Rutigt


Hey hörrni!
Idag har jag gått på stan och letat runt efter lite småsaker jag behöver. Drog med mig Kajsa också, stackarn fick gå och slänga efter mig genom hela staden. Men vi stannade och tog en liten lunchpaus och pratade om allt möjligt. Ska snart ut för en ridtur i mörket. Hoppas det går lika bra som det gjorde igår! Pytte var sten cool, vi åkte till ett ridhus och allt gick suuper bra!! Blev förvånad över hur bra det gick, sprang på transporten först, lyssnade fint, inte så tittig trots det var en ny plats, blommor, speglar överallt. Hoppas ett litet räcke på slutet, no biggie. Så stolt över lillen... Måste kila, hörs snart igen! Btw ser ni en litet titt på en ny skjorta jag har på bilden, haha

Jeansväst

 
mmm vad snyggt det är med jeansvästar! Bara man matchar rätt så. Funkar året runt dessutom. Oooch, om man har någon jeansjacka/skjorta som inte används kan man klippa bort ärmarna så har man en, enkelt och snyggt.

Vinterdoserna på

 
Heej hoppas eran dag har varit bra! Men har varit helt okej. På förmiddagen lastade vi hästarna och for iväg mot hovslagaren. 1 timmes färd, kändes som att vi var påväg mot tävling. Men inte idag... Gillar vår nya hovslagare Jonas. Han var riktigt noga, tog seriöst en halvtimme för 1 hov. Han vet vad han gör och verkar väldigt kunnig. Bra för Pytte vinglade lite åt alla håll, mest otålig. Fick brodd och suler. Snön kommer snart så det var lika bra! Tog nästan hela dagen, men det är värt att uppoffra en dag för bra skoning. Nu ska jag gå ner och kolla klart på cancergalan!
 

Hair

 
Jag är så himla sugen på att göra en stor förändrig med mitt hår. Jag är nöjd med färgen jag har nu, trivs riktigt bra med den. Däremot är det dags att färga utväxten... Älskar stora förändringar, tröttnar fort och blir sugen på nytt. Får se vad jag hittar på! hihi
 
Nu drar jag mig ut mot stallet, ska fixa ordning hästarna innan pappa kommer hem. Sen åker vi till hovslagaren, får se om vi åker och tränar direkt efter. Vore bra om det gick!

Söndag var det...

 
 
Heej. Internetet var ledigt så jag tänkte skriva ett inlägg, tills jag kom på att jag inte har någon aning om vad jag ska skriva. Det är grått och tråkigt ute. Hatar den här tiden innan vintern, träden står helt tomma så man kan inte kalla det höst. Och det är ingen snö ute... Har ingen motivation till att gå ut eller hitta på något. Så jag stannar nog hemma och tar det lugnt. Precis som igår.. Sitter fortfarande i pyjamas så jag ska iallafall byta om. Är lite springsugen så jag kanske ger mig ut på en kortis runda. 

Najs outwears

Vill ha alla tre!!

Hoppsan

 
Red som en apa idag, fick väll vad jag förtjänade. For av med huvet före i fetaste lerpölen. Det började inte alls bra, jag blev sur på pytte när hon inte lyssnade. Och då blev hon ännu surare.... Aja, bara att komma igen. Resten av ridpasset gick iallafall bättre! I traven går hon jätte fint! Så fort hon har fått tillbaka skon ska vi jobba och träna mååånga övergångar.

Höstlov

 
Min fredag var vädigt händelserik, mitt efterlängtade lov började på bästa sätt. Just nu sitter jag och gör klart några arbeten som egentligen skulle vara klara och skickas in igår, sen kan jag skjuta bak skolan ett tag och njuta på riktigt.

Ser mot ljusare tider

 
Heej på er, tre dagar sedan jag gick in på blogg.se, loggade in och skrev ett inlägg. Men allt är sig likt, livet rullar på. Det är kolsvart på mornarna, jag får kämpa mig upp och försover mig oftast, springer ut till bussen, kämpar mig igenom en lång skoldag. Kämpar för att inte somna när jag kommer hem, kämpar mig igenom mer plugg. Går ut till Pytte som just nu har kommit in i en sto period och är lite små sur, kämpar för att hålla mitt tålamod uppe. Okej så jobbigt kanske inte mitt liv är, men så ser det iallafall ut. Men vi ser mot ljusare tider! Snart är det loov!! Ska bli så skönt och kunna andas ut, tänka på något annat än bara skolan. Ska se till och göra klart en uppgift innan jag går och lägger mig. Måste hinna ladda upp för en lång dag imorogn också! håll ut Johanna. Håll ut.

Två favorit filmer

 
 
Flipped - Måste nog vara den roligaste och gulligaste filmen jag har sett. Lite seg i början men sen blir det bara bättre och bättre!
 
 
Grease - Klassikern som nog alla har sett, men det gör inget för man kan se den hur många gånger som helst! En blandning av 50 tals ungommar, dö fina kläder och kroppar, cigaretter, dans och musik.

Ridning

 
Red både Pytte och Felix i paddocken. Kändes jätte bra med båda, avslappnat och kontrolerat. Hittar fler och nya knappar hela tiden, så det är verkligen jätte roligt. Däremot har det blivit lerigt och upptrampat i paddocken på vissa ställen. Så nu längtar jag nästa lite tills snön kommer och lägger sig helt. Det blir bättre underlag och ljusare ute!
 
Nu när jag har ridningen gjord ska jag gräva ner mig i allt plugg ett tag. Spanska prov på onsdag och ett stort arbete som ska in på fredag. Våra lärare har en tendens att sätta allt sista veckan...
 

Igårkväll

 
Igårkäll var.. ja vad ska man säga? mååånga blandade känslor. Elly har fyllt år (grattis igen!!) Så vi lagade mat, lekte (!), musik och massa prat hemma hos henne. Vi var till en början lika glada som på bilden, slutade mindre glatt. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, öppnade våra hjärtan och släppte saker som vi grävt ner långt ner i själen. Saker som vi inte berättat för nån annan, som vi velat men inte gjort. Det kändes som att vi kom varann närme på en kväll, Vi hade trots allt en jätte mysig kväll tillsammans! Btww, så är det mission impossible att ta den perfekt bilden på oss, hehe...
 
Föressten så kom första snön i förrgår, det är ruggit och kallt ute. Saknar sommaren samtidigt som jag längtar till julen. Aja, ska snart röra mig ut mot stallet. Ett ridpass på Pyttan väntar! 

Lite om dagen



Internetet la av när jag var mitt i inlägget, så nu blir det ett mobilinlägg istället. Vi hade NO prov idag och det gick ganska bra, hoppas på bra resultat. Fick även tillbaka matteprovet sen förra veckan. Och matte har aldrig varit vassaste kniven i lådan. Men jag blev godkänd, yey. Har kvar 2 inlämningar den här veckan som jag hade tänkt att börja på nu, sen rör jag mig ut till stallet. 

Tisdag

 
Har ägnat hela eftermiddagen och kvällen till att... ja ni kan ju gissa? yes rätt. Plugg. Har läst på om Ekologi i flera timmar i sträck nu men det känns fortfarande som att inget sitter. Problemet med mig är att jag får massa andra tankar i huvudet. Vad ska jag ha på mig för kläder imorgon? Vilken tid slutar vi, vad ska jag göra då osvosv. Vill bara krypa ner i min varma gosiga säng och säga adjö till den här sega dagen. Ska kämpa i någon timma till, see you.

Stil

 
Jag diggar de som vågar klä sig annorlunda, har en egen schysst stil. Så tråkigt när alla följer strömmen och köper det som är populärt. Jag försöker att inte falla in i trender, det som alla ska ha. Utan jag mer mixad, varierar min stil. Oftast lite mer utåtstickande kläder. Allt från "rockiga" coola stilen till "söta".

Helgen

Får inte nog av dessa våfflor!! / Pytte det första hon gör när hon få komma ut / tidig söndagsmorgon / älskar min gosiga kanin / bullbak har blivit min lördagstradition / promenad under massa gula höstlöv
 
Heej och förlåt för kass uppdatering. Men det blir nog bättre snart!! Den här helgen har bara sprungit förbi, har inte riktigt hunnit med lika mycket som jag trodde jag skulle göra. Den här söndagen har iallafall spenderats som vilken söndag som helt. Plugg, städning, tränat, och lite GG tittande. Måste försöka banka in lite om ekologi innan jag hoppar in i duschen. Hörs imorgon, puss
 

It's friday


Heeej, så himla härligt med helg! Jag har haft en riktigt bra dag, och än är den inte slut. Har nyss ätit svin god middag med pappsen, så nu ligger jag och vilar ut i sängen. Skriver med Bob som nyss verkar ha kommit fram till gården där hon ska bo under dom här dagarna. Hon tog med kameran föressten, så framöver blir det mobilbilder eller bilder från arkivet. Har planer för helgen, men inga speciella. Nu börjar idol snart så jag ska nog ta och avsluta det här inlägget... Ha en fin fredagskväll hörrni <3

My IG

 
Hjälpte Bob att packa klart, vi trodde inte att allt skulle få plats, men det gick! Det roliga är att jag tar med mig lika mycket när jag ska vara borta över en helg. Jag tror att vi inte har varit borta ifrån varandra så länge som det kommer bli nu, haha. Kommer nog kännas rätt tomt i huset. Jag erkänner att vi bråkar då och då, men det brukar inte vara så långvariga bråk. Vi har oftast väldigt roligt tillsammans.
 
Imorgon är det orienteringsdag, vädret visar grått och mulet, ingen lust alls att ge mig ut i skogen och leta efter kontroller. Livet är tufft alltså.. Nej men det ska nog gå bra med roligt sällskap! Nu ska jag snart göra mig redo för sängen, vi hörs imorgon xxx

2 måsten i garderoben

1. En enkel grå tshirt kan vara det mest stilfulla valet. Går alltid att piffa upp med smycken till! Fräsht och snyggt.
 
2. En fin vardagsklänning. Vi går mot kallare tider men leggins funkar ett tag till, me like.

Torsdag torsdag torsdag

 
Hellooo. Idag när jag satt på skolan, tittade ut genom fönstret och dagrömde lite (classic) Såg iallafall något hemskt. Snart är alla vackra färgade löv borta från träden!!!! Usch vad tiden är går fort, snart slut på en årstid och då väntar början på en ny. Jag har redan börjat fundera på julklappar, så fort det börjar snöa blir jag stressad med de. Halloween har inte ens varit.... Jag bara babblar...
 
Tack för era fina kommentarer föressten, blir så glad när jag loggar in och ser att jag har fått någon ny. Ska svara på alla nu, sen ska jag hjälpa syster att packa som drar till Frankrike ikväll! Vi hade matteprov idag som gick sådär tror jag. Så nu får det bli en kväll utan plugg!

Nike

 
Jag skulle så himla gärna vilja ha dessa, sjukt snygga! De flesta vita nike skor är naaaajs. 
 
Har väldigt mycket plugg att göra, prov och tester innan höstlovet. Lika bra att börja nu så det ägnar jag mina eftermiddag till... Så fort det har lugnat sig lite ska jag uppdatera mer!
 

Folk som trycker ner andra för att själv må bra

 
Den här dagen började bra, men slutade riktigt illa. Pratade nyss ut med en av mina bästa vänner, som har varit med om ungefär samma sak som förstår mig och hur jag känner. Brukar inte skriva personliga inlägg här på bloggen. Vill liksom inte skriva och sprida negativ energi. Men jag har också känslor, dagar jag mår sämre än sämst och vill bara försvinna. Har ingen koll vilka som läser mig blogg, vill inte att vem som helst ska veta allt.
 
Men just nu är jag bara så jävla förbannad. Vet inte vad som är värst. Personer som beter sig allmänt vidrigt mot andra, personer som låtsats som ingenting, eller personer som fjäskar mot de dåliga personerna bara för uppmärksamheten. Känns lite 2009 att trycka ner andra bara för att själv må bra. Folk som mår dåligt över sina egna liv, att de använder sin egna tid och energi till att få andra och må dåligt. Vill bara kräkas över dom. Eller ännu värre. Folk som inte vågar stå upp för någon annan, är helt enkelt för rädd till att säga emot. Rädd för vad folk ska tycka om dem, rädd för att inte orka ta den skit folk kommer slänga om dem. Kräks igen....
 
Kan ta som exempel från mitt liv, idag. Vi sitter vid lunchen idag och ska äta, helt som vanligt. Jag får höra att jag ska sluta leka med maten, antar han h*n menar att jag ska sluta "leka" med min sport som jag håller på med, hästar. Mina kompisar som hörde lika väl som jag, kollar bort och låtsats som ingenting (HALLÅ??). Alla förutom en, Malin. Cred till dig som vågar stå upp för dig själv och för någon annan. Tror ni andra vet vilka ni är också, skrattar öppet år er andra. Har några få vänner som jag håller hårt i, som finns där för mig och stöttar, riktiga vänner.

Effektiv söndag

 
Tog nyss in dom här små gosponnysarna. Pytte kommer alltid gående längst bort från hagen och gnäggar. Hennes lilla mule och stora ögon, hon är så söt så. Har hunnit med rätt mycket idag. Fick världens ryck imorse och började storstäda hela rummet. Men musik i öronen och ett bra humör gick det rätt bra för ovanlighetens skull. Brukar riva fram allt sen låta det ligga så i flera veckor framåt. Älskar när det blir nytt och fräsht. Har pluggat lite men har en hel del kvar... Hade tänkt att göra klart det och sen ska jag inte göra något speciellt. Snart ta en dusch och förbereda inför skolan imorgon. Ikväll ska vi boka resan till stockholm också, längtar.

Iföööön

Bob klippte mitt hår / en dimmig morgon påväg till bussen / Stallet / Mysiga höst / Köpte rosa bandet / Kväll hos Malin

Fyra saker om mig

 
 
Jag ääälskar att bara vara hemma och mysa, inte göra nånting och inga måsten. Kan slöa i flera timmar!
 
Komedier med skratt i bakgrunden kan vara bland det värsta som finns
 
Om jag får bestämma middagen här hemma blir det oftast något med kyckling och wookgrönsaker
 
Om inte jag hette Johanna skulle jag vilja heta något ovanligt men fint. Som te.x Juliette

Bullbak / ridpass

 
Hejhej! Hoppas ni har haft en bra lördag, det har iallafall jag. Jag och pappsen åkte in till stan för att köpa en present till mamma som fyller år på tisdag. När vi kom hem ställde jag mig och bakade bullar. Brukar aldrig lyckas med dom men nu blev dom faktiskt riktigt bra, och verkar vara uppskattade här hemma. Ny bakta bullar och ett glas mjölk är svårslaget, hehe.
 
Senare mot kvällen packade vi in trailern och åkte mot ett ridhus här i närheten. Meeen dom hade låst grindarna en timme innan som egentligen ska stänga. Dåligt och onödigt när man har betalat för att kunna rida där. Kändes onödigt att åka hem när vi fixat ordning ponnysarna och allt. Så vi tände lysena i paddocken och red ute istället. Tog det lugnt med Pytte som tappat en sko. Bra för henne att åka bort och träna lite vid ny miljö! Allt gick jätte bra, inga problem alls.

Höst accessoarer

 

Kanelbullensdag

 
Hej på er! Idag är det kanelbullensdag om någon av er där ute har missat det. Jag har tyvärr inte fått mig någon bulle, men imorgon har jag planerat att baka egna. Har inte känt mig helt 100 idag, stannade därför hemma från skolan. Såg det som ett bra tillfälle att plugga lite.Gick inget vidare när jag satt där själv med matteboken. Jag hatar matte, har aldrig förstått det och kommer nog aldrig göra det heller. Får be min snälla syster om hjälp i helgen, hon är väll snäppet smartare än mig. Nu har jag iallafall nyss ätit pizza och drar mig snart ut i stallet. Sen blir det mys framför idol! Går alltid och längtar lite extra till fredagar när det bara sänds då. Ha en fin kväll allihopa

And this is who i am

 
 Är så galet trött när jag kommer hem från skolan, sena eftermiddagar. Slänger mig i sängen så fort jag kommer hem. Har mycket i skolan också, två prov nästa vecka som jag knappt vet vad de handlar om. Kommer få plugga en hel del i helgen om jag huvudtaget vill klara dom. Imorgon har vi lååång sovmorgon, börjar inte förns halv tolv och då har vi bara en lektion. Fredag dessutom, känns bra! Nu ska jag bara ta det lugnt, funderar på att tända några ljus och ta ett bad. Hm... Det låter rätt bra, vi hörs snart igen xxx

Andra Oktober

 
Egentligen borde jag plugga eller göra någon nytta. Men jag känner bara att jag inte orkar. Är alltid som tröttast på onsdagar, mitten i veckan. Märktes att jag var det när jag skulle rida, gick inte alls så speciellt bra. Pytte ville göra lite som hon själv ville, vänder ut bogen och lyssnar inte på skänkeln. Så blev lite små sur, oooch på slutet tappade hon en sko, så himla synd när hon är nyskodd. Vi hade tänkt att åka till ridhuset i helgen, tror att det går bra om vi tar det lugnt tills vi får en ny tid till att fixa den! 
 
Andra oktober idag ju föressten, löven är som orangeast, dimmigt och kallt på mornarna - höst på riktigt...

I mina öron

 
Hey Brother - Avicii / Counting Stars - OneRepublic (Hörde den här låten när Linnea spelade idag och nu kan jag inte sluta lyssna, så jag tipsar er vidare om den haha)

Fraaaance

I'am soooo avundsjuk på bob som ska få åka till Frankrike om några dagar. De har varit sånna här utbytesstudenter med klassen så dom kommer få åka dit i 12 dagar. Tänk er själva, få se Paris, umgås med vänner. Min drömresa går nog till Paris, kärlekens stad. Spana in snygga fransoser på vespa, skutta runt i söta outfits, slösa pengar inne på märkesbutiker, kolla på en fashion week. Ååååååhh

Kvällskäk

 
Vart så himla sugen på våfflor helt plötsligt, och mat/fika är alltid godast kvällstid så jag ställde mig och gjorde lite våfflor, till hela familjen dessutom. Bonus poäng till mig, hihi. Har spanska läxa att göra klart tills imorgon, missade lite i måndags så det är nog bara att börja. Bttwwww, So provet idag gick faktiskt riktigt bra. Inte ofta jag blir nöjd med ett prov! yey

RSS 2.0