5 från i måndags







5 bilder från i måndags på skolan.

31 januari



Hej hej!
Har inte kunnat bloggat så mycket, har haft mycket i skolan och så.. Igår funkade inte internett heller. Ska bättra mig, pomise! Skolan var okej, fast dagen har gått seeegt. Började med att vi började åtta med so fram till lunch, vi såg på film, gjorde något papper osvosv. Klockan elva var det lunch, då gick jag till tandläkaren, hade tid då.. Dom kollade mest och fixade tandställningen, fick en ny tid om två månader... Vill bara ta bort tandställningen nu! Lunchade med mamma på stan när jag var klar där, då hade vi matte. Helt okej väll... Slutade den lektionen 20 i två, då hade vi idrott,fys. Också helt okej! :) Slutade klockan tre, gick ner till stan med mina "snälla" vänner som snömulade mig :( Hämd på er! Mamma hämtade mig nere på stan. När jag kom hem åt jag middag, tog en varm dusch. Nu sitter jag här med mys kläder och äter ett winebröd. Kom precis på att vi har engelska läxa tills imorgon. Vi ska typ skriva om en artist eller ett band, förslag på vilka jag kan ta? Måste gå ut till stallet snart också, sees!

Bad update...

Ledsen för dålig uppdatering! Jag har inte gjort något speciellt i helgen faktiskt. Pluggat och ridit... Inte så mycket mer tror jag? Har precis duschat och nu sitter jag i pujamas. Nu ska jag skriva klart det sista på svenska uppgiften sen tror jag att det blir sängen faktist... Är jätte trött! Har inte alls lust att gå på skolan imorgon... Men men, God natt!

24/7


Torsdag


söta kissemissar

Dagen har varit bra! Började med hemkunskap, vi pratade, läste och på slutet fick vi baka kladdkaka. Min grupps kladdkaka blev lätt godast! hehe. Sen slutade vi, då gick jag och Malin ner på stan. Vi åkte buss, en station... lata som vi är. Men det var faktiskt svin kallt. Vi våldgästa Julia, haha. Hemma hos henne såg vi på film, pratade,dampade och lekte med hennes katt Lisa! :) Roligtroligt... Klockan tjugo i ett gick jag tillbaka till skolan för att ha utvecklingsamtal, segt! Fast jag överlevde. Sen åt mamma och jag lunch på stan... Åkte hem, såg lite på film med syster. Klockan fyra gick jag ut till stallet, fixade där. Red inte idag heller... Tur att det snart är helg så kan jag göra det! Nu ska jag göra matte sen blir det mer film.

Fredag

Känslan att komma hem från en lång skoldag och sedan en lång eftermiddag på stan, Sätta upp håret i en slarvig knut, tvätta bort sminket och hoppa i myskläderna. Och det är fredag! ♥ Dagen har varit jätte rolig! Började med bild, jag fortsatte att rita på mig mapp, sen hade vi en kort rast, jag vet inte vad vi gjorde haha! men vi larva väll oss som vanligt, hehe. På språk lektionen tog Malin och några andra tjejer min kamera. Så jag har typ över 50 bilder och filmer på bara dom.... Jaja :D ska bli roligt att kolla igenom sen. Sista lektinerna hade vi Matte och No, vi gick mest igenom saker. Efter skolan gick jag Malin, Julia ner till stan. Vi tog samma buss, jag och M. Jag skulle till Moa, hemma hos henne hann vi inte göra så mycket, jag fikade 2 mackor och såg lite på tv.. Klockan halv fyra gick vi till stortorget. Inte alla men många dawes dansare träffades och gick till dawes. Där tränade vi på dansen, sen fick vi gå.. Då gick jag,Alma,Clara, och Evelina till donken... vi köpte en glass! Vi gick även runt lite på stan. Klockan sex gick vi tillbaka till torget. Hemligheten var att, inte alla men många dawesdansare skulle dansa till invigningen av vinterfestivalen.. Eller var det nu var. Så då gjorde vi det! Det var skit kul. Ingen visste ju att vi skulle dansa, det var ju en hemlighet. Det var därför jag inte har berättade någonting här på bloggen ;) Det var lite kyligt, men annars var allt roligt! Det kommer massor av bilder, men laddar upp dom här någon gång i helgen! nu ska jag fortsätta att äta upp mitt godis och se på någon bra film, ha det bäst! ♥


Checkout

Svenska - check (nästan klar iallafall)
So - Check
No - Check


Har ägnat min kväll åt att göra klart lite av alla läxor vi har fått, hela den här veckan har det varit utvecklingsamtal så då har vi fått hemmastudier och fått slutat tidigare! Imorgon har jag samtal... inte speciellt pepp... Fick tillbaka mina prov idag också, matte och engelska. Båda gick lika dåligt kan jag säga! inte nöjd... buhu... Men det är väll bara att bita ihop, right? Nu ska jag fika, se på tv. Sedan blir det sängen! Ciaao.

Sommar? Ja tack!







Om blickar kunde döda...


Jag saknar finaste Ess

Dagen har varit rörig, mina planer blev helt ändrade i sista sekunden. Precis som det stog i mitt horoskop, hehe. Jag har fattat massa viktiga beslut och så... Ska vila lite nu, sen går jag ut till stallet. Ludde får vila idag, det är svinigt kallt ute. Så jag pysslar om han lite istället! :)


I only wanna be with you



Idag började vi klockan åtta och slutade elva. Vi fick hemmastudier, det var därför vi fick sluta så tidigt.. Jag, Sandra och Kajsa drog ner på donken. Vi köpte en glass. trevligt! Sen fick vi runt på stan och kollade i olika affärer. Klockan tolv tog vi buss hem till kajsa, vi fikade och åt lunch. Sen tog vi buss in till stan igen. Mamma kom och hämtade mig klockan tre. Ska skynda mig ut till stallet nu! :)

Idag har jag...



...Ridit,städat, och pluggat!

typiskt söndagar... Jag har varit jätte trött idag, Hade kunnat legat och sovit hela dagen. Men det går ju inte... Dagen började iallafall med att jag klev upp som vanligt. Satte mig vid datorn en stund och gick sedan ut till stallet. Fixade allt och red ut en sväng. Det gick bra, han var lugn och fin. På hem vägen piggna han till som vanligt när det är hemåt. Det snöade enormt mycket och vi red i motvind...Ludde gick och små travade nästan hela tiden, blev lite smått irriterad på han. Men det gick ändå bra! Gick in, fikade och städade lite på mitt rum. Pluggade lite ... Nu sitter jag här och läser lite bloggar. Ska snart duscha, byta om till pyjamas, se på någon bra film. Imorgon är det skola som vanligt... Ni får ha en fortsatt skön söndag! puss <3

2012-01-21




Idag ska jag rida båda ponnysarna efter lunch. Båda ska ridas ut, mest skritt och lite trav. Sen får vi se vad som hääänder!


I Won't let you go



Spenderar den här fredagen hemma med min familj. Hade tänkt att gå på bio med Kajsa och Sandra, Men Kajsa skulle packa för hon åker till fjällen imorgon... Så jag tror det inte blir av. Skolan var helt okej idag, första lektionen hade vi bild. Vi målade och satt och prata. Sedan hade vi språk. Jag och Kajsa dampade på varandra som vanligt då... Haha. No sista lektionen... After the school gick jag ner till stan, mötte upp mami. Vi kollade på ett par täckbyxor till mig. Jag hittade ett par lila som jag jätte gjärna vill ha. Så vi ska nog köpa dom imorgon! :) Jag har faktiskt inga planer för helgen, förutom att jag ska rida då... Men jag hittar nog på någonting :)


Fiskbensfläta



För några dagar sedan innan en idrottslektion på skolan så gjorde Sandra en fiskbensfläta på mig. Jag själv kan inte göra någon, och absolut inte på mig själv.. Men jag måste verkligen ta och lära mig. Jag tycker dom är jätte fina! Ni ser mest längst upp. På slutet blev det lite av en vanlig fläta..

Home



Hej alla bloggläsare!
Börjar skolan klockan 12 idag. Men jag tror att jag ska vara hemma! När jag vakna var jag jätte snorig och hade/har fortfarande ont i halsen... Inte kul alls. Men som tur är missar jag bara 1 lektion,längdskidor på ÖSK. Men jag har fortfarande saker som måste göras, stallet måste fixas. Sedan ikväll har jag dans. Ha det bäst så ses vi!

You`ll ask for me



Skjuter undan spanska läxan för någon minut nu. Ludde vilade idag, hann inte rida. Kom hem klockan halv fem kanske. Fick börja med middag, åt snabbt, bytte om och åkte till dansen. Tränade i en timme och åkte hem. Det gick jätte bra ikväll faktiskt! Det blir sista träningen imorgon med hemlisen. Det blir ingen träning i alsen imorgon, det kanske inte blir det förns i februari med tanke på vädret och bilresan vi har... Men imorgon har jag låång sovmorgon och slutar två om jag inte har helt fel.. Så då hinner jag rida! Nej, nu ska jag fortsätta med spanska läxan, glömde böckerna sist så jag ligger lite efter... Uuuups, fick engelska läxa idag också.. Kan berätta för er att matte provet igår gick inte alls bra, tror jag iallafall. Prov hit och läxförhör dit. Är det bara vi som har jätte mycket prov och läxor eller? Bloggar nog inget mer ikväll så  G o d   N a t t ♥

Dancing queen



Right now sitter jag och lyssnar på världeeeens bästa band, One direction ♥ Har slängt på mig idrotts kläderna och ska snart dra iväg på dansen. Först ska jag bara äta lite mat. Ludde får vila idag, red han igår direkt när jag kom hem. Runt halv åtta. Stannade även uppe igår och kollade vem som vann jerringpriset. Vinnaren blev Rolf, vilket jag tycker var jätte kul!! :D Han är bara för grym! Idag efter skolan följde jag med hem till Kajsa med Sandra. Vi åt nudlar och pratade, jag har alltid lika kul med er bruudar. Imorgon blir det GB med bästa också, känner på mig att det också kommer bli grymt. Har faktiskt inte åkt något slalom iår, hehe...

Missing you

Idag är det måndag och jag slutade skolan klockan tre. Jag gick ner på stan med Alexandra, sen kom min mamma och hämtade mig! Jag har massor av läxor att göra, träning idag också. Dans! Så jag hinner inte rida idag. Frågan är om jag hinner göra det imorgon också.. Har träning måndag,tisdag,onsdag. På torsdag har jag träning med Ludde. Vi får se hur vi löser det! Måste sticka nu. See you!



All i see



Kycklingfile och ris



Glömde att berätta, men häromdagen var det jag och syster som fixade middagen, det blev kycklingfile och ris,sallad och någon sås. Hur gått som helst!

Test

Det här är ett test inlägg jag gör.


Torsdag 01-12

Home from the school...
Skolan var kul! först Hemkunskap, vi gjorde scones. Jag var med klara, dom blev as goda :) Efter Lunch hade vi idrott, vi körde raketspell. Jätte kul, jag är ju grym på badminton... Eller inte... Hehe, efter det hade vi idrottsteori. Vi slutade 13:45 kanske... ? Efter skolan gick jag,Kajsa,Sandra,Alle på stan. Jag var så hungrig så vi gick på donken. Jag köpte en glass. Där träffade vi halva klassen också, blandannat Julle,Jazze och Brallan. Vi gick på The body shop,H&M och kollade runt lite. På H&M hittade jag ett par jätte söta tofflor för endast 30 :- som jag köpte, bild kommer. Linus ringde mig och frågade om vi kunde träffas, så det gjorde vi på kärnan. Vi satt mest och pratade, gick runt å så. Treeevligt. Kom hem från skolan för ett tag sedan, nu ska jag sätta mig och göra alla läxor... Kan också meddela att det inte blev någon träning för mig och Ludde, pappa ville inte köra då det blåser så mycket. Men jag ska gå ut snart till stallet. Uppdaterar soon!


Från idag


 

Tröja från Gina Tricot, Jeans från Cubus.

 


Bilder ifrån kärringbacken







Haha snygga bilder va? Eller vad säger ni? ;)


Active sports

 

Jag såg att Gina har kommit med sport kläder, ovanliga men vissa plagg var snygga! jag funderar på att köpa en sport topp där ifrån när den kommer ut i affären (om dom inte har gjort det redan?) 149 :- kostar den.

Kärringbacken



Hej!
Sedan jag kom hem från skolan har jag försökt mig på matten, ska ha prov nästa vecka. Men det går inte alls bra, är sååå trött. Ska nog vila lite och sedan gå ut till stallet. Jag red aldrig igår, men idag gör jag det. Markarbete med bommar hade jag tänkt! Kom just på att jag fick engelska läxa idag och har spanska tills på fredag, ååh... Iallafall tänkte berätta lite från dagen...
Vi hade först engelska, jobbade med Sandra, satt och pratade om våran jul och så.. Rätt chill. Sedan gick vi till kärringbacken, men vi gick först till Kajsa och bytte om. Hahaha, det var väll rätt kul. När vi slutade gick vi hem till Kajsa, vi lyssna på musik och pratade, myys. Vi tog även en massa kort. Om Sandra skickar dom till mig så lägger jag ut dom här! hehe. Uppdaterar mer ikväll, annars hörs vi imorgon!

Go to sleep






Nu ska jag borsta tänderna, och tvätta bort sminket. Sen går jag och lägger mig, är jätte trött! haha. Imorgon början vi 08:30, engelska första lektionen. Ändra fram tills lunch, sedan har vi handledar tid. Efter det ska hela 7:an gå till kärringbacken och vara där tills vi slutar 14:30. Ska se om jag får gå lite tidigare så kan jag ta bussen hem som går precis då. Vi ska även få en ny elev till klassen, roligt roligt! Men nu ska jag gå, Natti natti ♥

Everything about you



Jaha, ännu en skoldag avklarad! Skolan var helt okej idag faktiskt. Idag fick jag även en julklapp av Kajsa, vi har inte träffats något under lovet så jag fick den idag istället, hade tänkt att visa den sen :) Just nu sitter jag i myskläder och pratar på skype med härligt folk. Sedan hade jag tänkt att se lite på film, har spanska läxa som jag måste göra också. Får se om jag rider idag, det är svin kallt ute. Så jag får se... hade tänkt att hoppa lite innan träningen på torsdag, men jag gör nog det imorgon istället.


Me today


  


Första skoldagen


bjuuder

Första skoldagen avklarad!
Dagen var helt okej, kul att träffa alla vänner igen! För pratade vi bara, sen hade jag spanska. Sedan svenska, och sista lektionen Matte,No. På slutet fick jag en black out, kunde inte koncentrera mig och kom inte ihåg någonting xD Så jag ska jobba igen det jag missade nu hade jag tänkte... fast det hade jag väl tänkt att göra hela lovet, men som vanligt har jag skjutit upp det så det inte har blivit av. Rida måste jag också göra, igår när jag red Ludde var han ovanligt fin! hoppas det går lika bra idag. Ska fixa några nya bilder också :) Now i have to go! Bye.

Slut på lovet



Imorgon är det tillbaka till skolan, tider att passa, korta dagar, ingen sovmorgon, läxor... Känner mig inte alls pepp, skulle vilja ha lov i minst 3 veckor till. Visst det ska bli kul att träffa alla vänner igen! Men inte något annat...


Gårdagen



Igår hann jag inte uppdatera något, var i sundsvall hela dagen som sagt. Vi hade en jätte bra dag! Det började med 2 timmar och 30 minuters bildresa, ungefär. När vi kom fram till sundsvall åt vi på Max, sen åkte vi på stadium och team sportia. Jag hade inte planera att köpa någonting där, men då hittade jag ett par jätte fina sport thights på team sportia för 549 :-  Så dom köpte vi. Sen åkte vi ner på Ikea, där handlade jag 2 svarta små kasetter, 1 svart stickad korg i fel storlek... annat förvaring, och en vit hylla. Jag är jätte nöjd! När vi var klara på ikea gick vi in på Birsta City, där fick jag en Pyjamas av pappa från Gina, Som jag har på mig nu faktiskt! 100 :- på rea, Enda paret som var kvar, som jag ville ha. I min storlek och allt! :D Tack pappa. Vi fikade, och åkte på Ica Maxi och köpte godis! hehe. Direkt när vi kom hem på kvällen satte jag och syster ihop hyllorna vi köpte, bilder kommer! Nu ska jag byta om, och göra lite vettigare saker, framförallt njuuuta av den sista dagen på lovet... Ha det bäst så hörs vi!


Morgondagen



Imorgon ska vi åka till Sundsvall, vi ska gå på ikea :D Där ska jag kolla på en hylla,ramar, och säkert något mer! Sen ska vi nog gå på birsta! Awesomee. Vi åker klockan 9 på morgonen, så jag gör kanske något snabbt inlägg. Annars blir det nog ingen uppdatering för äns jag kommer hem, vilken tid det blir vet jag inte. Nu ska jag nog gå och lägga mig ;) See ya!

Dagens ridning



Red Ludde i paddocken som sakt. I början var han spänd och tjaffsig, så var jag bara bestämd och tänkte framåt. Jag flyttade mycket för skänkeln i skritt, och lite i trav. Han lyssnade faktiskt jätte bra. Rullade snabbt in i galopp, först var han spännd men han gav med sig efter ett tag, Jobbade extra mycket i vänster galopp då han är lite stelare i den. På slutet travade jag av i låg form, sedan gick jag ut på ängen och skrittade i pudersnön, haha men det var fööör mycket snö, nästan ända upp till magen på han. Så då gick jag tillbaka till paddocken och skrittade lite där istället.

Fridaaaay

Heeej!
Igår var jag med Elin, klockan 3 frågade hon om jag kunde vara med hon. Men jag åkte till henne klockan 4. Vi pratade, såg på film, niice. Senare på kvällen klockan 9, ringde min mamma och frågade om skulle hämta mig, haha, då frågade jag om jag fick sova över hos Elin, det fick jag så då gjorde jag det :) Vi hade as roligt på kvällen. Vi gick och la oss... hmm 3 kanske. Vi vaknade hyffsat tidigt på morgonen, åt frukost och sedan gick vi ut. Och klockan 3 kom pappa och hämtade mig. Nu ska jag äta middag sen går jag ut till stallet! uppdaterar mer senare.

2 ovisade bilder från Julafton




Hittade 2 bilder från julafton, båda är tagna av min syster. :)

What's happening today



Hej på er! ♥
Jag har faktiskt inga planer över dagen tror jag, men jag hoppas att jag hittar på någonting! Om en halvtimme eller så ska jag gå ut till stallet och ge hästarna hö, sen ska jag rida. Rider ut en sväng. Sen skulle jag kanske träffa Fanny. Om hon inte kunde så vet jag inte, haha. Brukar bli såhär dom sista dagarna på lovet... Jaja, vi hörs!


One thing

BILD 3: En gammal bild på dig själv.



Älsta bilden jag hitta på mig själv på min dator, den här togs 2009.

Besöksrekord!!

Wiiiiho!

Jay - Z


Nytt i garderoben

 

Kofta/Endast 50:-/Gina tricot



Midjekjol/50 :-/ Gina tricot



Knä strumpor/ 59 :-/H&M


Heeemma

Nu är jag hemma igen, pappa hämtade mig på stan efter han hade slutat jobbet. Jag hade det jätte trevligt på stan idag faktiskt, började med att vi åt lunch. Vi träffade 2 vänner från skolan. Så vi åt med dom, sen gick jag och Sandra själv. Gick runt och kollade på rean, pratade, allmänt trevligt. Nu ska slänga i mig lite mat sen ska jag byta om och gå ut till stallet, rider i paddocken idag också. Bilder från vad jag köpte kommer strax upp på bloggen, håll ut kik!


Only fooling myself

Today blir det staden med Sandra. Blir nog roligt, som alltid när jag är med henne! :) Har några saker jag ska kolla på så jag får se om jag hittar något. Måste tänka på mina pengar också... hehe. Nu ska jag börja göra mig i ordning sen gå ut till stallet och se så allt är fixat, min buss går runt 1. Ja nu vet ni, förmodligen blir det ingen bloggnig förns jag kommer hem, kanske fixar något tidsinställt nu om jag hinner. see ya!



BILD 2: En knasig/knäpp bild på dig och en kompis.

Haha bjuuder jag & Sandra.



BILD 1: Någon du umgås väldigt mycket med.


Gammal bild på Wilma & Ludde
Haha, Väldigt svårt att välja faktiskt, jag umgås väldigt mycket med mina vänner. Med en del lite oftare såklart. Dom jag känner mer osv. Jag valde Wilma, hon har jag känt länge, sen vi var väldigt små. Vi har samma intresse och umgås mycket på fritiden. Vi har även gått och går på samma skola. :)


2012-01-02


En bild på Wilma och Safir som jag fotade i somras.

Idag ska jag följa med Wilma till stallet och fota hon när hon rider, sen åker vi antagligen hem till hon och så får jag skjuts hem när pappa har slutat jobbet. Då hade jag tänkt att rida hemma själv, Ludde har haft en liten "vinter vila" nu så han kommer nog vara pigg. Vi ska bara ta det lugnt, skritt och lite trav. Skriver mer om det sen! :) Nu ska jag duscha och byta om, sen kommer Wilma och hämtar mig.

Ny design

Har fixat en ny design nu, gjorde bara en enkel header. Men den får duga tills jag har gjort en ny. Om ni inte ser den så tryck på F5.

2011

Mitt 2011 har varit ett bra år, ett jätte bra år. Men inte det bästa jag har varit med om. Jag har haft mycket framgångar, men även motgångar. Men 2012 ska bli bäst. Jag ska ta vara på det här året, ha kul och leva livet!

 



Vi åkte till åre med klassen, as kul!



Lite längre fram mot våren vandrade alla 6:or till rödön, jobbigt.. inte så värst kul. Kajsa på bilden!




Vi hade skolavslutning.







Sommarlovet hade precis börjat, vi köpte jordgubbar, njöt, allmänt nice. Jag började fota mer och mer.




Jag fick min tandställning, inte speciellt kul det heller... Bilden åvan är samma dag som när jag fick den. Jag var ovan och kunde inte le.




2 sommar bilder som min syster fotade :)


Jag och Sandra åkte och kollade på storsjöcupen







Ludde och jag tävlade en hel del! För det mesta gick det jätte bra.



Jag fyllde 12!






Vi fortsatte att tävla och träna, vi blev också klubbmästare!

Sommarlovet gick mot sitt slut...




Vi hade en övernattning på skolan



100 dansare Dawes dansade på guldgalan inför E-type, jag var en av dom som var med.




Min familj,och familjen Olofsson åkte till stockholm, vi kollade på globen horse show, gick på stan och shoppade, kollade på bio, hur kul som helst!



Klubben hade en julshow då min grupp var med. Bild lånad av Sara!





Vi firade jul hemma, bästa julen!

En massa meeeeer saker har naturligtvis hänt år 2011. Jag har inte bilder från allt heller. Haha, ja ni förstår :) Ordningen av bilderna stämmer på ett ungefär, försökte göra så exakt som möjligt.

RSS 2.0