Saknar

 

Julafton 2015

 
Har pysslat med julmaten och julbaket hela dagen, Julia och hennes mamma kom hit mitt på dagen för att hämta sin julklapp så det var kul att träffa henne även fast det bara var en snabbis. Annars har julafton varit som den ska vara, god mat, kalle anka på tv och många fina klappar. Men det viktigaste att alla mår bra och är glada!! 

Jobb helg

 
Har jobbat hela helgen så nu är jag rätt trött, vill bara sova men är lite stressad över skolan. Har en hel del saker jag måste bli klar med snarast!! 

You baby are my partner in crime

 
Känns så skönt att äntligen vara hemma med min favvo tjej!! Blev en lång kväll med två flygningar och mycket väntetid, med en spänd och förväntansfull Nicolina. Åh det var så kul att se hennes pojkvän vänta med en bukett med rosor, och min Julia såklart. Idag har jag träffat många vänner, catchat up och sen åt vi på max. 

Julebord

 
Norskt julbord var spännande, men det klår inte svenskt!! Just nu sitter jag och skriver klart lite uppsatser. Idag var det våran sista jobbdag och nu kan jag äntligen säga imorgon kommer jag hem. Men det kommer bli jobbigt att säga hejdå till alla!! Alla är jätte goa och trevliga här, massa blandade känslor alltså... 

Two days left

 
Har inte haft någon motivation att skriva, inte haft någon motivation till att göra något alls de senaste dagarna. Men nu är det bara två dagar kvar!! Blandade tankar. Men det ska bli såå skönt att komma hem!!

Tre av mig och nici

 
En av de fulaste bilder på mig och nici kanske haha. Men vi började AS garva när Mahnoor skulle fota, tror inte Nicolina kommer bli så glad på mig nu heller <3 

Throwing back

 
En litet tillbaka blick till våran första dag i Oslo, när vårat rum var fräscht och det var ingen snö på marken. Imorgon är det sju dagar kvar tills vi landar på svensk mark...
 

Tredje dagen i receptionen

 
Slutade jobba för en timme sedan. Det har varit fullt upp i receptionen ikväll, tur att Emma är tålamodig och hjälper till när jag står där som ett fån. Skönt att ha någon som också är svensk. Jobbar kväll i receptionen imorgon också, skönt att sova ut och sen äta lunch. Skulle egentligen jobbat mellan 7-15 idag, men jag hade kollat fel på mitt schema, jag & nici låg uppe till 3 på natten och pratade. Såg då att jag skulle börja 7, paaanikeen! Hade aldrig orkat jobba 8 timmar med tre timmars sömn. Så jag skickade ett meddelande till Lena, och som tur gick det bra att jag bytte skift. Det har varit en lång dag så ska sova snart. Sov gott!!

RSS 2.0