kossor

 
Igårkväll var det jätte fint ute så jag passade på att gå och hälsa på kossorna som betar på en äng inte alls långt här i från. Först vågade ingen sig fram, men efter ett tag kom 2 kossor fram till mig och då kom några fler, kalvarna är grymt söta! Det var bara 1 tjur, som var läskigt stor ( ni ser han på någon utav bilderna ) Favoriten är nog den vita kalven med beiga fläckar, fast alla var jätte söta! Speciellt en kalv som stog kvar och kollade på mig när alla andra gick! Haha :)

On my way out

 
Är på väg ut till stallet, håller på att byta om nu! Ska ut och rida en kortis i det här tråkiga vädret, har regnat hela dagen ungefär så jag har bara slappat idag.. Just nu är det ett uppehåll så jag hoppas verkligen inte det börjar regna igen när jag ute mitt i skogen. Jag hatar att rida i regn, Ludde också för den delen, all utrustning blir blöt, man blir kall osv. Men men. Nu funkar det iallafall att ladda upp bilder igen så jag fixar något inlägg när jag kommer in igen!

Sanningar om mig


Funkar inte?

Just nu funkar det inte ladda upp bilder ? Jag hann ladda upp 2 bilder sen sluta det fungera, vet inte om det är min dator eller blogg.se som laggar. Provar igen senare...

Start of something good

 
 
Hallå alla läsisar!
Dagen har varit riktigt bra :) Tog bussen till Sandra 10:30, hemma hos Sandra bakade vi chokladbollar, spelade fotboll, pratade och så! Vädret hade kunnat varit lite bättre, aja! Red Ludde efter middagen, mycket galopp. Galopperade på en stor äng ovanför vårt hus. Han var pigg som vanligt, försökte hålla han så lugn som möjligt. Det gick väll som det gick... Har inte så mycket vettigt att skriva, men imorgon kommer big update. Promise! Nu ska jag sätta på någon bra film, hejdåå

Onsdag

 
Godmorgon finisar :)
Eller ja, jag vet inte riktigt om man kan säga godmorgon när klockan börjar närma sig 12? Igårkväll såg vi paranormal activity, shit. Jag skrek till så fort något rörde sig eller lät, haha. Tror ni att jag kunde sova efter det eller? ;) Haha, idag hade jag planerat att träffa Sandra och vara med henne till middag, men det gick inte för att jag kom på att jag har en tid idag på sjukhuset klockan 13:20. Så det var lite typsikt! Vi får se om vi träffas efter det eller hur vi gör. Nu måste jag duscha och byta om! Vad har ni för planer för dagen då? :D

Mums

haha bjuder
 
Hej igen!
Sitter och läser era grymma bloggar och svarar på lite kommentarer. Efter middagen åkte jag,pappa, och Rebecka in på elgiganten. Vi köpte en kabel så att man kan koppla in datorn till tvn. Nice! Så kvällen kommer att spenderas framför tvn, vi ska se One Direction live tour och säkert någon annan film. Nu måste jag hjälpa sis att baka mums, verkar inte gå så bra för henne utan mig, hehe. Men det här blir säkert sista inlägget för idag! :) Bye!

BEHÖVER ER HJÄLP


Shopping

Här är en bild på allt jag köpte igår på stan med Sandra! allt är köpt på rea dessutom. Me like

Kom nyss hem!

 
Följde med pappa och vaccenerade Felix på djursjukhuset i stan. Direkt när jag hade vaknat fick jag reda på att jag skulle följa med så jag hann inte äta frukost eller nånting, men aja, nu är jag hemma iallafall! Ska nog ut och rida efter jag har käkat lite mat. Eller om jag väntar lite för just nu blåser det jätte kallt ute. Heh, sommar? Just nu bloggar jag från pappas dator, internet funkar inte på min. Därav uppdateringen, ska se om pappa kan fixa det så jag kan blogga och svara på kommentarer! :)
 
Igår var jag på stan med Sandra, vi shoppade rean! Så fort mitt internet funkar så ska jag visa bilder på allt jag köpte! :) Ha det bäst så hörs vi!

Veckans blogg vinnare

(tryck på bilderna för att komma till vinnarens blogg)
 
Ni var några som hade anmält er, verkligen super roligt! :D
Därför valde jag att välja ut 5 vinnare istället för 3, Jag valde ut dom jag gillade mest och sen fick lotten avgöra allting! Grattis igen till er som vann! Och för er som inte gjorde det så kommer det att komma flera chanser!

IKVÄLL

Ikväll kommer jag utse 3 5 vinnre av veckans blogg! Jag vet att jag skrev 3 förut men nu har jag bestämmt mig att välja 5 istället! HÅLL UTKIK!

Bilder från idag!

 
Några av dom 1239 bilder som pappa tog på mig och Rebecka idag när vi var ute och red, jätte mysigt! Ludde var pigg som bara den! Laddar upp fler imorgon, nu måste jag sova! Godnatt <3

Krångel

Alltsåååå
Så fort jag ska kommentera en blogg eller svara på kommentarer blir det "ett fel har uppstått" Blir så j'vla less, förlåt men är väldigt irriterad just nu. Är det bara för mig det blir såhär?

Sixten 1 år!

 
Lilla sötkatten blir 1 år idag! :D Grattis till han. Några bilder som jag tog idag,rätt nöjd med dom...
 
GLÖM INTE VECKANS BLOGG, ANMÄL DIG HÄÄÄÄÄÄÄÄR

Girl things


6 från igår

 
Här är några utav bilderna som togs igår på midsommar! Alla bilder är tagna av mig med Sandras kamera, förutom dom två första som är på mig. Sandra som har redigerat dom också :)

VECKANS BLOGG


Bloglovin - LÄS NOGA

 
Har fått många kommentarer om bloglovin byten blablabla, lika bra att jag tar det i ett inlägg tänkte jag! ;)
Jag gör inte några bloglovin byten då jag inte har det. Jag hade det förut men inte nu, jag kanske skaffar det någon gång framöver, säger isåfall till! :)

Kom nyss in!

Kom nyss in, har varit ute och klipps gräsmattan. Inte det roligaste kanske, men jag älskar lukten av ny klippt gräs! sommar! :) Går snart ut och rider, vet inte var jag ska rida en.. Tror det blir en runda ner till sjön, så himla mysigt att rida där. Ha det bra så länge!

MIDSOMMAR

 
Hej finisar!
Har haft en underbar dag! :) Dagen började med att jag och pappa åkte och köpte hö, bar in det när vi kom hem, flyttade hästarna till andra hagar och så. Sen bytte jag om, cyklade fort som fan till Elin för att hinna träffa henne innan hon åkte bort. Kommer inte träffa henne på en vecka nu ... cyklade hem och åt jag lunch, tänkte rida sen men jag fick inte tag på Ludde, han sprang runt i en halvtimme och ville inte bli infångad. Blev irriterad som f'n, provade godis och allt men det funka inte. Så då struntade jag i det helt enkelt. Gick in och duschade, sen fick jag skjuts av pappa till Sandra. Vi gick nästan direkt till en bygdegård i närheten, vi köpte fika och satte oss i solen. Kollade på alla söta barn som dansade och sjöng, haha!
 
Efter ett tag där gick vi hem till Sandra, lekte med hennes söta hund, spelade fotboll osv. Klockan 5 gick vi till hennes Mormor och morfar, där fick vi jääätte god middag och efterätt. Verkligen hur gott som helst, rullade hem efter det, heheh. Sen gjorde vi inte så mycket mer, töntade mest oss. Eller jo juste, vi tog lite kort nere vid sjön. Och jag skulle gå ut en bit i vattnen på en träsak, halkade till på en spik och skar upp lite under fotade. Började blöda rejält så vi fick gå hem igen och skölja det, hade lite tur i oturen, det kunde bli mycket värre! Blev hämtad av pappa igen klockan 9, nu sitter jag här, gör inget speciellt chattar med gott folk på fb... Sandra skickar bilder från idag till mig imorgon så då får ni se dom! Hoppas eran dag har varit lika bra som min <3 vi seees

Gif

Något jag tycker är roligt att göra är gifs, den ovan blev inte så speciellt bra, men ändån! Jag vet även att man kan göra filmer till gif, jag provade det men det gick inte. Eller jo, men det blev inte alls lika bra... Det blir väll nånting jag får träna på, haha ;)

Today

Sandra i hennes snygga stalloutfit!

Helloo!

Jag åkte in någon gång vid 10 med mamma, mötte upp Sandra på stan. Vi gick runt i några affärer, och för en gångs skull kunde jag hålla fingrarna i styr, det ända jag fick med mig hem var en liten present till pappa! Måste spara mina pengar nuu :) Vi tog bussen hem till mig vid 1, direkt när vi kom hem till mig började vi laga mat! Sen gick vi ut till stallet och tog in Felix som skulle skos, vi stog och väntade i en timme men hovslagaren dök aldrig upp... Så vi gick in och åt jordgubbar istället! Sen gjorde vi inte så mycket mer. Nu ska jag byta om till ridkläder och skynda mig ut till stallet. Om jag inte skriver något ikväll så hörs vi imorgon!


Lalala

 
Hejsan!
Dålig update i know, kan bli lite varierad nu.. Men jag hoppas ni förstår och inte slutar läsa min blogg! Idag ska jag in till stan med Sandra troligtvis, jag hoppas att jag får skjuts annars får jag väll ta buss då. Sen åker vi hem till mig för att hovslagaren ska komma hit. Sen får vi se vad vi hittar på! :) Ska klä på mig nu och äta lite frukost + svara på kommentarer, see ya.

NYTT

Har fixat med en ny header och lite annat, det är därför det kan ha sett lite konstigt ut under dagen, mitt internet har inte velat sammarbetat med mig + jag har inte riktigt lärt mig nya blogg.se. tryck på F5 om ni inte ser det. Vet inte riktigt om jag är riktigt nöjd, så fler ändringar kan komma!

120618 #3



Fler bilder från igår! Vad tycker ni?


Love life ♥


Biler från igår.

120618 #2 Black and white





120618 #1







Hallååå snyggingar! :D
Dagen har spenderats hos Sandra, tog bussen dit 10:30, innan det så var jag hos tandläkaren. Red Ludde direkt när jag kom hem och sedan åkte jag dit! Vi har fotat massor, haft picknik, sooolat, busat med deras ur söta hund Stella och ja.. :) Super myysigt har vi haft det! Måste göra om det någon dag, vädret har varit på topp hela dagen också! Hoppas jag har fått lite färg på mig nu, heheh. Tror jag laddar upp fler bilder imorgon, det tog en sån j'vla tid... Nu ska jag snart sova tror jag, godnatt <3

Massor av nya bilder på G



Jag har massor av nya bilder på G,
både från när jag Kajsa och Sandra spelade minigolf, och från idag när jag var med Sandra! håller på att redigera alla bilder just nu, skriver mera sen. HÅLL UT KIK!


Dagens ridning

Några bilder från idag på mig och Ludde. Vi skuttade över några små hinder. Det gick helt okej, han var hur pigg som helst. Men tyckte det var jätte roligt! :) Hoppade utan martingall för sista gången också!

Redigering

Vad tycks? :D

Why so serious?




Tog dom här tre bilderna idag, visst är dom rosa blommorna som jag hittade mitt på gräsmattan söta? :) Och somriga! För övrigt rätt nöjd med dom andra bilderna, håller på att redigerar dom i andra effekter nu, kanske laddar upp dom senare!

Neew


Bild från idag



Bild från idag, lånad av bästa Sandra >> www.sandramarklunds.blogg.se <<

Snabb update

Internet funkar inte på min data så jag lånar pappas nu! Har gått på stan idag också, med Sandra och Kajsa. Vi shoppade, spelade minigolf, åt lunch på gouter, satt hos Kajsa ett tag och gick ut med hennes hund. Sen kom pappa och hämtade mig! Hur har eran dag varit? :) Min har varit bäst iallafall.. Ska försöka ladda upp bilder ikväll, från idag och från skolavslutningen. Beror på om mitt internett vill sammarbeta med mig. Annars gör jag det imorgon. Snabb update som sagt!


120615

Godmorgon!
klockan ringde 07:15, klev upp då. Ska fixa lite frukost nu sen går jag direkt ut till stallet. Ska ta bussen in till stan 09:30! möter upp Sandra runt 10, sen får vi se vad vi hittar på :) Hörs sen lovers

Skolavslutning #2


Skolavslutning #1


Hooomee

Nyss käkat middag, Sandra for också hem för inte alls länge sen. hon tog bussen hem med mig 16:15. Innan gick vi på stan, rea på nästan alla affärer och jag hade inga pengar :( Men imorgon ska jag få lite pengar av mamma så jag kan köpa en klänning på H&M! :) Då kanske Sandra och Kajsa följer med mig... ?

Torsdag

Vaknade för en halvtimme sedan, ställde ingen väckarklocka igårkväll så jag tog en låång och välbehövlig sovmorgon, ååh gud så skönt! Åt nyss frukost och ska snart gå ut till stallet och mocka. Sen har jag lovat pappa att klippa gräsmattan så det måste jag också fixa! Har inga andra planer för dagen.. Jo, jag ska rida också :)

SOMMARLOV!



Nu har jag äntligen fått sommarlov!!
Gaah, som jag har längtat :D Awwwesome. Dagen började med att vi städade ur skåpen, vi fick glass och körde en lek "heta stolen" Sen vid Lunch cyklade nästan alla tjejer ner på stan, vi åt lunch på pause. Jag tog en kycklingsallad, hur gott som helst! Mysigt också :) Älskar er tjejer <3 Sen gick vi ner på stan lite, cyklade sedan hem till Linnea. Vi spelade fotboll, wii, lyssna på musik, fixa hår OSV. Runt 14 tog vi bussen in till stan, tog bussen hem och började göra mig i ordning. Klockan 16:30 skjutsade pappa mig till Sandra, och sen åkte vi in till kyrkan! Lyssnade på alla som sjöng, alla var jätte duktiga! Önskade att jag också kunde sjunga bra, hehehe. När allt var slut, sa vi hejdå och såå.. Kommer sakna alla jätte mycket, men vi kommer nog träffas :) Bloggar från pappas dator nu så ni får inga bilder, men ska försöka ladda upp dom ikväll!

Natti bloggen

Nu hade jag faktiskt tänkt och ta att lägga mig, börjar klockan 9 imorgon men jag får INTE försova mig som jag gjorde i morse... Har städdag imorgon på skolan, vi ska väll städa ur skåpen och så... Bloggar imorgon när jag kommer hem från skolan. Natti <3

Wish you where

Tjenare! :D
Hann inte blogga igår, vi golfade. Haha inte min grej... Slutade tidigt gick på stan en sväng och tog sen bussen hem. Tog bussen sen till Sandra, vi hade det jätte roligt :) Vi fixa en ny blogg till hon! BESÖK DEN HÄÄÄR. Idag hade vi friidrotts dag, jag var bara med på höjd,kula,60 m. Gjorde såklart mitt bästa, alla i min klass var grymma! Hoppas vi vinner hela skiten så får vi tårta,hihi. När vi slutade idag så cyklade nästan alla tjejer ner på stan och köpte glass. Jag fick med mig en vit tubtob från gina. Känns fortfarande overkligt att vi får sommarlov imorgon, hoppas bara på mer soool. Ska snart ut till stallet, men vi hörs! :)

That voice


All i see

Hej snyggingar :D
Ridit Ludde,Hämtat hö,skrivit klart min So uppsats och skickat iväg den,städat rummet, varit med Elin.. - Lite av min dag! Red Ludde runt brunkullan, allt som vanligt. Han var pigg och jätte glad! Lät han rulla på i galopp upp för backarna... Plutten <3 Var tvungen att skriva om min so uppsats så idag gjorde jag det, skönt att ha det gjort! Elin kom hit efter jag hade ridit. Vi har varit ute typ hela dagen, hahah vi hade sjuk roligt. Nu ska jag slappa lite, tagga golf med 7:orna imorgon!! eller...? Hur har eran dag varit?

120609

Hej!
Har varit med Elin typ hela dagen, började med att hon kom hit. Vi fixade lite käk, åt och gick ut. Gjorde lite allt möjligt. Vi hade iallafall jätte roligt, hon cyklade hem för en halvtimme sedan. Förlåt för tråk inlägg om min vardag, blir mycket så när jag inte hinner blogga. vill lixom inte bara sitta inne vid datorn och dega... Men imorgon ska jag fixa tidsinställda! Så vi hörs! :)
TACK SÅ HEMSKT MYCKET FÖR ALLA FINA KOMMENTARER OCKSÅ, SVARAR PÅ ALLA IMORGON <3

Say you're mine

Hooolaaa!
Dagan var perfekt. Kändes som som vi hade rast hela dagen, haha nä men vi hade bild på morgonen. Jag kan verkligen inte rita eller nånting, men vi satt typ bara och pratade den lektionen. Sen hade vi rast, vi spelade fotboll. Efter det blev det en liten tipsrunda, lunch och sen matte! Fick reda på mitt betyg i matte/no, verkligen INTE nöjd. Måste skärpa till mig sen när det blir riktiga betyg... my god! Sen slutade vi klockan 2. Jag o Sandra gick ner på stan, kollade på alla glada och fina studenter som åkte på flaken. JAG VILL OCKSÅ!! Bara 5 år kvar... Mötte upp jasmine och Elin, gick på H&M och Gina. Ringde sen Kajsa som kom och mötte upp oss på stan, vi köpte glass och så :) Lovar att uppdatera er med bilder som jag sa att jag skulle, gör det nu i helgen när jag får tid istället! Nu blir det film sen sova, natti <3

Sovmorgon!

Gomorgon alla fina bloggläsare <3
Vaknade först runt 8, somnade om till 9 och nu sitter jag här! Har sovmorgon idag och börjar inte förns 12. Vi ska spela fotboll på jämtkraft arena. Vet dock inte om jag kommer kunna vara med. Efter skolan kanske jag, Sandra och Kajsa tar en glass på stan eller så. Sen får jag se om jag tar bussen hem eller om jag får skjuts! Tog lite nya bilder igår som jag hade tänkt att visa idag, se när jag kommer hem. Bra va? :) Men nu måste jag klä på mig och käka lite frukost, have a nice day!

Onsdag 6 juni - Sveriges nationaldag

Bild från förra årets skolavslutning
Tjeenare!
Lediga från skolan idag, hur skönt? :) Idag kanske jag åker in och kollar när en kompis spelar match, men jag vet inte om det går några bussar idag? Annars är jag nog bara hemma och slappar! Ska nog rida Ludde och göra något åt mitt rum. Vad ska ni göra idag då? firar ni nått, hur då isåfall?

Sunshine!



Hej lovers!
Skolan var helt okej faktiskt. Vi hade brännbolls turnering mot 7:or och 6:orna, vi vann alla matcher förutom 1 och var 2 poäng ifrån att vinna hela turneringen. Alla i min klass var jätte duktiga! :D Själv spelade jag 1 och ½, haha. Är INTE nöjd över min prestation, fick ju inte iväg bollen. Haha. Ett tag började det spöregna och hagla, tur att inte jag spelade då ... Det blev några diskussioner där emellan också, blev så himla irreterad men skitsamma nu! Sen hade vi rast, vi spelade fotboll och satt och pratade. Sista lektionen matte, vi suddade böckerna och diskuterade. Tog bussen hem 14:25 då var solen framme, riktigt skönt! i'm lovin' it


Svar på kommentarer



Fick 2 kommenatarer som jag svarar på i ett inlägg nu..

Elin: Ja vi har han nu!

Anonym: Ja det är Felix! :) kommentara gärna med namn nästa gång!


Tack för kommentarerna ♥


3 Juni #2







3 Juni #1





Hej mina fina <3
Det här inlägget skulle publiceras igår men jag hann inte blogga något! Iallafall så var gårdagen jätte bra, vi fick gäster, go middag och så! Jag bjuder på lite bilder, Laddar upp i flera inlägg i olika kategorier! :)

Everything has changed



Är galet trött efter en grym dag! Började med att jag, rebecka och papi åkte in till stan. Vi åkte först till ica maxi och handlade allt tills imorgon. Sen skjutsade dom ner mig på stan, gick ner och mötte upp Sandra. Vi gick igenom typ alla affärer som finns i denna lilla stad, haha! Vi köpte godis som vi satt och tjockade i oss. Runt 2 åkte Sandra hem och jag tog bussen. Direkt när jag kom hem satte jag igång med att baka muffins. Gjorde först 1 sats och det blev bara 4 hyffsat stora muffins med jag hade räknat med minst 20 st så jag gjorde en till sats fast dubbel. Blev klar för 1 timme sedan, shiiit är sjukt trött nu ^^ Nu ska jag bädda ner mig och läsa någon bok, är fortfarande inte frisk ännu...

Katterna trivs!






Som jag skrev förut så flyttade vi ut katterna i stallet för någon vecka sen pågrund av min allergi. Dom verkar stortrivas där hos hästarna! :) Och Stella som HATAR dom kanske vänjer sig lite nu.


Godmorgon!




Godmorgon mina fina!
Eller ja, jag vaknade runt 9, fast jag tog mig inte upp förns 10. Ska äta lite frukost och byta om nu, sen åker jag in till stan med pappa. Hade tänkt att möta upp Sandra på stan. Har inte träffat sandra på 2 veckor eftersom jag har varit sjuk (är det fortfarande... ) Men det blir nog awesome! Det regnar ute och man kan tro att det är höst. Imorgon fyller min syster år så idag hade jag tänkt att fixa lite... Mer än så säger jag inte nu ;) Har gjort tidsinställda som kommer upp under dagen, just for you! Ha det bra så hörs vi :)


True shit






Ny header!


Tips



1. Uppdatera så ofta du kan och variera inläggen. 
Tänk på att variera med inläggen, inte bara mobilbilder, deppshit inlägg OSV. Det blir bara ointressant att läsa om samma saker hela tiden. Te.x om du har en fotoblogg, kör inte på bara foto,foto,foto Det blir trist i längden. Istället blanda in lite vardag, lite illustrationer, lite tips, stil... Det vet jag uppskattas!
'

2. Våga vara unik.
Hitta din egna grej att blogg om, inte bara det som är modernt nu.  Utan våga stick ut mer! Det är så tråkigt att gå in på någon blogg som ser precis ut som någon annans. Det lockar iallafall inte mig! Gör det för någon annan? Våga visa att du är unik och intressant.
'

3. Locka med fräscha bilder.
Nya fina bilder lockar iallafall till att fortsätta läsa. Jag menar inte att man behöver en värstingsystemkamera, utan något som tyder på att man försöker få bloggen trevligare!
'

4. Ha en ren och fin design.
Designen är det första man ser, första uttrycket av bloggen. Om den är tråkigt blir det inte roligt att läsa. Om man inte kan göra egna designer så be en kompis om hjälp, fråga någon som vet kanske säljer designer? om du vill lägga ut pengar alltså. Ibland kan det faktiskt vara värt det! Eller så kan du gå in på www.designadinblogg.se
'
5. Lägg ner tid på din blogg
Det lönar sig! Man får fler läsare som kommenterar och uppskattar bloggen. Dessutom är det roligt. Och om inte du gör det, varför ska då någon annan göra det då?


Hi cutie







Några bilder jag fotade på katterna förra veckan tror jag att det var! Det var inte så fint väder ute så skärpan blev inte så bra. Men jag är rätt så nöjd iallafall...

Dagens fråga

Vad gillar DU att läsa om? Vad får dig att fastna för en blogg?

1 juni



Idag är det 1 juni... sommar? nejdå, det är kallt som om det vore vinter, iallafall här i lilla östersund. Okej där kanske jag överdrev en aning, men ni förstår vad jag menar? Jag är hemma från skolan idag också. Jag hade velat gått idag så jag inte missar något nu på slutet även om jag redan har gjort det. Men jag och mamma kom fram till att jag ska stanna inne och vila fredag,lördag,söndag och om jag är bra tills på måndag så ska vi kontakta läkarna igen. Idag missar jag redovisningen med Sandra, ledsen för det! ♥ Uppdaterar med tidsinställda under dagen, ha det bäst så länge!


RSS 2.0