lite att läsa när jag verkligen inte har tid att blogga. Nu ska jag tända lite doftljus, spela julmusik och sätta mig för att slå in de allra sista julklapparna. Så himla mysigt. Som alla andra (antar jag) så längtar jag jättemycket tills imorgon!! Feel like a child..

Saffransbullar

 
Sist jag försökte mig på lussekatter gick ju helt åt skogen. Så idag gjorde jag saffransbullar, vanliga bullar med saffran och vaniljfyllning. Så himla goda blev de!! Rekommenderas.

4:E ADVENT

 
Wehoo, dagen innan julafton! sjukt vad tiden går egentligen. Wää, så ska man inte heller tänka. Idag ska tusen saker fixas, känns det som i alla fall. Ska baka mer julgodis, städa upp på rummet, in till stan, träna och det vanliga. Måste kolla ikapp julkalendern också, ligger för många avsnitt efter. Det här blev ett kort och inte så nödvändigt inlägg, men jag måste gå nu.
 

Julklappar

 
Idag har jag suttit och slagit in julklappar och bara tagit det lugnt. Fick åka in till stan en snabbis för att köpa lite saker som saknades. Sen har jag hunnit ridit Pyttan, perfekt nu när det har snöat en massa så underlaget är helt okej. Trodde hon skulle vara hoppig och jobbig efter den här lilla vilan hon har haft. Men hon var rund och fin! I traven blir hon lite dragig, vill springa ifrån arbetet lite. Ska börja rida med snodden igen och jobba mer i traven. 

Frågor

Känslan att vakna upp och veta att det äntligen är jullov, går inte beskriva!! Låg kvar i sängen till klockan närmade sig 10, skuttade ner och gjorde frukost medans spotify jullistan spelades. Det är snöstorm ute, men det gör inget för att jag är glad ändå. Idag ska jag börja slå in alla julklappar, har två kvar att köpa dock... Måste fixa dom ihelgen! Ute i sista sekund som vanligt.. När jag får in anonyma kommentarer brukar jag svara i ett inlägg, annars försöker jag att svara direkt. Blir alltid lika glad för nya kommentarer men skriv gärna erat namn, jag bits inte!
 
Vad har du önskat dig i julklapp? och vad ska du göra på nyår?
Här är ungefär vad jag har önskat mig, inte exakt allt heller meeen, hehe.
 
Jag har inga speciella planer till nyår ännu, tyvärr. Antingen hittar väll vi tjejer på något annars firar jag hemma med familjen.
 
Vem är din bästavän/närmaste vän? 
Dom jag jag umgås med mest är väll de som står mig närmast. Däremot berättar jag inte allt för dom, har få jag verkligen litar på.

Heter pytte pytte eller är det ett smeknamn? 
Pyttes riktiga namn är Summers Roxette (hoppas jag stava rätt nu)

Vad är det bästa med julen? 
Jag tycker att själva stämningen, folk känns mer generösa. Sen alla gosaker, köpa alla julklappar, snön, och de traditionella jullåtarna.

Fin blogg :)
Tack finiiiis <3

Two days

 
 
2 bilder från idag, 2 dagar kvar tills loov (can't wait) Men ärligt, jag är så taggad på lov nu alltsåå!! För övrigt så fyller pappsen 49 idag. Så vi suprajsade med kina mat, tårta och presenter. Har hunnit suttit upp granen, sett julkalendern, och en del andra saker... Ska passa på att lägga mig tidigt ikväll, passa på att försöka få lite mer sömn än vanliga fall när man har massa läxor att göra. 
 

Carrie

 
Jag och Malin fick världens ryck ifredags att vi skulle gå på bio, det var så länge sedan sist. Och jag älskar att gå på bio, mys känslan, popcorna. Det är något speciellt. Iallafall såg vi Carrie som handlar framför allt om henne, som drabbas av mobbning i skolan. Och hennes mamma gick heelt i taket, eller hur man nu säger. Hon blir bjuden till balen, eller egentligen blir hon blåst och får en hink med grisblod över sig. Jag kanske inte ska spoila så mycket mer, hehe. Men jag tycker iallafall att filmen var jätte bra, helt klart ett filmtips från meeejj
 

Tunnbrödsbakning

 
Hela dagen har vi (Jag, Elly, Malin och Julia) spenderat vår tid i den här lilla stugan och bakat tunnbröd som ska säljas i fiket på skolan. Jag har aldrig bakat tunnbröd förut, så det var roligt att se och lära sig hur man gjorde. Dessutom var det inte helt fel att göra det istället för att sitta och dega på skolan. We had such a great time together.. Äntligen infinner sig lite julkänsla! Tunnbröd och stuts är bara ett måste på julbordet. Idag är det exakt en vecka kvar btwww. 

Gråter nästan av glädje

 
Det här är den första söndagen på läänge jag har gått runt hela dagen utan den vanliga söndagsångesten. Antagligen för att jag inte har några läxor eller något som måste göras, gråter seriöst av glädje. Bästa känslan.  Har bara chillat hela dagen, bakat saffrans bullar (som blev sjukt goda). Bob färgade mitt hår också, i början var vi lite skeptiska med det blev faktiskt bättre än vi trodde. Liite för mörkt kanske, får se om jag behåller det såhär eller om vi ska bleka. Bilder kommer så småningom.

Saturdaaay

 
Den här lördagen håller på att lida mot sitt slut. Men den har hyffsat bra, har hunnit köpt mina första klappar (redan pank) lärt mig att göra perfekt kaffe och hämtat upp pappa från tågstationen. Just nu ligger jag i sängen med datorn i knät, njuter av att inte ha några måsten. Bilderna är från i fredags, vi sitter och håller på med vårat fotoprojekt som vi har hållt på med i ett tag nu.. Vi blev iallafall jätte nöjda med resultatet! oooch, det var nog den sista seriösa inlämningen innan betygen sätts och innan jullovet. Nu har vi bara chilldagar kvar, i hope. Jag har däremot inte kunnat rida, det har varit snöstorm här och det är isigt i paddocken. Men det blir nog bättre när snön lägger sig förhoppningsvis! Nu ska jag äta chips och kolla på Frozen. 
 
 

18:10

 
Random bilder som jag tog på någon rast, mi friendos. Eller hur man nu säger, min spanska är ju sådär... Heej föressten! Jag måste verkligen skriva klart en uppsats tills imorgon, ska hålla i en redovisning. Förhoppningsvis den sista nu innan lovet. Måste försöka anstränga mig meeer. Ska skriva och prata om mitt rid intresse, och det står bara stilla. Så skolless nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen, tur att det inte är så långt kvar nu!
 

Vilka Rackartygar

Ligger i sängen och bara tar det lugnt, samlar in alla tankar, drömmer om jullovet och kollar på lite youtubeklipp. Rätt rogivande ändå.. Det är så jävla roligt att titta på olika prank. Skrattade åt Racktygarna så jag höll på dö. Ska snart ta en snabb dusch och sen skicka in en uppsats..
 

Christmas movies

 
Nu när julen närmar sig finns det inget mysigare än att krypa ner i sängen efter en jobbig, lång seg dag i skolan och kolla på jul filmer! 
 

Chickens

 
Mitt försök till lussebullar. Vet inte vad som hände??? Nej, hädan efter håller jag mig nog till Ica Maxi's. Har inte gjorde så mycket speciellt idag annars... Red Pytte precis innan solen gick ner för dagen, hon är så knäpp. Men ändå så rolig att rida. Igår fick hon springa av sig lite som hon ville över ängen, idag var hon inte lika pigg men oh well! Jag är nöjd. Nu måste jag verkligen ta tag i ett So arbete som har legat och tryckt alldeles för länge. Sen blir det sääängen, grymt trött. 

Fredags

 
Här har ni några bilder från gårdagen. Invigningen av nya arenan var jätte bra, lite seg vissa stunder men annars så. Blev verkligen imponerade av hur bra vissa var. Det var 2 personer som stod på en slags gungbräda, hoppade och gjorde massa olika volter i luften. Bilderna blev sådär, hann inte fixa så mycket med inställningarna på kameran, aaaja. De två första bilderna är från våran mysiga HK lektion. Julia fick göra det mesta jobbet medans jag gick runt och smygfotade, hehe... 
 

6 December

 
 
Helllloo. Just ni sitter jag hemma hos Kajsa. Malin och Sandra är också häärrr. Vi myser i sängen och lyssnar på julmusik. Idag hade vi en liten sovmorgon och vi bakade massa gott julgodis på hemkunskapen. Lyckan!! Vi ska strax äta middag, sen rullar vi mot nya arenan som har invigning. Elly ska åka och det vill vi inte missa! Bilder kommer imorgon om jag hinner. Vi åker upp till släkten i umeå, och på söndag är det julmarknad. Äntligen helg!! Gillar ni min nya header föressten? Jag vet inte riktigt än om jag är nöjd... Elly som är fotografen, tack igeen.

Adorable puppies

 
 
Ååååhåhå kolla vad söta! Kan inte någon köpa en liten bulldog och överraska mig med den. Precis som med tjejen i videon. Pliiis, jag vill ha deeeen, såå söt och gosig.

One slice of pizza is all I need

Precis vad jag behöver just nu, en fet pizza + en iskall coola
 
Häääy kompisar. Sitter och gör klart lite uppgifter som ska lämnas in imorgon, ajm soo skolless!! Så jobbigt och jag orkar bara inte. En liten tröst till mig själv är att Pytte gick heelt perfekt ikväll! Hon var busig i början, slängde med huvet lite hit och dit. Sen mot slutet hoppade några hinder och hon flög över, verkade som att hon tyckte det var jätte roligt. Är as taggad till lovet och juuul. Gud så jag tjatar, men idag plockade jag fram mer julpynt. Mysigaste högtiden, lätt. Men tiden går fort, det är äntligen fredag imorgon. Shit vad skönt med helg, har en del roliga saker inplanerat! Försök inte att hitta en röd tråd igenom det här inlägget, för du kommer inte finna någon. Blev lite rörigt men jag har lite bråttom och måste säga hejdå nuu, så vi hörs

Nyårsklänning

 
Aaaaahhh ett collage med galet vackra klänningar och skor som man bara önskade fanns i garderoben. Jag håller på att kikar runt och letar efter den perfekta nyårs klänningen. Egentligen vet jag inte varför, har ändå inga speciella planer än så länge. jag brukar inte klä upp mig så överdrivet när jag firar hemma med familjen. Eller så gör jag det bara för kul. Men hur najs att gå runt känna sig prettyyy och leva sig in i Gossip Girl världen för en kväll. Men lite överskattat kanske??...
 

Stockholm International Horse Show Resa 2013

Här kommer några bilder som jag tog med mobilen när vi var i huvudstaden. Det hade blivit mycket finare och roligare bilder med kameran, men jag orkade inte gå runt och släpa på den... Kanske ångrar lite nu efteråt att jag inte ens tog med den men aja.
 
Flyga måste vara bland det härligaste som finns
 
Lunch på bästa resturangen Pizzahuuut
 
Här spenderade jag en natt i min ensamhet i världens skönaste säng, välbehövligt
 
En bra stark på dagen muums
 
Påväg mot Globen
 
Världens bästa pappa
 
Som sagt, hade blivit ganska mycket bättre bilder med kameran
 
Att vandra runt på Stockholms gator måste vara bland det bästa någonsin. Så mysigt!
 
Innan vi åkte hem åt vi på Pizzahut igen, så värt
 
På Arlande påväg hem...

Jag skiner inte hela tiden

 
Hej på er!
känner att jag måste skriva av mig lite. Senaste bilden är inte riktad till någon eller några speciella. Bara så jag känner när PMS Johanna kommer fram. Vilket är nästan hela tiden.. Nej men, jag är en sån person som måste visa mina känslor. Om jag har haft en dålig dag visar jag oftast det. Jag kan inte bara dra på ett fake smile och vara trevlig. Oftast är det Bob som får ta smällen. Jag kanske låter jätte elak nu men jag är jätte glad att jag har mina vänner och jag älskar er allihopa! Vissa dagar är jag bara inte världens ängel. Dåliga dagar har vi alla..
 
Btw, så håller jag på att fixa lite med bloggen. Ska byta ut headern och göra lite fler små ändringar. Och så fort det är klart kommer jag att försöka uppdatera mer som vanligt"

Dis is how I feel

 

Summer, I miss you

 
Hej hej och heeej. Jag vet inte vart jag ska börja. Helgen var perfeeekt, behövdes så himla hårt. Jag älskar att strosa runt på gatorna, kika in i alla affärer, sitta på en fin resturang och glo på allt folk som rushar förbi, hoppningen i globen, bo på hotell och lassa på med massa go saker till frukost. Men nu är det roliga över, tillbaka till skolan. Men det gör inte ett skit. För snart är det lov och julafton!!! Sen kommer våren och seeen sommaren. Kanske inte riktigt, men det gäller att tänka positivt.
 
Men ärligt är jag bara så trött. Vill inte kliva upp på mornarna. Bara sova hela dagarna. Jag är ingen vintermänniska. Mörker och iskalla vindar är inget för mig alltså... Visst det kan vara mysigt såhär kring julen. Men sen, hejdå and hello vår. Funderar starkt på att gå i ide. Vakna upp när det börjar bli ljust och varmare ute, pigg, utvilad och hungrig. För övrigt tycker jag synd om alla människor som måste vara i närheten när jag är på sånt här butter humör. Jaja, det blir nog bättre snart.. Ska föra över alla bilder som jag har att visa er så fort jag får tid!!

RSS 2.0