Desperata dubbelklickare och lite annat

 
 
Är det bara jag eller stör ni er också på desperata dubbelklickare, de som spammar instagramflödet, kommentarer  andras bilder "gilla 10 av mina bilder så gillar jag 40 av dina" Big no, sluta sammla likes nu vaaaa. Är likes verkligen allt som räknas? Det finns väll ändå viktigare saker i världen.

Annars, min dag har varit sämst. Eller den började iallafall bra men sen gick allt ner, blöö orkar inte skriva. Ska duscha och sen plugga lite spanish! Prov imorgon, yeeeaaah. Bara för att inlägget handlade lite om instagram bjuder jag på några bilder därifrån + tigger lite följare, heheh @jledstrom
 
Bild 1 - GossipGirl böcker, rekommenderar verkligen!
Bild 2 - Från i söndags när jag och Malin lunchade på stan
Bild 3 - Snygg bild på snyggaste boyzeen
Bild 4 - Random bild jag tog och kände för att lägga upp

Beach 2013

 
 
Sitter och äter på en morotskaka medans jag påminner mig själv om att detta år ska jag träna mer och äta nyttigare, ett av nyårslöftena. Jag har pratat med mamma om ett gymkort, jag tror hon hade något som jag kunde få. Tagga beach 2013 jaaoo, nej men. Bara jag som tycker det är roligare att träna om man har snygga träningskläder? jag blev grymt sugen på att beställa hem lite nytt, nu är det väll allt färgglatt som är trenden. Inte riktigt min stil, jag håller mig nog till det mer lite diskreta men såklart kan något vara snyggt! Sakerna ovan skulle inte tackat nej till, allt från gina :)

Cozy sunday!

Kom hem för en timme sedan, har hunnit med en hel del idag känns det som. Klev upp rätt tidigt för att ta bussen som gick kvart i 11 till stan, mötte upp Malin för att käka lunch. Gick vidare och kollade i några affärer men allt var ju typ stängt, köpte en Frida tidning och en handkräm på åhlens. Tidningen ska jag lägga mig och läsa nu sen måste jag läsa på i No, prov imorgon känns seeegt. Kram!


09:22

Heejsan
Igår (fredag) skolan var så himla seg, segaste dagen i veckan. Först hade vi no labb i evigheter kändes det som, och sen engelska sista lektionen i 3 timmar, uusch och fy. Är alltid såå trött på fredag också. Men efter skolan åkte jag and my friend Malin och köpte massa gott, sen åkte vi vidare hem till henne. Vi såg på film också fick jag träffa hennes söta hund Pumbiii, genast mycket roligare. Men idag är det lördag, jag sitter i pyjamas och äter frukost. Ska strax göra min iordning, vi ska åka till sundsvall idag. Så bil i 3 timmar väntar, ni som känner mig får gärna vara social med mig! Ingen aning när jag kommer hem, kanske uppdaterar från mobilen om internet funkar, det ska alltid jävlas med mig.

Jan. 23, 2013

Kom hem för ungefär 3 timmar sen, slutade tidigt idag och imorgon har vi hemmastudier, sweeet jag vet! Idag när jag kom hem tänkte jag, nu ska jag sätta mig direkt och plugga matte som jag ligger efter i. Som vanligt blev det inget, hamnade i soffan framför Prison break istället. Har inte gjort något vettigt alls, vill lägga mig i sängen med en varm choklad men jag måste verkligen plugga nu! Rummet ser ut som ett helvete och jag måste träna, tur att att vi har ledigt imorgon!


Godkväll kära ni

 
Hejhej!
Håller på att skriva på ett stort projekt inom skolan, men fick en black out, raderade det jag hade skrivit och nu vet jag inte vad jag skriva, vart jag ska börja eller nånting. Så då tänkte jag att det är lika bra att ta en paus och göra lite kvälls fika. Klockan tickar iväg så jag kommer nog inte hinna skriva något mer ikväll, ska nog ta en dusch och sen mysa ner med te och film. Har slutat 11 hela veckan för att det är utvecklingsamtal, jag hade mitt igår, hur segt som helst, haha! Annars är det huur skönt som helst att bara gå en lektion och sen sluta, men det känns rätt meningslöst att gå.. Har absolut inget mer att skriva nu och måste hjälpa pappa med att sätta ihop en byrå, hörs!

Winterland

 
Här är tre av alla bilder jag tog tidigare idag, som vanligt dålig kvalité på bilderna när jag laddar upp de här. Dom är oredigerade föressten, och visst ser det fint ut? Det var det iallafall! :) Ska gå ut till stallet och rida Ludden nu, sen blir det tacos och mys med familjen.
 
 
 

Today´s

 
minibild från typ 2010 som jag hittade i arkivet, ååh vad fint. vill åka skidor nuu
 
Hooola
Idag hade jag och en kompis planerat att hon skulle komma till mig, bakat, fotat och massa annat kul! Men då har hon såklart gått och blivit förkyld, så då får väll jag göra allt det där själv eller om jag hittar på något annat. Ska iallafall gå ut och fota en sväng, rida Ludde, massa tråkigt söndags-göra, lite som vanligt. Aja, dagen blir vad jag gör den till!

#Happyashell

 
 
Tjeeeniixen!
Ser ni något speciellt med bilden? Jaa det är sant, tandställningen är borta!! Var hos tandläkaren 8 imorgon och skulle ta bort den, hela veckan har jag gått och längtat. Först imorgon sa dom att dom skulle skjuta på det så då blev jag vääldigt besviken, men sen kom dom fram till att ta bort den imorse ändå. Det gjorde sjukt ont, sen fick jag sitta och sega där alldeles själv i väntrummet typ 2 timmar. Men nu är den äntligen borta! Dessvärre fick jag någon skena som jag ska ha ett tag så inte tänderna flyttas tillbaka på en gång. Jag är jätte nöjd det är jag! Tillskillnad från nu så skäms jag över hur mina tänder såg ut förut, haha.
 
Annars då? Jag sitter och tänker tillbaka sen i somras då jag hade all tid i världen att sitta och skriva långa inlägg, nu har jag inte ens tid för ett mobil inlägg. Så tråkig att bara skriva om vardagen också.. Senaste dagarna har jag bara suttit inne, pluggat och hållt mig borta från ytterdörren, sviin kallt ute. Hoppas det vänder snart! Planerat att gå upp tidigt imorgon så ska kolla lite på film sen sova.

Våfflor

Fick sluta tidigare idag, eller vi fick åka hem på idrotten och fortsätta skriva på min hälsa uppgift. Vi hade vikarie hela dagen så det var rätt onödigt att gå till skolan idag. Men iallafall tog jag och Malin bussen med Linnea hem till henne, vi gjorde aaas goda våfflor och fruktsallad, lyssnade på musik och hade det hur mysigt som helst! Något vi måste göra oftare! :) Imorgon slutar jag också tidigt, hihi. Säämst internet på mobilen just nu så det går inte att publicera bilder, gör det en annan gång. Nu ska jag ta en varm dusch och sen hopp i säng!


Monday

 
/arkiv bilder sen isomras/
 
Sjukt dålig uppdatering jag vet! Men det har bara gått typ 1 vecka i skolan och vi har redan fått sjukt mycket plugg, inteee bra. Matte,no,spanska prov om bara några veckor, usch något jag verkligen inte ser fram emot. Dessutom har vi börjat med ett stort arbete med svenska och idrott som heter "mitt i åttan" det ska väll vara klart om kanske 4 veckor? Jag har faktiskt redan börjat, ska försöka lägga ner mycket tid och göra det så bra som möjligt, när det är klart kanske ni får en sneaky peaky, hihi. Ska gå och kika på idrottsgalan med min family nu, höörs

Trivselfläckar?

Något jag har lagt märke till är Några fläckar Ludde har fått lite över allt. Eller ja, fått och fått han har haft dom ett tag men dom har blivit tydligare. Så jag googlade upp det och fick fram att det kan vara trivselfläckar. Men det är inte alla som tror på det men det är väll upp till var och en, lite konstigt verkar det vara om en häst börjar trivas och får sen fläckar. Men OM det är sant så är det väll litee guuulligt, hihi. Vet inte vad jag ska tro riktigt?

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3139566/images/2013/pic_50f2f5a59606ee026aa90077.jpg" class="image">


People change, life goes on

Min lördag var jätte bra! På morgonen körde jag ett spinningpass, sen fick jag skjuts hem. Gick ut till stallet och red Ludde ut i skogen, slutade med att jag frös röven av mig. Så när vi var halvvägs hemma så hoppade jag av och gick hem, förutom det gick det bra! Duschade, bytte om och åkte sen in till stan för att möta mina kära vänner! Vi åt på eastern palace, rullade ut där en timme senare. Vi tog sen bussen för att kolla när några kompisar spelade basketmatch, sen hämtade papi mig! Idag har jag bara legat instängd på mitt rum i sängen, helt okej det med. Laddade nyss över alla bilder från mobilen till datan och raderade dom sen, så har inga bilder att visa er..


Friidaaayy

 
Hooola everyonee!
Kollade nyss klart på gladiatorerna, haha blir så sugen på att göra alla tävlingar dom gör! Känns skönt att veckan är över och att jag har en hel helg framför mig! Har planer att gymma, rida, träffa mina kära vänner och skriva lite på några uppsater. Helgen blir vad jag gör den till.. Har inte gjort något speciellt idag förutom att jag och Malin gymmade imorse innan skolan, riktigt skönt! Får se om det blir något vi kommer fortsätta med? Kul att jag har fått lite motivation att träna, inget jag skulle vilja göra i vanliga fall bara sådär, Gymmade igår också, och imorgon blir det ett spinning pass på förmiddagen. Blir iallafall tidig morgon imorgon så det är lika bra att jag går och lägger mig nu, godnatt kära ni <3

Five truths about me

 
* Jag äter minst 3 frukter om dagen
* Jag gillar att sjunga men är heeeelt värdelös på det
* Jag hatar att erkänna när jag har fel
* Jag kan vara kaxig/uppkäftig om någon är det mot mig
* Jag har en ganska konstig musikstil, lyssnar på att från deppmusik till rock typ, haha
 

Något..

...Jag stör mig riktigt mycket på är när folk tar förhastade slutsattser om andra innan man lärt känna personen. Innan dom vet sanningen om det hela, vad den personen gått igenom, eller hur man egentligen är. Utan bara bestämmer sig för att hata den personen utan anledning. Folk som pratar... och det tar aaaldrig slut. Ett vanligt exempel, vi lever på 2000 talet, folk ska ha det senaste av allt osvosv, det har jag väll inget emot jag själv är rätt "skahaig" (lol bästa ordvalet) Och det är väll upp till föräldrar vad dom ger till sina barn, en del kanske lägger pengar på senaste mobilen och en del kanske på en ny säng...? Men tillbaka till saken, om nu Solbritt kommer med en ny mobil och någon slänger ut sig "bortskämda unge" och inte vet nånting om Solbritt, hon kanske inte är jordens rikaste men hur kan den personen veta att inte Solbritt har jobbat hårt, sparat och samlat egna pengar till den här mobilen för att sen kunna unna sig den?
 
När folk går runt och pratar, hör något "men hon är en riktig bitch" andra som sen håller med. Som går efter någon annans uppfattning. Undviker, ger blickar och håller på. Sånna personer sjunker riktigt lågt i mina ögon. Fine om man har lärt känna personen får man tycka vad man vill sen. Jag säger inte att man inte får sätta sina egna uppfattningar om saker och ting men döm inte någon utan att du vet säkert, det kan sluta så fel!
 
 
 
 
 

My last two days

Maaaalin
 
Här sitter jag framför tvn och äter på ett äpple! Har inte bloggat något på sistone som ni kanske märkt, har velat vänta tills jag får tillgång tilll dator och internet, så nu passar jag på! My last two days har jag följt med Malin på gym efter skolan, det är en gratis hela veckan så hon undra om jag ville följa med. I måndags var vi på ett spinningpass, i början gick det bra men den sista halvtimmen var hemsk. Benen kändes som spagetti och svetten rann, kunde seriöst inte stå normalt på 10 minuter. Men det var faktiskt kul! Igår gick vi på skivstång och intervaller, tränade inprincip hela kroppen. Olika övningar med vikter och intervaller, det var också kul men sjukt jobbigt! Mycket av de var nytt för mig så det gick väll sådär, haha. Nästa gång får jag ta med två vattenflaskor, gör ju slut på en efter uppvärmning innan själva passet har börjat. Om jag hinner sen längre fram så ska jag skaffa ett gymkort, lätt!
 
Dagen var riktigt seeg, började med att jag försov mig, fick springa till bussen, och kom någon minut till skolan. The typical meee, kan aldrig somna i tid på kvällarna och tar mig inte upp på mornarna... Vi hade iallafall so fram till lunch, vilket var helt okej! Sen hade vi spanska, satt mest och väntade på att den lektionen bara skulle ta slut. Slutade kvart i 1, tog en promenad till stan med Julia som skulle mot samma håll. Det känns riktigt surt att skolan har börjat igen (själv klart kul att träffa alla igen) men ändå så kommer man ju trots allt en dag närmare alla andra lov, och andra roliga saker att se fram emot! Te.x nästa vecka händer en spännande sak, inget jag kan säga så ni får se! hihi. Nu ska jag äta upp mitt äpple och se på oth, senare måste jag stretcha, stel och sån himla träningsverk.

I have no idea what´s going happen next

 
Ligger i sängen dricker varm choklad och kollar på världens bästa serie Gossip Girl. Har gått runt idag och haft den vanliga söndagsångesten, imorgon börjar skolan. weehå, eller? Vill bara krypa ner under täcket och gömma mig. Tur att vi börjar kvart i tio imorgon iallafall! Måste duscha och göra mig ordning nu, hörs!

2013 hästinriktat

 
 
Ärligt så har jag ingen aning vad jag vill göra hästinriktat. Ludde ska säljas om en snar framtid, till en liten ryttare som kan tävla han och tar han om han till 100%, hemmet han kommer få är viktigast! Efter det vet jag inte hur jag vill/ska göra. En liten tanke jag har är väll att kolla efter en ny D-ponny. Som jag isåfall kan lägga fokus på att träna och tävla innan jag går över till storhäst, Men som sakt Inget är planerat. Inga tävlingar för iår är planerade. Beslut som jag kommer göra med mina föräldrar... tills dess kommer jag fortsätta träna Ludde som vanligt!
 

Fre 4 jan 2013

Bild från min instagram: jledstrom
 
Känns så konstigt att skriva/säga 2013, haha. Hinner blogga så mycket just nu för mamma ska ha datorn... Har inte gjort så mycket vettigt idag, tog en springtur på morgonkvisten, varit ute lite mitt på dagen. Vill ju fota massa fina vinterbilder med det är så grått och tråkigt ute, har knappast tid när det inte är lov så vi får se imorgon då! Inte länge kvar tills skolan börjar nu, kanske dags att ställa om dygnet snart..?

Elsa & 1D

 
För någon dag sen när jag följde med pappa på ica maxi hittade jag 3:dje boken Elsas hemlighet för endast 29 kr, har tänkt köpt den flera gånger men det har inte blivit av men nu slog jag till! Fick en av de böckerna i julklapp också så nu har jag alla 3 :) Och båda böckerna om 1D fick jag också i julklapp! Kassa bilder i knooooow
 

Tell me why

 
Heellooo everyonee!
Startade dagen Amerikanska pannkakor till frukost som syster gjorde, framför film! Slöade ett tag till vi tog oss i kragen och tog en springtur. Jobbigaste på länge! Vi joggade runt Brunkullan som vi kallar det, brukar även rida där omkring. Det börjar med feeetaste backen uppför, sen blir det mer plant och nerför. Sjukt jobbigt var det iallafall, typiskt mig att börja alldeles för fort så jag får mjölksyra och håll efter 2 min. När vi kom ut på landsvägen, några meter kvar körde vi slutspört! Jag jagade, hängde med Rebecka typ 2 meter innan benen vek sig, hehe. Ska försöka börja springa nu några gånger i veckan + lite styrka och rida som vanligt. Dansen börjar snart också, fast dom ska ha extra träningar 1 gång i veckan innan den riktiga träningen börjar. Funderar på att gå, alltid bra med lite extra!

Chair <3

 
Behöver jag säga nånting, dööör så fina <3
 

Mina nyårslöften

 
Tänkte dela med mig av mina nyårslöften! Mina mål och löften för 2013:
 

Spendera mina pengar rätt och lägga undan sparpengar

Jag är en riktig slösare. Det värsta är nog att jag lägger mest pengar på mat, fika, godis och sånt. Minst 500 kr i månaden på sånt. Lite godis där, lunch på stan där, mat där, fika där. Men i år ska jag verkligen förka bli mer sparsam och lägga undan pengar istället. Alltid bra med lite extra pengar? och spara till kanske t.ex någon resa isomar.

 

Försöka hitta en balans i mitt liv

Jag brukar ofta klaga på att jag alltid är så trött och slö, dags att ta tag i det förr eller senare! Ska hitta ett sätt jag kan leva för att bli en piggare och gladare människa!

 

Träna mer/äta nyttigare

Träna mer har alltid varit en punkt på nyårslöften för mig, i år ska jag verkligen försöka göra nånting åt det! Träna till beach 2013 dessutom ;) Ne men,  jag sämst kondis. Jag vill verkligen bli vältränad och må bra! Jobbigaste vägen är dit, men jag ska lyckas :) Måste börja äta nyttigare också, mindre skräpmat!
 
 

Vara med de männsikor som får mig att må bra - lära känna nya människor - bli en bättre själv

Jag ska bara spendera tid med människor som uppskattar mig och får mig att bra, som ger positiv energi helt enkelt! Älskar att träffa nya människor, hoppas på fler i år! :)
 

Lägga ner mer tid på bloggen

Ska försöka lägga mer ner tid på bloggen, få fler unika läsare. Dock under ingen press!

 

Blir noggrannare med allt jag gör

Måste bli noggrannare med allt jag gör, kan vara små saker som att te.x kolla mailen. Ja, ni förstår? Det gäller även rutiner äta/sova/klockan måste verkligen bli bättre på det! Organisera mer och fixa scheman när det gäller hästarna/skola. Ska hålla ordning och reda överallt också!

 

Leva i nuet

Inte stressa inför något, ha den bästa sommaren eeeveeer.

 

Lägga ner mer tid på skolan

Plugga ordentligt och höja mina betyg! Jag brukar vara den som sätter mig kvällen innan med ett arbete som ska in dagen därpå. Om jag bara lägger ner tid och försöker så kan det nog bli bra till slut. Inga panik arbeten här inteeee ;)

 

Tror att jag har fått med allt nu!


I want it that way

Tjeenaree
Orkar inte starta datorn som ligger 5 meter bort andra sidan av rummet, ligger i sängen och slöar så istället får ni ett ruttet mobilinlägg hehe. Idag har jag gått på stan med Sandra, jag hittade en rosa fleecerock som jag köpte på H&M. Fick nämligen en i julklapp men den ska bytas så då köpte jag den istället! Har inga mer planer idag men vi får se vad jag hittar på resten av dagen. Ska se på ett eller två avsnitt av Prison Break.. Just nu har jag endå ingen lust att göra någonting annat. Hej så länge! :)


Bra start på 2013

 
Min nyårs kväll/natt var faktiskt bra, jag firade med familjen. Även fast jag kanske hade velat firat med vänner så ångrar jag ingenting nu. Det bästa är nästan när man sitter och väntar på att klockan ska slå 12 och man ser alla raketer! Alla olika slag och färger, azuuumm. Gick faktiskt ut med kameran för att fota med lyckades inte få en enda bra bild, haha. Är aaas pepp på det nya året, vill bara krama om alla mina vänner och säga att det kommer bli det bästa året <3 hihi.
 
Idag har jag för det mesta bara slöat, sett på Prison Break, följde med papi för att handla, sett på Prison Break, Ridit Ludde. Rätt bra start på 2013!

Tisdag 1 januari 2013

 
Hej allihopa!
Gash, galet att 2012 redan är över. Det har varit ett rätt tufft år, så på ett vis känns det "äntligen nytt år" helt nya möjligheter, ni förstår nog! :) Första dagen på det här året spenderas hemma, ska snart pallra mig ut!

Black

 
Tröja/Ginatricot/124:-
 
+ Ett par hel svarta jeans Gina 199:-
+ Ett par leggins Gina 49:-
+ Två nagellack Kicks, ett silvrigt och ett svart 69:- 
Det var nog allt :)
 
 

Bring it

 
Heeej!
Passar på att slänga in en sista gott nytt år hälsning från mig och Ludde medans jag har tillgång till dator, jag hoppas eran kväll har bäst, och att ni nu får ett bra år framöver. Det tänker iallafall jag ha! Blog you tomorrow <3

RSS 2.0