En längtan som kan döda vem som helst

 
Hej! Idag har jag varit hemma från skolan, har pluggat & vilat upp mig. Imorgon har jag en redovisning som jag inte riktigt är klar med än. Ska ta mig igenom morgondagen sen är det äntligen fredag och helg igen! Veckorna går så fort så jezuz. Massor av roliga saker närmar sig, aahh. Visningarna stiger på senaste videon, är snart uppe i 400 (vilket är hur kul som helst) har redigerat en ny som kommer upp så fort som möjligt!!
 

Innan himlen faller ner

 
Heeejj!! Har suttit i en havltimme och försökt överföra bilder från iphonen till datorn av någon konstig anledning så hittas inte enheten. Har för en gångs skull lite bilder att visa er så måste fixa det där!! Längesen jag skrev sist nu, vill skylla allt på skolan, min hjärna har redan tagit sommarlov, jag vill bara ge upp och skita i dom sista uppgifterna som är kvar, men måste kämpa sista! 23 dagar har vi kvar, och då är det lediga dagar, klass dagar och helger inräknat. Can't belivie it.

Juliaresan

 
Det är helt sjukt att denna fruktansvärda sjukdom finns och att den kan drabba vem som helst. Blir tårögd av den här videon och får ont i hela kroppen. 

Nationella, ny video, lebbos?

 
Hola amigoos!! Jag vet att det är min blogg, jag har inte tvingat nån av er att kika in här så egentligen bör jag inte be om ursäkt men jag vill be om ursäkt för usel uppdatering. Men jag har verkligen inte haft tid, vi har haft nationella prov och inlämningar hela veckan. Dessutom har det varit grått och kallt väder precis hela veckan, har inte haft någon riktig motivation till att blogga, plugga eller kliva upp på mornarna överhuvudtaget. Jag och Julia håller och spelar in en ny video föressten. Jätte kul med nya premunanter, gillningar och över 200 visningar på den senaste videon (haha Julia) Det kommer nog ta någon vecka med den nya vi håller på med men förhoppningsvis blir det bra. 
 
Jag måste bara berätta!! Igår frågade en kille om jag & Julia var lebb. Nog med att han drev till 50% men tror ni vi dog lite i garv eller? Och ja vi kan dela säng utan problem, visa oss nakna framför varann, prata om pojkar utan att det blir pinsamma tystnader. Det är så jävla skönt. True friendship <333 Nej men like we care, fuck them.

Lite längtan bara

 
Sitter just nu och snapar & skriver med goa personer. Rebecka som är i Spanien och njuter av livet tillsammans med sina vänner, skickar massa fina bilder. Är inte ett dugg avis, nej nej. Älskar det gråa, trista vädret här i lilla Östersund <333 Vad ska man säga alltså... Har inte gjort något speciellt idag, har faktiskt tagit tillfället i akt och städat, pluggat och gjort andra tråkiga saker. Jag längtar alltid till ledighet, älskar att inte göra nånting speciellt alls, ta det lugnt bara. Men när jag väl är ledig blir jag bra uttråkad och rastlös. Så typiskt mig!  

2 maj

 
Var det verkligen 6 dagar sen jag bloggade sist?! Jezuuzz. Under de dagarna har jag bara njutit av ledigheten. Kan inte fatta att det redan är maj! Maj förra året var hur bra som helst, så jag hoppas det blir lika bra det här året. Nästa månad är det Juni, wehå. Vad tycker ni om videon jag la ut igårkväll btw? La ut den samtidigt som jag pratade med godingen på bilderna i telefon. Hon är i Göteborg och har de la gött. Tack och lov för de sociala medier! Nu ska jag kolla på det sista avsnitten av Top Model Sverige, sen måste jag plugga inför alla prov som kommer den här veckan...

Somersault Kiss

 

RSS 2.0