Från idag

 

Jag hinner inte ladda upp några fler just nu, här är iallafall fyra av alla vi tog. Det blåste som sjuuutton och kallt som fasen. Pytte blev hispig och vi hade ingen lust att angagera oss till hundra. Så fort solen försvann blev det genast mörkare och tråkigare bilder, men Elly fick en del jätte fina!!
 

I need this

 
Min garderob är av stort behov av en svart midjekjol och baströjor. Självklart en massa andra saker men det skulle inte sitta fel. Och eftersom jag går och trampar ner mina skor hela tiden behöver jag ett par nya nu också. Jag tycker det är så himla svårt med vinterskor! De senaste åren har jag kört på vanliga svarta kängor, enkelt och snyggt. Samma med mössor, har haft min toffsmössa ett bra tag nu...

Älskade lördag

 
Yees, helg på riktigt. Sova ut på riktigt, ingen stess, lång frukost, gå runt i mjukis kläder, helt perfekt. Så skönt att inte ha några planer! Men tiden kommer nog gå åt iallafall, idag ska jag bara försöka ta det lugnt göra tråkiga saker men som måste göras, kanske hittar på något roligt ikväll istället. Har tyvärr inte hunnit tagit några nya bilder, det är så mörkt när jag kommer hem från skolan och innan för den delen... Men imorgon har jag och Elly bestämt att hon kommer hem till mig någon gång mitt på dagen. Massa nya bilder ska tas till ett fotoprojekt vi håller på med i skolan. Tanken är att hon ska fota mig och godingen på bilden, sen får vi se! :)

20 november

 
Sååå sjukt trött på skolan nu, försover mig varenda morgon för jag orkar verkligen inte kliva upp. Tvingar mig själv i sista sekunden. Inte så riktigt jobbigt är det, men det är så kallt ute, mycket att göra osv. Är allmänt opepp på livet... Tycker den här månaden är så sjukt tråkig, en grå mellan period typ? Har matte prov imorgon, ska försöka hålla fokus ett tag till och hoppas att det går bra imorgon. Snart är det helg, det enda som snurrar i mina tankar just nu. Elly ska komma hit någon av dagarna, vi ska umgås och hon ska fota mig och Pytte, är såååhär taggad! 
 
Pytte blir bara finare för varje dag. Pappas kommentar igår var "vad duktig hon har blivit på att galoppera" Och med det menar han, snabba fattningar, inga bockningar, tvärnitingar eller så. Vi ska träna mycket galopp/bommar/klosshinder så fort snön kommer och det blir lite bättre underlag i paddocken. 

Monday...

 
Då var det måndag igen. Känns som att den här helgen bara sprang iväg. Skippar sovmorgon för att plugga ikapp matten lite, usch så tråkigt. Men lika att bra att börja. Mördarveckorna innan lovet närmar sig...

Hey you

 
Har hunnit med en hel del idag faktiskt. Köpte mig en jul/chokladkalender idag, något man aldrig blir för gammal för. Har ni märkt hur tidiga affärer är med allt julpyssel föressten? Men vad gör det, längtan blir bara större. Ska se till och göra klart en del uppgifter så har jag det gjort. Sparar in lite tid och så slipper jag göra det när jag kommer hem från skolan och är trött. Ska röra mig ut till stallet nu, blev liite senare än planerat...

Collage

 
När jag får tid över brukar jag sitta och klippa ihop massa snygga saker i ett collage. Skulle inte tackat nej till de här, fast vem skulle det.. 
 
 

Sunday

 
Två från i fredags. Har egentligen inget roligt att skriva... Det har stormat som sjutton igår och inatt, jag som brukar ha lätt för att sova trots väder men inatt fick jag inte lika många timmars sömn. Jag hoppas det slutar snart så jag kan rida, hade planerat att hoppa lite. Annars är det som vanligt söndag = pluggdag. Vi höörs

Lördag

 
Hej och godmorgon på er! Såhäär skönt med helg ska det bli. Började bra igår iallafall, mys med några tjejer från klassen. Man kan aldrig ha tråkigt med dom! Idag har jag inga bestämda planer, ska tillbringa mycket tid i stallet. Och göra klart några uppgifter som ligger och väntar. Några snabba outfits bilder från igår, svart enkel tröja, min älskade jeans väst från Vera Moda och vinröda jeans från Gina. 

Några svar

Kollade bland kommentarer och insåg verkligen hur kass jag är på att svara, kollar igenom, publicerar och glömmer att svara. Måste verkligen bättra mig! För blir alltid lika glad när ser att någon kommentar har trillat in. När det är någon anonym som har kommenterat brukar jag svara i ett inlägg, nu är inte alla från anonyma men tänkte att jag plockade ut några gamla också. Ni som kommenterar med namn och blogg, tar alltid tid och kollar in era bloggar! xxx

 

det är iphone 5s som är på bilden. Din blogg är jättebra :)

Johanna med alltid lika bra koll här... Tack sötnos!!

Hejsan! Skulle du kunna göra några tips på hur man tjänar pengar? :)
 
Oj, du frågar helt fel person. Men av det jag vet är det inte så lätt att få jobb/tjäna pengar om man är under 15. Om man har kontakter kan man alltid höra av sig till de, annars fråga era föräldrar om ni kan jobba hemma och tjäna en slant! Annars är det väll sommarjobb som gäller, tummen upp för det!

Vilken fin blogg du har! Gör du designen själv? :)

Tack så hemskt mycket! Jag har tagit en gratis design och fixat headern själv, fixa och ändrat andra små saker också. :)

Vilka/vem ser du upp till?

Jag ser upp till de som kliver upp tidigt, jobbar full dag, kommer hem och betalar räkningar, och allt annat som ska fixas. Är trötta men umgås ändå med deras barn, pratar om deras dag på kvällarna. Respekt!


Snälla tomten

 
Jag önskar mig nästan samma saker varje år på julafton tror jag, ganska likt iallafall. Men det här collaget är till er som inte har någon aning om vad ni ska skriva på önskelistan. Hinner tyvärr inte skriva vart allt kommer ifrån, men lite inspo får ni kanske... Får aldrig nog av söta pyjamaser / Nike air force / Snygga träningskläder är alltid med på listan / Iphone 5c / en fransk bulldog och andra små saker... Snälla tomten?

Blir så less

 
Vill dra täcket över huvudet, gömma mig för kylan och försvinna. Men allt man kan göra är att bara hoppas på bättre tider... Är bara så less på allt drama, över allt. Typiskt tjejer också. Vill bara skita i allt och nu lyfter vi taket istället. Tur att jag har stallet, och Pytte. Går ut till stallet och kan ägna mig åt de jag tycker om, glömma allt för stunden iallafall. Pytte är så fin!! Inga större lat eller tjurigheter. Allt blir så mycket roligare och bättre när hon faktiskt vill jobba. Idag skrittade vi bara, hon var så duktig i helgen och igår. Nu ska jag gräva ner mig i allt plugg... hörs! 

Söndag igen!

 
 
 
Den här söndagen kommer spenderas som alla vanliga söndagar i mitt liv. Städa, tvätta kläder, min älsklingsbok på bilden, träning, goda mellanmål och ha den vanliga söndagsångesten. Förutom ikväll, då ska jag träffa my friendo Julia. Vi kommer ladda upp med massa gott och bara mysa! Juuste, glöm inte att vara extra glad och snäll mot er pappa idag. Det är ju farsdag!

Hellooo

 
hejhejhej. Har varit en rätt okej fredag. Lite stressig och seg men det gick bra. Känns så fruktansvärt bra med heeelg!! Ska vara hemma och ta det lugnt bara, är hemma själv än så länge. Bilderna är från isomras, solbränd, inget plugg att tänka på, pytte hade ingen björnpäls...

Weheartit inspirerar

 

Vädermänniska

 
allt är så vitt, grått och tråkigt ute. Jag är verkligen en vädermänniska, mitt humör påverkas alltid av vilket väder det är. Om det är emot mig kan hela dagen bli dålig. Ponnysarna var iallafall lika glada när jag gick ut en sväng och sa hej till dom. Sista dagen av lovet idag, shit vart fort tiden går. Hoppas det går fort fram till jullovet!

Inspo outfit

Åh jag är så sjukt shoppingsugen, men går in och ut i affärer men hittar inget som faller mig i smaken. Men det är väll bara bra antar jag, bra för min plånbok iallafall...
 

Skjorta

 
Mitt senaste inköp, en till skjorta från H&M. Älskar färgerna! Men nu blir det förbud köp på skjortor ...
 
Har tagit det lugnt hela dagen här hemma, tassat runt i mysigaste kläderna. Försker njuta av de sista dagarna, egentligen timmarna som är kvar av lovet. Snart börjar skolan och allvaret igen, vill inteee. 

Halloween

 
Jag var psykosjukskötersta / matlagning och fixning på G / coolaste ninjorna, Malin och Elly / weho / ready to eat / Julia och jag
 
Här har ni lite mobil bilder som blev tagna under gårkvällen.Vi var hemma hos Julia som hade ett litet halloween party, med utklädnand såklart. Vi hade lika roligt tillsammans som vi alltid har. Hur mysigt som helst att bara sitta och prata med tända ljus bredvid. Idag har jag bara en så länge hunnit ätit frukost, jag ska snart hoppa in i duschen för senare idag får vi gäster. 

RSS 2.0