Hör hela huset sova tungt

 
Hej på er!! jag har ägnat hela min eftermiddag till att packa. Jag har ångest och vet inte vad jag ska ha med mig. Det slutar alltid med att jag packar ner hela garderoben och får ingen plats för shoppingen i resväskan när vi ska hem igen. Jag har helt vänt på dygnet, jag somnar som tidigast runt 2-3 och sover tills jag vaknar (rätt sent på förmiddagen). Men jag har inte något speciellt för mig då iallafall. Älskar känslan att vara vaken när alla andra i huset sover, lugnet & bara höra sina egna tankar. I Göteborg blir det nog halvsena kvällar och tidiga mornar istället eftersom vi inte vill sova bort hela dagen och gå miste om tid. Både jag & Julia kan sova mer än gärna så vi får se hur det går, haha. Jag ska försöka skriva något mer inlägg innan jag åker och kanske göra något tidsinställt!
 
 

Min favoritfilm

 
A walk to remember är min favorit film, en film som jag kan se om & om igen utan att tröttna. En underbar saga!! så himla fin. Jag måste verkligen beställa boken från cdon. Har ni inte sett filmen så måste ni göra det!!

Repeat it iz

 
 

Sola och bada

 
Mina tre senaste dagar har varit riktigt bra dagar. Det har varit så härligt väder och jag har verkligen tagit vara på det!! Har solat & badat en massa, shoppat och haft två jätte mysiga dagar med bästis. Vi funderade på att åka till samma ställe idag men Julia blev så himla solbränd så det blev inte så haha, men det var najsss, allt är najss
 

Cause I keep hanging out with you

Kommer & väcker Julia en tidig söndag morgon/ vi drog oss ut på stan för en fika & prat/ nattade hästarna/ Kvälls tripp med bobbielishes
 
Några bilder från mina senaste dagar/kvällar. Så himla glad att det har varit jätte fint väder dom senaste dagarna!! Det bästa som finns nu på somrarna är nog kvällarna. Bra sällskap, musik, bra väder, go mat osv. Kan inte bli så mycket bättre just nu!

Just chillin' out

 
Hade planer att jobba idag men så blev det inte. Har istället haft världens chill-dag här hemma, och ja det är okej att vara hemma och ta det lugnt när det är lov, eller överhuvudtaget. Jag orkar inte människor som måste göra nånting heela tiden. Jag och syster har solat, tagit massa fula bilder, ätit god mat. Hur grettsi?! Nej, en perfekt dag i mina ögon. Vill också påminna er ännu en gång att det är inte okej att "härmas" att skriva av rakt av eller kopiera någons bilder. Jag har sett många inlägg liknande mina efter jag har skrivit dom här, men det är okej att låna ideer och göra sig grej av det. Men jag blir så himla irriterad på människor som tror att de äger olika åsikter.

Slowly drifting

 
Idag har jag jobbat nästan hela dagen, jobbigt men värt när lönen kommer! Jäklar vad farligt det är med pengar egentligen. Nu måsteee jag spara till Gbg! Snart ska jag och Rebecka in till stan en snabbis, vi ska väll käka något as usual, haha. Men det blir nog en bra kvälll!
 
Imorgon ska jag också jobba. Skönt att kunna göra nånting nu efter ha varit sjuk i en veckas tid... Lyckligtvis mår jag bättre nu iallafall...

Fräscht hem

 
Det var längesen jag gjorde inspo collage nu. Ska börja göra dem oftare!!
 

Amnesia

 
5sos nya album är så himla bra!! Amnesia är min nya favorit, och för första gången känns det som att dom var seriösa, haha. Iallafall, jag kom hem från Julia för en timme sen, har ätit frukost och bara tagit det lugnt. Vi köpte pizza, kollade på mean girls, dampade runt som vanligt hehe. Mot kvällen gick vi till subway, köpte kakor & pratade osv. Jättemysigt var det!!

RSS 2.0