Tips



1. Uppdatera så ofta du kan och variera inläggen. 
Tänk på att variera med inläggen, inte bara mobilbilder, deppshit inlägg OSV. Det blir bara ointressant att läsa om samma saker hela tiden. Te.x om du har en fotoblogg, kör inte på bara foto,foto,foto Det blir trist i längden. Istället blanda in lite vardag, lite illustrationer, lite tips, stil... Det vet jag uppskattas!
'

2. Våga vara unik.
Hitta din egna grej att blogg om, inte bara det som är modernt nu.  Utan våga stick ut mer! Det är så tråkigt att gå in på någon blogg som ser precis ut som någon annans. Det lockar iallafall inte mig! Gör det för någon annan? Våga visa att du är unik och intressant.
'

3. Locka med fräscha bilder.
Nya fina bilder lockar iallafall till att fortsätta läsa. Jag menar inte att man behöver en värstingsystemkamera, utan något som tyder på att man försöker få bloggen trevligare!
'

4. Ha en ren och fin design.
Designen är det första man ser, första uttrycket av bloggen. Om den är tråkigt blir det inte roligt att läsa. Om man inte kan göra egna designer så be en kompis om hjälp, fråga någon som vet kanske säljer designer? om du vill lägga ut pengar alltså. Ibland kan det faktiskt vara värt det! Eller så kan du gå in på www.designadinblogg.se
'
5. Lägg ner tid på din blogg
Det lönar sig! Man får fler läsare som kommenterar och uppskattar bloggen. Dessutom är det roligt. Och om inte du gör det, varför ska då någon annan göra det då?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0