Degig måndag

 
Heeej igen. Inte mycket till bloggning idag, men har inte haft någon motivation till att göra nånting. Blir så när man är sjuk, har bara degat i soffan. Hade tänkt att lägga mig tidigt ikväll, är inte trött alls men jag behöver min sömn. Hoppas jag är pigg nog att pallra mig till skolan imorgon, ingen lust att missa prov och komma efter i alla ämnen. 
 

Sjuk



Känner mig sjuk idag så jag valde att stanna hemma. Känns som att jag är sjuk jämt, minst lilla och så pang ligger jag sjuk i en vecka. Inte roligt alls! Måste börja klä mig bättre, går alltid och små fryser lite, speciellt om fossingarna. Conversen åker bort för iår! 

Har sovit ut nu iallafall och ska snart fixa en rejäl frukost och dricka massa varmt framför GG under massa filtar. Skönt att vila en dag, inga måsten, ingen stress. Måste plugga lite emellan åt, prov imorgon som jag inte vill missa! Vi hörs

Summer 2013

 
Några utvalda bilder från arkivet. Sommaren var grymt bra, saknar allt när jag kollar tillbaka på bilderna. Längtar redan till nästa sommaren 2014 som ska bli ännu bättre!

För övrigt sitter jag och pluggar som en liten gris till ett so prov vi har på tisdag. Mycket att läsa på och jag kan låångt ifrån allt... Har ont i halsen sen vi spelade fotboll i fredags så jag ser fram emot att kypa ner under filten ikväll framför GossipGirl.

Snyggt

 
1.Här / 2.Här / 3.Här / 4.Här

Ulrik

 
Ulrik Munther. Killen som inspirerar mig på alla sätt, han är så sjukt gullig och riktigt duktig på musik. Gryym på gitarr. Har gillat han sen första gången jag hörde han sjunga "Boy's Don't cry". Han är riiiktigt bra live också. Tycker det var bra gjort av han att komma till en sånt fjuttigt ställe som Strömsund (där jag såg han) Han levererade och sjöng så att ådrorna på halsen utbucktades. Och som alla andra där ställde jag mig i kön för att få en autograf, blev lite startruck sekunderna innan och jag fick inte fram ett ENDA ord. Jag hade planerat att säga "du var jätte duktig" men jag var helt stum. Fick min autograf på handleden. OMG ULRIK HAR RÖRT MIG, haha ne men typ. Han verkade iallafall jätte trevlig och trots att han hade jätte bråttom skrev autografer till alla som stod i kön.
 

Seven nation army

 
Har blivit kär i den här låten, så himla skön. Dessutom gjorde Elin en gryym cover av den igår på idol! 

Malin 15

 
Heejhejhej. Gårkvällen var bäääst. Bästa Malin fyllde år så hon bjöd hem några tjejer från klassen på middag. Vi åt, såg på film, spelade fotboll och massa annat roligt. Skrattade så jag inte kunde andas helt seriöst. Älskar när det spårar och vi blir helt galna. Hann inte blogga överhuvudtaget igår så det blev ingen personlig grattis hälsning, men en liten på instagram iallafall!
 
Nu ska jag plugga sen gå ut och fixa lite saker! Vi hörs senare idag bloggen

Justgirlythings

 

IIIIIHH

 
Jag och Elly pratade idag på lektionen om One Direction konserten nästa år. Och att vi skulle åka (lite halvt oseriöst) men nu ringde hon och berättade att hon fixat biljetter. Kan inte fatta det, om nio månader får jag se dom!!!!! Hapiness overload 

Time will take it all

 
Slutade skolan lite innan 15. Jag och Jasmine gick ner mot stan och fixade lite saker innan vi tog bussen hem. Har inte gjort så mycket nytta, bara fixat stallet och ätit middag. Nu ska jag snart bege mig ut mot stallet igen! Redan fredag imorgon, veckorna flyger iväg och det blir kallare för varje dag.... Har roliga planer inför morgondagen. Det är nämligen Mallis födelsedag!! hihi. Födelsedagar och Julafton, my favorites.

Iphone4s

Favorit frukosten-avocado mackor/Egoo/Jag & Kajsas fina hund/Pytte/Luuunch/Mina galna vänner som försöker dra posen/Höstigt/Pytte igen/Jag & Pytte 
 

Waffles

 
Hej på er!
Nu kan man väll säga att jag är tillbaka igen, eller jag slutade aldrig att blogga. Tog bara en kort paus medans saker och ting blev lite bättre. Den här kalla höstdagen har varit helt okej, höll på att frysa ihjäl imorse när vi skulle på en gymnasiemässa. Frös från topp till. Hoppas jag klarar min undan från förkylingar, ingen lust att ligga i 40 graders feber resten av veckan. Snart åker tjockis dunjackan, mössa och vantar fram! Iallafall. När vi var klara där cyklade jag och några tjejer från klassen hem till Linnea, och som tradition när vi alltid är där fixar vi världens våffelkalas, hur gott och mysigt som helst!
 
Ska sätta mig och fixa designen nu och sen ska jag ut och rida!

Inget blogg humör

Bloggen har varit och är lite off just nu. Saker och ting är lite struligt, är alltså inte på bästa blogg humöret. Ville bara säga det så ni inte klickar in här och förväntar er 6 olästa inlägg, för jag själv vet att man bara blir besviken då, haha. Men ni förstår nog vad jag menar! Vi hörs förhoppningsvis snart igen, puss <3

My life in one pic

 
Den här bilden beskriver mitt liv rätt bra just nu om man bara klämmer in en liten pytte i ett hörn. Som för övrigt är helt omöjlig att försöka ta en bild med, hennes nyfikna mule är överallt. Ooooch att det är helg nu då... Men jag har mycket skolarbeten som ligger och väntar, har en novell att skriva klart tills på tisdag, en idrottsuppgift om egentligen skulle lämnas in i onsdags, inte bra Johanna!!
 
 
 

ios7

 
Som säkert dom flesta av er vet så har det kommit en ny uppdatering för iphones, ios7. Jag själv är vädligt osäker om jag vill uppdatera min mobil till den. Jag gillar inte riktigt designen, menyn påminner sjukt mycket om min gamla samsung. Men jag har hört från många av mina kompisar som har uppdaterat är jätte nöjda. Är så rädd att jag ska ångra mig om jag gör det, men jag vet inte. Har sån beslutsångest! heeeelp me plis
 

En dimmig lördagsmorgon

 
Hallå allihopa!
Har inte kunnat bloggat tidigare idag, pappa tog internetet och stack ut på jobb tidigt imorse och kom hem bara för någon timme sen. Jag och Bob tog en lång ridtur mitt på dagen, vi var ute i ca 1,5 timme (!) vi galloperade över fält, klättrade i backar, slingrade runt i skogen, men mestadels skrittade vi bara med långa tyglar. Så mysigt att bara skritta runt under träd med mängder av orangea och gula löv. Pytte är ju lite mindre än Felix, tar lite mindre steg och får kämpa rejält för att hinna med i Felix takt. Bilderna tog jag imorse när dimman rörde sig här ute på landet. Älskar dimma, får en magisk känsla av den på något vis, haha. 

Just love it

 
Hösten måste vara den finaste & mysigaste årstiden! Nu ska jag gosa ner mig framför idol, min favorit som jag hejar på är Kevin. Han gick ju vidare igår! Wiho. 
 

Helt vanlig torsdag

 
Hej igen! Dagen har varit vanlig, skola (+utvecklingssamtal), kom hem runt 1, åt mellanmål och gick ut och fotade lite. Orkade dock inte gå från gården, heh. Nu har jag nyss ätit middag, Pytte ska ridas och sen väntas plugg! Imorgon är det fredag, sick vad tiden går men vilken lycka!! 

Livet kom i vägen



Ooj, ursäkta för den dåliga uppdateringen på sistone! Speciellt igår. Livet kom i vägen och jag hade ingen tid till att sätta mig vid datorn. Fullt ös hela dagen. Blev någon fika här o var med mina finaste tjejor! Har varit så himla onyttig den här veckan så ni anar inte, yålå. Idag har jag utvecklingssamtal sen ska jag kolla efter ett par nya hörlurar till mobilen eftersom alla mina har lagt av totalt. Hörs snart xxx

Döö

 
Idag väntar en allmänt tråkig, jobbig, seg dag. Återkommer om jag genomlider för nu ska jag dra mig mot skolan. Hoppas jag går vilse eller dör. Ooooch såhär ser jag ut idag.

Skolan, pytte, kladdkaka, gymnasium

 
Go kväll bästa läsare!
Hoppas eran dag har varit bra, min var helt okej. Vi hade bara 1 lektion och slutade vid lunch. Jag och några från klassen, tjejer & killar stannade kvar och spelade fotboll i en timme ungefär. Följde med Julia hem till henne sen, vi satt bara och pratade. Tog bussen hem runt 1, var as trött och tog en nap direkt. Hade kunnat sova i flera timmar men jag var tvungen att tvinga mig upp efter 45 min. Gick ut till stallet och red Pytte, hon var ovanligt pigg. Brukar få driva rejält men idag drog hon frivilligt. Gick igenom alla gångarter och allt gick super. Hon stannade inte vid utgången, inga bockningar, snabba och kvicka galoppfattningar. Ja, det mesta satt! 
 
Nu har jag nyss tagit ur kladdkakan ur ugnen som jag ska äta framför idol som snart börjar. Sitter och läser på om olika gymnasium, vet att det är tidigt men det är alltid bra att vara ute i god tid... Har inte så mycket mer att skriva så jag sätter punkt här. 

En perfekt höstdag


Hejhej! Denna måndag har varit riktigt lyckad. Jag, kajsa och Sandra for hem till Sandra efter vi fick sluta. Påvägen köpte vi med thaimat som vi åt direkt. När vi var mättna och belåtna rullade vi bokstavligen mot soffan. Såg på 2 olika filmer, pratade, åt glass, hur mysigt som helst! Dessutom regnade det ute, en perfekt höstdag! Har inte så mycket annat att berätta, så vi hörs så länge.

Monday



Måndag. Ny vecka, nya möjligheter & nya tag. Eller hur är det man brukar säga? Känns ändå helt okej. Skolan har inte blivit fööör jobbig ännu. Men några läxor har börjat rulla in. Snart kommer provveckorna, vill inte ens tänka på det. Skolan var chill, vi satt bara och pratade. Pytte ska ridas igenom i veckan, med mindre krav. Hon har fått vilat dom här dagarna när jag har varit förkyld. Går bättre med snodden, mycket mer avslappnad. På onsdag slutar jag tidigt, då ska vi rida ut och ha roligt. Ska börja springa mer på kvällarna nu. Det var länge sen sist och det behövs verkligen! Måste passa på nu innan det blir för mörkt och kallt ute. Är det något speciellt som saknas på bloggen? Lämna en kommentar vettja. 

Nytt på bloggen

 
Skaffade en sån här rolig instagram widget i sidomenyn superenkelt var det! Om någon är intresserad kan jag göra ett nytt inlägg och visa hur jag gjorde. Fixade även en ny design, ny årstid och då kände jag för nytt! Tog låång tid för mig att få allt på plats, alla olika koder, nya bilder skulle tas och redigeras. Men nu börjar allt falla på plats! Lite småsaker att fixa bara. Stort tack till min grymma syster som ställde upp och tog alla bilder. Resten får ni se imorgon!
 
Nu ska jag duscha och göra mig ordning för morgondagen. Vi höööörss

Drömmar & mål

Drömmar och mål är något jag tycker är viktigt att man har. Mål kan vara stora som små. Något man strävar efter. Drömmar är nog något alla har, kan vara en stor dröm som man har haft sedan man föddes. Själv har jag jätte många. Finns så mycket jag vill testa på och uppleva. Många drömmar kretsar runt framtiden. Tiden går fort och snart är det dags att göra gymnasium val, och jag tänker hela tiden på vad jag skulle vilja jobba med.
 
Jag tror att det är viktigt att man testar på olika jobb innan man har hittat det jobb man vill sattsa på, bli riktigt bra på. Tur att jag är ung, och har hela livet framför mig. Här är några jobb jag skulle kunna tänka mig att jobba med:
 
Bilder från weheartit.
 
1. Att jobba med djur, det har alltid funnits där. En dröm som jag hade som liten var att äga en stor bondgård med massor av olika djur. Jag skulle kunna tänka mig att jobba som en framgångsrik veterinär, hjälpa olika djur till ett bättre liv.
 
2. Öppna och äga ett eget Café. Jag har hört att cafebranschen är en av de tuffaste branscherna att ge sig in i, man måste verkligen brinna för det om man ska lyckas. Men att äga ett eget café skulle varit grymt roligt!
 
3. Jobba inom media verkar vara väldigt intressant och roligt, skulle lätt kunna tänka mig att jobba inom mediabranschen.

Kvälls humor

 
Hahahaha dom här 3 bilderna beskriver verkligen mitt liv vissa moments.
 
Jag och Bob ska snart sätta på någon bra film, får se om vi vågar på oss någon skräckis. Det är ju trots allt bara fredag den 13:onde en dag om året. Får se hur uppdateringen blir under helgen, pappa åkte bort så vi har bara ett internet. Men ska försöka uppdatera er så mycket som möjligt! Önskar er den bästa fredagen så hörs vi <3
 

Autumn feelings


Fredag 13

 
Cardigan - här / Zebra kofta - här / Tröja - här
 
Är less på mina kläder, vill in med massa nytt. Zebra mönster är inne på plagg nu, koftan är as snygg. Blir nog en tur in till stan i helgen!
 
Är hemma idag igen, hosta och snorig. Känner mig i alla fall lite på bättringsvägen. Stannar inne i värmen den här fredagen. Det blåser ute så det ger lite myskänsla i alla fall!

I'm in love with this feeling

 
Fyra bilder som jag passade på att ta i morse när det var så fint väder ute och bra ljus. Var på väg att hämta posten, så jag sa hej till ponnysarna på vägen och gav dom en puss. Dom är alltid lika glada och kommer fram till en och vill hälsa :)

Sjukis

 
Idag är jag hemma och är sjuk. Så har inte gjort så mycket mer än att unnat mig en lite lyxigare frukost bestående av bullar och avocado mackor. Slappat framför TV:n har jag också gjort. Kommer förbli så mest hela dagen... Tråkigt bara att jag missar viktiga lektioner, kommer få jobba igen allt under helgen. Vilket kommer bli mindre kul. Uppdaterar mer lite senare! See ya

Nine eleven

 
Hade helt glömt bort vilken dag det var igår. Så idag istället går mina tankar till dom som var där den 9/11 för 12 år sedan och dom som förlorade någon. Har suttit hela förmiddagen och kollat på hemska filmer när det hände. Går inte beskriva.. <3
 
 

Lee king

 
Idag efter halva tiden när vi hade språk gick vi ner till badhusparken, kungen och Drottningen skulle komma på besök. För övrigt hade jag ingen aning om det. Men vi gick ner dit för att kolla, blev förvånad hur många som var där! När vi sett han kliva ur bussen gick vi på en gång... Inte så mycket att se sen, men det är inte så ofta något händer här. Föressten är jag emot monarkin och tror Sverige skulle klarat sig utmärkt utan kungahuset....

Nya iphone appen

 
Hejsan bloggisen. Usch vilken dag det har varit. Ville verkligen inte kliva upp imorse, men trots min halsont gjorde jag det i alla fall. Kom överlevande hem, tog en nap och åt upp en av alla chokladkakor jag har samlat på mig. Blir en lugn kväll med te och eventuellt lite plugg. Ska sätta mig och klippa ihop en kort ridfilm till er, hoppas att den går att ladda upp på YT bara. Måste också hissa nya blogg appen till mobilen, suuuper. Kommer absolut börja göra fler mobilinlägg.
 

My friendos

 
 
Jag har verkligen världens underbaraste, goaste vänner! Älskar alla så himla mycket och hoppas att alla är medvetna om det! Jag kan längta till min klass, vi har våra moments. Skolan kan vara så himla jobbig och seg men mina vänner gör allt så mycket roligare. Vi har alltid roligt på dagarna! Bilderna är från min födelsedag, sms från mina vänner som bryr sig <3

@jledstrom


Följ mig på instagram allihopa! Uppdaterar lite då och då med olika bilder! :) @jledstrom

Tisdag 10

 
 
Har ni hört Miley´s nya låt wrecking ball? Jag tycker den var riktigt bra. Kollade på videon igår, och wow. Men det är väll sån hon är nu, alla förändras väll och är inte samma person hela livet. Men jag gjorde en riktig tillbaka tänkare förut idag. Beyoncé, Rihanna, Lady Gaga och alla andra kändisar som strippar på scen och är nakna i sina videos? Varför är dom grymma och så mycket bättre då? 
 
Annars har jag lite ont i halsen och haft det hela dagen. Vet inte varför, får inte bli sjuk nu igen. Ska göra allt för att hålla mig borta från långvariga förkylningar. Kanske tvingar mig själv på skolan imorgon för att inte missa något, eller så stannar jag hemma. Får se!

Everybody needs inspiration

 
Kollar mig aldrig mätt på weheartit's bilder. Nu fastnade jag framför mat och annat gott... Alltid lika kul att inspireras av!
 

Marabouuuu

 
Dagen var helt okej ändå. lång sovmorgon och jag var allmänt glad! Lektionerna gick rätt fort, kändes som att vi pratade igenom dom. Slutade 4, direkt drog jag och några kompisar upp till Ica Maxi. Det bästa med att gå i en skola centralt, lätt. Dom hade jubileum och en marabou kostade bara 4 kr (!!!) Jag köpte 6 st, fick gå igenom kassorna flera gånger, haha.
 
Red ut på pytte med Bob. Vi har tagit det lugnt nu ett tag så i veckan ska hon ridas igenom med lite högre krav med snodd. Det går mycket bättre med den, mer avslappnad och visar sig inte lika stark. På onsdag får ni en ridfilm från ihelgen! Nu är det snart dax för idol! wehå. Imorgon är det skolfoto, inte så pepp alls... 

Serier


 
Jag älskar att krypa ner i sängen, kika på någon serie och äta något gott. Kollar faktiskt oftare på det än filmer nu för tiden. Mina top 3 är:
 
Prison break - Bästa,finaste,mest spännande serien jag har sett!
Gossip Girl - Har sett alla säsonger förutom 6:an (vill vänta tills vi har den på dvd) hur många gånger som helst, om och om igen.
One tree hill - Är jag inne på just nu, säsong 8. Den är bra men är liite less på den nu...

Jeans

 
Tänkte visa er mina jeans. Har fler som ligger längst in i garderoben, men här är dom jag använder mest! Absoluta favvisarna just nu är dom mönstrade jeans/leggins från H&M, dom är tuffa, sköna och bra form +++
 
1.Denim 2.H&M 3.Gjort slitningar själv, egentligen inte mina men jag har tagit över dom 4.BikBok 5.Gina 6.Bikbok 7.H&M
 

Math

 
Såhär kommer resten av min söndagskväll att spenderas. Jag & matteboken.... Får se hur länge jag orkar, sen ska jag iallafall se lite av Wallander och ta en låång dusch. Njut av det sista av helgen nu. Vi hörs imorgon xxx

DONNA KARAN NEW YORK

 
Guud vad jag älskar min DKNY parfym "apple" sååå fräsh

Söndag var det

 
Hej! Har än så länge fixat stallet, rensat upp lite, hälsat på ponnysarna i hagen. Kom med morötter och båda två galopperade mot mig. Ska rida Pytte i hagen med snodd, provade den igår och det gick jätte bra. Ska höra om pappa kan filma eller ta kort. Isåfall kanske jag visar er ikväll! Just nu sitter jag och äter vattenmelon, funderar på om jag ska ta en prommis i det fina vädret. Sen ska jag kika lite i matteboken hade jag tänkt, vi har nyss börjat men jag vill inte hamna i någon stress. Så det kanske är bra att ta reda på vad det handlar om, haha :)

Vita spets gardiner

 
Nya gardiner i mitt rum. Det blev en stor skillnad! Innan hade jag bara ett par svarta tråkiga. Nuu blev det mycket ljusare och trevligare.

Like and dislike

 
 
Johanna gillar:
Nudlar - Så enkelt att bara koka lite vatten och vänta någon minut sen klart, speciellt när man inte har ork till att göra något annat... Kommer leva på det när jag flyttar hemifrån, heh
Ulrik Munther - Tröttnar aldrig, så himla underbar
Att åka bil när det regnar - och man har härlig musik i öronen. Kan vara det mysigaste som finns
Att somna framför TV:n - Efter en lång jobbig dag, i lööv it. Tro mig!
 
Johanna ogillar
Full buss - Och när personer är av stort behov att ha deras feta väskor på platsen brevid sig
Facebook - Måste jag ens skriva något..?
Slut på pengar - Hittade världens finaste tröja här om dagen och det kändes som att hela min värld skulle rasa ihop när jag insåg att jag använt alla pengar på kortet. Kan vara den värsta känslan ever
Virus - som min stackars lilla dator har drabbats av. Dock fick jag den när jag fyllde 11 så det kanske är dags att säga hejdå snart...
Slut på minne i mobilen - Är nog det segaste som finns. Är alltid för lat till att överföra allt till hårdisken så jag kan nästan aldrig ta nya, haha...

Taste of my music style

 
 

Give me

Någon där ut med lite pengar över? plis?
 

HELG

 
Hej hopp! Lördag morgon och jag sov ut för en gångskull. Sover alldeles för lite på veckorna. Sena kvällar och tidiga mornar. Så idag passade jag på, hur skönt som helst. Ska ta tid och göra saker idag som jag inte hinner efter skolan. Städa, tvätta kläder, fota, hänga i stallet. Bara ta det lugnt, åh livet. HEELG

Friday i'm in love

 
Huuuuur bra med fredag???? Äntligen säger jag bara! Kvällen spenderas hemma, med bra musik och lite chips i närheten. Ska se till att skriva lite nya inlägg. Föressten, glömde skriva att i förra inlägget kan ni trycka på sakerna så kan ni se vart dom finns att köpa och så. Ska strax ut till stallet. Pytte vilar, jag också. Igår skötte hon sig jätte bra! Vi skrittade ut en runda själva, första gången vi red ut själv. Sist kom vi inte ifrån gården. Hon total vägrade, kastade sig om och sparkade. Hon tittade lite men det är ju självklart. Annars bara glad och framåt! 

Getaway

 
 
Bag/jeans/blus/skor

Me & my girls

 
Hej på er! Ingen bloggning igår. Ärligt så var jag inte på humör alls för bloggning, sen hann jag inte heller. Var så fruktansvärt trött efter skolan när jag kom hem. Vi hade bad och av någon anledning blir jag alltid så trött av det. På bilderna ser ni mig och bästa tjejgänget, alla kom inte med riktigt men såhär spenderade vi vår rast i skolans nya soffa + lite fotboll. Pytte fick vila igår, och idag tror jag att jag skrittar ut en kort sväng för att hålla humöret uppe på henne! Och senare ikväll blir det läxor som vi redan fått...
 
 

Dålig dag/svar på kommentarer

 
Idag var det ingen bra dag. Kanske berättar någon gång vad det är som hänt, just nu känner jag bara för att slå någon på käften. Inte vem som helst, utan någon som förtjänar det till 100%. Men jag är en tjej, och kan inte slåss. Så istället svarar jag på några kommentarer som ramlat in på sistone (alla från anonyma):
 
Du borde skriva in länkar till sakerna så man vet vart man kan köpa sakerna :)
Ja absolut! Ska tänka på det och gör det nästa gång :)

Din bästavän/vänner? Umgås med en eller flera?
Jag har många bra vänner. Men om jag måste välja någon, så blir det Malin. Vi förstår varandra och har alltid kul tillsammans. Och hon är en av det FÅ  vännerna som jag har och som vågar stötta mig om någon beter sig illa emot mig. Men som sagt har många v'änner som jag älskar, hoppas ni är medvetna om det.
 
 
Älskar ditt hår. Är det naturliga lockar?
Tack så hemskt mycket! Noono. Mitt naturliga hår är rakt, platt och tråkigt. Det enda jag gör är att jag sover i flätor eller bulle. Borstar ur och använder hårspray så att dom håller längre bara. Slänger upp i en slarvig hästsvans eller bara utsläppt. simply as that. Om jag känner för att ha riktigt lockigt brukar jag fläta håret och sen platta på dom med vanlig plattång så att lockarna blir tydligare. 
 
 

Min humor i bilder

 
 

Snabbis inlägg

 
Godmorgon bloggen!
Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag sticker iväg till skolan. Jag hoppas att ni får en bra dag! Jag fick inte den bästa starten på min, försov mig med 20 min. Inte vant mig vid att kliva upp såhär tidigt än... Här är ett collage som jag trixade på igårkväll med fler fina saker till hösten. Ingen höst utan varma ljusa färger! Måste springa ut till bussen nu, hörs senare idag!

För ett år sedan...

 
Hittade inga bilder som var precis för ett år sedan men dom här bilderna är tagna i slutet av augusti någon gång.. För ett år sedan färgade jag håret brunt. Hade precis börjat i 8:an. Jag hade en räls i munnen som man dock inte ser. Ludde bodde kvar här, vi tränade och tävlade som vanligt... Om man tänker efter så hinner saker och ting förändras en hel del... 
 

Today's

 
Tog bilderna imorse innan jag åkte iväg till skolan, såhär såg jag alltså ut idag. Skjorta Lindex /vitt linne bikbok/svarta jeans bikbok, förra årets nit kängor/boots. Invigde min nya kappa idag och jag gillar den fortfarande lika mycket! Skolan var väll inget speciellt, gick igenom info, spanska i 1 timme och sen Engelska. Hämtade ut min dator som vi får av skolan nu när vi är 9:or. Slutade 4 så vi snabbade oss och cyklade in till stan för att jag skulle hinna med min buss hem. Nu ska jag snart ut i ovädret och rida! Hörs snart xxx
 

3-årstest

 
Nuuu är jag hemma igen efter en lång men bra dag. Den startade inte så jätte bra, regnade och blåste som tusan. När vi satt i bilen kom i vi på att vi glömt passet hemma, och jag såg att jag hade ett stort fett hål i byxan. Jaja, fanns inte så jätte mycket att göra men det löste sig iallafall. Pytte blev jätte glad när hon fick träffa sin familj igen. Man såg hur hon spännde upp öronen och ögonen lyste när hon hörde Fannys röst. Testerna gick väll sådär, vi är jätte nöjda med tanke på att det var en helt ny miljö för henne. 2:a gången hon var i ridhus, inte riktigt som vi har tränat här hemma heller. Lite spänd och nervös, men ändå nyfiken på allt runt om. Men hon är trots allt bara tre år. 
 
Nu har vi bestämt att vi ska fixa ridhus abonnemang och ta hjälp av någon bra tränare. Träna löshoppning och lägga mycket energi på att jobba från marken. Få henne att gå över sin rygg, slappna av i halsen och börja gå i form. Dessutom är det bra för henne att få träna åka transport och komma till nya miljöer. 

Bedroom

 

1 September

 
 
Lev varje årstid som den passerar, andas luften, drick drinken, smaka frukten och hänge dig åt deras inflytanden
- Henry david thoreau
 

RSS 2.0