Sorry for the update

 
Egentligen borde jag inte be om ursäkt, eftersom det är min blogg. Men jag får lite smått panik om jag inte bloggat på länge. Och nu har det inte varit någon bra update på sistone, mobilbilder och inga bra inlägg. Har haft mycket att göra. Vill inte känna mig tvingad till att blogga, men ibland gör jag det eftersom kollar in här och läser. Snart kommer det bättre i pomiseee
 
 

Ny kappa

 
Nu är den äntligen min! Har hjälpt till och jobbat här hemma så fick den av mamma & pappa. Hade lite problem först att välja färg. Stod mellan beige, grå eller vinröd. Provade alla, gick genom lite fördelar och nackdelar och fick lite hjälp av mami. Fick bli den vinröda tillslut! Velat haft en röd kappa nu ett tag. Nya favoriten i höst! Ni ska få bättre bilder också...

2 latest

... on instagram
 
* I väntan på att This is us skulle börja på bio
* Fina pytte
 

Miss Li hatt

 
Jag älskar det mesta som går att ha på huvudet och nu har jag fått sting på Miss Li hatt som jag har sett finns att köpa. I want it so bad!! Den gick på 300-400 kr om jag inte minns helt fel. Känns liiite för mycket för en hatt..
 
 

PW/sprungit

 
 
Tog en springtur på kvällskvisten efter jag ridit. Det blev en kortare runda, gick halva och sprang halva. Mjukstart sen jag varit förkyld. Men riktigt skönt var det! När jag är förkyld och inte har tränat mer än ridningen. Utan har bara gått runt omkring här hemma  får jag sååhäääär mycket spring i benen. Nu kan jag äntligen börja träna mer!

Weekend

 
Nu är äntligen en vecka med en massa skoljobb gjord. Jag och Elly gick på bio igårkväll och såg One Directions nya film. Vi hade bokat för 5 stycken men det blev bara vi 2...Filmen var iallafall grym. Massa popcorn och läsk, älskar bio, så mysigt. En liten belöning till oss själv att vi klarat veckan, hehe. Men nu är det snart helg! Vad händer då? Joo. Imorgon rider jag genom Pytte lite lugnt i hagen. Träna lite trav och skritta för hand och kanske lös hoppa något språng bara för att hon ska få känna på. Sen ska hon tvättas och pysslas om rejält.
 
På söndag åker vi ner till Sundsvall. Fanny visar henne på 3 års testen. Det blir en lång bilresa, ca 3 timmar. Vi kliver upp 5 är hemma och rullar från gården kl 6.Vet inte hur länge vi blir där men jag ska fixa så att tidsinställda rullar under dagen. Det har varit tråkigt väder här hemma så det ska bli roligt att få komma ut lite! 

Coooosy time

 
Hoppade i mina mysigaste kläder när jag kom hem. Och nu blir det mer mys framför någon serie! Bättre fredag

Bara massa snyggt ++++++

Massa snyggt i ett collaget! Skorna fick en egen bild bara för att dom är så himla fina!!! gemig
 

Leighton & Miley

 
Hittade det här klippet på Leighton. Egentligen ville jag se Miley's uppträdande från the vmas show men hittade inget bra. Såg ett litet klipp bara och wooow. Jag tycker hon är pinsam.. Om hon ville växa upp och inte bli påmind som Hannah Montana så tycker jag att hon är pinsammare nu är Hannah.
 
Nu kom jag lite ur spår. Tänkte skriva hur bra Leighton ör och hur dålig Miley är. Haha ne men nu fick jag det att låta så. Ville komma fram till hur perfekt Leighton är. hon har inte bara dröm utseendet. Utan sjunger bra, dansar, skådespelar +++++. Hon verkar leva dröm livet! Det här inlägget blev väldigt spretigt. Hur som helst! Måste rusa nu, vi hörs bloggen
 
 

Jag

Jag saknar Ludde och katterna sjukt mycket
 
Jag har märkt att jag ofta lägger till "haha" Efter meningar som inte ens var roliga
 
När en ny vecka börjar, eller på dagarna när jag går i skolan som vanligt har jag bara i tankarna och går och längtar till fredag
 
Jag är en både natt och morgon männsika. Jag älskar kvällar och sena nätter, men hatar att vakna sen på mornarna.
 
Jag är en sista minuten människa och gör nästan allt i sista minuten, pluggar, anmälningar tex. Men det ska jag verkligen försöka ändra på!
 
Jag har hål i öronen men använder nästan aldrig örhängen. Men tycker det är jätte fint! Jag kan inte sova i dom, såå oskönt. Så jag antar att jag är lite för lat för att använda. Men jag slarvar alltid bort dom eller så, wooups.
 
Jag spammar alla mina vänner på snapshat hela tiden, hehe
 
Jag måste äta nånting när jag tittar på film/tv. Annars känns det så tomt att bara sitta där, som att något saknas liksom...
 
 

Fall inspiration

 
Det verkar som att sommaren vill stanna några dagar till här. Det gör inte mig något, men jag laddar ändå upp några höst inspo bilder. Bara för att hösten är så mysig!

Lista

Sätt att vinna ditt hjärta på: Visa att jag är den enda, ge mig snälla komplimanger, vara omtänksam och snäll, kunna prata om personliga saker, visa att jag kan lita på dig
 
 
Saker du ofta grubblar på: Gymnasium, vad jag ska lägga min pengar på, vad som händer efter döden, mina vänner/familj, framtiden
 
 
Saker du köpt på den senaste tiden: Skolsaker, tröja, mat/fika
 
sätt att få dig att le/skratta: Göra något snällt/överasska mig, dra något roligt skämt, berätta något pinsamt
 
 
Gamla favorit låtar: Times like these - Foo Fighters/Marry me - train/ arms - Christina Perri
 
 Beskriv dig själv som person: Har fruktat den här frågan ett tag nu. Men jag skulle beskriva mig själv som en glad, sprallliiiilig, lite barnslig, kan vara lite "bossig" ibland, öppen, ärlig, pratig, gillar att stå i centrum, klumpig, osmidig som faaan, blir lätt arg och kan nog vara lite bråkig, ganska galen, skämtig, oseriös hälften av min vakna tid...

Önskeinlägg - silvriga wanties

Ett till önskeinlägg. Nu med silvriga wanties. Kände att det blev lite glitter & glamor, det säger väll en del om färgen silver. Klockan, stilren och snygg! muums. Resten får tala för sig själv ;)

Tappar jätte mycket hår?

 
Sen jag började sluta äta kött för mer än 1 månad sen har jag börjat tappa sjukt mycket hår. Det ska vara normalt att tappa 100 hårstrån om dagen. Men det känns som att jag tappar mer än så. Så fort jag drar handen genom håret så far 50 strån. När jag åt kött hade jag inga större problem alls. Växte fort, tjock & glansigt. Var noga med att toppa med jämna mellanrum. Använde bra produkter och skötte om det bra helt enkelt. Det gör jag fortfarande. Men det är inte så himla kul att tappa allt för det. Är rätt säker på att jag har brist i någon vitamin, antagligen järn eftersom jag inte äter bönor eller linser som ska ersätta kött. Men jag och mamma ska kolla mina värden någon dag. Får se om jag börjar äta något kött för att se om det blir bättre. Måste även bli bättre på att äta frukt & bär som är bra för håret. Blåbär, granatäpplen och sånt. Vill ha friskt & välmående hår! För övrigt trivs jag i min hårfärg jag har nu.. Så det blir nog inga ändringar på det. För ett tag iallafall!
 

Önskeinlägg - rosa wanties

Här är ett önskeinlägg på "rosa wanties" Sorry för den dåliga kvaliten det blev...

Nagelfix

 
Fixade naglarna igårkväll med mitt nya röda nagellack som jag fick i födelsedagspresent. Jag personligen ääälskar röda naglar. Så snyggt och fräsht på något vis. Och det här nagellacket var en dröm att måla med, dessutom torkade det fort och det blev en fin glansig yta. Målade 2 lager så det blev en liten mörkare nyans. But i like it! Hoppas det håller länge nu bara. Isåfall blir det lätt min nya favorit och kommer använda det hela hösten. 
 
 

Perfect Sophia Bush

 

Orange wanties

Ett collage med några orange saker som gärna får komma hem till mig

Min vita pall

 
Trots att jag inte är något fan av Ernst eller är super intresserad av inredning så blir det nog jag iallafall som tar över hans program när han går i pension. Målade klart min pall vit som jag och med lite hjälp av pappa har snickrat ihop. Och för att komma upp i Ernsts - nivå gjorde jag det självklart barfota, trots att jag är fortfarande förkyld. Det enda som saknades var dom ny plockade bären. Men det gick bra utan!
 
 

Failfail

 
Ja vad ska man säga... Hon kan när hon vill men jobbar inte i onödan. Go är hon iallafall!
 

Ännu fler

 

Några fler...

 
... Bilder från igår. Det kommer fler tidsinställda delar under dagen. Visst är hon fin? :)

Provsmaker

 
Vi hittade inga bra band att fixa banan med så vi skjuter upp löshoppningen tills imorgon. Så istället agerade vi modell och red lite vanligt. I början ville hon inte sammarbeta framför kameran. Eller så bråkade inställningarna på kameran med oss. Men någon fin bild lyckades Bob fånga, rätt många faktiskt. Här får ni två smakprover, resten får ni se imorgon. För nu väntas filmmys!

Påväg ut

 
Är påväg ut till stallet så jag hinner bara skriva ett snabbis inlägg. Bob ska rida Felix, filuren på bilderna. Och jag fick uppgiften att fota. Sen ska vi bygga klart banan så vi kan löshoppa Pytte. Perfekt väder är det! Hoppas det går lika bra som sist. Kameran följer iallafall med så kanske visar er bilderna ikväll eller imorgon.

LEXINGTON HOME


Bikini

 
Om ni kommer ihåg skrev jag förut för någon vecka sen att jag köpte en ny bikini när jag och Malin var i Stockholm. Det var faktiskt hon som hittade den! Tänkte visa er den nu. Jag älskar att den är orange, och dom söta detaljerna, hihi. Synd bara att sommaren är slut och jag kommer inte kunna använda den så mycket mer nu... Den får helt enkelt ligga i garderoben och vänta tills nästa sommar!
 
Om ni undrar varför jag tog bort det förra inlägget så ska jag fixa en ny röstbox med fler alternativ och så snaart.
 

Five

 
1.Jag kollar alltid in dom som gillar mina bilder instagram, kommenterar bloggen eller liknande
 
2.Jag älskar ljudet när man öppnar en burk
 
3.Jag hatar animerade serier som simpsons. Tycker figurerna är läskiga..
 
4.Jag älskar pommes och äter nästan alltid det på snabbmat ställen
 
5.Det tar minst en halvtimme innan jag somnar på kvällarna. Ligger alltid och funderar på allt möjligt

Plus och minus

- Skoltrötta dagar
+ Att idol 2013 har börjat! Det är så roligt, haha
- När man har 0 inspiration till bloggen och vet verkligen inte vad man ska skriva om (ös in med tips så fixar jag det!)
+ Fina höstdagar, mmm
- Hollister, bara överskattat och mainstream!
+ Människor som vågar bjuda på sig själv, älskar er!!!
- När man inte kan sova men verkligen måste
+ Alla mina goa och fina vänner, älskar er också!
- När man är sjuuuk, inte kul alls
+ Att statisken har ökat, älskar er med!
 
 

Donuts trött butter

 
Hej hej på er!
Skolan var väll helt okej, vanliga lektioner men ändå lite mjukstart så vi gjorde inte så mycket speciellt. Andra dagen har gått och jag är redan skoltrött. Vet inte hur jag ska orka, tur iallafall att det är helg nu så man hinner vila upp sig lite. Jag ska försöka bli helt frisk. Min stakars näsa är snorig hela tiden. Efter skolan gick jag och Malin ner på stan. vi båda var trötta och hade ingen lust att gå på stan så istället gick vi på ICA och köpte donuts i väntan på våra bussar hem. När jag kom hem gjorde jag mig lite mer käk innan jag tog en liten nap. Var och är fortfarande himla trött. Är på inget bra humör alls, butter och klagar på allting. Funderar på att köpa en boxningskudde så slipper allt mitt hat gå ut på dom i min omgivning.
 
Nu ska jag leta reda på min älsklingsskjorta som har försvunnit, hoppas det kikar fram snart! haha. Sen ska jag se Ulriks nya program. 
 

Around my arm

 

Iphone cases

 
Eftersom jag fick 4 nya skal till mobilen av mina grymma vänner (tack igen!!) så tänkte jag visa er min lilla sammling. Dom nya är helt klart mina favoriter! Dom känner mig väl och vet vad jag gillar, hihi
 

Mina presenter

 
Häär är det jag fick i födelsedagspresent. + resan till Stockholm fick jag av mina förädrar och lite mer pengar insatt på mitt konto. Så det här fick jag av mina systrar och mina snälla vänner!

Första skoldagen...

 
 
... Är avklarad. Och flöt på rätt fort. Jag försov mig inte, hann med bussen och kom till skolan i nästan exakt tid (applåder till mig). Vi började 9 och slutade 11 så det var skönt. Fick sluta 20 min tidigare också till och med. Det var jätte kul att få träffa alla igen! Lika barnsliga och roliga. Vi gick mest igenom information, nya lärare, nya schemat och sånt ni vet. När vi slutade cyklade jag och mina finaste tjejer ner på stan. Tjockade oss på sibylla och pratade om allt möjligt roligt som hänt under lovet. Jag la undan en kappa som jag troligtsvis ska köpa. Har köpt lite smått onödigt men ändå nödvändigt skit lite olika dagar den här veckan. Det är ett stort block, några pennor, lås med 5 extra nycklar och jag det behövs alltid för jag tappar allt bort mina nycklar, stift, lim och massor av grymma snoddar från Bikbok såklart.
 

Skriver av mig dagen innan skolan börjar igen

 
Vill inte att den här dagen ska ta slut, vill inte heller att sommarlovet ska ta slut. Det är skrämmande hur fort tiden går! Det känns som att skolavslutningen var igår, alla stod i sina fina klänningar och då hade vi hela sommarlovet framför sig, nu sitter jag här med hela bakom mig. Men det här sommarlovet har varit riktigt bra. Både nackdelar och fördelar.
 
Jag har lärt mig massor av nya saker, känt frihet, brunbrända armar, ätit massor av jordgubbar, träffat nya vänner och kommit närmare gamla. Vilket jag är jätte glad över! Nu väntar en ny termin i skolan. Lärorik, jobbigt men ändå rolig. Faktiskt så ser jag fram emot den, men ändå inte. Dom första dagarna blir väll kul, men mindre kul när alla läxor och prov drar igång. Jag måste se till att få saker gjorda, försöka undvika stress och jag ska känna mig nöjd.

My birthday

 
Heeej! Gör ett snabbt inlägg innan jag sätter mig framför idol och andas ut. Har haft en underbar dag! Tog en mini sovmorgon innan jag klev upp och gjorde min favorit frukost - våfflor såklart! Öppnade lite paket och bara tog det lugnt innan jag tog bussen in till stan och mötte mina vänner på en kina restaurang. Där bjöds det på mat, efterätt, sång och presenter. Personalen hörde när mina fina vänner sjöng för mig så dom ordna liten speciall efterätt och konfetti. Jätte trevliga och snälla! När jag kom hem hjälpte jag till med middag och tårta, åt tillsammans med familjen ochsåvidare... Är jätte nöjd med dagen, kan inte ha varit bättre.

Full rulle

 
Heeej på er
Har hunnit med mycket idag, har dock inte mått bra alls. Började med att jag och Elin träffades på förmiddagen, bytte presenter och pratade. Sen tog jag bussen in till stan med Bob. Vi gick runt lite och kikade i butikerna. Mest för att jag skulle få välja ut några presenter. Och ja, jag var med då! Man tjänar in många timmar, dessutom blir man alltid nöjd med det man får. Min och Bobs grej. I alla fall.. Snoret rann hela tiden och huvudet dunkade, var inte på bra humör och hade ingen lust att gå på stan. Ville bara hem och lägga mig i soffan, haha... Efter några timmar komma pappa och hämtade oss, vi åkte direkt och handlade all mat tills imorgon. Lyckades ta mig hem levande. Åt middag och gick ut till stallet. Gjorde allt det vanliga! Känner att det blev bara massa babbel nu men tänker publicera det här inlägget i alla fall nu. Lägger mig tidigt ikväll, kan behövas. Godnatt readers <3

Tidsinställt

 
Det här är ett tidsinställt inlägg som jag skrev igår kväll då jag vet att jag inte kommer ha någon tid till att blogga imorgon eller idag blir det ju... Jag ska jobba, planera, handla, träna, fixa och stöka hela dagen. Men jag slängde i alla fall hopp en liten outfit, sjukt tuff! Jag lovar er att uppdatera så fort jag får tid och tillgång till dator, talk to you later.
 
Det här inlägget skulle publicerats idag men något gick fel...

Birthday cake

 
 
Hej på er!
Sitter och kollar bland olika recept här på nätet. Det som står sarverat på bordet hemma hos mig på min födelsedag har jag oftast bakat själv. I år vet jag inte riktigt vilken sorts tårta jag ska göra. Är rätt säker på att jag vill ha en chokladtårta iallafall. Choklad älskare som man är, hihi. Jag har alltid gjort en vanlig enkel gräddtårta. Men nu är jag sugen på något nytt. Förut på hemkunskapen gjorde några kompisar en tysk och en fransk chokladtårta som alla fick smaka. Himmelsk goda var dom. Men gud så mättsamma, haha... Om jag vågar prova på mig något nytt hoppas jag inte att jag misslyckas. Vore inte så kul...

Appar?

 
 
Är det någon av mina fina läsare som har några bra spel tips för iphone? Helst gratis då jag tycker inte att det är värt att kosta på någon app som jag ändå i slutändan tröttnar på och sen raderar. För spelade jag som många andra candy crush. Men jag fastnade på olika banor heeela tiden, hade inte det tålamodet så jag tog bort skiten. Annars brukar jag faktiskt inte använda så många appar. Brukar sitta och redigera några bilder och fixa ramar och allt möjligt krims krams i olika fotoappar. Det tycker jag är skit kul! Bra tidsfördriv dessutom. Om ni inte har några just spel tips får ni gärna tipsa om andra appar :)

Vad jag har i min väska

 
 
I den här mina vänner, kan man hitta allt möjligt krams. Tänkte visa er vad jag hittade där i just nu. Jag och Bob brukar ofta skifta väskor och låna varandras. Så alltid kastar vi ut allt som är i och får packa om allt. Men jag brukar inte ha med mig så jääätte mycket saker. Iallafall inte som dom flesta tjejer brukar ha, hela necessären och jag vet inte vad. Sen beror det på vart jag ska, om jag ska till skolan som vanligt kan det finnas lite mer, böcker, jätte viktiga papper som får trängas ochsåvidare. Men om jag ska tillbringa en dag på stan så får det här följa med i min väska:
 
1. Plånbok och nycklar. Min älskade stora plånbok som tar upp nästan all plats som finns i väskan.  Också mitt extremt fula nyckelband som jag vann i en skidtävling när jag gick i femte klass. Men också en liten nyckelring på min älskade gamla ponny som alltid får följa med mig.
 
2. Liten bok & penna. En liten bok som jag brukar ha med mig, skriver ner allt möjligt. Saker som jag kommer på och kan blogga om, inköpslistor te.x
 
3. Våtsarvetter. Kanske det viktigaste att ta med!
 
4. Lite kvitton. Hittade jag också, oftast samlar jag alla i min plånbok men när jag är för lat för att ta fram den slänger jag bara ner dom.
 
5. Pengar & busskort. Lite pengar som låg löst där nere, likaså mitt busskort. 
 
6. Mitt nivea läppbalsam & hårsnoddar. Hittar alltid hårsnoddar lite här och var, men det kan alltid behövas.
 
7. Vattenflaska & Tuggummi får alltid också följa med.
 
8. Hörlurar. Och eftersom mina vanliga vita iphonehörlurar har gått sönder så fick jag återvinna mina gamla tillhörande min sony ericsson från kanske 2009?
 
 

Bästis dag

 
Idag är en bästis dag, jag och Elin ska åka in till stan och köpa in allt som behövs innan skolan börjar. Skrivit in en lång lista redan! Innan det ska vi först ha en picknick, det har blivit våran tradition att vi firar våra födelsedagar tillsammans någon dag innan. Ni kanske får bilder sen när jag kommer hem, ha en bra måndag hörrni!

Raindrops keep falling on my head

 
2 halv dana bilder tagna med iföouneeeen

Sevärda filmer

 
1. The Place Beyond The Pines
2. Safe Haven
3. Silver Linings Playbook
4. The Rommate
 
Alla filmer är riktigt bra och sevärda!
 

Old but gold

 
När jag målade i ett förråd hos min mormor hittade jag den här jätte gamla stolen och böckerna. Dammade av dom lite och tog sen med dom hem. Boken under är en geografibok och sen bibeln som ni kanske ser. Älskar alla coola detaljer! Funderar på om jag ska lacka stolen så den kanske håller längre, och sen ska jag köpa en sån här fin stoldyna i fårskinn. Det kommer bli as bra!

Söndag 18

 
Godmorgon babes! Idag är det söndag, sista söndagen innan skolan börjar. Men jag har ändå den vanliga söndagsångesten. Ni vet när man har haft en jätte bra helg, också kommer söndag. När man vet att det är skola dagen efter. Jaja, måste försöka njuta av dom sista dagarna! Mycket att hinna fixa idag också, tyvärr. Hade gärna stannat inne hela dagen, har lite ont i halsen och känner mig snorig. Huuuvvva! Önskar er som vanligt en bra dag, ses 

Time for sleep

Nu är det dags att sova för mig seriöst. Sena kväller med film, snapchat & sms ingen bra idé när man ska kliva upp tidigt dagen därpå. Måste ställa tillbaka dygnet nu och gå tillbaka till vanliga rutiner..! Godnaaattt

Stressigt inlägg på G

 
Hejheej! Det här får bli ett snabbt inlägg, har mycket att göra hela dagen. Var tvungen att ställa in bio med Malin ikväll för att jag visste att jag inte skulle hinna (sorry again). Har stallet och en massa annat jag måste fixa. Det är ofta jag får ställa in med kompisar för att istället sköta om hästarna. That's horse life. Har jobbat på förmiddagen. Målat i ett kallt och rått förådd med massa kryp, ska fortsätta imorgon. Har tjänat in lite cash nu iallafall. Vi hörs bloggen, kramen

Höst inspo

 
 
Nu har jag börjat längta liiite till att vakna upp en fin, solig lördagmorgon i oktober. Ta med kameran ut och ta en massa fina höst bilder. Eller bara hoppa i myskoftan och stanna i soffan hela dagen. Ta en lång ridtur sen komma in halvfrusen och dricka varm choklad... Älskar oktober!
 

Fantastisk röst

 
Ni har säkert sett den här video redan. Men om det är någon som inte har måste jag visa den. En 14 årig kille med fantastisk röst! Önskar att jag också kunde sjunga...Haha

Oldies

Kopplade in hårdisken i datorn för att kika lite. Här hittar man allt möjligt, bilder från 2007, alla möjliga filmer. Har verkligen allt här!! Skämms över det mesta menmen... Inlägget hade blivit mils långt om jag skulle visa er allt, men här är tre styckna iallafall.. Haha!
 
Vår lilla katt som vi saknar så himla mycket. Eller ja vi saknar båda såklart!!
 
En jätte gubbe som jag var tvungen att ta kort på. Kommer ihåg att den var lika stor som 4 normalstora jordgubbar sammanlagt. Den ser inte ut att vara så stor men det var den kan jag lova!
 
Min tårta jag bakade när jag fyllde 12. Kommer ihåg att jag var så sjukt nöjd...
 

Johanna hatar

2 bilder som inte har med inlägget att göra
 
Det finns massor av saker som jag hatar. Jag kan vara en riktig hat-sur-kärring ibland. Men oftast går det över väldigt fort! Tänkte skriva ner några saker som jag hatar i alla fall
 
1. Att prata med någon innan man har borstat tänderna på morgonen. Värsta andedräkten någonsin!!
 
2. Svenska filmer. Jag brukar i alla fall hata dom, men såklart finns det några bra
 
3. Offentliga toaletter! Sooo disgusting. I only do it if i really had to
 
4. När man inte hör vad personen säger och ber den upprepa men hör fortfarande inte. Vilket händer nästan hela tiden för mig. Oftast håller jag bara med för att inte verka dum. Och ja, jag har funderat på att kolla min hörsel
 
5. När några går långsamt framför en och blockerar hela vägen, döda mig!! Åk hem och gå långsamt istället
 
6. När man är på skolan eller hemma hos någon och upptäcker att man har hål i strumpan
 
7. Folk som står nära en i köer. Hänger över en när man ska slå in koden. Vad är problemet?! BACK OFF
 
8. Folk som inte hälsar på busschaufförer, kassörskor, ochsåvidare. Vill bara slå till dom!
 
9. När folk berättar om deras surauppstötningar/dåliga magar i detalj. Fantastiskt att höra.
 
Det här är det jag kommer på just nu, och hinner inte skriva mer. Hoppas ni får en bra fredagskväll för övrigt. Hade små planer att gå på bio med några vänner, men det blev ingen för min del...

Bara massa tankar

 
 
Några kompisar ville att jag skulle skriva ett inlägg. Om något djupt och hemligt... Det som jag grävt ner i min själ som är riktigt djupt och hemligt hoppas jag ni förstår att jag inte kan berätta, eller skriva ut här. Men det fick mig att tänka lite. När man driver en blogg, eller läser kändisbloggar. En sak som jag tror är lätt man glömmer bort. När t.ex jag har haft en dålig dag, när man bara vill dra täcket över huvet och glömma allt, ni vet. Det skriver jag inte ut på bloggen sen. Det känns som att idag är det viktigt att man måste framstå som perfekt. Bli så älskad som möjligt, den perfekta flickan som har allt och är alltid snäll mot allt och alla.
 
Kändisar som bloggar tycks leva det perfekta livet, dom ser förbaskat bra ut och allt är bra. Vi "vanliga" människor går runt och suktar efter deras utseende och liv. Dom kan leva på deras varumärken medans vi måste jobba. Med det här inlägget ville jag bara säga att människor som inte strävar efter att skriva på ett visst sätt för att få det att låta bra. Som vågar vis sina starka och svaga sidor. Som istället lägger sin energi på att ha det bra, istället för att lägga ut bilder på falska leenden. Det är dom männsikorna man ska se upp till

Ulrik bilder

 
Gud vad jag vill tillbaka till det här ögonblicket. Skulle kunna göra vad som helst! Lätt topp 3 den här sommaren!
Glöm inte att detär copyright på bilderna, snor du något kan jag anmäla dig.
 

Höst skor

 
Johanna Ledström äälskar skor. Här är några snygga som är perfekt att ha till hösten. Alla olika boots som är inne, mums. Vad tycker ni om collaget? 

Skal till mobilen

Jag har inga skal till min mobil som jag verkligen gillar, alla är så tråkiga. Är less på dom allihopa. Helst vill jag kunna använda mobilen utan skal men det är tooo risky. Ett litet misstag så ligger den där med 209 sprickor. Den känslan vill jag inte uppleva igen. 
 
Även fast jag älskar alla fina skal som man ser överallt så äger jag inga själv. Jag älskar när dom matchar till kläder! Helst av allt skulle jag vilja beställa och göra ett eget med egna bilder, så fint och mer personligt. Då är det en liten risk att det är någon som har likadant.. Jag ville bara tipsa er om en sida Idiwa som har massa fina mobil skal till ett bra pris, inte bara till iphones. Sen har dom mycket annat fint. Mobilväskor och så vidare... Så kika in där! Funderar på att beställa hem några själv faktiskt...
 
 

Min yt kanal

 
Ni får gääärna besöka min youtube kanal. Det kan ni göra hääär. Jag ska försöka göra och lägga upp videos oftare, lite som en rutin! För jag tycker det är kul och så :) Förut laddade jag mest upp från tävlingar och träningar med Luddisen, nu har det blivit lite annat på sistone. Om det är något speciellt ni vill jag ska göra en video om, tex där jag visar något speciellt? Kommentera alla era smarta idéer.
 

In med det nya och ut med det gamla


 
Träden har börjat tappat löven och bytt färg. Nu är det en ny årstid = ny garderob. In med det nya och ut med det gamla. Jag och Bob har börjat rensat idag, kläder, skor, plånböcker och allt möjligt. Hon skulle hjälpa mig men fastnade framför candy crush istället... En sak jag har insett nu i alla fall är att jag måste köpa kläder som håller i längden. Nog med att jag tröttnar på kläder fort men plagg som man verkligen ser ifrån vart den kommer ifrån, big no. Ska fortsätta nu, mycket att göra! Hörs

Det här är jag i bilder

 

Fläta

 
Bob ställde sig och flätade mitt hår igår på kvällskvisten. Jag önskar att jag också kunde göra såhär fina flätor, kan ingeeeenting med inbakade/utbakade or what ever. Jag kan knappt göra en trefläta, den enklaste och vanligaste...
 

Glee

 
Jag är inget helt fan av serien Glee. Jag har sett lite blandat ur säsongerna och följt med Bob när hon ser och pratar om det (vilket är hela tiden) Jag tycker handlingen är lite konstig, men också lite smått rolig. Men jag älskar dom flesta nummer dom gör! Alla är så talangfulla, sjunger och dansar sjukt bra. Samtidigt dessutom! De covers det gör är också oftast bättre än originalen. Brukar slå på och kolla när jag känner mig nere, blir alltid så glad och hoppig av dom, haha. Tycker att det grymt att dom vann Teen Choice Awards, det förtjänade dom. Speciellt efter det som hände med Cory. Blev tårögd av Lea's tal, så fint! Där uppe, 2 av mina favoriter. Löööve

En vecka och 8 dagar

Random bild från grönan
Hej & God morgon snyggingar. Idag är det en vecka tills jag fyller år och 8 dagar tills skolan börjar igen. Kan inte påstå att jag längtar... Men jag tänker alltid det värsta. Då är det 1 år tills det är sommarlov igen, jag börjar i 9an sista året på Prolympia (feeling old). Shiiit vad tiden har gått egentligen! Jaja. Hoppas ni mår bra föresten! Ska äta frukost och fixa i ordning mig nu, mamma väntar. Gotta go, byee

Tacktacktack

  
 
Jag vill bara ge en stor kram till er alla som läser, trogna bästa läsarna! Ni som kommenterar, tar er tid och gör det. Tacktacktack. Det ger mig mer motivation till att blogga ännu mer. Men kommentera gärna med ert namn. Jag bits inte och tål kritik, pusssss <3

Smått ont i halsen

 
Hej kompiiisar!
Har inte gjort något speciellt idag förutom att jag följde med in till stan med min syster. När man är inställd på att inte köpa något hittar man som mest! Kommer önska det mesta när jag fyller år, kanske köper något av de imorgon får se. Har gått och haft lite ont i halsen, fast det var värre igår. Hade velat gosa ner mig i soffan men måste snart gå ut till stallet, ska skritta ut på Pytte. Hon har fått en liten vila nu på 5 dagar men nu ska vi sätta gång igen! Det har regnat och varit grått väder hela dagen. Det får mig att tänka tillbaka lite om hur jag klagade på att jag svettades i Stockholm....

View


2 bilder av utsikten från lägenheten vi bodde i. Verkligen jätte fint, drömmen att äga en lägenhet där!

Cosy

 
Älskar allt mysigt till hösten!
 

Latest from instagram

 

Från min Iphone

 
Orkar inte skriva detaljerat om varje dag vad vi gjorde, men här är några bilder från min mobil + en liten text om varje.

1&2. Godaste jag ätit någonsin tror jag!! Jag hade inte provat gjort den innan, men enkelt och lättsamt var det!
3. Vi var påväg ner till sjön för ett nattdopp. Jag hade aldrig varit vid skärgården utanför Stockholm så förut, men det var jätte fint där.
4. Vi spelade paintpall, sjukt roligt var det!
5. Lite utav hur banan såg ut
6. Jag och Malin taggade, haha
7. En bild från Grönan, Eclipse. Kan egentligen inte fatta hur jag vågade åka den. Två gånger dessutom! Vi åkte allt där, förutom frittfall. Malin hade åkt den en gång innan och vägrade göra det igen. Jag ville men jag skulle aldrig vågat...
8. På torsdagen gick vi på skansen. Såg alla möjliga djur, fiskar, ormar, vargar, björnar osvosv..

Shopping

Svart kofta från Gina 49:- på rea (alltid lika svårt att fota svarta plagg) / Skjorta från Lindex 300:- Älskar alla söta små detaljer!! / Tröja från Zara 129:- rea
 
Det blev faktiskt inte så mycket shopping för min del, pengarna gick åt till så mycket annat. Men som vanligt skulle jag kunnat shoppat för flera tusen men jag var helt enkelt tvungen att behärska mig. Men här är det jag fick med mig hem som jag är riktigt nöjd över! Över det köpte jag några presenter till olika personer, hihi. Juuuste, var tvungen att köpa en bikini som hastigast då jag glömde min hemma. Hittade en riktigt söt orange på Stadium. Kanske visar den senare!

4 Days


Myshörnan for sure

 
Här är en till, vi hade köpt hem massa gott från ICA som bara låg något kvarter bort. Tror det var fredagkväll, hörde skrik och stojj runt om oss. Men där låg vi och myste och hade det bra. Precis vad jag ska göra idag och dom kommande dagarna, har lite ont i halsen och har ingen lust att fira min födelsedag som sjukling. Lägger upp fler bilder och inlägg senare idag!
 

Några från Stockholm

Ett litet ställe vi åt lunch på, jätte fint och hur gott som helst!
 
Gatan vi bodde på
 
Min finfina kompis Mallii

Heeeeej! Nu är jag tillbaka på riktigt och här är några bilder som blev tagna med kameran. Jag trodde det skulle bli många fler, men jag orkade inte släpa med mig kameran överallt. Det var så mycket annat att hålla reda på. Men jag har många fler från mobilen att visa er, lättare att bara slinka upp mobilen och knäppa några istället för feta kameran. Men det kommer det kommer!

Kom nyss hem

Nu är jag hemma igen, uppdaterar och svarar på en del kommentarer imorgon för nu ska jag sova i min egna säng! Woouch vad jag har saknat den alltså, hörs imorgon puss.


Kort tidsfördriv

 
 
3 saker om dig själv:
 
- När jag ska prata i telefon när jag är med någon kompis kan jag inte stå still
- favorit läsken är coola!
- Jag har inte så ofta beslutsångest, om det är ett plagg så köper jag det eller inte, simply as that
 
6 kill - kändisar du tycker är snygga:
 
Bara 6....... hoho
Harry styles
Ed Westwick
Ulrik Munther
Channing Tatum
Chace Crawford
Leonardo Dicaprio
 
 
 
5 saker du aldrig skulle vilja göra:
 
Äta häst kött
Bli levande begravd
Pierca mig någon annanstans förutom örat
Döda någon 
Springa något as långt maraton typ 10000 mil, haha
 
 
 

Only 10 days!!

 
Idag är det bara 10 dagar tills jag fyller år, wihoo!! Vet att jag tjatar, meeenmen. Man fyller ju bara år 1 gång om året. Btw, försökte göra en sån där cool blink med ena ögat, misslyckades ju totalt, hehe

Rödbrun

 
Den här snygga tröjan landade senast i min garderob. Hittade den på Gina för endast 29kr!!  V.ä.r.t
Kommer andvändas flitigt i höst. Men jag måste erkänna att jag aldrig egentligen har tyckt om polotröjor, men den här var jag bara tvungen att köpa!

On a roadtrip

Eftersom jag själv är på en liten road trip klippte jag ihop en liten "On a road trip" vad som kan vara bra att ha med sig..

Imaaa rockstar

Tröja Carlings/Väst vera moda/Jeans Bikbok

Oversize

 
För er som bor här vet nog redan lika väl som jag att Östersund och Jämtland är inget man förknippar sol & bad med. Jag har redan börjat att införskaffa mig mysiga koftor och oversize tröjor. Den jag har på bilden kommer från Bikbok
 
 
 

Fullt upp!

 
Idag har bloggen fått stått tom, har inte hunnit startat datorn förns nu. Fullt upp hela dagen! Men nu är tågresan bokad och redan tidigt imorgon bär det av mot huvudstaden! Blev några ändringar i tidsplaneringen så har ägnat hela eftermiddagen till att packat... Jag behöver verkligen uppgradera till en större resväska, älskar den jag har nu, gullig och lite vintage då jag har fått den av min farfar. Men den är alldeles för liteeeen, aja allt ska nog gå att pressa ner. Ska fixa fler tidsinställda till er nu, byee!
 

Estocolmoo

Från weheartit
 
Som det ser ut just nu så ska jag och Malin åka ner till stockholm på torsdag eftermiddag, och vi blir där några dagar. Ser fram emot det jätte mycket! Vi kommer ha sooo much fun!! Shopping, grönan, go mat, massa bilder, behöver jag en skriva mer? hihi. När vi är där vill jag såklart inte att bloggen ska stå tom så jag ska börja att fixa tidsinställda redan nuu

3 saker om mig

 
Fötter är ganska långt upp på min äckligaste lista
 
Jag gillar att ha rent och städat på mitt rum & runt om mig. Men det är nästan bara på min födelsedag och julafton det är det. Oooch det är inte bara på mitt rum det gäller...
 
Jag har alltid min mobil, tuggummi, och våtservetter med mig

Before i die

Min "Beforeidie" lista är låååång,(ni kanske får se hela någon gång) men här är 6 saker jag vill göra innan jag dör:
 
 
1. Ha det absolut perfekta perfekta bröllopet
 
1. Flytta från Östersund, helst till någon stor dröm stad som New York
 
3. Inspireras av andra
 
4. Träffa och ta kort med One Direction!!! Hoooly vad roligt det hade varit
 
5. Bli känd och ihågkommen
 
6. Tatuera mig, en liten fin tatuering på kanske fingret som på bilden eller i nacken
 

Stor svart Jeep

 
Gooodmorgon, har precis ätit frukost. Men jag vaknade runt 7 av att mamma kom in dundrandes på mitt rum för att hon trodde att jag hade åkt iväg i en stor svart Jeep som tydligen har svängt upp på vår gård och vänt 2 (!!) gånger. Jag sov som vanligt och hörde ingenting, men mamma vaknade och såg den. Grymt läskigt... Jag kan höra saker när jag sover men vaknar aldrig. Det var som natten när det var Dagmar storm, för er som inte vet så var det en sjuk storm som inträffade här. Ingen i min familj sov förutom jag... Jaja! Ska göra pannkakor till sjuklingen Bob, hon har fått ögoninflammation och är riktigt hängig, huvva. Hoppas inte jag blir smittad bara! Jag brukar faktiskt klara mig rätt bra. Sen ska jag börja göra mig ordning för att åka in och möta upp Malin, vi ska kolla efter tågresa ner till Stockholm, iiih. Hörs sen bloggen!
 
 

20:57

 
Go kväll på er!
Kom nyss in från en liten promenad, eller liten och liten, det blev längre än vad jag trodde. Passade på att filma lite till en ny film jag håller på med, avslöjar inget. Men förhoppningsvis kanske ni får se den imorgon! Det är verkligen 100 grader inne i mitt rum, knappt så jag kommer överleva natten. Men som tur har jag en stor aircondition. Praktisk men ful, hoho. Har inte så mycket mer att skriva för idag, ska bara ta det lugnt nu framför någon bra film. Hörs imorgon, kram på er

Two

 

On top of the world

 
Imagine Dragons's nya låt går på replay hela tiden, blir så glad av den! Dessutom påminner den mig om lejon kungen, haha. Käärlek

Samma bild, 3 olika redigeringar

 
Hallojj bloggen!
Inget roligt alls har hänt idag. Skulle vara effektiv och göra massa saker men har bara inte orkat. Är såååhär trött på allting just nu, sitter och räknar ner tills skolan börjar igen. Men när jag tänker på det börjar jag längta mer till hösten. Är ändå ingen riktigt sommar här. Hoppashoppas mina och Malins planer håller nu! Då kanske vi får lite mer sol på kroppen. Ska snart fixa pizza till la familia, sen ska jag rida.

Vad kan man matcha till blåa jeans?

 
Ja ni fattar nog tanken med rubriken. När jag har blåa jeans brukar jag matcha med något basic vitt/svart/grått det mesta funkar! Om man har ett par klarblåa jeans och har en färg crush tycker jag att det är sjukt snygg att matcha med någon färgglad blus och något smycke som drar till sig blickar! Mina älskade blåa jeans, räddaren i nöden alla dagar i veckan. Kan lägga upp fler exempel bilder någon dag om ni vill!

Inspo

 
Lite inspirations bilder från bästa sidan weheartit såklart, kollar mig aldrig mätt på alla fina bilder

Godnatt kära läsare!

 
 
 
Ska tvätta ansiktet och göra allt girly stuff innan jag går och lägger mig nu. Pigg och fräsh tills imorgon! Hoppas ni har gillat uppdateringen idag, sett att statistiken ökat. Tack för era kommentarer, it means a lot! kram

White

 
Whoooolaa, allt i min favoritfärg! vitt
 

Just love them


Kom nyss hem från bryggan med Elin, jätte kallt i vattnet men ändå uppfriskande. Hade låst ut pappa som kom hem också, lämnade mobilen på ljudlöst. Braaaaa Johanna! heh... Ska ta en dusch och fixa mig innan jag ska in till stan. Älskar mina hyffsat nya jeans/leggins från H&M. Så sköna och snygga!
 
 
 

Mål

 
Fick en fråga vad jag har för mål med Pytte.  Vi har inget långsiktigt mål. Vi ska tillsammans utvecklas så mycket som möjligt. Målet kommer inte vara det viktigaste, utan resan dit. Njuta av att se oss utvecklas fysiskt och mentalt utan någon presentation ångest. Den 1 september ska vi ner till Timrå där hennes ägare Fanny ska visa hon på 3årstestet. Det ska bli jätte roligt att se hur det går, har aldrig varit med på något sånt innan :)

Primeboots

Ett par Primeboots har jag velat haft länge nu. Synd bara att dom är så himla dyra! Men jag funderar på att köpa ett par till höst skor, eller ett par liknande. Det finns så många olika modeller, låga,höga,bruna,svarta. Men är rätt säker på att jag vill ha dom på bilden. Tror dom heter engineer :)
 
 
 

Klockor

 
 
Att fotografera blommor/växter/natur är nääästan min favorit, speciellt när det är så bra väder. Provade en liten annorlunda redigering på den första och jag tror jag gillar det :)

Summer Music

 
 
Right Now - Rihanna, David Guetta
 
Gå mot rött - RMK & Toppen
 
We Can't Stop - Miley Cyrus
 
Det kommer aldrig va över för mig - håkan hellström

Dresses

 
Det var meningen att det skulle bli top 10, men kunde inte välja bort två, hehe. Dom här klänningarna hade lätt fått en plats i min garderob om dom inte hade kostat så mycket!

myyys

 
Sitter instängd på mitt rum i mörkret och skriver, rätt mysigt faktiskt. Okej det är fortfarande ljust ute men dom har redan tänt lamporna längs vägen och det ger mig ångest, att det är inte lika ljust ute mitt i natten. Jag älskar hösten, men inte vintern. När skolan drar igång och allt är nytt, det gillar jag! Det gäller verkligen att se en tjusning i varje årstid, annars blir man ännu mer depp... Jag älskar att ta höstbilder, alla färger på löven, det är coozy. På vintern när det är riktigt soligt kan det vara fint, ta en skotertur eller galoppera i pudersnön med hästarna. Så illa kanske det inte är ändå :)
 

Lite om idag


Heelloo bloggen! Har tagit in hästarna och varit ute på PW med Elins hund. Nu sitter jag inne och svettas och äter frukt. Det är mulet ute med ändå jääätte varmt. Nu ska jag skynda mig ut med Bob, vi ska rida. Blir ett 30 minuters pass med korta moment. Viktigt att hålla glädjen och motivation uppe, har ju läst på en hel del nu, haha! Bob hade jätte bråttom ut, varav det här stressiga inlägget. Men skriver senare ikväll, ses

Löööördag

God morgon på er! Solen tittar redan fram, ser ut att bli fint väder idag! Jag måste vara hemma, har lite saker att fixa här hemma, ska försöka hinna ta lite nya bilder, annars kommer jag bara njuta i solstolen. Ikväll ska jag träna och vara hundvakt till Elins sötaste vovve, hihi

Mitt fredags nöje


Tack för tipsen i förra inlägget! Ska fixa det i helgen när jag har mer tid.

Pretty Little Liars

 
Jag gillar dom flesta serierna, men en av dom som jag har kollat på några enstaka avsnitt utan att fastna är pll, Pretty Little Liars. Jag har aldrig fattat grejjen, karaktärerna verkar så tillgjorda och sockersöta you know. Handligen verkar vara såå boring. Men eftersom alla verkar tycka den såå är bra så ska jag ge den ett försök till! Har ni sett den här serien? vad tycker ni om den isåfall?

Home alone

 
 
Pappa åkte på jobb, mamma och bob skulle gå på bio och se nya filmen om Håkan. Och jag blir hemma själv! Pytte får en vila, kan vara bra för henne att ta igen lite. Men ska snart ut till stallet för att pyssla om ponnysarna. Får se om jag tar en springtur/PW eller vad jag hittar på hoho. Kommer ha lite tid att blogga så skriv vad ni vill läsa om!!
 
Angående bilden så tycker ja att den är as rolig
Om det händer en häst något: ÅÅH NEEJJ!!!
om det händer en människa något: oh...

Pytte

 
 
 
Pytte har gjort stora framsteg här sen hon kom till oss, lär sig jätte fort. Vi har löshoppat henne 1 gång, det gick jätte bra och hon verka tycka det var roligt. Vi har börjat hoppa henne lite nu också, inga problem där heller! Hon är himla trygg i sig själv, lugn och orädd. Snart ska hon få lite intervall vila för att ta igen lite, annars bara skritt turer. :)
 

Utslag

 
 
Heej bloggen!
Igår kväll märkte jag att jag hade fått några röda utslag som kliande något sjukt. Tog förgivet först att det var myggbett. Men då kom jag på att jag har inte varit ute så mycket på sistone och det har inte varit så många myggor. Blev lite orolig och trodde att jag började få vattkoppor eftersom jag inte har haft det förut. Bytte sängkläder för säkerhetsskull om det skulle vara några odjur som leker med mig. Det tog ett tag innan jag somnade och jag var helt säker på att jag skulle vakna helt rödprickig. Men jag tror jag har klarat mig, inga fler än så länge.. Men jag vet fortfarande inte var det är, om det är allergi utslag eller myggbett, i dunnoo?!
 
Sen jag vaknade idag har jag inte gjort något annat än slöat i soffan framför GG. Planerat att gå ut och göra vettiga saker istället och vara lite effektiv. Om serieberonde klassas som problem är det ett stort problem jag lider av...

Tre bekännelser

- I haaate när folk smaskar, rejält. Får panik!
- Jag spenderar alldeles för mycket tid framför serier. När jag väl börjat kan jag aldrig sluta och whooops flög tiden iväg
- Jag har inget emot märkeskläder, jag gillar alla kläder. Men tillexempel Hollister, det har blivit såå mainstream. Alla ska ha det! Jag tycker dom flesta kläder därifrån ser likadana ut, dessutom är dom så himla dyra
 

Room inspo

 
Det jag längtar mest till när jag blir äldre, är att flytta in i en fin lägenhet och få inreda det precis huuur jag vill. Med massa fina saker, gammalt som nytt. Tänk er själva! 

Lyckas aldrig....


 
 
...Få några riktigt fina bilder på den här lilla filuren. Hon ska alltid följa efter en, lukta på kameran, se ointresserad ut (osvosv). Idag kollade hon upp på något i 2 sek, pepprade som en tok och såklart var inställningarna heelt fel. Alla bilder blev över exponerade och nästan helt vita. Sänkte ljusstyrkan och ökade kontrastet. Nu istället ser dom överredigerade ut, aja...
 

Första augusti

 
Har lite ångest över att det redan är första augusti... Innan man hinner blinka så har vi en lång kall höst & vinter framför oss... Försöker inte tänka på det så mycket, men ibland går det ju inte att låta bli. Tog en PW på 40 minuter innan middagen, det var perfekt väder! Inte för soligt, lite kallt i luften och några svalkande vindar. Ska strax gå ut till stallet, har två ponnys som väntar på att bli ridna. Bob kände sig lite halv klen så då rider jag Felix åt henne, i'm such a nice sister.

Sommaren är kort

 
Idag är det 1 augusti (vad hände med tiden!!?) Så nu är det bara 3 veckor och lite till sen rullar skolan igång. Sommaren har varit kort, kortare än någonsin. Här har det varit få soliga dagar. Men som sagt så är det ett tag kvar, ska göra det bästa av dom dagarna. Då kommer inte bloggen vara i första hand, men ska blogga så mycket som jag kan. Kommer göra en summering av sommaren när det börjar närma sig mer mot slutet... Än är det inte över! Har saker att se fram emot och mål att nå upp till.

RSS 2.0