So much going on

 
Är fullt upptagen med livet, mycket i skolan att göra och allmänt mycket. Har SO prov imorgon och jag har inte hunnit pluggat så mycket än, tog en powernap när jag kom hem och nu håller jag på och fixar lite käk. Blir lite sista minuten plugg, men jag tror att det ska gå bra. Är trött som in i helvetet, vill bara gå och lägga mig redan nu. Meeen jag kämpar på ett tag till, vi hörs.
 

Starstrucked

 Snapchat/Goshästen/Lagade italiano mat
 
Hej goaste!! Har nyss ätit svin god middag och nu sitter jag med mat ända upp i strupen. Hela dagen har gått åt till viktig - göra, men det känns fortfarande som jag har tusen saker kvar. Juste, jag måste bara berätta! Igår på maxi stod Bob och skulle ta en scanner, sen kommer hon små springandes till mig (jag kom lite efter) "ser du han i den blåa västen" "jaa?" "Det är Teo!! OS Teo!" Vi blev lite starstrucked där ett tag, nybliven OS medaljör kliver in haha. Försökte att inte stirra men det var ganska svårt att låta bli... Jag har försökt lägga upp videon på youtube men det funkar inte, något fel på filformatet. Ska försöka igen snart när jag har tid! 

I wanna ski

 
Hej & godmorgon lördag! Solen skiner och det är jätte fint väder ute, perfekt ridväder. Men jag vill åka skidor, jag har inte åkt någonting i år, det var jätte länge sen sist när jag tänker efter. Tänk att hyra en fin stuga i fjällen, med fina pistade backar, bra resturanger åhåhåh. Som tur är det inte så jätte länge kvar tills vi åker till Åre med skolan, om det är såhär fint kommer det nog bli azuum. Har jätte mycket jag ska hinna med idag, lika bra att jag sätter igång!
 

En outfit i fyra bilder

Idag hade jag på mig en vinröd tröja & en jeans väst båda från Vera Moda & leggins från Gina.

Some room inspo

 
Jeeeez fredag igen! Så jäkla skönt, ska spendera den på bästa sätt. 
 

Where did the time go guuurl

 
Hej hörrni!! Hade planerat att plugga och få en del saker gjort, slutade nämligen tidigt idag. Nu sitter jag här framför datan och har inte gjort något nödvändigt alls... Klockan har tickat iväg och jag har mest suttit med mobilen. Så typiskt mig... Ska snart slå mig ner i soffan och se på grammis. Såg att Ulrik skulle vara med och dela ut något pris hihi. Snart är det fredag igen, veckorna bara springer iväg!!

The less you care, the happier you will be

 
Kom nyss in från stallet, borstade Pytte, pussade, tog kort, gav hon nytt vatten & lite godis på det. Underlaget var isigt och dåligt så hon får vila idag. Bilderna är från i förrgår, tog dom innan jag skulle ut och rida. Hon gick såå fint den här kvällen, allt kändes super. Underlaget var perfekt, det gjorde henne mer säker. Hon var lagomt pigg, gjorde Inga tjurigheter och vi hoppade några kryss innan vi avslutade. Inga större konstigheter alls, så skönt. Galloppen blir bättre och bättre, hon har sträkts och orkar hålla igång mycket mer. Jag längtar tills vi kan plocka fram en bana och prova hoppa!

Skön mönstrad

 
Möttes av några försenade alla hjärtansdag presenter när jag kom på sängen. Älskar presenter! Kom hem från skolan, trött, hungrig och grinig så det gjorde verkligen min dag. Har inte så mycket att berätta för er för tillfället. Ska mysa ner i sängen och kolla på familjen annorlunda och sammtidigt skriva klart en uppgift som ska in senast ikväll...
 

Söndagskväll

 
Har nyss ätit middag, Italiano som var svin gott. Skulle kunnat äta mycket mer men ska strax ut till stallet och rida. När jag kommer in igen måste jag verkligen plugga, har en engelska uppsats som ska vara klar tills imorgon + lite spanish, tjoho. Såg ni herrarnas stafett btw? Ärligt har jag inte sett så jätte mycket av OS men skidåkningen tycker jag är intressant att följa. Blev så glad när dom tog guld, se Hellner åka med sveriges blå & gula flagga in i mål. Det gjorde min dag! Var ganska så nervös där ett tag. När det är lag som tävlar blir jag alltid mer nervös. Samma när jag ska tävla i lag, eller bara en fjuttig liten lek på idrotten i skolan, blir så rädd att jag ska sumpa allting haha. Om man tävlar individuellt gör det ju inte lika myckt, klart man blir sur om man gör bort sig men då har man bara sig själv att skylla på. Måste dra mig nu, byee

Enkelt & snyggt

 
Gillar ni det? :)
 

Bucket list

 
 
Det finns massor av saker jag vill hinna med att göra i sommar, jag har verkligen höga förväntingar på sommaren 2014. Dissade mello och gjorde en bucket list istället. Ingen speciell rangordning utan bara massa saker jag vill se/göra/uppleva. Det lär ju hända att listan utökas med fler punkter så småningom. Känns inte som att sommaren kommer räcka till, men aaaja. 
 
Svar på kommentar: videon med frågorna kommer upp så fort som möjligt. Måste redigera & fixa den först! Förhoppningsvis i helgen!
 

Thank u guuyss

 
Heej!! Sov hos Julia igår, vi åt middag på max, spelade kort, åt massa gott, såg på film, vi spelade också in frågetstund del 1. Galet kul hade vi! Hann aldrig hälsa er en glad alla hjärtansdag men jag hoppas ni hade det bäst. Iallafall, åkte vi hem till mig, körde skoter och åt våfflor. Riktigt bra start på helgen! Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt. Tack också för alla frågor, ska ta och redigera videon men det blir nog en del 2 har några som jag inte godkänt än.. tacktacktack ni är bäst, pussss

Girly

Glöm inte att fråga något!!

Gogo

Kör igång en frågestund & svarar i en video när jag har fått tillräckligt många frågor! Anonym eller inte, fråga på!!
 

Svar på kommentar: Har ingen aning vart blommorna är köpte ikea/dollar kanske? Vasarna är iallafall köpta på dollar för ca ett år sen.

Ons 12

 
Hääy u guys! Min onsdag har varit rätt så bra. Lektionerna gick fort, skrattade mig igenom spanskan som brukar vara så himla seg. Åkte hem, åt och gick ut till stallet. Nu ska jag snart äta igen och sen bege mig ut till stallet igen hehe. Har det ganska lugnt med läxor just nu så det blir en rätt lugn kväll... Däremot har vi flera prov som börjar närma sig... Nationella i svenska drar igång imorgon vilket känns sådär. 
 

Frågestund...?

 
Hola amigoos! Var så sjukt trött när jag kom hem från skolan idag. Jag hann bara fika innan jag somnade i sängen. Har nyss bytit om från ridkläder och ska strax göra våfflor hade jag tänkt. Våfflor är perfekt, jag kan äta det alla måltider haha. Jo föressten! Jag satt och tänkte lite & kom på att det var länge sen sist jag hade en frågestund här på bloggen. Om det är något som skulle uppskattas kanske jag drar igång en..? 
 

Animales

 
Att få träffa Jasmines nya kattunge idag fick mig bara att sakna våra katter ännu mer. Kattungar är något speciellt, underbar känsla att gosa med de små krabaterna, dessutom luktar de så gott! Att klappa och chilla med en kärleksfull katt som aldrig dömmer dig måste vara det bland det bästa alltså. Eller gosa och fjanta sig med jycken. Eller att hänga i stallet på kvällen, det är guld. Kan stå hur länge som helt och gosa med pållarna och pussa på dem lite extra. Vad okärleksfullt livet vore utan djur egentligen... 

Några bilder

 
I helgen när det var så fint väder passade jag på att gå ut och fota lite. Tycker resultatet blev helt okej! Har inte fotat så många vinterbilder iår, det har varit så tråkigt väder. Den här kvällen kommer se ut som vanligt, ska skynda mig ut till stallet, sen ska jag plugga och checka fiiilmmm. 

Snabb update





Sitter på skolan just nu. Halvsover och gnuggar i ögonen, sånna här dagar är det rätt najs att man inte har smink. Slutar klockan 4 idag, rätt seg dag. Bilderna är från kamerarullen hemma hos Julia. Älskar att göra spontana saker bara
Sådär. När vi har slutat tar jag och Jasmine bussen hem till henne. Lär bli skitkul! Vi höörs 

Candiii

 
Helgerna är för korta, tiden rinner iväg. Imorgon är det redan en ny vecka.. suck.. Hoppas lovet kommer snabbt. Tänker äta massa godis resten av kvällen och inte röra mig från soffan! Pyttan gick jätte fint, det var inte plogat så det blev lite jobbigare för henne. Övar på att både sitta och stå i galoppen. Hon brukar vilja sakta ner när jag sätter mig ner, så det ska vi träna mer på. Imorgon när det är lite ljusare hade jag tänkt att galoppera över ängen så hon får jobba lite i riktig djupsnö.

Cookin'

 
Idag var det jag som fixade maten här hemma, eller ja, iallafall 70%. Har ätit så jag kommer rulla ut till stallet, tror de andra uppskattade det lika mycket. Inte så ofta jag andvänder Mat & ätbart kategorin, kanske ska börja att slänga in lite fler bilder och tips...?

En mörkare nyans

 
Jäklar vad flitig jag har varit den här morgonen. Klev upp tidigt och gjorde mig i ordning, åkte och köpte mat till hästarna med pappsen. 40 buntar som skulle bäras in sen. Värken i rygg och armar kommer blir inte rolig imorgon. Jag har även hunnit lagat och ätit lunch, nu sitter jag och väntar på att Wilma ska komma hit. Jag ska rida och hon ska fota mig hade vi tänkt, sen får vi se vad vi hittar på, hihi. 

Pizza, visit & gråtsugen

 
Ligger i soffan och har matkoma, har nyss smällt i mig en pizza. Fanny och hennes familj var i närheten så dom var hit på en kort visit för någon timme sen. Vi pratade lite och hälsade på hästarna ute i stallet. Jag tror Pyttan blev glad att få träffa dom och tvärtom såklart! Just nu funderar jag på vilken film jag ska se, är gråtsugen så det blir nog en sorglig en. Började på Peal Harbor igårkväll så kanske tittar klart på den. Dissar mello, det var så himla värdelöst förra gången. 
 

Weheartit life

 

Ptx

 
 
 
För någon vecka sen när satt jag och kollade runt lite på yt som vanligt hittade det här as tuffa bandet helt slumpmässigt. Gillar att dom är lite different, beatboxar, sjunger, ovanliga coola kläder. Yeaaah i like it

Whatever

 
Idag var en riktigt dålig dag, tur att jag har några bra vänner som kan rädda upp situationen. Too much drama och problem för att jag ska orka med. Jag är en förlåtande person som ofta förstår, men när man skrattar och har roligt med en vän som man känner personligen. Som sedan snackar så mycket bajs, bara försöker göra sig själv oskyldig osv, då blir jag bara så ledsen. Det klarar jag verkligen inte av. Men nu är helg så whatever!
 
När jag satt i bilen påväg hem pratade jag och pappa om hur fort tiden har gått och vad mycket ljusare det har blivit ute, snart är det vår. Ganska sjukt egentligen, men så skönt att det faktiskt går mot ljusare tider. Idag hade Pytte lyckats tagit sig ut ur hagen också, som tur var mamma hemma och var precis ut påväg till stallet. Hon har lyckats gjort sönder hagen flera gånger förut (jo, vi har ström på) men aldrig lyckats öppna handtagena. Lilla busen då...

5 Februari

 
Hej på er snyggingar! Första gången jag sätter mig ner vid datorn på 4 dagar. Är så trött om dagarna, direkt när jag kommer hem från skolan äter jag middag, sen napar jag några minuter och på kvällarna pluggar jag, är i stallet och om jag får tid över ser jag på nån film. Idag hade vi so prov som kändes sådär, skönt nu att alla prov är överstökade!! Men läxor har vi så det räcker... Är så omotiverad på nästan allt, har ingen lust att göra nånting... Som tur är det bara två dagar kvar sen heelg!!

iLuv

 
Det röda skalet köpte jag för någon vecka sen men det lila och almanackan köpte jag yesterdaayyy. Nu ska jag och Bob ta pållarna på en tur i skogen. 
 

Senast sett

 

RSS 2.0