MIDSOMMAR

 
Hej finisar!
Har haft en underbar dag! :) Dagen började med att jag och pappa åkte och köpte hö, bar in det när vi kom hem, flyttade hästarna till andra hagar och så. Sen bytte jag om, cyklade fort som fan till Elin för att hinna träffa henne innan hon åkte bort. Kommer inte träffa henne på en vecka nu ... cyklade hem och åt jag lunch, tänkte rida sen men jag fick inte tag på Ludde, han sprang runt i en halvtimme och ville inte bli infångad. Blev irriterad som f'n, provade godis och allt men det funka inte. Så då struntade jag i det helt enkelt. Gick in och duschade, sen fick jag skjuts av pappa till Sandra. Vi gick nästan direkt till en bygdegård i närheten, vi köpte fika och satte oss i solen. Kollade på alla söta barn som dansade och sjöng, haha!
 
Efter ett tag där gick vi hem till Sandra, lekte med hennes söta hund, spelade fotboll osv. Klockan 5 gick vi till hennes Mormor och morfar, där fick vi jääätte god middag och efterätt. Verkligen hur gott som helst, rullade hem efter det, heheh. Sen gjorde vi inte så mycket mer, töntade mest oss. Eller jo juste, vi tog lite kort nere vid sjön. Och jag skulle gå ut en bit i vattnen på en träsak, halkade till på en spik och skar upp lite under fotade. Började blöda rejält så vi fick gå hem igen och skölja det, hade lite tur i oturen, det kunde bli mycket värre! Blev hämtad av pappa igen klockan 9, nu sitter jag här, gör inget speciellt chattar med gott folk på fb... Sandra skickar bilder från idag till mig imorgon så då får ni se dom! Hoppas eran dag har varit lika bra som min <3 vi seees

Kommentarer
Postat av: Ebba

Sv; ja visst är dom! Väntat på 2 glitterskal också :D dagen var grym, din då?

2012-06-23 @ 00:10:32
URL: http://eebbaaa.blogg.se
Postat av: I am Baam ♡ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

svar: Det kan jag inte annat än att hålla med om. Åt jordgubbar igår (den 22:a) och det kändes som om det var en evighet sen som jag åt det.

Vad härligt att du har haft en bra midsommar :D

2012-06-23 @ 00:36:16
URL: http://iambaam.blogg.se
Postat av: Jasmin - The dream of being famous!

Hejsan, nu kommer du säkert att skippa denna kommentaren men jag kan åtminstone försöka... Min dröm har alltid varit att bli en skådis och äga ett klädmärke som är större än HM (som är väldigt stort) men man måste ju ta små steg i taget just därför vill jag att min blogg ska bli stor, väldigt stor! Så kolla gärna in mina kategorier "jag syr" och "åsikter&tankar" det är utav de jag vill bli känd med på bloggen. Vem vet du kanske gillar min blogg? :)
Annars planer för sommaren? :)

Kommentera det på min blogg annars får jag ju aldrig ett svar! :P (allt det där med den nya blogg.se designen och så :) )

2012-06-23 @ 03:35:36
URL: http://jaasses.webblogg.se
Postat av: Sofia - FOTO

Tjena hallå hej! Vinnaren av kvällens blogg är utsedd, kika in och se om det blev du! :)
Annars då, är det bra med dig idag? :)

2012-06-23 @ 10:58:31
URL: http://sofiaforss.blogg.se
Postat av: Clara - TopElite

Sv. Vinnarna av veckans blogg kommer upp idag! Håll koll om det blev just du --> http://topelite.blogg.se/
Kram

2012-06-23 @ 11:08:04
URL: http://topelite.blogg.se
Postat av: Sofia - FOTO

Sv: Kul! Haha :D Det är bra här med! Vad gör du? :)

2012-06-23 @ 11:13:49
URL: http://sofiaforss.blogg.se
Postat av: Maolion

Fin blogg du har!:D
Hur ärre med dig idag?:)

2012-06-23 @ 11:19:10
URL: http://maolions.blogg.se/
Postat av: Edith

Allt bra med dig idag? ^^

2012-06-23 @ 12:28:11
URL: http://lillcutemee.blogg.se
Postat av: Jarina

Svar: Åååh, tack snälla du! Vad glad jag blir :) Kram!

2012-06-23 @ 12:32:23
URL: http://jarinafoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0