You know today I just woke up and I said we're gonna have a good day

 
Heej bloggisen. Gud vilket fint väder det är ute!! Och det bästa, det är fortfarande soligt och fint ute. Jag har haft en jätte bra lördag, mötte upp Julia runt 12. Vi gick och kikade i lite affärer, hittade en jätte fin kjol jag funderar på att köpa. Sen köpte vi glass, satt och solade och pratade en massa. Vi pratade bland annat om skolavslutningskläder. Vi båda vill ha något unikt men det känns inte värt att beställa något nytt. Visst vi går ut 9:an, men klänningar som skiner över studenternas är för mycket. Jag kommer inte köpa någon ny klänning, har jätte många i garderoben som jag aldrig har använt. Funderar på att lägga ut massa filtar på balkongen och se på någon film nuu! Vi hörs

By Kenza

 
Var inne på Rebeckas rum och kollade runt lite bland alla saker som vanligt haha. Provade några ringar och måste bara visa er dom här skönheterna. Har kollat på fler ringar By Kenza, finns så många sjukt snygga!

Must have

Yes please.
 

Got on a lucky one

 
Såhär här ser väll mitt lov sett ut för det mesta. Det är jätte fint väder ute, solen skiner. Visst äntligen lite vårkänslor. Men jag sitter mycket hellre hemma och väntar på bättre tider. Jag orkar inte duscha, och ja det är faktiskt sant. Jag duschar bara när jag ska ut på stan, träffa kompisar eller nått, vilket inte är så jätte ofta. Skyller på att det är lov också, gäller att passa på när man kan! Imorgon blir det förhoppningsvis lite ändra planer...

Actually i can

 
Det är så himla skönt att kunna gå osminkad & låta huden få vila. Har inga speciella planer för dagen ännu, mer än att göra ett skolarbete jag har skjutit på alldeles för länge. Sen ska jag bara ta det lugnt och börja kolla om alla Gossip girl säsonger, hehe...

Där ögonblick blir till evighet

 
Mina två senaste dagar har jag umgåtts med bästis, ätit på Max 2gr (!), pratat med goa människor, legat i sängen med datorn i knät, ätit underbart god frukost ute på balkongen. Så jävla skönt att få göra vad man vill när man vill och framförallt kunna sova ut. Jag älskar lov. 

Tio för hundra

 
Köpte massa nya filmer på hemmakväll, det var tio för hundra så jag var tvungen att slå till. Jag har börjat kolla på massa skjut och action filmer på senaste tiden. Därav 3 Johan Falk (dom är underskattade) Taken 2 osv. Så nu har jag massa filmer att se på lovet! sweet

När jag inte har något bättre för mig

 

Say heeey

 
Heey lovies!!! Tre bilder från mobilen, hade inte så mycket annat roligt att visa er. Nu på lovet ska jag försöka fota outfits bilder, spela in videos och annat kul!! När jag kommer hem från skolan i vanliga fall är jag så trött och sliten, allt ser förjävligt ut och sen är jag för lat för att dra fram kameran, haha. Har precis bokat flygbiljetter ner till Stockholm den 13:e Juni. Den 12:e har vi skolavslutning och sen 15:e åker vi hem!  Tror det kommer bli kanonbra. Nu ska jag krypa ner under filten, poppa popcorn och njuta av tanken av att det snart är lov. 
 

Dreams

 
Amazing cover!! Båda är grymma och deras röster matchar varandra perfekt. Leighton är så vacker och bra. Livet är orättvist, hon är skådespelerska, hon kan sjunga och hon har Adam Brody. Nej men jag är jätte glad för henne, hon förtjänar det, min idol. Jag vill så gärna att hon ska släppa ett album!! Men den här låten kommer att gå på repeat. Love it. 

I'm high off everything you do

 
 
Ätit våfflor, pluggat, sovit, lyssnat på musik, snapat, lite av vad det jag har hunnit gjort idag! Imorgon har vi prov, på torsdag har vi vanlig dag med lektioner men sen får jag äntligen ett välförtjänat lov. Sova till 10, kolla serier hela dagar, umgås med mina fina, äta middagar med mina vänner, LÄNGTAR

Nej låt det va' som i en film

 
Saaatan vad trött jag är, nej, måndag är lätt värsta dagen på veckan! Men nu är det bara 3 hela veckor vi går som vanligt i skolan, resten är klassdagar osv. Kan inte fatta det!! Sjukt vad tiden går fort. Jag och några tjejer har planerat en liten klassresa som jag tror kommer bli skit bra. Sen har jag massa andra roliga saker jag ser fram emot, One Direction konserten, Rebeckas student, min födelsedag, Göteborg med Julia, Hälsa på Fanny & Pytte osv. hihi åååh vad jag längtar.

Svart & vit från H&M

 
Kolla så bra, enkla men snygga tshirts. Kommer bli räddarna framöver när jag står där i klädpanik på mornarna. Lätta att matcha & snyggt att piffa till med smycken! kläder måste inte kosta flera hundralappar, det gäller bara att använda fantastin. Stil handlar inte bara om pengar
 

Bekännelser om mig

Jag använder nästan aldrig vårat badkar, jag duschar mycket hellre
 
Jag älskar att skrämma människor. Jag skrämmer jämt Julia stackarn. Fast jag har nästan slutat nu för hon blir alltid skit sur och rädd, en gång rev hon mig i ansiktet av reflexer. Och en gång när jag var mindre stod jag gömd i vårat hus så pappa sprang runt och letade efter mig jätte länge. Sen tittade jag fram och började as garva.
 
Jag har världens skadeglädje, jag kan bryta i ihop av garv när någon snubblar, slår i tån, tappar något osv. Det är bland det roligaste som finns. 
 
Jag älskar mat men jag har alltid varit ganska kräsen, speciellt när jag var mindre, kunde bryta ihop om jag inte fick makaroner och korv till middag. Nu är det mycket bättre och jag tycker det är jätte roligt att laga mat och komma med nya recept. 
 
Jag ääälskar filmer och serier, speciellt romantiska. Bästa känslan som finns är att krypa under täcket och kolla på någon riktigt bra film. 
 
När jag solar blir jag brunast på magen
 
 
 

New bag

 

My nails

 
Vad yo y mi hermana bland annat pysslade med igårkväll. Det vi gjorde var att vi lackade först med vanligt genomskinligt lack, sen la vi lite glitter på kanten av nageln. Dock gjorde vi fel som lackade hela nageln och inte bara kanten, aja rätt så fint blev det iallafall
 

3 snygga

 

New Movies

 
Köpte några nya filmer för någon vecka sen när jag var på stan med Julia. Dom på bilderna + Himlen är oskyldigt blå. Savages och On the road var inte bra alls. Hade jätte höga förväntingar på Revolutionary Road men jag gillade inte handligen... Aja, resten var bra! Funderar på att sätta på någon nu faktiskt!

Jag kom in!!

 
Sorry för dåliga bilder men tror ni jag blev lite glad när mamma gav mig det här igår!! Jag var ganska säker på att jag skulle komma in, men blev ändå skit glad. Tror det kommer bli bra & kul att börja i ny klass, nya vänner, ny skola och dessutom få hålla på med något jag är intresserad av.

Vårigt&fräscht

 

Det är upp till dig om du vill vara med mig

 
Sov hos den här godingen inatt, vi har skrattat, ätit svin god mat & massa godis, spelat kort och haft det allmänt trevligt. Imorse åt vi frukost tillsammans och gick till skolan. Vi gjorde nationella i NO, det gick sådär... Trodde det skulle vara mycket svårare faktiskt! Sen hade vi bara en lektion till innan vi fick sluta. När jag kom hem lagade jag en hur god middag som helst, tortellini, sparris + en god ost sås till det. Ska bara ta det lugnt resten av kvällen I'm pretty tired... Btw så har jag färgat håret igen, brunt. Det var inget jag hade planerat att göra, only my crazy sister. Men jag blev nöjd satt det var ju tur! Fast till sommaren kommer jag nog bleka det igen.

En dröm kommer bli till verklighet

 
Ni anar inte hur mycket jag längtar tills jag får se dom här killarna live. Det kommer bli sjukt roligt! 

Phad thai med kyckling

 
Såhär såg det ut hemma hos mig i mitt kök när jag lagade thai mat till lunch häromdagen. Gott blev det!

I staden växer inga blommor

 
Idag är det söndag! Pluggdag för min del. Jag har jätte mycket jag ska hinna göra, tur och skönt att vi är lediga imorgon också. Ska försöka ge mig ut på en springtur också med massa härlig vårmusik på replay i lurarna. Får se vart kvällen spenderas, antagligen hemma men vi får se hur det blirrr

Like a Bass

 

Mina bröder

 
Collaget visar vad jag har gjort mina två senaste dagar, chillat med mina två bästavänner. Jag och Elin har inte träffats på huur länge som helst nu, inget har förändrats, true friendship. Stör mig på osköna människor som ba, vi måste träffas, shit vi glider isär, har jag gjort nånting??? Nä ingen kommer dö av man inte träffas varje dag. Nu ska jag fortsätta chilla framför någon bra film, vi hörs.

Page 93 of 365

 
Hej hoppas allt är bra med er finisar! Har inga nya bilder att visa er för tillfälligt, kameran ligger bara och dammar. Men jag vet ändå inte vad jag ska skriva eller visa er för bilder. Ska försöka hinna uppdatera mer i helgen! åh snart är det helg kompisar, det ända jag gör på veckorna är att sukta efter helgen. Dessutom är vi lediga på måndag, fan vad jag kommer njuta, najs. Och snaart är det lov! Även fast det kan kännas segt kommer det gå riktigt fort. 

RSS 2.0