Blåbärsmuffins





Dom här goda blåbärsmuffinsarna bakade jag och min syster, mmm måste göras om någon dag :)


Jeffrey Campbell



Jag dööör så snygga dom är!
Kan det inte bara börja regna pengar så att jag kan köpa dom...?

Dagens fråga


Tatueringar och piercingar

Är det något ni vill ha eller har ni redan någon?

Jag är inget fan av tatueringar över hela kroppen, men små tatueringar kan vara riktigt snyggt! Själv vill jag ha dom där små fåglarna på bilden, kanske på samma ställe.. fast jag vet inte. Jag kanske vill ha en liten tatuering som man kan dölja, kanske en fin text? :)

Piercingar vet jag inte heller om jag tycker om, naveln verkar vara riktigt populärt, förut ville jag jätte gjärna ha en navelpiercing men jag är inte lika framåt nu. Tror aldrig att jag skulle få ta en heller. Jag kanske skulle vilja ta ett till hål i örat, det får jag faktiskt också! Men andra piercingar förutom öronen eller naveln är USCH. Te.x i ögonbrynet, tjurring i näsan osv. Stop! Ursäkta om ni har någon sån nu men det är vad jag tycker.. Vad tycker ni? :)


True!








Sunshine in my sky



Var hemma från skolan idag också, känner mig bättre men inte helt frisk. Var tvungen att rida idag eftersom att jag ska tävla imorgon.. det lutar iallafall mot det, vi är anmälda och så.. Men om jag inte känner mig alls bra imorgon när jag vaknar blir vi hemma. That´s it. Om vi åker så hoppas jag verkligen inte att det blir värre, nu när vi är lediga måndag tisdag, vill kunna passa på och njuta och inte ligga inne och vara sjuk. Jag har tagit hosmedicin så jag hoppas det hjälper ;) hehe.. Har inte gjort så mycket alls idag faktiskt, vilat, städat upp lite på rummet.. Nu måste jag gå ut till stallet igen och packa in det sista i transsporten. Vi höörs!


Favoriterna ♥



Harry Styles ♥

Not over you


Stella på myshumör!





Recept






Och.... WHOOOLA!

Chocklad muffins




Titta vad jag bakade ihop idag! hade jätte tråkigt och jag var så himla sugen på något gott! Så det fick bli dom här choklad muffinsarna, mmmm hur goda som helst. Receptet på dom kommer upp lite senare ikväll :)

Fortfarande sjuk..

 

.. Vaknade imorse igen av att jag hade svin ont i halsen, kan typ inte svälja, snorig och hosta som bara den, ögonen rinner osv. Fan. Ska tävla på lördag så jag måste bli frisk. Sen måste jag rida Ludde, han vilade i måndags och igår, hoppas att min syster kan rida han idag! Annars vet jag inte hur jag gör... Blir ingen dans för mig ikväll heller, det suger verkligen att vara sjuk. Kommer ligga i sängen och vila hela dagen. Om jag orkar mig upp blir det kanske något fler inlägg lite längre fram mot dagen :)

Förkylning

Har dragit på mig någon jävla förkylning.. Hade ont i halsen igår, och imorse när jag vaknade var det värre, har fått slemhosta också. Så jag stannade hemma från skolan idag. Åååh, har verkligen inte tid att vara förkyld just nu! Ska hålla mig inne hela dagen idag och hoppas det blir bättre. Uppdaterar när jag orkar och har lust!

Nytt



Bik Bok 149:-



Linne H&M 129:-




Hittade även några smycken på rea. 2 ringar 25:- tillsammans. Armbandet 50:- Örhängen 40:-

Playing with my heart



Pratar just nu med min underbara fina vän Moa i tele ♥ Hade det tråkigt innan hon ringde, den där ungen får mig alltid på bra humör :) Nu ska jag poppa popcorn och sätta på någon bra film, ses!

Deep inside



Tjena bloggen!
Har nyss ätit en portion pasta, mmm pasta är typ mitt liv! haha. Ska göra läxa nu tills på fredag sen åker jag in på dansen :) ciiiiao


Fem saker om mig



* Jag älskar One direction, Harry styles är sötast :')
* Jag googlar på ALLT,speciellt när jag bloggar och inte vet hur ett ord stavas, hehe.
* Jag är inget Mvgbarn i skolan om man säger så...
* Jag önskar att jag bodde i USA.
* Jag har faktiskt ingen aning om vad jag vill bli när jag blir stor.. Är ganska mycket,hah.

Grymma dansare




Just the way you are




Heej bloggen!
Har inte bloggat på ett tag nu. Iallafall så har skolan börjat nu som vanligt, slut på lovet! :/ Nu är det tillbaka som vanligt, dagarna gå fort. Känns som om man inte hinner göra någonting, inte jag iallafall. När jag kom hem åt jag middag lite fort och gick sedan ut till Stallet. Red Ludde, red igenom han lite! Helt okej. Har anmält oss till våra första tävlingar nu också :D Sen så ska Ludde vaccineras och få vila i 10 dagar. Har bloggbrist, vet inte vad jag ska blogga om.. Blir mest om mina vardagar. Men så fort jag får tid ska jag fota några nya fräscha bilder! :) Har en So uppgift som ska vara klart tills imorgon, åker in tidigt till pappas jobb imorgon och skriver klart det där. See you!


Fint väder!



Går ut och rider medans solen är framme! Äntligen har det torkat upp lite så att man kan rida i paddocken. Red där igår också. Idag kanske jag ställer upp ett litet hinder/bommar och tränar. Det var längesen vi hoppade nu satt... När jag har ridit klart cyklar jag till Elin, får se om jag äter middag där också, isåfall bloggar jag när jag kommer hem någon gång ikväll. Ledsen för den tråkiga uppdateringen, vill njuta av dom sista dagarna på lovet och inte bara sitta inne vid datorn! ;)

2 år med Ludde

(Det var meningen att den här videon skulle publiceras igår men mitt internet krånglade)



Igår firade jag och Ludde 2 år tillsammans! 2 underbara år! 2 år sen jag träffade dig för första gången. Jag älskar dig Lauwtje ♥

Gratis appar för android

Det här blogginlägget har legat och väntat ett tag på att bli skrivet, det har legat bland utkasten lite väl länge, så det var väl dags att skriva det då. Haha ;) Här är alltså favorit apparna som jag andvänder!



Spotify- är väll ett måste? jag brukar vara inne på min systers konto som har premium, så då kan man lyssna på dom felsta låtarna i mobilen! niice.
SoundHound - Perfekt om man vill veta vad någon låt heter eller låttitel. Kan dom flesta låtarna.
Instagram - Jag tror att ingen av er har missat att instagram finns nu på android, dock har jag inte det... Men jag ska nog skaffa det!
Actionsnap - Har fina redigeringar! fast den är ganska seg.
Flashlight - Helt klart den bästa ficklampan.


Spel

    

Tempelrun - Nu finns även tempelrun på android, jätte roligt spel! men jag spelar det inte så ofta..
Wordfeud - klassiska Wordfeud spelet. Det spelar jag inte heller så ofta nu, nästan aldrig faktiskt...
Scrumble - Ungefär som rumble fast på engelska, man ska bilda ord. Senaste spelet som jag är beroendé av, hehe.
Drawsomething - Man ritar, så ska kompisen gissa vad det är.


Me want


Vill haa


You´re my...

...



Påskägg



Bilder från idag på Ludde och när jag fick leta påskägg..Hihi, alltid lika roligt att hitta dom där ledtrådarna ;) haha.

i walk down the street with music in my ears and feel like i'm in a music video


Bild från weheartit

Första dagen på påsklovet!
Tog en lång sovmorgon och gud så skönt det var. Idag kommer jag nog tillbringa mestadels utav dagen ute i stallet. Jag ska rida ludde, städa sadelkammaren och en massa andra saker. Fint väder ute är det också, dock snöade det en hel del igår. Men det smälter nog ganska fort :) Provade att blogga från mobilen imorse också, fast jag tror inte det funkade... hm.. Aja, sitter fortfarande i pyjamas så jag ska klä på mig och gå ut nu! Ska försöka uppdatera bloggen lite bättre nu på lovet när jag har lite mer tid över osv. Seees 


I mina öron just nu

 

 


"I know I can't take one more step towards you, cause all that's waiting is regret. And don't you know I'm not your ghost anymore? You lost the love I loved the most. I learned to live, half-alive. And now you want me one more time. And who do you think you are? Runnin' 'round leaving scars, collecting your jar of hearts, and tearing love apart. You're gonna catch a cold, from the ice inside your soul. So don't come back for me, who do you think you are? I hear you're asking all around, if I am anywhere to be found. I have grown too strong, to ever fall back in your arms. Dear, it took so long just to feel alright. Remember how to put back the light in my eyes. I wish I had missed, the first time that we kissed. Cause you broke all your promises, and now you're back you don't get to get me back. Don't come back for me, don't come back at all."

Bilder från idag



Direkt efter skolan gick Kajsa, Sandra och jag ner på stan. Sandra fick gå på åhlens medans jag och Kajsa gick på Gina. Vi köpte ett presentkort där. Sedan gick vi på ica vi köpte ljus och en rulltårta, haha ♥ Sen mötte vi Sandra som stog och väntade på oss på busstorget. Tog bussen hem till Kajsa. Fixade iordning allting och SUPRISE! hihi. Vi satt där och fikade, mysigt! Klockan fyra kom min pappa och hämtade mig. Åt middag hemma så nu är jag hur mätt som helst. Jag älskar födelsedagar, alltid lika roligt! :') puss på er. Nu ska jag göra matte sen åker jag in på dansen, Hejdå.

Grattis!



Idag är det inte vilken dag som helst, utan det är Sandras födelsedag!
För er som följt min blogg en längre tid vet nog vem Sandra är eftersom hon brukar synas mycket här på bloggen? Hoppas iallafall att du får en fortsatt underbar dag bästa Sandra, älskar dig!

Trött



Efter skolan idag gick jag Sandra och Jasmine och åt på stan. Var jätte hungrig! Sedan gick jag och Sandra och skulle ta bussen. Vi väntade i en kvart och ingen buss kom. Så det slutade med att jag fick ta en annan buss själv för att jag fick bråttom till min tandläkare. Väl hos tandläkaren fick jag bara kolla tog inte mer än fem minuter. Åkte hem, somnade nästan direkt i soffan haha. Var så sjukt trött, är det fortfarande. Vill bara soova! Men jag har ett engelska prov att plugga till som vi har imorgon, och jag har ett matteprov på torsdag som jag inte kommer hinna plugga till. Har ju dansen imorgon kommer hem sent måste duscha osv. Ska ut till stallet senare också, ååh. Ni kanske förstår varför jag inte har bloggat så bra senaste dagarna, tiden räcker inte till ibland. Men jag gör mitt bästa! Oh juste, på fredag (långfredagen) är vi lediga, yeees. Sandra fyller också år imorgon och Ludde fyller år på måndag, wehåå.


RSS 2.0