Kamerarullen

 
But first let me take a selfie/ I väntan/  Pizzaa/ Ännu mer pizza åt folket/ Max dejt/ Min nya favvo/ Fulizz/ Selfie/ Thai fuud
 
Här har ni några bilder från min kamerarulle, häften består verkligen av mat. Det ända jag lägger mina pengar på just nu känns det som hehe..
 

Second Hand

 
Ett fynd jag gjorde på second hand med Julia i lördags. Billigt, fint och bra för miljön hihi. Efter åt lunch vi på max, som har blivit lite till ett standard haha. Idag har det snöat (?) men nu börjar solen krypa fram. Funderar på att ta en PW, det är så sjukt skönt att få komma ut och träna! Ikväll ska jag plugga, så skriver jag nästan i varje inlägg, inte alltid jag gör det men nu känner jag att det verkligen behövs. Massa prov och nationella som rullar in snart... Sen ska jag kolla något avsnitt av Prison Break, för det är jag värd!! 

Min nya vårjacka

 
In love med min nya vårjacka! Den är ljust somrig jätte fin beige/vit/grå färg och funkar till, typ allt. Jag har länge velat haft en liknanade, men jag tyckte att alla redan har en. Men jag var bara tvungen, ångrar mig inte en sekund!
 

Spontan torsdag

 
Att få sluta 11 på en allmänt seg torsdag var inte fel. Jag och Julia gick och köpte pizza, gick hem till henne, käkade, tog det lugnt och pratade. Innan jag åkte hem hann jag med en sväng till Stadiums outlet, fick med mig en fleece tröja för hundringen. Köpte en ny laddare till mobilen och sen söt radio/högtalare också.

Tuesday's inspiration

 

Ny bikini

 
Jag är alldeles för dålig på att visa er när jag har köpt något nytt. Åsido var det ett tag sen jag shoppade, var i stan över huvudtaget och kollade igenom affärer. Den här bikinin har jag glömt att visa er iallafall! Vi skulle ha bad med klassen och jag var utan, eller ja min vanliga var för liten så jag fick panik köpa en. Hittade den på H&M för en billig slant, älskar färgerna. Kommer nog bli flitigt använd i sommar!

En dag i backen

 
Idag var första gången för iår jag åkte slalom! Vi var där med hela skolan, sjukt roligt hade vi det, lite blåsigt på toppen bara. Bilderna är tagna av Tova, förutom den på mig och Julia som jag knäppte på bussen. Jag var påväg att ta några bilder men mobilen dog så fort jag fick fram den ur fickan, antar att det var för kallt. Ganska dåligt egentligen, tänk om jag hade ramlat och brytit benet i backen så kan jag inte ringa efter hjälp för mobilen dött pga kyla, big - till iphone 4s. Grymt bra dag iallafall! Nu ska jag snart krypa ner i sängen, är helt slut och min kropp behöver verkligen lite sömn just nu. 

Friluftsliv

 
Det här var det sista fruluftslivet för mig på Prolympia, antagligen för evigt också haha... Nä men vi hade det jätte roligt tillsammans! Första dagen var lätt roligast. Det började med att vi ramlade i liften så vi fick åka ner i slalombacken med längdskidor på. När vi äntligen tog oss upp igen hade alla åkt redan. Så jag & Julia åkte längst bak med två av våra lärare, och vad vi ramlade!! Skrattade så tårarna rann. På kvällen lite senare åkte vi pulka, spelade kort & gick till en butik i närheten och köpte gott. Helt okej ändå!
 

Magic

 

Hemma igen

 
Vi hade det fucking azum i Stockholm i söndags/måndags. Gavin var grym, snacka om att kunna få igång publiken! Han är så begåvad och skicklig. Direkt när konserten var slut ville vi bara uppleva allt igen! Vi kom fram ganska så till hotellet och fick inte så många timmars sömn, men en riktigt god frukost klämde vi i oss innan vi hoppade på flyget hem. Mamma hämtade oss på flygplatsen och skjutsade oss till skolan. Det var helt okej att komma tillbaka till skolan igen. Kände mig som någon i en överklass film eller något, vaknar i en stad och åker sen till en annan och fortsätter dagen helt normalt. 
 
Igår åkte 9:orna på friluftsliv till Bydalen. Det var faktiskt helt okej, det var mest nerför på längdskidorna och vi hade det mysigt i stugorna på kvällen haha. Idag kom jag hem på eftermiddagen, var trött som ett as, tog en dusch och somnade direkt. Jag har jätte många bilder att visa er men det får jag göra imorgon...

Sista dagen på lovet

 
 
Sista dagen på lovet som kanske kommer bli den bästa?! Bob bokade nämligen biljetter ner till Stockholm och för Gavin Degraw konsert!!! Så vi flyger ner i eftermiddag. Direkt när vi kommer fram måste vi stressa som fan ut till Globen, vi har inte många minutrar på oss att hinna dit innan grindarna öppnar och innan det ska vi hinna låsa in väskor och ladda på SL kortet. Så om flyget blir försenat är vi ganska körda... Men förhoppningsvis hinner vi och konserten grym och vi åker nöjda & glada därifrån, bor en natt på Radison hotell på Arlanda. Älskar att göra spontana saker. Har jätte mycket jag måste hinna med innan vi åker så jag måste dra mig! Kommer säkerligen spamma instagram så följ mig om ni vill ha lite mer uppdatering än bloggen, jledstrom.

Svar video #1

 
Nu är den äntligen uppe, kommer ångra det här snart meeeen yolo. Vi filmade rätt sent och kunde inte vara seriösa. Fick klippa bort hälften så det blev lite konstigt vid vissa tillfällen, ska försöka fixa en del 2!

Trippelgod

 
Den här glassen håller verkligen upp till sitt namn, trippelgod. Om ni inte har smakat den, spring till närmaste ICA affär. Sååå värt! 

Selfiez in B&W

 
Inget speciellt händer i mitt liv just nu, eller jo egentligen händer en massa men inget värt att ta upp nu eller här. Jag gör det lov är till för - chillar. Ligger i sängen med datorn i knät och kliver endast upp när jag blir hungrig, kanske inte riktigt men jo nästan.  Imorgon har jag förhoppningsvis lite andra planer! Nu ska vi gå ut till stallet, vi hörs p&k

Sunday lazzzyyy sunday

Skulle publicerats igår menmen
 

HR 27


1 mars

 
Äntligen har det efterlängtade lovet kommit & äntligen är det en ny månad. Alltid i slutet av månaden har jag slut på internet i mobilen. Utan internet har man ingen användning av en iphone i huvudtaget, jag tar med mig den på toan, släpper knappt ifrån mig blicken från den på bussen, pillrar lite på lektionerna, kollar snabbt om något har hänt på pyttes rygg och självklart det först jag gjorde när jag vaknade imorse var att kolla instagram. Idag ska jag bara chilla och inte göra nånting alls, låter bra i mina öron. 

RSS 2.0