Another good day

 
Haft en grymt mysig dag idag med bästa Elly och Kajsa. Vi cyklade och köpte jordgubbar, kämpade upp för fetaste backarna när det var stor sol. Vi gjorde picknik och satte oss på gräsmattan. Pratade om allt möjligt och solade. Sen gick en kort promenad med hundarna som slutade lång när vi fick för oss att vi skulle klättra upp för ett berg, haha.  Vi tog en massa kort och gjorde fula filmer. Nu ska jag fortsätta med alla tidsinställda som ligger i utkast och väntar!

Shorts

 
Två nya shorts från H&M. Ett par blåa och ett par svarta. Var ute efter shorts och hittade dom här på rea. Fick dom båda för endast 100 rikstaler, riktigt kap!

Frågestund

 
Nu kommer vi vara utan internet ett bra tag framöver, vet inte riktigt hur länge. Men kommer vara borta från bloggen ett tag. Jag kommer nog slänga in något mobilinlägg då och då, och passa på om jag har tillgång till dator och internet. Men i alla fall tänkte jag att det passade med en frågestund, jag har i helgen på mig att fixa alla tidsinställda och svara på frågorna. Så ös in med frågor!!
 
 

Pytte

 
 
 
Här har ni några fler bilder på fina Pytte. Hon kom fram hela tiden och följde efter mig, och så var det flugorna som retades så dom flesta blev som den längst ner. Men här är dom bästa i alla fall. Visst är hon fin? :)
 

Summers Roxette

 
Summers Roxette eller Pytte som hon kallas är ett 3 årigt sto som vi har fått chansen att ha på foder. Just nu är hon 141 cm i manken men kommer växa mycket mer. Hon är riden och lite hoppad. Tanken nu är att jag ska rida henne, vi båda har mycket att lära! En ponny med framtiden framför sig och som jag verkligen tror kan bli något.  Nu har hon bara bott hos oss 1 natt, och jag känner henne inte riktigt. Men hon verkar vara genomsnäll, väldigt lugn och så himla go!

Svar

Ååååååh! Alla är från ''LOL''<3 Älskar den filmen, ser den typ varje dag ;D (Nu vet jag dock inte vem du är och hur du kommer reagera på den här videon men jag kör på)
 
SV; Yes alla är från filmen LOL. Gillar den filmen också jätte mycket, och musiken! Resten förstår jag inte :)

27 Juni

Jag och Elin var ute och cyklade en fin kväll häromdagen/ Åt Jordgubbar till frukost imorse ute på altanen/ Min fina katt njuter i gräset
 
Överförde några bilder från mobilen till datorn nyss. Det var verkligen på tiden, har haft ont om lagringsutrymme så har inte kunnat tagit nya heller. Idag har det spöregnat hela dagen. Men har faktiskt gjort lite nytta som att städat rummet, rensat bland gamla lådor och lite sånt. Saker som jag bara skjuter på hela tiden, speciellt när det är lov. Hade tänkt och ta en springtur strax! Måste i alla fall avsluta det här inlägget för nu kommer pappa hem och ska ha internet.

I CAN'T WAIT!!!!


Från min spotify lista

 
 

What's happening right now

 
Skriver från pappas jobb dator just nu, min har dött igen. Det går i perioder när det funkar och inte. Men jag tror att den måste vila så kaaanske den funkar igen sen. Jag måste verkligen ha en ny, har haft den i 6 år typ. Hur seg som helst och det mesta är broken på den. Ska ju jobba i sommar så kanske har råd med en ny i slutändan. Får se hur jag gör med det! Det har regnat ute hela dagen, perfekt att inte göra nånting bara vila och ta det lugnt. Är helt besatt av Prison Break, bästa serien. Den och GG, tröttnar aldrig. 
 
 

Wake me up

 
Går på replay om och om igen, riktigt bra låt!

26 Juni

Instagrampics
 
Idag regnar det ute. Perfekt dag att sitta inne framför Gossip girl och bara slappa. Måste gå ut då och då för att kolla till niiinen, Svante som inte alls mår bra... Hoppas att allt vänder snart!

10 things

 
1. Jag var 6 år när jag började rida på ridskola
2. 8 år var jag när jag fick min första häst
3. Älskar klänningar, alla olika varianter
4. Jag samlar på kvitton
6. Jag tror inte på någon gud
7. Jag är inte döpt
8. Jag hatar stök, vill ha ordning och reda. Men oftats är jag för lat för att städa.
9. Att packa upp väskor är det jobbigaste som finns, hatar det. Haha
10. Jag gillar inte att prova nya saker, bryta rutiner. Tex om jag ska köpa glass köper jag alltid magnum eller mjukglass med chokladsås.
 
 
 
 

25 Juni

 
Kom hem för en timme sen. Har nyss tryckt i mig pasta och grönsaker! Idag har jag vart på stan en snabbis, fixade några ärenden, tog en glass med Sandra och gick runt i affärer. Fick inget med mig hem förutom, en liten present till Pappa. Måste spara mina pengar som jag har nu. Idag har det varit jätte fint väder, hoppas det blir lika imorgon så man kan vara ute! Ska börja göra mig ordning nu, när som helst skriver Elin. 
 
 

Årets första svenska jordgubbar

 
Godmorgon! Eller ja, jag har inte orkat släpat mig upp förns nu. Min midsommar igår var föressten riktigt bra, åt massor av paj, gjorde kransar, åt årets första svenska jordgubbar. Hade nästan glömt hur dom goda skapelserna smakar. Kan äta huuur många som helst. Hoppas att eran midsommar också var bra!
 
Nu ska jag gå ner och äta frukost som jag inte orkat gjort än... Sen kommer dagen att spenderas hemma!
 

Nya braxer


Nya byxor från BikBok. Fick inga bra bilder, dom är snyggare i verkligheten. Sköna är dom också!

Från iphonen

 
Hej på er och gladmidsommar!
Igårkväll hade jag det riktigt bra, god mat, massor med skratt, prat, fotboll, musik. Jag har så himla bra vänner! idag har jag inte gjort så mycket speciellt, låg och kollade på film tills det blev morgon så har inte riktigt orkat gjort något. Har fikat med först Kajsas familj och sen min. Nu ska jag nog ta en bra bok och mysa ner mig i filtar ute i trädgården. Ni får ha en jätte bra helg!

I had a great time

 
Hallå vänner! Några dagar sen jag skrev sist. Här är iallafall några spontana bilder som Kajsa tog fast med min mobil igår, haha. Jag och några vänner från klassen möttes på ica och köpte ingredienser till pannkakor. Så vi åt, snackade, spelade spel, flummade och hade det jätte bra. Dom första dagarna på lovet har varit bra, försöker njuta så mycket som möjligt. Tiden går så himla fort.
 

För även om solen går ner, så kommer den att gå upp igen

 
Vet att allt ser konstigt ut med storleken på bilderna, kan inte riktigt bestämma mig hur jag vill ha det, haha

Sooo happyy

 
 
Sista bilderna på han när han var min
 
Blir så himla glad när Luddes nya ägare skriver och skickar bilder. Dom verkar vara nöjda och luddis ser ut att trivas!

Second hand

 
Här är bilder på allt jag köpte på second hand butiken.Sam plånbok/tröja/två sjalar/Kuvertväska/glas tallrik liknande + två armband

From instagram

 
1. Efter skolavslutningen
 
2. När jag och Jasmine åkte och golfade på kvällskvisten
 
3. Jag, Elly och Linnea hade myyystime med varm choklad, våfflor, och filtar medans det regnade ute. 

Äntligen looov

 
Nu är det äntligen lov. Blandade känslor kring det. Vi samlades i kyrkan som vanligt, prästen höll tal, rektorn pratade, vi sjöng, det delades ut stependium. När allt var slut fick vi betygen av våra handledare, är faktiskt rätt nöjd över mina betyg! Kramade om dom och sa hejdå. Ena vår Handledare ska sluta, och han har haft oss i 3 år nu så det var lite jobbigt... Ni ser på bilden ovan från instagram hur jag såg ut. Det var så himla tråkigt väder så orkade inte ta några andra. Fyy vad skönt, friheet

Skolavslutnings outfit

 
Såhär ser min outfit ut som jag ska ha imorgon kväll på skolavslutningen + svarta ballerina. Hela köret är från H&M! Bilder när den är på kommer
 
 

He´s fricken hawt

 
 
Fotos de la biografía | via Facebook

Bowling

Heej bloggisen!
Är verkligen på blandat humör just nu, problem hit och dit. Ibland vet jag inte vart jag ska ta vääägen, haha. Skönt att det snart är lov så alla kan lugna ner sig lite. Dagen har varit ganska så bra. Hade sovmorgon till halv tio, jag höll på att försova mig och missa bussen, men han precis. Innan lunch gjorde vi inte så mycket, pratade mest. Sen cyklade vi tjejer till Max, åt lunch där tjocka som vi är. Sen skulle vi bowla, som våra handledare bestämt som klassdag. Vi hade jätte roligt! Till en början i alla fall, tror vi alla tröttnade lite på slutet. Speciellt jag som inte fick några poäng alls. Aaaaja. När vi var klara där cyklade jag, Linnea och Jasmine till en second hand butik, fyndade faktiskt några saker! Hade inga höga förväntningar men det var bättre än vad jag hade trott det skulle vara. Just nu försöker vi planera brännbollsdagen som vi har imorgon, går väll sisådär.. hehe
 
 

Yesterday 8 juni

 
Tänkte skriva en kort summering av gårdagen som har hur bra som helst! Började med att jag tog bussen till Malin, nästan direkt cyklade vi vidare till en pizza resturang, väntade in dom andra och tog sen beställning. Vi åt och pratade om allt möjligt i säkert 2 timmar innan vi begav oss till ica. Där köpte vi mer gott och cyklade vidare till en fotbollsplan. Vi spelade, tog kort och bara flummade. Vek mig av skratt nästan hela tiden! Sen fick Jasmine skjutsa hem mig på cykel, ända ut till landet haha. Hemma hos mig gjorde vi inte så mycket.. Jag hoppas att vi kommer träffas lika mycket även fast det snart är lov.

Breakfast

 
Åt frukost ute på altanen imorse, så jag tyckte den här bilden passade in rätt så bra. Enda skillnaden från nu och då är att nu har vi inget plugg, känslan alltså...
 
 
 
 
 
 

New dress

 
Ny klänning som jag köpte på H&M, 199kr gick den på. Lööööv it

Sommarblommor

 
Ska krypa ner i sängen resten av dagen och kolla på serier. Mycket att tänka genom just nu.. Imorgon ska jag och några från klassen träffas, ska bli jätte roligt, behövs verkligen. Vi hörs!

I will follow you wherever you go

 
Vaknade med en stor klump i magen imorse, ville inte kliva upp. Jag visste vad som väntade. Klev upp och gick direkt ut till stallet, där stod han i boxen och väntade som vanligt med hans stora snälla ögon. Pysslade om han och pussade på han tills det var dax, lastade, viskade i hans öra och sa hejdå för sista gången. Jag visste att det skulle bli jobbigt, men nu känner jag mig helt tom, tårarna tar aldrig slut

Opersonlig blogg

Hejsaaan!
Vill först säga tack till er som kommenterar, jag tar åt mig allt ni skriver verkligen! Jag känner själv att min blogg är väldigt opersonlig, eller vad man ska säga. Te.x när jag är på dåligt humör, känner mig väldigt nere så skriver jag inte ut det till er. Det är väll antagligen därför jag försöker vara en positiv person, både i bloggen och i livet. Den senaste tiden har jag veeerkligen lagt ner mindre tid på bloggen, korta ointressanta inlägg, bilder från instagram. Men mitt liv är inte jämt så intressant, dom dagarna skippar jag hellre att blogga. Och jag har många ovisade bilder i både kameran och mobilen. Ska fixa med dom i helgen när jag får tid!
 
Allmänt så är idag min sista dag tillsammans med Ludde, imorgon ska mamma och pappa skjutsa ner honom till hans nya ägare. Jag ska inte följa med, det känns jobbigt nog att lasta han och säga hejdå. Så idag ska jag lägga all min tid med han, och sen packa iordning allt som ska med. Jag vet verkligen inte hur jag ska klara mig, det kommer kännas så tomt, aldrig kul att skiljas från sin bästavän ... Jag hoppas att ni förstår.
 
 
 
 
 
 

Paddling

 
Heeej bloggen! 
Nu har jag varit hemma ett tag och bara tagit det lugnt. Hela 8an har varit iväg och paddlat i 3 dagar om jag glömt att berättat det, därför jag inte har skrivit något på ett tag. Det har varit jobbigt, vidrigt, och tråkigt. Nej nu överdriver jag lite. Vi har faktiskt haft några roliga stunder tillsammans och det känns som att vi har kommer varandra mycket närmare dom här dagarna. Men ni anar inte hur skönt det var att äntligen få komma hem till en riktig dusch, toa och maaaat. Levt på ingenting där borta. Det bästa nu är att vi är lediga dom är 2 sista dagarna, sen går vi bara till torsdag och då är det skolavslutning, dessutom bara roliga dagar kvar!!

RSS 2.0