Idag har jag...

 
... Haft det hur bra som helst! När vi egentligen skulle ha vanlig so lektion i 3 timmar fick vi ha picknick, spela fotboll eller basket, och bara ta det lugnt i solen. Efter den evighets långa rasten kändes det som hade jag spanska, fick tillbaka prov (som gick ganska bra!!) och sen se på film i 20 min och sen fick vi sluta. Spelade lite mer fotboll och sen gick vi ner på stan. Jag, Linnea, Elly och Sandra. Jag hamna tillslut högst på shoppinglistan, shoppade skolavlslutnings oufit, present och lite mer vettiga småsaker. Bilder på det kommer! Har också upptäckt årets 2 första myggbett, tänkte om ni ville veta bara.

Things will never be the same

 
Bob var så gullig och fotade mig och Luddis på ängen igår, tycker dom blev såå fina!! Ludde var riktigt less, hade nästan aldrig öronen framme, eller så blundade han. Fast jag var inte riktigt heller med på dom flesta.. Funderar iallafall på att göra en förstorning på någon och sätta upp väggen, hihi
 

Sun

 
Hellooo!
ligger ute på gräsmattan hos Elin, solen steker. och man kan inte annat än älska vädret. Vi ska grilla till middag, livet är härligt nu

Helg

 
 
Åååhåhåh äntligen heelg, jag lever verkligen för helger. Spelar ingen roll vad jag gör, bara älskaa. Vaknade riktigt tidigt av att jag hade gräsligt ont i halsen och kunde inte andas. Sen åt jag frukost framför Glee, nu känner jag mig mycket bättre. Men så är det iallafall varenda morgon. Var är felet?! Blir sååå leeess, alltid ska det vara nånting.
 
Annan sak jag är less på är folk, folk i skolan, på stan, bussen, överallt. Känns bara som att dom är i vägen, jämt jämt. Det snackas och tisslas hela tiden. Jag brukar vara den som inte brukar bry mig, men även jag har gränser. Brukar ofta vara glad och sprallig, sprida energi runt om kring mig. Men senaste tiden kommer jag till skolan som världens pms kärring, stör mig på allt och alla. "Men Johanna, är du sur på mig?!?!?" Ååååh, är glad att mina vänner bryr sig och undrar, ser att nått är fel. Men ibland vill jag bara sjunka genom jorden och försvinna.
 
Jag känner mig som hult hatar på facebook, hahah har ni sett han? Allt han säger är sååå sant. Älskar folk som uttrycker sina känslor och åsikter bara sådär, och sen står för dom. Iallafall, ska strax göra mig ordning för att åka in till stan med Bob, hon ska få välja ut en present for her 18 birthdaaaaay

Whatever makes you feel bad, leave it

Instagraaaam
 
Även fast jag inte är på det bästa humöret just nu, är inte så pepp på livet om man säger så, haha. Men har en känsla av att det här kan bli en bra sommar, med massa skratt, musik, god mat, vänner. Dagarna går ju det börjar närma sig till lovet, längtar verkligen!! En så länge har jag några saker inplanerade, dels ska jag jobba och tjäna some cash, åka på sommarläger med Malin ev någon mer, vill även åka till något fler ställe! Och snart ska vi paddla med klassen, det ser jag också fram emot!

I hate my life and i wanna die

 
Tjenare bröder!
Mina vänner tjatar på mig att jag måste blogga, jaaaajaa. Är så himla trött, ont överallt och vill bara sova. Tappade dessutom mobilen igår, sprickor överallt. Börjar tro att någon förbannelse vilar över mig, eller nått... Meeeen idag hade vi prov som var lätt, och jag fick rätt bra så är nöjd. Tagga näst sista provet imorgon, as svårt och jag kan inget. Drar nog en yolo.. Aja, ska försöka uppdatera mer och bättre framöver. Det här blev bara ett kort mobil inlägg, men har inget vettigt att säga just nu.. Så vi hörs helt enkelt!

New bag

 
Har inte visat er min nya väska än, eller nya och nya. Hittade den ner slängd och dammig i en garderob. Pappas gamla vandrar väska som kanske är 20 år gammal. Jag tycker den är as ball, men ingen annan i min familj tycker det. "ska du verkligen gå med den där till skolan?" "Den där kan du inte ha, den ser ju förjävlig ut" Dom lever i alla fall inte i 2013. Jag har velat haft en sån här ett tag nu, perfekt att jag hittade den här!
 

Summer outfit

 
Godmorgon! Lat som jag är får ni en bild från min insta, meeeen jag har ändå inte så många nya bilder att visa er just nu. Anywaaay, vaknade av att jag hade ont i halsen och känner hur snoret börjar rinna... Varför just nu?! Får verkligen inte bli mer sjuk. Bob hade ont i halsen igår, antagligen hon som jag har gått och blivit smittad av. Så himla surt. Åt iallafall frukost ute i solen, 24 grader!!!! Nu är det sommar. Nu har jag gått in igen, ska sätta mig och kolla igenom läxor hade jag tänkt, sen måste jag åka in en snabbis till stan.

Vädret är på topp

 
Hooola Amigos!
Gaash vilket fint väder är det är ute. På skolan fick vi jobba ute, men det blev inte så mycket jobb. Spelade mest istället fotboll och basket, haha. Sista timmen var heeelt onödig, vi satt och tränade på en dialog som vi skulle redovisa. Men min grupp hann inte, så då kunde vi lika gärna gått hem. När vi väl fick sluta cyklade vi ner på stan och köpte glass och gick runt lite. Sen tog jag bussen hem och satte mig direkt i solstolen. Egentligen spelar det ingen roll hur mycket än jag solar, lyckas aldrig få färg på mig. Inte många dagar kvar i skolan nu, im sooo happyy

Lilla lala loppan

 
Heeejsan! sitter och läser igenom ellära och magnetism. Alla lärare kör slutspörten nu med prov, alla på samma dagar och vecka. Så dom dagar jag har struntat i bloggen har jag nästan bara pluggat. Så ni har inte missat mycket alls! Bilden är ifrån idag när jag och några tjejer åt på subway. Tacka gudarna för att det stället finns, lite dyrt men så himlans gott. Och deras kakor, måste prova baka sånna hemma någon dag, haha. Stella har fått loppor, så just nu håller jag mig lite på avstånd från henne. Älsklings katten... Ska gå ut i det fina sommar vädret och hitta på något nu, hörs!

10 things

 
Jag kan äta hur mycket våfflor som helst, favorit frukosten lääättt
 
Ångrar att jag laddade ner spelet candy crush, största misstaget
 
Jag har konstiga matvanor och har haft sen jag var liten, äter tex inte bea, youghurt, fil eller liknande
 
Jag har aldrig ätit kebab eller en cheeseburgare
 
Att jag gör bort mig hör till min vardag, går inte en dag utan att jag skämmer ut mig totalt
 
Jag har en sne armbåge sen jag har brutit den förut när jag var mindre
   
Jag har fetaste ärren på armarna sen jag har bränt mig när jag lagat mat, men nu håller dom på att försvinna som tur är
 
Jag är sugen på att börja jobba och tjäna ihop egna pengar
 
Jag önskar att jag vore hel vegetarian, än är jag lite för vek för det...
 
Jag har rätt många skal till min mobil, men använder bara ett hela tiden 

Ledstrom & company

 
Dålig uppdaterad blogg jag vet, men nu har vi haft långhelg från skolan. Ni anar inte hur skönt det har varit. Alltid när jag kommer hem är jag så trött, sista veckorna nu innan sommarlov. Sjukt att vi faktiskt snart får looov! Dom här två dagarna vi har haft lov nu har jag pluggat, tränat och vilat. Tagit det allmänt lugnt! Hela torsdagen spelade jag, Kajsa, Moa och Malin in del 2 av våran reklam film. Första vi gjorde fick vi bra kritik på, så nu den andra vå håller på med ska bli ännu bättre. Haha vi har alltid så roligt när vi spelar in, skrattar så magen viker sig och man nästan kissar på sig.

Grått och trist

 
Heej!
Har tappat blogglusten lite, men det finns ändå inte så mycket att blogga om. Har inte fotat något nytt på 100 år, allt är så grått och trist. Längtar tills alla blommor kommer fram och träden knoppar fram. Har mycket jag ska hinna idag, så ska skynda mig och göra alla läxor för att sen hinna ut i fin vädret innan träningar.

Blodsmak i munnen

Suuummeer
 
Tog en springtur som jag ångrar nu en kvart efteråt därför jag fått slem hosta och har fortfarande blodsmak i munnen. Antagligen för att det var rätt kall luft ute. Dör om jag blir sjuk nu, det passar verkligen inte! Egentligen har jag inget roligt att berätta alls, ville bara dela med mig av det.. Nu ska jag tröst äta och sen sova, pusss
 
 

Sixten where are you?

 
 
Kollade igenom massa bilder, hittade dom 2 översta från förra sommaren och dom andra från när han bara var en liten beeebis. Nu har snart vart borta i 2 veckor, och det är verkligen inte likt han. Ber till gudarna att han kommer tillbaka snart, saknar han!!
 

IM ALAJV

 
Weehåå, nu var det ett tag sen jag bloggade på riktigt. Har glömt bort bloggen lite faktiskt, haha. Appen har krånglat, och jag har haft mycket stress med skolan och annat. Samtidigt har det varit rätt skönt, har inte haft någon stress att bloggat! Sista dagen på den här lång helgen idag, men som tur är det helg igen snart. Igår var det valborg, några vänner kom över till mig. Vi spelade in en reklam film (skol projekt) tog fula bilder som jag inte kan visa eftersom jag vet inte om någon från klassen läser min blogg, vi lagade jätte god mat som är på bilderna, sen när dom åkte hem stannade jag kvar hemma. Jag tycker valborg är såååå överskattat. Kommer inte riktigt ihåg vad som har hänt dom här dagarna jag inte har bloggat...? aja, ska göra några tidsinställda nu när jag har tid! Baaaaj
 

RSS 2.0