Nytt golv

 
Heej bloggisen!
Hela dagen har jag och pappa tagit bort lister, kastat ut mitt gammla golv och laggt in nytt! Fast hela golvet är inte klart än, längtar tills det blir det! Kommer bli jätte fint när vi har köpt nya möbler och jag får inreda lite! :D Internet funkar inte på min mobil, provade att göra ett mobil inlägg men det funkade inte. iallafall har jag faktiskt inte gjort så mycket mer idag... Imorgon ska jag och mamma in till stan, kolla ut några fina tapeter. Sen så får vi se om hon kanske släpper av mig hos Martina om hon kunde. Vi ska tävlingsdansa tillsammans så vi ska välja ut kläder och komma på 2 åttor. Har inte tid att skriva mer nu, ska gå ut och rida min ponny nuu :)

Färsta

 
Lånade systers dator och hittade dom här ovisade bilderna på mig & Ludde sen vi var och tävlade i färsta.Hon som har tagit dom också. Tänkte att det är lika bra att jag visar alla alla bilderna är från första klassen, 80. Älskar min ponny så fruktansvärt mycket!
 
 

Wtevr

 
 
Hej! Ni är en hel del tappra läsare, får näästan dåligt samvete över att jag aldrig uppdaterar. För exakt 4 dagar sen så var det 3 månader till julafton! Jag älskar julafton, så himla mysig. hihi. Men samtidigt längtar jag till värmen, och då har inte vintern börjat än.. aja, slängde nyss in en kladdkaka i ugnen, tänkte belöna mig själv lite som har suttit och läst akustik ett bra tag. Nu hade jag tänkt och lägga mig i sängen och kika på senaste avsnittet svenska hollywoodfruar som jag har missat!

27 september 2012

Stannade hemma från skolan idag, vaknade och hade ont i halsen, känner mig allmänt seg så jag tänkte att det var lika bra att stanna hemma. Missar bara orientering... Försöker att plugga lite nu istället, men som vanligt är mobilen lite intressantare.


Math, get a life we have our own problems

  
tigger lite följare på instagram, följ mig där om ni vill: Jledstrom
 
Heeej!
Precis hela min eftermiddag gick åt plugg, håller fortfarande på med min svenskauppgift som skulle vara klar i fredags och jag är fortfarande inte klar. Fast snaaart ska jag bara renskriva den. Vi har 3 prov nästa vecka och jag måste lägga ner all min tid som blir över på de, mycket att stå i just nu! Fick hoppa över träningen idag, ska snart gå ut till stallet och gosa med Ludde och ge dom natthö! För övrigt har jag inget speciellt att säga, hade utvecklingssamtal idag, och istället för att åka hem så gick jag på stan med Sandra en liten kortis, jag köpte lite småsaker sen var hon tvungen att gå så jag gick tilbaka till skolan för att dryga ut lite tid... Nu måste jag sticka! Hejsvejs!

Rum ideér

Mamma har lovat att jag ska få renovera mitt rum. Eller ja, renovera och renovera. Tanken är att vi iallafall ska kolla på ett nytt skrivbord, en soffa som jag redan har tittat ut, massa fina kuddar till den, ett soffbord, och nya tapeter! plus lite andra små saker. Älskar att sitta och kolla på olika sidor med en massa inspration! :) Nu ska jag pallra mig ut till stallet, får se om det blir någon mer uppdatering ikväll..
 

092412

Heeey!
Började 09:45 idag och slutade runt 11. Hur skönt som helst! Speciellt på en måndag ;) efter skolan åt jag på stan med några vänner och tog sen bussen hem 13:15 med jasmine! Sen dess har jag bara tagit det lugnt, ska snart ta tag i lite plugg hade jag tänkt. Skjutit upp det alldeles för länge nu... Efter middagen ska jag rida ludde i paddocken, gjorde det igår också, gick jätte bra! Uppdaterar sen :)

Bjuder på någon störd bild från skola..


Live while we´re young

 
One direction nya låt kom ut för någon dag sen, och den är sååå jääkla bra!!! käääärleeek <3 1D Nu är dom äntligen tillbaka! Kan inte vänta tills hela alnumet släpps....

Lördag och sånt

Har fortfarande ingen motivation och ingen aning om vad jag ska skriva, hehe. Men jag gör ett försök IGEN.. Diggar blogg.se´s nya funktion när man kan få instagram bilderna direkt till arkivet - meee guustaa!! Helt perfekt som alltid bloggar från pappas jobbdator, haha. Dock verkar det inte bli den bästa kvalitén på bilderna, eller? aja. Just nu gör jag inget intressant alls, chattar med Elin för att vara exakt, var med hon såhär på kvällskvisten också, vi gjorde kollade på film och åt glass, myys. Får se hur uppdateringen blir framöver :)
 

190912

Hej bloggen!

Jag har NOLL insperation när det gäller bloggen blir bara dom vanliga tråkiga vardags inläggen... och sen känner jag att det händer lite för mycket just nu sammtidigt. Men ni kan följa mig på instagram där jag uppdaterar relativt ofta, jledstrom heter jag där! Hörs om några dagar, tack o hej! <3


Dagens planer

Dagens planer är att hjälpa pappsen,jobba, träna Ludde och pyssla om han till 100 %. Hade tänkt att rida ut en lite längre sväng så får han sträcka på sig ordenligt :) Hinner inte att blogga så speciellt mycket idag men om jag har tid senare ikväll så gör jag nog något inlägg då!

Grym dag!

 
Hejsan!
Dagen har varit grym, umgåts med dom bästa! Det är fredag, me looove. Även fast jag är alltid riktigt trött på fredagar ;) Vi har fått nya lärare i spanska och musik, stor hiss till det. Efter skolan cyklade jag och Julia till ica maxi, köpte massa fredags gott, sen skjutsade hon mig till dawes, dansade där och fick sen skjuts av papi hem. Nu har jag bara tagit det lugnt och sett på film. Ska snart gå ut till stallet, pussa på Ludde och ge han kvällsmat. Ihelgen har jag sagt nej till planer, jag måste jobba och tjäna ihop pengar. Ska renovera mitt rum lite så jag håller på att planera det och så. Sen måste jag rida och plugga... Mycket tid åt det nu!

Torsdag

Åkte till skolan, orienterade, åt lunch, matte/no, skolfoto. Min dag idag


Update

 
Hej käraste ni!
Har skrivit om det här inlägget 48934 gånger nu, har ingen aning om vad jag ska skriva. Ingen inspiration alls. Men tack till er som fortfarande läser min utråkande blogg titt som tätt. Det enda roliga jag har att berätta var att jag tävlade i matfors med Ludde igår, hoppade 80 och 90. Fick ett ner i båda klasserna, Ludde som ALDRIG bruka riva? say whaat? Aja, 90 kändes mycket bättre, fick mer flyt och allt. + Det var våran 90 debut för iår :D Han kändes väldigt trött men kämpade ut till det sista, himlans nöjd! <3
 
Ludde har fått vilat idag lika imorgon, lägger ner den tid som blir över på skolaarbeten och så.. Nu ska jag fortsätta att kolla på x-faktor och sen ta en dusch, ha det fint! kyssar

050912

Som vanligt dampar blogg.se appen, har skrivit flera inlägg som jag ser nu inte har publicerats... Blir sååå irriterad!

Mitt liv är inte så intressant just nu ändå, skolan rullar på som vanligt. Det ända nytt är att dansen har börjat nu, dansar som vanligt på onsdagar, fast funderar på att byta dag..? Får se hur det blir, Full aktivitet för mig nu :)


Autumn


2 september, höst månad! Kan faktiskt säga att jag längtar lite efter att få sitta inne i varma stickade tröjor och höga strumpor och bara mysa med varm choklad framför någon bra serie medans det regnar ute. Även fast jag kommer sakna "sommaren" red ut i skogen idag och det är redan många träd som har bytt färg och massa gula löv på marken.

Imorgon blir det skola som vanligt, vi har stationsdag så jag vet inte om vi slutar efter det? Går nog ner på stan efter iallafall, antingen med mamma eller med någon kompis? Har några saker jag ska titta på! Slänger nog in något mobilinlägg imorgon :) godnatt!


Senaste 4 instagram








010912

 
Hejhej!
Nyss ätit middag, känns som om jag inte har ätit riktig mat på 1 år, hehe... Hade tänkt att snart gå ut till stallet, ska rida Felix idag för att Rebecka är i stockholm, och sen Ludde. Har inte ridit han på 4 dagar du, så räknar med pigg häst! Var anmäld till timrå idag också, men eftersom jag inte har kunnat ridit honom dom dagar jag har varit borta nu så valde vi att stryka! Ska prova min dator sen och se om den har internet isåfall ska jag fixa film sen vi var i matfors, så håll tummarna :)

RSS 2.0