My last 2 days

Igår och idag har jag varit hemma från skolan. I söndags var det KM jag är jätte nöjd över mina två rundor, hoppade 70 och 80. nollade båda och placerade mig på en 2a plats i 80. Ludde var precis som vanligt, aaas pigg och stark. Men han ville fram och över, inget kändes svårt just då, den känslan <3 samma kvällen fick jag feber, tog en alvedon och somnade. Vaknade av att jag hade svinigt ont i halsen... igår hade jag mest ont i halsen och så idag var jag hemma för att det inte skulle bli värre. Men nu känner jag mig bra och hade tänkt att gå imorgon. Har inte gjort så mycket annat än att latat mig, pluggat, sett på film. Idag tog jag fram lite julpynt också! Har haft det rätt bra ändå, tagit en paus från allting.. Men nu går allt mot det vanliga. Hade tänkt att föra över några bilder och visa er, fixar det ikväll om internet funkar, bloggar från mobilen nu, you know. Här har ni iallafall en bild från min instagram :)


Dagen närmar sitt slut

 
Hejhej från en trött och sliten tjej!
Dagen närmar sitt slut, min lördag har inte varit det bästa, har varit på den sista gången av grönt kort kursen.Vi gick igenom det sista och gjorde slutprovet. För övrigt har jag små frysit mest hela dagen, usch vad jag hatar vintern. Det bästa var att få träffa lilla Essmeralda, jätte söt b-ponny som var min favorit när jag red på tanne. Såå gryymt söt! Provet gick väll ganska bra. När jag kom hem tog jag in luddisen, fixade stallet, gick in och lagade mat till hela familjen! Nu sitter vi och kollar på tv och äter lussebullar, mysss. Ska snart hoppa in i duschen och byta om till pyjamas, kanske läser igenom lite läxa om jag orkar. Imorgon blir det KM om det inte fryser på mer ute på vägen..

Saturday

 
 
Min lördag igår var riktigt bra! Jag vaknade, läste Gossip Girl och målade naglarna, chillade.. senare åkte jag och mamma in till stan, kollade igenom lite affärer. Köpte inget, men vi ska på stan efter skolan på tisdag också! När jag kom hem gick jag direkt ut till stallet och red Ludde i paddocken, gick asbra! Taggar tills klubbmästerskapet på söndag :D Senare mot eftermiddagen kom Elin till mig, vi gjorde inte så mycket speciellt, åt massa gott, gjorde fula videos, pratade, hon målade mina naglar.. Myys! Det har blivit som våran lördagstradition nu,haha. Fick dock inte så mycket plugg gjort igår = mer att göra idag tyvärr.. but today its sunday, massa tråkigt söndags göra... ha det bra, kramar!

Maaaalin

Hejhejhallååå !

Nu är det jocke & malin här !

Ehhmm har engelska och väntar på att sluta kl tree
Så därför ska ni få lite länkar att följa.




Insagram 📱

@malinfastesson
@juliablomkvist


Wednesday

 
Onsdagar är verkligen inte min favorit dag, dagen man måste ta sig igenom och sen är det lite närmare helg. Fast dagarna går så fruktansvärt fort nu så det nästan är tråkigt, kanske har det med att göra att allt är så mörk och trist? Det är mörkt när jag går ut till bussen 07:15 och mörkt när jag tar bussen hem 16:15. Dock slutade jag tidigt idag, tog bussen hem redan 13:15, så det är awesome! Dagen startade med ett so prov, vilket kändes sådär. Pluggade hela gårkvällen, jag skrev på alla frågor iallfall! Sen är det bara att hoppas! Sista spanska provet nu på fredag och sen är det äänltigen heelg :D Även fast jag inte har något annat att se fram emot förutom plugg och träning, hehe. Aja, alltid skönt med lite ledigt! Snart bär det av mot dansen, var inte där senaste gången så jag har lite att ta igen nu innan uppvisningen.

Tisdag

Väntar på att maten ska bli klar, medans håller jag på att plugga till so provet som vi har imorgon. Spanska prov på fredag och massa annat till nästa vecka, buuhu. Räknar redan ner dagar till helg iallafall :) skolan var seg idag, men överlevde! Efter middag ska jag ta en låång dusch och sen fortsätta plugga, hinner inte rida, men slutar tidigt imorgon!


Paus från pluggandet

Tar en paus från so pluggande nu! Har varit riktigt stressigt med allt som har med skola att göra, prov hit och prov dit. Och sen har jag den där lilla fläckiga filuren i stallet som ska skötas om ;) tänk om vi människor var som björnar, åt oss feta och sen gå och sova bort hela vintern .. Hm, ja ni som känner mig vet att jag har mina random tankar. Iallafall red jag Ludde i paddocken, han gick jätte fint! Är kanon nöjd verkligen. Underlaget har frysit på nu också så det är perfekt. Jobbade igenom han mest i skritt och trav, han var uppmärksam och lydig. Är ganska så nöjd med min ridning, jag red lugnt och var mjuk i handen, minsta lilla jag blir irriterad på Ludde och blir arg känner han på en gång och bara drar tag i bettet och springer ifrån allt. Så det spelar stor roll, Ludde känner på en gång om jag har haft en dålig dag eller är lite stressad. allt kändes nästan helt perfekt idag, om jag bara kunde rida som idag alla dagar. haha.. Imorgon blir det lite mer galoppjobb om jag hinner rida, har so prov på onsdag så får se hur jag gör! Men nu hade jag tänkt att hoppa i one pieceen och inte göra nånting, kanske sätter på någon film och myser lite :) godnatt kära bloggläsare!


Provar min dator

 
Heejsan!
Bloggar från min dator nu, jag har startat den, tagit bort nästan alla program jag har installerat förut och hoppas på att den ska funka. Har även installerat internet på den.. Det går vääldigt segt men jag hoppas att det kan funka. Såg nu också att virus skyddet har gått ut, oops. Får se till att fixa nytt sånt också då.. I helgen har jag och pappa satt upp mitt nya skrivbord, det var hur mycket som helst att göra men jag är väldigt nöjd! sen har jag ridit Ludde, städat, latat mig och sett på Gossip Girl :) Nu om min dator kommer att fortsätta att fungera i framtiden kommer jag kunna ladda upp jätte myycket bilder! bilder gör en stor del av bloggen, don't you think? Nu ska jag försöka plugga lite sen ska jag rida Ludde i paddocken innan det blir mörkt ute. Kommer att fokusera på att ha han så lugn och avslappnad! Igår var han döpigg men sammtidigt ganska så lydig emallanåt. Hinner inte blogga mer just nu, kanske slänger in ett mobil inlägg senare idag!

Little things

replayreplayreplayreplayreplayreplayreplayreplayreplayreplayreplayreplayreplayreplayreplayreplayreplayreplay
 
Ni har säkert redan hört/sett den men ändå, den här låten+videon har gjort mig till ett större one direction fan. Låten är skriven utav ingen mindre än guden Ed sheeran, ääälskar den. Alla killarna har solos och Harrys röst är som vanligt FJEIORFNERWK, seriöst gråter. Fast alla är perfekta, äääälskaaaar. Den här låten somnar jag till ikväll iallafall!

Måndag + 4 senaste instagram

 
 
Hejsanhejsan!
Började första dagen efter lovet med en välbehövlig sovmorgon, inte helt fel! Skolan rullade på precis som vanligt! Nu efter middag har jag gjort klart några skolarbeten som jag har skjutit på föör länge. The typical Johanna... Har även fortsatt med att tapetsera på mitt rum, lite mindre en hälften kvar nu! bild har jag lovat er när allt är klart, hihi. I söndags var det tävling i sundsvall, första tävlingen för mig och Martina. Min singel gick inte alls så bra, är inte så nöjd över min presentation. Men par med Martina tycker jag gick jätte bra! Vi åkte ut innan semifinal men är ändå jätte nöjd, med tanke på första tävlingen och så.. Jätte mycket att tänka på, haha! Men det var iallafall jätte kul :)

4 photos of summer 2012

 
 

1 november


RSS 2.0