230116

 
Idag när jag skulle ge lästarna lunch passade jag på att ta med kameran ut.Inte för att det var så jätte bra väder för att fota, riktigt snöigt och kallt. Men var så fotosugen! fick väll några okej-bilder innan jag tappade känseln i fingrarna.

Iphone 6s

 
Nu är den äntligen min och jag kunde inte varit mer nöjd!!

Det är iallafall lördag hörrni

 
Heeej!! Har precis ätit middag och sitter nu i sängen, vill napa men då kommer jag inte kunna sova senare haha. Har iallafall jobbat hela dagen och får se om det blir mer imorgon, vore skönt att vara ledig men samtidigt så behöver jag mer timmar!! Har äntligen fått min mobil nuuu, satt hela kvällen igår och försökte få ordning på allt. Så nu ska jag försöka ta lite fler roliga bilder som är värda att visa. Ska skicka in en uppgift nu innan jag gör mig redo för sängen, börjar bli sjuk igen... Hatar att vara sjuk mest av allt och det känns som att jag är det hela tiden, motivationen faller ner på 0, ge mig sommar pls!!

Istid

 
Usch vad kallt det är ute nu. Har varit hemma idag, känner mig småsjuk och vill verkligen inte bli värre för i helgen ska jag äntligen jobba! Iallafall på lördag, hoppas det blir något på söndag också. Har inte fått min nya mobil än, hoppas den kommer snart längtarrrr. 

Trasig mobil

Bild från nyår 
 
Skulle inte kunna vara på sämre humör nu alltså, min iphone 5 har laggat ihop totalt, det går inte trycka någonstans och touchen spårar av sig själv. Måste använda min 4a som har trasig skärm tills vidare nu. Vill inte lämna in den på lagning igen, men aja det löser sig väll..

090116

 
Åkte in till stan tidigt imorse för att gymma. Julia sov och jag väcker henne ofta så jag lät henne sova istället och pallrade mig till gymmet själv. Det är huuuur kallt som helst ute nu, undviker att vara ute men känseln försvinner i kroppen bara man står ute och väntar på bussen eller är ute i stallet. Nu är det bara två dagar kvar av lovet och jag försöker njuta och ta vara på tiden som är kvar men känner hur ångesten kommer krypandes... Men tycker den här tiden mot sportlovet brukar gå fort ändå. 

Gymkort

Känner att jag inte är redo att börja skolan på tisdag, det är såå skönt med lov!! Men på måndag har vi iallafall studiedag så det är jag tacksam över. Nu har jag och juliboo skaffat gymkort för hela året så nu jävlar tränar vi och äter nyttigt, vi får se hur länge det håller sig haha.. Men riktigt skönt att träna!
 
 

Mina första dagar på 2016

 
Mina första dagar på det här året har jag gjort absolut ingenting, umgåtts med goa människor och bara tagit det lugnt hemma. Idag ska jag och Julia fixa gymkort för hela året, så nu jävlar ska vi komma igång haha. Hoppas även att jag hinner skrapa ihop några jobbtimmar innan skolan börjar igen.

2015

 

RSS 2.0