<3





Vänner som ringer/smsar, skriver på facebook. Och undrar varför man inte är på skolan :')

Hungerspelen

 
 

Hej allesammans!
Är hemma från skolan idag också, som igår med. Känner mig inte bättre, har fått hosta nu också. Imorgon måste jag på skolan, har 2 prov att göra. Och säkert massa mer saker att jobba igen. Mamma har även ringt och fått en tid på hälsocentralen då jag har varit snorig sen i höstas.. Hoppas dom kan se vad det är om det är förkylning allergi osv. Huvva :( Beställde nyss hungerspels böckerna, första andra och tredje delen. En kompis till mig tipsade mig om att läsa första delen hungerspelen, så då gjorde jag det. Nu har jag näääästan läst ut den, grymt bra! Man kan nästan inte sluta läsa, jätte spännande. Den ska även komma ut på film. Måste se bio premiären!


One way or another

 

Imorse när jag vaknade hade jag lite ont i halsen, jag tänkte  att det skulle gå över så jag gick på skolan endå. Men det blev inte bättre så jag har haft ont i halsen mest hela dagen... :/ Just nu ligger jag i sängen med mys kläder och lyssnar på musik. Hade lite feber när jag kom hem så jag tog en alvedon och gick upp på mitt rum! Funderar på om jag ska gå på skolan imorgon, om jag känner som jag gör nu har jag ingen lust att göra det... Allt jag vill är bara att bli frisk! guuud. Nu ska jag se på ponnyakuten sen ska jag försöka vila lite. Sees!


Bikini



Kommer ni ihåg att jag berättade för er att jag hade köpt en ny bikini? Här har ni bild på den iallafall! Köpte den på cubus, 229 tror jag den kosta om jag inte minns fel, för båda delarna. Vad tycker ni? Jag gillar den skarpt! Har dock inte fått tillfälle att prova den än, men det kommer väll. ;)

120226



Degat framför datorn, dansat, möblerat om mitt rum, kollat på världscupen, matte.
Det var lite från vad jag har gjort idag! Annars har jag läst lite, vilat. Känner mig mycket kryare och piggare idag! nu är jag mest täppt i näsan. Hatar att vara det, kan knappt prata. Haha. Jag hatar söndagar, då har jag bara beslutsångest att det är måndag nästa dag = skola... Men nu är det bara en vecka kvar sen får jag mitt efterlängtade lov!! Gud så jag längtar. Jag har faktiskt inga planer över vad jag ska göra över lovet. Jag ska rida rida och rida, måste passa då tiden finns osv. Sen vill jag åka skidor, iih längtar :D Har en hel bunt med skolböcker brevid mig så jag ska väll ta i tu med dom.. ciao!


17:34

 
Bild från när jag var på stan med mina fina! saknar er.

Ögonen kliar, snoret rinner, sitter med 3 filtar runt om mig. Har feber, toppen! Mamma har fixat fram alergi tabletter till mig, vet inte hur länge jag står ut mer... Iallafall håller jag på att ladda ner senaste avsnitten från One tree Hill säsong nio. Så det ska jag och syster se på när dom kommer hem! om två timmar ungefär, hoppas dom har köpt något gått med sig på vägen hem, hehehe. Uppdaterar kanske med bilder som jag har tagit idag, om jag orkar och om jag hittar överförningskabeln. Kramar!

Hemma själv!

Mamma, pappa och syster åkte bort igårkväll. Dom kommer hem idag! Så jag har varit hemma själv sen dess, har gått bra. Igårkväll åt jag upp ett helt glasspaket och såg på Gossip girl. Hade även feber igår. Känns inte bättre idag, nu är jag mer snorig + har fortfarande jätte ont i halsen. Kommer få vara hemma imorgon också, satsar på att vara frisk tills på söndag då jag har första träningen med tävlingsgruppen. Kommer bli kul! måste vara frisk då! Ludde har vilat sen i tisdags... Om jag blir frisk så får jag rida han i helgen. Har missat ganska mycket i skolan också... Gud var jag inte gillar att vara sjuk.

Sjuk


Vill tillbaka till Stockholm!

Har svin ont i halsen, när jag vaknade kunde jag knappt prata... Kände det redan igårkväll att jag nog skulle få vara hemma från skolan idag. Hatar att vara sjuk, det enda man får/kan göra är att sitta inne och vila. Hoppas jag blir bättre fort, och inte sämre. Ska gå ner och fixa lite frukost om jag orkar, hehe är så himla lat när jag är sjuk. Imorgon har jag ett no prov att göra och på fredag har matte prov... Så jag ska försöka plugga lite... Missar dansen ikväll också, buhuu.. Vi hörs!


Igårkväll



Igårkväll hjälpte jag min syster lite att färga hennes hår brunt/rött. Kom då tänka på mitt hår, mitt tråkiga slitna fula hår. Haha nä men jag har aldrig gillar mitt hår sådär jätte mycket. Längden tycker jag är helt okej, kanske lite längre. Men sen stop! Min naturliga hårfärg är usch. Innan har jag haft röd/brunt, och hel blont... Det färgade jag nästan för 2 år sedan nu... funderar på göra liknnande eller blonda slingor? Vad tycker ni? :) Någonting måste jag göra med det iallafall! ska klippa topparna också någon dag när jag har tid.


1202 Söndag

Idag ska jag...
Fixa stallet + rida
Plugga
Läsa ut hungerspelen
Städa rummet
Blogga

Sen får jag se vad klockan blir. Såhär ser en typiskt tråkig söndag ut för mig, hehe. Men hoppas jag hittar på något roligare lite senare.

Tävlingsdansare!


Bild från dansuppvisning, längesedan.

Weeehååå!

Har varit på tävlingsdansuttagning från klockan 12:40 till 15:10..
Jag tror att det var närmåt 70 dansare som skulle söka, så det var gaaanska så trångt i danssalen. Vi började som vanligt att värma upp, stretcha osv. Sen gick vi igenom disco teknik. Såklart var det en jury som satt och kollade.. Först gick det skit dåligt för mig, jag hamna i otakt. Jag var så jävla nervös, haha. Men sen gick det lite bättre. Efter det fick vi lära oss dansen. Jag var hur okoncentrerad som helst, gjorde fel, fick ont i huvet, blev yr... Sen fick jag lite smått panik för att jag inte kunde dansen och jag var nummer 13... Hur fan ska det här gå tänkte jag... Jag var grupp nummer 2 som skulle in och dansa inför juryn. i gruppen var vi kanske 8 st...? jag vet inte riktigt. Men jag kunde fortfarande inte dansen helt. Äsch jag kör på täntke jag. 1 timme senare fick jag ett mail där det stog att jag kom med! :D Det trodde jag faktiskt inte, haha. Tackade ja till platsen! Glaaad tjej!

Valentine´s day

Glad alla ♥ dag allihopa!

Vad har ni gjort idag då? Jag har varit på skolan som vanligt. Vanliga lektioner, So och sedan matte. Efter Matten så åkte jag och mami till tandläkaren, missade då No. Faktiskt lite synd eftersom vi har prov på fredag. Iallfall när jag var klar hos tanläkaren var klockan kvart i tre, så jag hade en kvart kvar av skolan. Men kändes meningslöst att åka dit.. Hade nog ändå inte hunnit. Så istället åkte jag och mami ner till stan, köpte en macka och en as snygg bikini till mig! Har bad på torsdag på idrotten, jag behövde verkligen en ny! Tack så mycket mamma! Har tagit kort på den så bild kommer... Nu ska jag göra en varm kopp choklad och läsa lite ur en bok. Sen blir det plugg och stallet. Vet inte om jag ska rida idag, det typ stormar ute...? Men jag ska gå ut till stallet så vi får se. Ni får ha en fortsatt bra alla ♥ dag så hörs vi!

Moa Lignell - When i held ya



*Replay*

Våldtar replay knappen alltså, får aldrig nog av den här låten! underbart fin låt och underbar röst.

Love your life


underbara sommaaaar

Nu är jag tillbaka igen! eller tillbaka och tillbaka, har inte slutat och kommer inte sluta blogga. Men jag har inte uppdaterat så mycket dom senaste dagarna.. Idag är det iallafall måndag, skolan var rätt chill. Jag och Sandra gick på stan när vi slutade skolan. Ett tag funderade vi på om vi skulle åka till Kajsa eller inte, men så blev det inte. Jag hittade en tröja och ett par byxor på gina som jag vill ha såååå gjärna. Så jag hoppas att jag får köpa dom när jag har fått mitt barnbidrag om en vecka. Hittade också en bikini på cubus som jag tror att jag ska köpa, kanske redan imorgon. Helgen har varit bäst! I fredags var jag hemma, skönt endå. På lördagen åkte jag, Sandra och Elly skidor! Aaaaas kul! :D Måste verkligen göra om det snart tjejer. Sen mot kvällen åkte jag till Elin och sov hos henne, vi hade planerat det sen ännu förra helgen men då blev jag sjuk. Vi hade också jätte kul. I helgen satte jag i gång Ludde. Vi har bara tagit det lugnt, skritt och trav. Ska gå ut och rida nu faktiskt! Så jag uppdaterar senare ikväll om jag hinner ;)


Onsdag kväll



Hey!
Kom hem från dansen för ca 20 minuter sen. Gick bra idag faktiskt, dom nya stegen vi fick idag var svåra. Men det ska nog fixa sig! Nu hade jag tänkt att ta en dusch, hoppa i pyjamasen, och sedan lägga mig i sängen och läsa lite ur en bok jag lånade här om dagen. "det dina ögon ser" heter den... Imorgon har vi skidor igen efter hemkunskapen, fast då har vi i ladängen. Idag hade vi i gb, det var jätte härligt att åka! perfekt väder och allt. Så hoppas det blir lika roligt imorgon! :D Är det bara jag som längtar sjukt mycket till lovet? inga läxor, sovmorgon, osv... Ska försöka komma på lite roligare saker att blogga om till veckan! Vi hörs imorgon. :)

Kort inlägg

Slänger in ett kort inlägg innan jag går och tvättar bort sminket, och tar en låång varm dusch!
Dagen har gått fort, började med att vi hade so i 2 timmar. För första gången fattade jag faktiskt vad vi höll på med. Hehe, efter lunch hade vi matte. Och sedan no. Helt okej faktiskt :) Tro det eller ej... Idrott hade vi sista lektionen, mitt lag tror jag förlorade 4 gånger. På slutet körde vi tjejerna mot killarna. Då förlorade vi också... Jag och några andra gick ner på stan, jag, Sandra och Kajsa tog bussen hem till henne. Hemma hos Kajsa åt vi Thai mat,dampade,skrattade,pratade, myste och såå.. När hennes mamma kom hem drog vi till friskis & svettis. Tränade 1 timme. Jätte roligt faktiskt! Blir tidig kväll för mig, känner mig inte helt kry :( Måste vara frisk imorgon, för då har vi skidor! Bloggar inget mer ikväll så jag säger god natt redan nu ♥


Måndag

   

Hej hej!
Efter skolan idag gick jag och 7 andra ner till sjukhuset. Vi skulle hälsa på Jonathan som låg inne där. Stackarn har blivit blodförgiftad :( Vi köpte ett kort och så.. Krya på dig!! Sen fortsatte jag,Sandra,Julia och Alle mot stan. Jag och Sandra gick och kollade lite på stan, gick till min buss 16:15... Har inte så mycket mer att skriva om ... Resten av kvällen tänkte jag göra klart matte läxan... Men först ska jag skypa lite med S. Kramar!

Before i die del 2















Luddeboy



Det känns som om jag inte har ridit på över 1 år, dock var det kanske 4 dagar sen jag red sist... ? Men det är verkligen jätte svårt när det är jävligt kallt ute. Sen har jag haft mycket i skolan, och nu är jag sjuk också. Jag som hade sett fram emot att kunna rida i helgen. Vill också kunna åka på träningarna på torsdagar, det går inte heller nu. Inte alls schysst om Ludde att åka låångt dit och sedan stå svettig i en kall transport hem också.. Det går inte! Sen när man bor på en gård utan ridhus börjar man tappa motivationen. Visst, vi har ju en ridplan med belysning. Men det är inte alltid det är bra underlag där. Nu har det varit isigt och hårt. Jätte svårt att hålla igång nu... Men det blir ju så :/ Vet inte heller om jag ska åka på timrås tävling... Jävla vinter säger jag bara...  Längtar så fruktansvärt mycket till sommaren!


Bad news...



Vaknade tidigt idag av att jag hade så himla ont i halsen, har det fortfarande.... snyter mig hela tiden... Åh guud! kommer få ligga inne hela dagen i min säng och vila. Jag som hade planerat och allt :( Just nu suger mitt liv! Ska gå ner och fixa någon frukost, sen sätter jag på någon bra film. Uppdaterar när livet är bättre....

Wild child

  

Hej på er!
Städat rummet, sett på film, chattat med underbara personer, fotat lite, lagat middagen... Det var lite av det jag har gjort idag! självklart har jag vilat en hel del också, ett tag hade jag jätte mycket huvudvärk, kändes som om mitt huvud skulle explodera... men som tur är så är det bättre nu. Lördagen är planerad. Om det inte är FÖR kallt ska jag rida Ludde, sen ska jag förmodligen träffa Elin, och filmkväll med Moa. Roligt!

Before i die... Del 1
















Weheartit.

Be yourself


2 bilder från dansuppvisningen, Tilde är fotografen!

Är hemma från skolan idag, hade ganska ont i halsen när jag vaknade, snorig är jag också... buuhu. Detta kommer nog bli en långtråkig fredag. Jag kommer nog se på någon bra film, läsa någon bok, dega framför datan, osv.. Men ja ska nog göra hemkunskap uppgiften vi fick förra veckan. Om jag gör det så får ni se bild sen :) Uppdaterar mer senare!

Just nu....

Just nu gör jag klart spanska läxan, klipper ihop en film. Går snart ut till stallet en snabbis! Sen får jag se hur mycket tid jag har... onödigt inlägg men jaja... See yaa!

Trött tjej

Kom hem från dansen för 1 och en halv timme sedan, fikade lite och nu sitter jag här. Här hur trött som helst... Dansen gick skit, jag var helt borta. Haha! För övrigt har dagen varit bra. Vi har skidor som onsdagsidrotten, det var jätte kul. Jag tog en massa bilder, men dom får ni se imorgon. Har skidor då också... Börjar även klockan tolv imorgon. Så jag har en låång sovmorgon! känns bra! :) Nu ska jag borsta tänderna sen ska jag sova, God natt!

RSS 2.0