Glad påsk

 
Har inte haft tillgång att säga det innan, men Glad påsk på er alla bloggläsare!
Har ägnat hela min helg som man ska göra och som ni ser på bilden, ätit massa godis. Min förkylning ger sig aldrig av. Ger upp snart, vill kunna göra andra roliga saker på lovet än att bara vila och ta det lugnt.

Snart så mina vänner

En bild från förra helgen när jag och Elin körde skoooter
 
Häälluu, äntligen är det påsklov, första dagen börjar lida mot sitt slut, för övrigt har den varit bra. Letat påskägg, fikat och allt det vanliga. Vill sååhär gjärna träna, har fått världens kick. Tyvärr är jag fortfarande förkyld, men det känns som att det är påväg att bli bättre. Så typiskt bara nu när det är lov och allt. Nu börjar allt vakna till liv, tittar ut genom fönstret och en liten gräsplätt tittar fram, det är ljust ute klockan 7 på morgonen och på kvällen, snart är det dags att ställa tillbaka klockan. Snart såå

Fruit

 
Sitter och läser so till provet imorgon och medans äter jag fruktsallad. De bästa mellanmålet eever, innan träning, frukost osv. Kan äta det när som helst bara därför det är så gott, haha. snart är det lov, skönt att slippa de vanliga vardags rutinerna!
 

19:06

instagraaaam Jledstrom
 
Gokväll bloggis!
Känns som att det var ett tag sen jag skrev sist. Har gått och blivit små sjuk så idag var jag hemma från skolan, men hoppas på att jag kan gå imorgon. Blir sååååhäär less, hade filmat med mobilen i söndags när jag var med Elin, vi körde skoter och gjorde massa annat roligt (bilden). Skulle klippa en video, men då funkar det inte. Går inte ens att ladda upp bilder från mobilen som jag har överfört till datan så nu ger jag upp, sorryy guuyz. Får komma på någon lösning! Nu ska jag tvätta mina kläder, vår nya tvättmaskin har äntligen kommit efter att våran gamla gick sönder, så nu har jag flera stora högar som ska tvättas. Sen ska jag duscha och såååva

Dream on

some inspiration
 
 
Hejsan och godmorgon!
Vaknade för en timme sen, men sen dess har jag legat och latat mig i sängen. Sen klev jag upp och gjorde mig lite frukost. Har varit ut en sväng nu på morgonen också, saatan vad kallt det var. Blöö, vill åka bort från tråkiga östersund bara. Tiden går så himla fort, det är redan slutet av mars men det märks verkligen inte när man går ut. Blir så otroligt less på den här kylan! Jaja, snart så. 1 vecka kvar till påsklovet och jag har många roliga saker planer inplanerade. Hoppas vädret blir lite bättre tills dess ...

Torsdag 21 mars

 
Heej, haha angående förra inlägget så tog jag bort det, om någon läste och undrade nu. Har egentligen inget speciellt att berätta, orkar inte dra min dag. Trotsade iallafall kylan och snön imorse och körde på dunväst när vi hade längdskidor, frös ihjäl i början men det löste sig rätt bra iallafall!

Wednesday

 

Bilden har ju inget med inlägget att göra, han är bara såå fin

Tjenareee
Har inte så mycket tid att skriva ett långt inlägg, har ingen tid alls egentligen. Men blir så less på allt plugg och jag bloggare 1000 gånger hellre. Blev smått förkyld efter att vi badade isvak igår på skolan, så idag har jag varit hemma, skuttat runt i mjukis kläder heela dagen. Hur skönt som helst, men var tvungen att rida både Felix och Ludde. Inte så länge, gick igenom alla gångarter, Felix var finast idag av de dagar jag har ridit han i veckan. Iförrgår hade han för överskottsenergi, bytte galopp hej vilt drog ner huvet och bockade. Haha kul tyckte han iallafall att det var. Ludde kändes också jätte fin idag! Han har ju inga skor bak så han blir lite osäker när det är halt och kan inte ta för sig lika mycket. Men annars pigg och fräsh som vanligt.

 

 gjorde inget heller att jag missade längdskidåkning i fjällen idag. Isvaket igår var faktiskt lite roligt, först var det det värsta jag nån gång gjort, sen när jag hade bastat ett tag, blivit varm och fått tillbaka känseln i kroppen ändrade jag uppfattning om det hela. Bilder och filmer kommer! Imorgon måste jag gå på skolan, har ett prov som jag inte vill skjuta på att göra. Så nu ska jag duscha och sen blir det en tidig kväll för min del.


Den Johanna ingen vill ha med att göra

 
Hej!
Johanna som stör sig på allt och alla här, nej men måste bara skriva lite. Dom som lägger upp en bild på instagram och taggar tillexempel #oddmolly på en bild, det är inget fel så med det. Men vad vill du egentligen komma fram till? Att du har dom finaste och dyraste kläderna, att du är rik? Sure, du lyckas inte. För du har samma dyra och fina kläder som alla andra. Oke kanske inte alla men ni förstår. För det är inte så ofta (jag har aldrig sett någon) som har en tröja från Gina och lägger upp en bild och taggar det, ni fattar vad jag menar. Jaajaa nu måste jag plugga, haha

Kort video - Åre

 
Gjorde en liten kort film ffrån när vi var i Åre. Ni anar inte hur mycket problem jag har haft med den, min dator har laggat som bara den, sen har det tagit flera timmar att laddat upp den på youtube. Fick klippa den jätte mycket så det skulle gå fortfare, men det gjorde det knappast. Men nu är den uppe, hoppas den funkar nu bara.

3 pics from yeasterday

 
Hade sjukt kul, fint väder var det också! Nu ska jag gå ut till stallet, två ponnys väntar på att bli ridna. Sen blir det väll plugg och lite gg som vanligt, heh

Lite allt möjligt

 
Heello
Jag och mamsen kom nyss hem, vi har vart på ett möte på Dawes. Vi har fått en ny coach dit, så han presenterade sig och pratade om hur man ska träna på bästa sätt för att utvecklas, hur man ska ta sig till högsta nivå osv. Han har hållt på med dans i hela sitt liv, började som ung och dansade. När han blev äldre startade ett stor dans skola. Idag utvecklar han och coachar elever till elite nivå. Han var verkligen grym, han visste verkligen vad han pratade om. Så nu har han kommit till Dawes för att hjälpa alla elever, föräldrar, och danslärare till elite nivå, för dom som verkligen vill sattsa. Så nu ska dom ta till extra gruppträningar och privatträningar, som sagt för dom som vill. Jag och Martina ska göra det, nu när det har blivit fler träningar, mer i skolan och ridningen så måste jag verkligen prioritera!
 
Annars idag har det kommit en fransysska som ska bo här hos oss i veckan, det har med Rebecka att göra och hennes skolan, utbytesstudenter. Hon verkar jätte trevlig och snäll. Blir lite svårt med engelska hela veckan bara, haha men det ska väll gå braa. På för middagen var vi ute och körde skoter och tolkade. Huuur kul som helst! Nu sitter jag här och väntar på middagen ska bli klar, sen ska jag rida Luddis och Felix ute i paddocken halvtimme/40 min var och sen hinna göra läxor, duscha och det vanliga.

Vad händer med veckorna

Collage från min insta (jledstrom)
 
Heej och godmorgon bloggen!
Lördag idag igen, vad händer med veckorna egentligen?! Dom bara flyger iväg! Den här veckan har varit riktigt bra. Lagomt med Läxor och prov, har hunnit med annat också. Sen var vi ju i Åre, hur grymt som helst. Igår hade vi rätt cilldag på skolan, bakade bullar på hemkunskapen och sen hade jag ett prov i engelskan som jag missat. Hade inte öppnat boken 1 enda gång för att plugga men dom som hade gjort det sa att det var rätt enkelt, basic saker som man redan kan. Och jag tycker det gick helt okej för mig! Hade dans i 1,5 timme på eftermiddagen. Idag måste jag verkligen föra klart min singel, och träna på par. Så jag har tackat nej för alla planer idag för jag ska hinna med andra viktiga saker.

1 till bild

Fler bilder kommer!


Helt sluuuut

Är heeelt trött och slut i kroppen efter en hel dag med slalom i Åre med mina bästa! Har varit hur fint väder som helst hela dagen, lätt bästa dagen av dom 3 gånger vi har varit där med skolan. Roliga bussresor, jätte fina backar, solen sken hela dagen, och bästa sällskapet. Blev inte så jätte många bilder, hade inte tid att ta fram mobilen hela tiden och fingrarna höll på att gå av. Men någon bra blev det väll

Hoppar över dansen ikväll, känner att jag inte har någon ork eller energi alls, varken för att vara med eller titta på. Går igenom stegen hemma och tränar istället. Ska strax tvinga mig upp ur sängen och bege mig mot stallet.


Monday

Tjaa
Nu är den här måndagen gjord, längsta, segaste och jobbigaste dagen på hela veckan. Men det kändes helt okej att komma tillbaka efter lovet, skrattat mig genom hela dagen så den gick rätt fort. Fick läxor redan idag, och jag var så duktig och glömde alla böcker på skolan. Hade två prov att göra på torsdag men dom går bort för att vi ska till Åre då, wiihoo. Sen ska vi bada isvak och åka längdskidor på fjället över en dag, kanske inte lika roliga saker att se fram emot men det kan säkert bli kul det också. Eftersom jag inte kunnat rida, annan träning eller pluggat, så har jag bara tagit det lugnt sen jag kom hem
Från skolan. Fortsätter med det framför ett eller två avsnitt av GG. See you guuuys


Mina två favoriter i mello

Hej håå. Hoppas att allt är bra med er. Lite sisådär med mig, lite snorig och har lyckats stukat fingret, svullet och gör sviin ont. Känner mig värsta handikappad.. Tur att det hände igår och inte mitten av lovet! Idag är det ju sista dagen av lovet, tyvärr. Hade behövt lite mer vila innan allt stress med skolan börjar igen. Hade planerat att träffa Kajsa idag, men vi skjuter på det eftersom jag inte kan göra nåånting. Får istället lite tid att vila upp mig och plugga lite.
 
Vann rätt låt igår då? Enligt mig inte, jag hoppades på Ulrik eller State of drama. Blev as suur, enligt mig vinner aldrig rätt låt. Eller jo, Euphoria förra året var riktigt bra, synd att man inte kunde rösta på henne igen, eller skicka Gina till eurovision! Älskar henne, såå skön haha.
 
 

Animales

 
 
Tog fram kameran och gick ut och fotade djuren lite. Det var verkligen inte så populärt, dom sprang bara iväg, kollade alltid bort och stog aldrig still. Höll på frysa fingrarna av mig så jag gav upp efter fem minuter typ. Ni ser resultaten på dom bästa bilderna jag fick ovan, och då är jag inte ens nöjd, dålig kvalité och fööör ljusa, haha. Orkade inte redigera någon helleeer

It's never too late

 
Hääy
Härligt att se att statistiken (hade jätte problem att stava det där ordet, lol) går uppåt, speciellt när man uppdaterar mer. Malin undrade om jag ville följa med till Åre idag, hade varit hur kul som helst. Ganska perfekt avslut på lovet. Meeen när man har häst är det ofta man får tacka nej till sånna roliga saker. Menmen, Malin om du läser det här följer jag jäääätte gärna med en annan gång! Jag tror att min dag blir ganska bra iallafall... Är ganska så besviken, 20 minus ute. Det var ju vååår, kom tillbaka snälla du. Papi ropar have to go, ha en grym dag allihopa!

A good day

Recept: 1 egg + 1 banan. Blanda i en bunke och stek sen som vanliga plätter, super enkelt, nyttiga och jätte goda
 
Heejsan!
Hade gjort ett mobil inlägg imorse, skrivet det iallafall men glömde att publicera det såg jag nuu. Min fredag har varit aalll perfecto. Började med en lång sovmorgon, bananplättar till frukost framför Gossip Girl. Tog bussen in till stan lite senare på dagen, mötte upp Malin på stan. Vi gick på marknaden och andra affärer. Sååååhääär mycket jag vill ha, men försöker hålla kvar mina pengar. Tog bussen hem och åt middag, hann inte göra så mycket mer innan jag åkte in till stan igen för att gå på bio. En kvart innan bion började hade inte Malin dykt upp, trodde ett tag att hon hade lämnat mig. Då skrev hon att hon nyss klivit ur duschen, jaaha. Men som tur kom hon precis i tid! Vi såg Du gör mig galen. Grymt bra, rekommenderar veeerkligen. Himlans trött nu, tidig kväll men måste ändå ställa tillbaka dygnet.. Godnatt!

Älskade Gossip Girl

 
Så värt de 15 minutrarna i mitt liv. Alla intervjuer och gamla klipp, gick inte att hålla tillbaka tårarna. Guuud vad jag saknar Gossip Girl.

++++++++++

Börjar sakna håret lite
 
+ Huuur naaayz som helst med lov
+ Att vi går 2 och en halv vecka så har vi lov igen
+ Det känns som att våren är påväääg
+ Ludde har varit jätte fin dom senaste dagarna
+ Ljudet på min mobil funkar igen!!

20:05

 
Hoolaa
Go kväll eller nått, sitter i myskläder på Rebeckas rum och lånar hennes data lite, hihi. Har ingen inspration att blogga alls, trots det har jag lov men har inget internet på dagarna och min egna data är död. Så ska försöka fixa tidsinställda när jag har chansen! Ska göra lite fika nu och se på GG.
 
 
 

New's

 
Blus från cubus som är mycket finare i verkligheten, lyckades inte få en enda bra bild! Öppen rygg, snygg till slitna blå jeans
 
Grå hood från Gina, hittade den för endast 99kr. Skön och mysig att ha när som helst! Funderar nästan på att köpa en till fast i annan färg när den var så billig.
 

Onsdag

Hellooo
Var uppe rätt tidigt, tänkte ta en powerwalk men ångrade mig fort när jag såg vädret. Det stormar som tusan ute, hästarna står inne. Höt blåser bara iväg, och dom står hellre inne i stallet än ute. Väntar på att Elin ska vakna, om hon är frisk från förkyldningar ska vi träffas. Wiiee


Sämsta med iphones

Hade bara 2 % kvar i mobilen, sämsta med iphones är att batteriet bara flyger iväg. Passar på att göra ett snabbt inlägg medans mobilen laddas. Tog nyss in blöta ponnysar, tog in täckena, gav dom mat och vatten. Ska bara byta om sen är jag redo för att gå ut och rida en pigg Ludde. Väntar bara på nån procent till... Bloggar mer ikväll :)


Sammurai

Hallåå blööggen
Hoppas eran dag har varit bra hittills, min har varit suuper. Och då är den inte över än. Åkte in till stan mami runt 10 och mötte Sandra, vi gick runt och kikade på stan. Vi lunchade på Sammurai, stavade nog fel nu men skitsamma haha. Japanskt ställe tror jag..? Svin gott iallafall! Känner ingen skillnad på thai,kina o japanskt?! Anyway, gick runt mer på stan i typ alla affärer, träffade några o såå. Fick med mig en hood från Gina som jag tänkte visa er senare! Hungrig nu igen så jag ska nog fika och sen träna, ses


When you feel sad, dance

 
Tja bloggiseeen!
Tyra har varit här hela dagen, vi har inte gjort något speciellt. Precis vad jag behöver, bara ta det lugnt. Hur skönt som helst att kunna andas ut, inte göra så mycket helt enkelt. Hade dansträning idag, jag och Martina gick 1,5 timme för mycket egentligen för att vi hade kollat på fel schema. Men lite extra träning gör väll inget, jag var kanske med i två timmar för jag fick så jäkla ont i knät... Men innan det så gick det ganska bra faktiskt, alltid lika roligt att träffa Martina och dansa. Vi gjorde om vår par en hel del som jag måste träna på nu!  Ska äta middag och cilla lite innan jag går ut och tar en promenad med min galna ponni.

Bra start på lovet

 
 
Instagram pics from the last week
 
Hääääysaan!
Malin har varit här hos mig från fredag tills idag, hon åkte hem ungefär runt 12-1. Började med att jag mötte henne på stan, vi tog bussen till Ica Maxi för att handla svull, chaffören dampade som faaan på mig för att jag råkade trycka lite för tidigt, hahah dog av garv. Iallafall skulle vi på min dans träning, det var låst där så vi trodde inte det var någon träning så vi tog bussen hem och gjorde tacos istället, tydligen var det träning iallafall, aja. Vi såg på Gossip Girl och åt en maassa gott. Vi båda hade mat upp i strupen och mådde as illa men åt hur mycket som helst iallafall. Vaknade till och med av att jag mådde illa, men som tur gick det över rätt fort. Idag har vi inte gjort så speciellt mycket, sprang runt och hade oss + gjorde aas god frukt sallad till frukost (bilden ovan) Och sen pannkakor med hallon till lunch. Ikväll är jag och Rebecka hemma själva! Naajs. Riktigt bra start på lovet!

RSS 2.0