1203 Lördag

Har ganska mycket jag ska hinna göra idag! Jag måste fixa mitt rum, fixa stallet + rida. Följer kanske med pappa till stan. Läxor... Ja det var väll det? Sen hoppas jag på att träffa Wilma i helgen, men måste höra med henne när hon kan? :) Måste gå nu, uppdaterar mer senare today. Vi hörs!

Freeedag

 

Slutade tidigt idag. För att vi fick jobba hemma, vi ska göra en ficklampa. Jag Sandra, Kajsa gick på stan istället. Vi gick runt och kollade i några affärer, pratade osv. Vi åt på gouter, köpte godis och gick runt och svullade, eheh. Klockan fyra gick jag till min dans, satt och pratade med Clara och Moa ett tag och åt mer godis. Vilket jag ångrade sedan när jag fick håll. Aja, dagen har varit perfekt! :) Nu ska jag krypa ner i sängen och sätta på någon bra film, see you!

Vita skinn converse


Har glömt att berätta för er, har nya skor! dom på bilden. Vita skinn converse, perfekt nu till våren! :D Jag älskar dom. + att dom är mycket lättare att hålla rena trots att dom är vita. Om dom blir lite skitiga så är det bara att ta en trasa.

Åre


Malin,Julia,jag och Elly! Bilden är tagen med Elly´s mobil och fotografen är Moa!

Igår åkte vi till åre med skolan. Det var jätte roligt! fast det hade varit ännu roligare om vädret hade varit på vår sida... Började med att vi åkte buss dit... När vi kom fram fick vi våra liftkort sen var det bara att dra ut i backarna! Vädret var SKIT. Jag blev blöt nästan direkt. Det regnade/snöade...  Efter några åk gick vi in i värmestugan, värmde oss lite och fikade. Sen gick vi ut igen. Åkte lite överallt. Mitt humör var verkligen inte på topp kan jag säga... Jaja. Hade med mig kameran men den låg i väskan i stugan hela dagen, hade inte en tanke på att ta med mig den pga vädret. :/ Men jag har några bilder från bussresan som jag kan lägga upp! Nu blir det film, kram.

Pluggat till matteprov

Det enda jag har gjort idag sen jag kom hem är att pluggat matte (!). Vi har som sagt prov imorgon. Hur tråkigt som helst. Det är väldigt mycket som ska göras, och jag är inte klar med röd kurs än... Hmm. Men som tur var hade jag kvar lite godis sen i helgen! Men som dock är slut nu. Men det gjorde iallafall min kväll lite mer intressant. Ojoj vad tiden rinner iväg, ska se lite på film nu innan jag går och lägger mig, bye!


Våffeldagen


Bild lånad från google.

Idag är det våffeldagen. Efter jag hade varit ute i stallet och ridit så åkte vi till min mormor och åt våfflor.. mmm, så himla gott! När vi åkte hem hoppade jag av hos Elin, vi pratade, satt vid datorn och inte så mycket mer :) Hoppas vi kan ses till veckan igen? Nu ska jag göra lite läxor, sen blir det sängen.... Uppdaterar mer säkert imorgon, Tills dess hörs vi! Puss.

1 Timme fram!



Inatt ställdes klockan fram 1 timme = närmare sommaren! Åååh så jag längtar! ♥


I väntan på att Elin ska ringa så håller jag på att städa mitt rum. Vi har planerat att träffats någon helg jätte länge nu, men det har inte blivit av. Så jag hoppas att vi kan ses idag! Vi får se vad vi hittar på. Annars är det inget speciellt som händer idag... Jag ska rida ut i det fina vädret. Ha en fortsatt grym dag!

Bion

 

Av någon andledning kan jag inte importera bilder från min mobil, så jag lånar bild på Linnea.
Jag hade det hur trevligt som helst igår, gott sällskap dessutom ^^ ni är bäst! Filmen var mer än gryym. Vi köpte jätte mycket popcorn, typ det viktigaste. Hehe... Jag rekomenderar verkligen filmen! Längtar tills sen kommer ut på dvd så att man kan köpa den.

Torsdag



Har varit hemma från skolan idag, var det igår också! Men idag mår jag mycket bättre :) Det är tur det för ikväll ska jag gå på bio med 3 tjejer från klassen. Längtar jätte mycket!! kommer bli aweeesome. Dom ska vara där lite tidigare för att hämta ut biljetterna, jag ska vara där halv nio. Kommer typ komma hem klockan tolv inatt, hehe. Blir nog hemma från skolan imorgon, vi ska har friluftsliv. Längdskidor, ingen bra ideé för mig att vara med.. + att jag och mamma ska in till stan för att göra allergi test imorgon. Det kan vara mycket troligt att jag är allergisk mot katterna. Hoppashoppashoppas inte att jag är det! Om jag är det så är det andledning för att jag har gått runt och varit snuvig ett bra tag nu. Ska inte göra så mycket nu, vila lite och så.. Vi ses.


Today



Tröja Gina - skjorta H&M - Jeans Cubus - klocka Ur & penn

Hej på er!
Hinner inte blogga så mycket just nu, har massa skolarbeten att göra. Men kan berätta att dagen har varit jätte bra! Bl.a fick vi tillbaka våra svenskaprov vi gjorde för någon vecka sedan, för en gång skull blev jag nöjd över ett prov jag har gjort! haha. Jag och några kompisar bokade även biobiljetter idag tills på torsdag, vi ska se "smygpremiären" på hungerspelen! Kommer bli jätte roligt, hoppas bara att filmen är bra. Det tror jag! Have too go, see ya.

Favorit citat


Skogsmulle




3 bilder som jag tog på Ludde för inte allt för länge sen när vi var ute och promonerade :) lång päls,lång man... ja en riktigt skogsmulle! heheh. Älskar dig Luddeboy ♥

Two pictures



2 bilder som jag tog häromdagen med mobilen när jag var på väg till bussen. :)

Bak time



Håller på att baka baguetter. Medans degen jäser så passar jag på att göra ett inlägg! Tidigare idag så åkte jag och papi in en sväng till stan. Vi handlade mat, vi åkte även upp till jula. Där köpte vi ett nytt hänglås, behöver ett nytt som jag kan ha på skåpet i skolan. När jag är klar med bakningen ska jag gå ut till stallet, det blir nog någon gång efter middag. Tar in hästarna gör iordning allt och så. Hade tänkt att skritta ut lite på Ludde. Ska kanske träffa Elin ikväll också, får se hur vi gör! Ni får ha en fortsatt bra dag :) Update later.

I will come back



Har ni haft en fin fredag? Det har jag!
Vi hade först bild på morgonen. Vi ska göra en serie som ska handla om en superhjälte. Jag tog hem min så jag ska göra klart den över helgen! Sen hade vi spanska, först ett test. Det gick såådääär tror jag. Sen skulle jag gå till skolsystern, prata,kolla rygg,vikt,längd osv. Så jag missade resten av den lektionen, yeah. Sista lektionen var roligast! vi hade no, vi såg på en film. Filmen var väll helt okej... Sen slutade vi! jag och Sandra gick på stan ett tag. Klockan fyra ungefär åkte hon hem och jag gick till dansen. Haha jag var jäätte trött! Men annars gick det bra! Nu ska gå ner och vara lite social med familjen framför tvn ;)


Vårkänlsor



Nu börjar det kännas att våren är snart här! Dagarna är mycket ljusare, all snö och is börjar äntligen smälta. ME LIKE! :D Jag älskar våren. Dock blir det så blaskigt överallt så det går typ inte rida någonstanns... Får hoppas att det torkar upp fort! och äntligen är det snart helg! Dagarna går verkligen fort nu. Ska sätta mig och göra spanska läxa tills imorgon, har test... Me don't like... Vi hörs!

Plugg plugg och mer plugg...



Idag var jag på skolan som vanligt! Jätte kul att träffa alla igen :)

Svenska-spanska-svenska-matte/no. Så såg våra lektioner ut idag. Nu sitter jag med en massa plugg. När jag var sjuk visste jag inte vad jag skulle jobba med så jag får ta itu med det jag missade nu istället, shiiiet. Fick tillbaka 2 prov idag också, gick skit. Inte nöjd alls, haha. Men nu måste jag verkligen göra klart det här! Ska gå ut till stallet och sen. Blir ingen ridning idag, blåser så mycket. På tal om blåst kan jag säga att jag inte sov ett dugg inatt. Det stormade som bara den! Typ dagmar? Juste!! Fick 2 böcker som jag beställde för någon vecka sen, äntligen! wiiho.

Stella






 

NYTT

Har fixat ny design och header, igen. Tryck på F5 om ni inte ser den nya eller om något ser konstigt ut! Kan hända att jag gör lite små ändringar.

Redigering före - efter

 

Före - Efter

Ibland kan jag sitta och redigera bilder hur mycket som helst, förstör dom nästan! Bilden ovan är tagen med mobilkamera (kass kvalité, jag vet) men med lite redigering blev den mycket finare, tycker jag. Nu ska jag fortsätta redigera lite bilder.. Bra tidsfördriv innan melodifestivalen börjar. Hehehe...

Melodifestivalen 2012



Vem tror ni vinner ikväll?
jag hoppas iallafall att Loreen vinner! :)


Myser

 

Ligger i sängen med mjukiskläder på, datorn bredvid mig. Äter på en mjölkchoklad och läser gryma bloggar! Har gjort det mest hela dagen haha. Njuuuter av dom sista dagarna nu innan skolan börjar igen. Usch.. Såklart ska det bli jätte kul att träffa vännerna och så. Men jag skulle gärna kunna haft lov i en vecka till! Så känner man väll alltid dom sista dagarna på lovet? ;)


Garderobsrensning



i förrgår började jag att rensa garderoben.. håller fortforande på lite. Slängde en massa GAMLA kläder, shiiit.... Typ kläder från 2009! Blev en ganska stor hög till slut! Men det behövdes verkligen.

Kony 2012

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.


SHARE!!

Tygpåse

(Det här inlägget skulle publiceras igår, men mitt internett slutade att fungera!)


Följde med mami in tills stan en snabbis idag. Fick med mig den här tygpåsen från monki, köpte den för 80 kronor.

Paket

(Det här inlägget skulle publiceras igår, men mitt internett slutade att fungera!)



Kolla vad som kom på posten idag! boken som jag beställde från cdon. Äntligen! beställde 1:an och 3:an från samma serie också, men dom skulle ta längre tid för dom... eller vad det var.


Resultatet





Som jag skrev så skulle jag klippa och färga håret igår kväll, gjorde det också. Blev väldigt nöjd faktiskt! :)


Natti natti




Ligger i sängen med datan samtidigt som jag spelar draw something. Har blivit lite smått beroende av det spelet, haha. Det här blir sista inlägget för ikväll! ska gå och lägga snart.. Imorgon ska jag träffa Elin på stan, vi tar samma buss in! Jag har några saker jag ska kolla på och såå. Sen ska även min syster klippa och färga håret på mig, hihi. Vet inte heller vilken färg hon har köpt, hoppas det blir bra iallafall! mitt hår måste verkligen klippas, jätte slitet! Imorgon ska jag rida Ludde också. Han fick vila idag, igår tog vi en promenad. Går endast att rida på vägarna nu, paddocken är alldeles för isig. :/ det är lite synd... Vägarna här är också väldigt isiga och hårda. Går bara att skritta och kort trav. Längtar tills det blir varmare ute och all snö smälter! Sen får jag se om det är något annat som händer imorgon :) Godnatt! ♥

#¤!"%€${€@£$35¤#&)!(¤#"%!1


Så känner jag just nu... Jag vill bara slå på någon allt vad jag kan, ta ut min ilska. Någon frivillig? :) Haha nejdå. Men jo, jag är riktigt sur... förbannad med andra ord. Om det inte vore för den här jääävla förkylningen (vad det nu är...) skulle jag ha följt med Moa till vemdalen. Ååååh!

Första dagen på lovet



Första dagen på lovet...
Har ingenaning vad jag ska göra idag, förutom att vila... Det jag kommer att få göra hela lovet, ååh.. Har äntligen fått mitt efterlängtade lov... Som jag kommer att få tillbringa instängd på mitt rum. Det kan inte bli bättre?! Men jo jag har faktiskt planer för lovet, jag ska träffa Wilma,Sandra,Kajsa, och Elin... någon fler?. Hade även följt med Moa till bydalen idag om jag vore 100% frisk. Åker kanske till åre med familjen om det går... Sen ska jag rida. Om jag har tur idag och få gå ut så skulle jag och mamma på stan och kolla på en jacka vill ha, hoppashoppas!


 Lycka till idag Wilma! <3

Don't let her go



L
ove Hope Trust Dream Forgive Remember Live Forget.

Ny header

Ny header igen, tryck på F5 om ni inte ser den! :)

Små ändringar

Har gjort lite små ändringar på designen, fixat en ny header har jag också gjort.. Tycker att det var på tiden ;) Om ni inte ser någon skillnad tryck på F5.

RSS 2.0