Black N White

 

Don't kill the dragon, ride it

 
Bilder från lite olika tillfällen.
 
Jag borde verkligen sova nu men istället sitter jag och funderar över tatueringar samtidigt som jag lyssnar på 5sos nya album. Har inte gjort något speciellt alls idag, vilat upp mig. Måste bli frisk snart!! Vill jobba, träffa kompisar och annat kul. Är så less på vädret här, grått, regnigt och kallt i luften. Längtar sönder till Göteborg med Julia!! Där är det alltid soligt och fint. Vädergudarna ni vågar inte fucka upp vädret när vi ska dit!! The Fault In Our Stars var det bästa på länge btw. Nej, nu ska jag försöka få lite sömn, puss på er

14.06.27

 
Igår fyllde världens bästa tjej 16 år!!! Alla som inte har en kompis som henne missar verkligen något. Ikväll ska vi fira henne & äta middag ute. Vi hade mer planer men tyvärr är jag fortfarande förkyld, verkar aldrig bli frisk heller vilket sucks verri match. Men vi ska ses till veckan igen!

There's no place like home

 
Hur najs är det inte att kunna gå runt hemma utan smink & känna sig hur ofräsh man vill? Inte behöva tänka på hur man ser ut hela tiden, eller bara kunna göra vad man vill när man vill. Jag själv är sjuk och kan inte göra så mycket annat än att ta det lugnt. Har legat i sängen, haft GG maraton dom tre senaste dagarna. Förhoppningsvis blir jag frisk och pigg snart så jag äntligen kan jobba och tjäna caaashhh & träffa min babe såklart <3 

WWA - Tour

 
 
Sitter och redigerar lite bilder från WWA - Tour. Har raderat över 200 bilder där man inte ser nånting eller som blev suddiga. Förvånad ändå att jag lyckades få så många bra bilder eftersom det var många som knuffades eller sträckte upp händerna precis framför kameran. Men jag är nöjd med konserten, kvällen var magisk!!

Glad midsommar

 
Hej!! Rebecka har smittat mig så nu är det jag som går runt med förkylning. Hatar det verkligen!! kan inte göra annat än ta det lugnt. Hade planer med finaste Julia ikväll men dom måste jag tyvärr ställa in.. hoppashoppas verkligen jag blir frisk snart. Senare idag kommer vi fira midsommar med godmat och tårta som vanligt. Hoppas ni får en trevlig midsommar alla!

Sp elva

 
Några bilder från Rebeckas student. Den här dagen var ganska perfekt!! Vädret var verkligen på topp. Jätte kul att se alla glada, fina & lyckliga studenter, fick lite längtan till min student.. Sen fortsatte firandet hemma hos oss, vi överraskade Rebecka med presenter, åt god middag & efterätt. Julia sov över här också, hihi

Part two

 
 
Har glömt att dela min & Julias senaste video här på bloggen. Haha vi har så galna ideer ibland alltså.. Men om ni inte har sett den redan, här har ni den!!

Middag & avslutning

 
Hade en jätte bra niornas middag med roligt sällskap, god mat och bra underhållning. Avslutningen var väll egentligen som alla andra, förutom att vi nior stod i centrum. Rektorn höll tal, vi sjöng sånger och det delades ut stipendium. Efter det var det dags att säga hejdå till alla, vi tog kort tillsammans och kramades. Så himla mycket tårar och känslor. Jag vet inte om jag är en känslokall person, för jag och Julia var nog dom enda som inte grät. Visst jätte tråkigt att alla går skilda vägar, efter fyra år tillsammans lixom. Men gud vad skönt ändå!! frihet. 

Snapa mig bröder jledstrom

 
Just nu ligger jag i sängen, snapar med goa människor och bara chillar på livet. Har inte fattat att det är sommarlov än, det är helt crazy. Och det här halvåret har gått sinnes fort!! 

One Direction

 
Några bilder av alla hundra jag pepprade från konserten. Som ni ser var det sjukt mycket folk och ändå tror jag att det nästan var mer dag 2, igår. Harry var verkligen guldklimpen av alla, han charmade publiken, flirtade, dansade och det såg ut som han verkligen hade roligt!! G r y m kväll
 

En bra början på sommarlovet

 
Heej bloggen!! Nu är jag tillbaka efter en låång paus. Sååå mycket har hänt sen jag bloggade sist, känns det som iallafall. jag har tagit mina sista steg på prolympia, firat min syster som har tagit studenten, umgåtts med mina nära & kära, och igår var jag och Elly på One Directions konsert. En perfekt början på sommarlovet! Det var sjuuuukt bra, sjukt mycket folk och sjukt mycket skrik haha, det fanns ingen gräns alltså. Vi hade ståplatser, stod hyfsat nära catwalken så vi såg dom bra. Jag dog för min Harry, han är så jävla underbar och gullig. Dom andra var liite för bekväma så det gjorde mig lite besviken. Menmen, hade lätt kunnat göra om det. Idag hade vi planerat att gå på 5sos akustika spelning men vi hann inte för mitt tåg gick, vilket sög. Dom var förband för 1D så det var tur att vi fick se dom då, har underskattat dom måste jag säga haha... Nu är jag hemma iallafall och imorgon ska jag jobba. Har massor av bilder och videos att visa er!! Får fixa det till helgen när jag har mer tid. Så länge får ni massa bilder från min instagram!
 

RSS 2.0